Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-29@06:44:26 GMT

توسعه حمل و نقل پاک؛ رویکردی که باید تداوم یابد

تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۵۷۲۷۳

توسعه حمل و نقل پاک؛ رویکردی که باید تداوم یابد

یک کارشناس ارشد راه و ترابری گفت: تعداد روزهای پاک اصفهان در طول یک سال کمتر از ۵۰ روز است و به همین جهت تغییر رویکرد از سیستم حمل و نقل شخصی به سمت سیستم حمل و نقل عمومی و حمل و نقل پاک نیاز امروز کلانشهر اصفهان است.

مجید عموچی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با بیان اینکه این تغییر رویکرد زمانی ممکن می‌شود که برای شهروندان تسهیلات حمل و نقل عمومی مناسبی فراهم شود، اظهار کرد: یکی از بزرگترین اقدامات شهرداری اصفهان، تلاش برای احداث خط دو مترو اصفهان بود، فرایندی که مجموعه مدیریت شهری با تمامی توان پیش برده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به تاکید شهردار اصفهان بر راه اندازی خط تراموا اشاره کرد و افزود: امیدوارم مجموعه بعدی مدیریت شهری نیز این راه را ادامه دهد تا خطوط ریلی اصفهان تکمیل شود و بتوان شهروندان را به سمت استفاده از سیستم حمل و نقل با کیفیت هدایت کرد.

این کارشناس ارشد راه و ترابری تصریح کرد: در دوره کنونی مدیریت شهری علی رغم اینکه تولید اتوبوس در کشور بسیار کاهش پیدا کرد، تعداد قابل توجهی اتوبوس به ناوگان حمل و نقل عمومی اضافه شد و مدیریت شهری بعدی باید در نظر داشته باشد که توجه به حمل و نقل عمومی، نوسازی اتوبوس‌ها و خرید اتوبوس‌های جدید می‌تواند مهمترین رویکرد برای کاهش آلاینده‌های شهری باشد.

عموچی تاکید کرد: اگر از شهروندان تقاضا داریم که از خودرو شخصی استفاده نکنند، باید تسهیلات حمل و نقل عمومی مؤثری نیز برای آنان در نظر گرفته شود، زیرا استانداردهای زندگی شهروندان نسبت به سال‌ها و دهه‌های قبل تغییر کرده است.

وی با بیان اینکه پیاده مداری نیز از جمله رویکردهای مورد توجه مدیریت شهری اصفهان بوده است، اضافه کرد: در این راستا طرح پیاده راه سازی خیابان چهارباغ عباسی انجام شده و به جهت استقبال شهروندان از این طرح، پیاده راه کردن خیابان سپه نیز در دستور کار است، اما باز هم نباید به پیاده راه سازی دو خیابان اکتفا کرد و باید در هر منطقه‎ و مرکز محله‌ای چنین فضاهایی را ایجاد کرد.

این کارشناس راه و ترابری افزود: احداث مسیرهای دوچرخه در این دوره مدیریت شهری، اقدامی بود که جرأت زیادی می‌طلبید با این حال نیاز است در دوره بعدی مدیریت شهری نیز این اقدام را با جدیت دنبال کند.

عموچی با تاکید بر اینکه اصلاحات در حوزه حمل و نقل پاک و ایجاد مسیرهای دوچرخه نیازمند آموزش شهروندان است، گفت: مدیریت شهری جدید، در دست هر گروهی که باشد باید توجه داشت که رویکرد در همه کشورهای دنیا، حتی کشورهای ثروتمند به سمت دوچرخه سواری و حمل و نقل پاک است و سرمایه گذاری در این حوزه باید به خوبی انجام شود.

وی تصریح کرد: سرمایه گذاری در بخش حمل و نقل خودرو محور نیز به خصوص در محورهایی که موجب می‌شود خودروهای عبوری وارد شهر نشوند، ضرورت دارد که احداث رینگ چهارم ترافیکی شهر با این هدف انجام شد و نیاز است برای غرب اصفهان نیز چنین رینگی احداث شود.

این کارشناس ارشد راه و ترابری گفت: چنانچه سیاست‌های اصفهان ۱۴۰۵ به درستی مدنظر قرار بگیرد و تغییرات سلیقه‌ای در آن اعمال نشود، این طرح می‌تواند کمک زیادی به توسعه کلانشهر اصفهان کند.

کد خبر 499115

منبع: ایمنا

کلیدواژه: کلانشهر حمل و نقل عمومي شهردار اصفهان برنامه 1405 اصفهان حمل و نقل پاک حمل و نقل شهري رینگ چهارم رینگ حفاظتی اصفهان شهرداری اصفهان شهرداری مدیریت شهری پياده راه سازي مسیر دوچرخه سواری نوسازي اتوبوس شهر زندگی تراموا مترو شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق حمل و نقل عمومی حمل و نقل پاک راه و ترابری مدیریت شهری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۵۷۲۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری در بازدید از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان بر حمایت از شرکت‌های فناور این شهرک در حوزه مواد و ساخت تأکید کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مصطفی میلانی با اشاره به ظرفیت بالای اصفهان در زمینه مواد و ساخت، نقش ستاد‌های معاونت علمی به ویژه ستاد مواد را حمایت از فناوری‌های اولویت‌دار کشور عنوان کرد و گفت: تجاری‌سازی، تأمین مالی، ارتباط سازی بین شرکت‌ها با ارگان‌های دولتی و اطلاع رسانی دستاورد‌های فناوری از جمله اقدامات ستاد در جهت توسعه فناوری‌های حوزه مواد و ساخت است.

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری به برگزاری نشست‌های نخبگانی و استفاده از ظرفیت‌ها و پیشنهاد‌های فعالان این حوزه اشاره کرد و خاطرنشان کرد: ستاد مواد آمادگی دارد تا با برگزاری جلسات و رویداد‌های تخصصی، در راستای رفع مشکلات شرکت‌های فناور و دانش بنیان شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گام بردارