Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین، سالیراویرا داروی جدیدی است که توسط شرکت داروسازی میم دارو تولید شده و در آستانه ورود به بازار دارویی قرار دارد.

این دارو در کارآزمایی بالینی نتایج بسیار قابل قبولی به دست آورد و می تواند راه امیدی برای کنترل بیماری کرونا پیش از واکسیناسیون باشد. در ادامه به بررسی این دارو خواهیم پرداخت و نتایج کارآزمایی بالینی دارو را مورد ارزیابی قرار می‌دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سالیراویرا چیست؟

سالیراویرا داروی متفاوتی است. اولین برخورد با دارو ممکن است شما را دچار سردرگمی کند. چهار داروی مجزا با یک اسم: اسپری بینی، اسپری دهانی، قطره بخور و قرص خوراکی

اسپری بینی سالیراویرا و قرص خوراکی دو فرم معمول و متداول دارویی هستند و داروهای مختلفی در بازار دارویی جهان به این فرم مشاهده می‌شوند.

قرص از طریق سیستم گوارشی جذب شده و اسپری بینی در شبکه مویرگی بینی جذب می‌شود. اما اسپری دهانی سالیراویرا فرمی است که چندان متداول نیست و ممکن است تاکنون با این فرم دارویی آشنا نشده باشید اما باید بدانید که این فرم نیز یکی از فرم‌های استاندارد دارویی است و در این فرم دارویی دارو به صورت موضعی در ناحیه حلق اثر کرده و از طریق مخاط دهانی قابلیت جذب سیستمی دارد.

عضو چهارم که قهرمان بی ادعای سالیراویرا است، قطره بخور است. شرکت میم دارو سال‌هاست که بر بخور و رایحه درمانی متمرکز بوده و حتی این شرکت در زیرمجموعه خود کلینیک تخصصی بخوردرمانی را داشته است.

بخور سالیراویرا یک فرم لذت بخش با مصرف راحت و ساده و تاثیر بسیار قدرتمند در برابر ویروس‌های تنفسی است.

وقتی شما بخور را از دهان و بینی خود تنفس کنید، حفره بینی، حفره دهانی و امتداد سیستم تنفسی تا انتهای ریه با دارو تیمار شده و حرارت و تاثیر دارو به صورت همزمان می‌توانند موجب کاهش بار ویروسی سطحی در این ناحیه شوند. علاوه بر این ترکیب دارویی بخور به سادگی از طریق مخاط، شبکه عروق و لایه‌های سطحی در سیستم تنفسی جذب شده و می‌تواند نقش سیستمیک خود را ایفا کند.

سالیراویرا را چطور استفاده کنیم؟

اولین نکته اینکه شرکت میم دارو لازمه درمان را مصرف همزمان چهار فرم دارویی برای مدت حداقل 8 روز عنوان کرده و شما تنها با استفاده یک فرم دارویی نتیجه مناسب را از این دارو دریافت نخواهید کرد.

استفاده از یک یا دو جزء سالیراویرا ممکن است تاثیرات مثبتی در درمان کرونا داشته باشد اما اگر می‌خواهید نتایجی مشابه با نتایج کارآزمایی بالینی دریافت کنید باید چهار جزء را به صورت همزمان مصرف کنید.

در فرمولاسیون اسپری بینی شرکت میم دارو پیشرفت قابل توجهی داشته و اسپری سالیراویرا در هنگام پاشش در بینی سوزش ایجاد نمی‌کند. البته دقت کنید که اسپری بینی حالت دوفازی داشته و پیش از مصرف بایستی به شدت تکان داده شود.

سالیراویرا برای پیشگیری از کرونا

یکی از نکاتی که میم دارو به آن اشاره کرده تاثیر داروی سالیراویرا برای پیشگیری از بیماری کرونا است. بر اساس گفته میم دارو، مصرف قرص سالیراویرا به صورت روزانه یا مصرف همزمان اسپری بینی و دهانی و یا مصرف روزانه بخور سالیراویرا می‌تواند موجب کاهش احتمال ابتلا به بیماری کرونا شود.

همچنین توصیه شده که در زمانی که به فضاهای پرخطر مانند مراکز پرجمعیت یا سیستم‌های حمل و نقل عمومی، مراجعه می‌کنید، قبل و بعد از قرارگیری در این شرایط از اسپری بینی و دهانی سالیراویرا استفاده کنید. اسپری می‌تواند به صورت فیزیکی ویروس را پیش از ورود به سلول و درگیرکردن بدن مورد هدف قرار داده و غیرفعال کند.

آیا ادعاهای سالیراویرا درست است؟

سالیراویرا یک داروی گیاهی است و در ایران داروهای گیاهی عموما برنامه کارآزمایی بالینی منظمی ندارند اما سالیراویرا برنامه کارآزمایی بالینی منظم و دقیقی را در بیمارستان امام خمینی تهران انجام داد.

نتایج این کارآزمایی از سایر داروهای گیاهی مدعی درمان کرونا فاصله زیادی داشت و تاثیرات این دارو در بیماران مبتلا به کرونا بسیار چشمگیر بود.

نتایج کارآزمایی بالینی نشان دهنده کاهش 50 درصدی طول درمان، بستری نشدن هیچ یک از افرادی که در گروه تیمار با سالیراویرا بوده‌اند و افزایش Viral Clearance در اثر مصرف داروی سالیراویرا بوده است.

کارآزمایی بالینی سالیراویرا با دقت زیادی انجام شده و از هر فرد سه مرتبه تست مولکولی کرونا گرفته شده و نتایجی جالبی گردآوری شده است.

نکته جالب توجه در کارآزمایی بالینی سالیراویرا، تایید نتایج این کارآزمایی توسط بخش عفونی بیمارستان امام خمینی تهران است.

چرا در کارآزمایی بالینی سالیراویرا گروه کنترل، دارونما دریافت نمی کنند؟

یکی از سوالاتی که از نظر علمی در مورد سالیراویرا مطرح می‌شود، عدم استفاده از دارونما (پلاسیبو) در کارآزمایی بالینی است اما نکته قابل توجه در مورد بیماری کرونا کشنده بودن این بیماری است. در بیماری‌های کشنده استفاده از دارونما از نظر اخلاقی دچار تناقضاتی است.

به همین دلیل در کارآزمایی بالینی سالیراویرا تصمیم بر این گرفته شده که گروه کنترل به صورت تصادفی از افرادی که دارو دریافت نمی‌کنند انتخاب شده و صرفا آزمایشات مولکولی در این افراد انجام گردیده و این تصمیم تیم میم دارو به نظر می‌رسد تصمیم اخلافی و صحیحی باشد.

قطره بخور: قهرمان بی ادعای سالیراویرا!

بدون شک اولین افرادی که داروی سالیراویرا را مصرف می کنند، اولین انتخاب آن ها قرص است چون استفاده راحت تر و بدون دردسری دارد. به نظر، اسپری بینی انتخاب دوم افراد باشد، چون استفاده از آن هم راحت و بی دردسر است.

اما قطره بخور به نظر، داروی جذاب‌تری است. استفاده از آن لذت‌بخش است و می تواند تا انتهای ریه نفوذ کند. جذب ملایمی دارد و می‌تواند خشکی سینه و مشکلات سرفه و تنگی نفس بیماران کرونایی را کاهش دهد.

تعداد زیادی از افرادی که در طول کارآزمایی بالینی سالیراویرا را مصرف کرده‌اند، قطره بخور را جذاب‌ترین بخش داروی سالیراویرا می‌دانند.

منبع: فارس

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: سالیراویرا کرونا واکسیناسیون داروی گیاهی کارآزمایی بالینی سالیراویرا کارآزمایی بالینی داروی سالیراویرا بیماری کرونا فرم دارویی اسپری بینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۵۴۶۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درمان جدید بیماری آلزایمر

آفتاب‌‌نیوز :

نتایج تحقیقات جدید نشان داده است که قرص معمولی دیابت به نام تیازولیدیندیون‌ها (TZDs) می‌تواند خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را کاهش دهد.

این داروی درمان دیابت که به راحتی در دسترس است برای افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ تجویز و یک یا دو بار در روز مصرف می‌شود. آن‌ها مقاومت به انسولین را هدف قرار می‌دهند و هورمون را قادر می‌سازند تا کنترل گلوکز را بهبود بخشد.

در مطالعه‌ای که بر روی بیش از نیم میلیون بیمار انجام شد، احتمال ابتلا به آلزایمر در افرادی که این قرص‌ها را مصرف می‌کردند ۲۲ درصد کمتر بود.

دکتر جین ژو، سرپرست گروه تحقیق از دانشگاه آریزونا گفت: دیابت نوع ۲ با افزایش خطر ابتلا به زوال عقل ازجمله دو زیرگروه اصلی آن، بیماری آلزایمر و دمانس عروقی (VaD) مرتبط است.

هم دیابت و هم آلزایمر با گردش خون ضعیف ارتباط دارند و تیازولیدیندیون‌ها می‌توانند با کاهش کلسترول بد و کاهش فشار خون به مقابله با آن کمک کنند. این دارو جریان خون را افزایش می‌دهد تا اکسیژن بیشتری به مغز برسد که به کاهش علائم آلزایمر کمک می‌کند.

این مطالعه گسترده، سوابق سلامتی آمریکایی‌هایی را که بین ژانویه ۲۰۰۰ تا دسامبر ۲۰۱۹ مبتلا به دیابت نوع ۲ تشخیص داده شده بودند، ردیابی کرد. موارد آلزایمر و دمانس عروقی به ترتیب ۱۱ و ۵۷ درصد در میان افرادی که با آکتوس (Actos) یا آواندیا (Avandia) و تیازولیدیندیون‌ها دیگر درمان شدند در مقایسه با افراد تحت درمان با دارو‌هایی مانند متفورمین یا سولفونیل اوره کاهش یافت.

دکتر ژو اظهار کرد: بیماری‌های عروقی خطر ابتلا به آلزایمر را افزایش می‌دهند بنابراین کاهش تیازولیدیندیون‌ها در دمانس عروقی ممکن است پیشرفت آلزایمر را نیز کاهش دهد. برخی از مطالعات که تیازولیدیندیون‌ها را با دارونما یا مراقبت‌های استاندارد در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ مقایسه می‌کنند، کاهش خطر ابتلا به آلزایمر را گزارش کرده‌اند.

تصور می‌شود که عوامل سبک زندگی مانند دیابت نوع ۲، نقش کلیدی در ایجاد آلزایمر دارند.

دکتر ژو توضیح داد: نتایج این مطالعه همچنین نشان داد که تیازولیدیندیون‌ها در بیماران دارای اضافه وزن یا چاق محافظت بیشتری دارند و ممکن است تیازولیدیندیون‌ها منجر به کاهش چاقی مرکزی عامل خطر شناخته شده برای زوال عقل شوند.

این امر امکان مقابله با زوال عقل را از طریق قرص‌های پیشگیرانه باز می‌کند، اگرچه همه دارو‌های دیابت کاهش خطر یکسانی نداشتند و مصرف‌کننده سولفونیل اوره ۱۲ درصد بیشتر از کسانی که متفورمین دریافت می‌کردند در معرض ابتلا به زوال عقل بودند.

دکتر ژو گفت: مطالعات آینده برای استفاده مجدد از دارو‌های ضد دیابت خوراکی برای پیشگیری از زوال عقل ممکن است اولویت‌بندی تیازولیدیندیون‌ها را در نظر بگیرد. مصرف‌کنندگان سولفونیل اوره می‌توانند در مقایسه با مصرف‌کنندگان متفورمین یا تیازولیدیندیون‌ها در معرض خطر بالای زوال عقل باشند بنابراین، نظارت منظم بر عملکرد‌های شناختی در این جمعیت مهم‌تر است.

مکمل سولفونیل اوره با متفورمین یا تیازولیدیندیون‌ها ممکن است تا حدی اثرات جانبی زوال عقل آن را جبران کند.

آلزایمر و سایر اشکال زوال عقل بیش از ۹۲۰هزار نفر در بریتانیا را تحت تاثیر قرار می‌دهد و این رقم در دهه آینده به سرعت افزایش خواهد یافت. تمرکز بر این اقدامات پیشگیرانه که در حال حاضر وجود دارد می‌تواند تا حدودی مانع از ابتلای افراد به زوال عقل شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • (اینفوگرافیک) درمان عفونت سینوس بدون دارو
  • درمان جدید بیماری آلزایمر
  • بیماری ترانه علیدوستی چیست؟ / همه چیز درباره سندرم «درِس»
  • ورزش و کاهش وزن نخستین اقدام برای درمان کبد چرب
  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو
  • چرا بدن درد می‌گیریم؟
  • چرا بدن‌درد می‌گیریم؟
  • علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید
  • کشف داروی جدید برای درمان بیماری MS (فیلم)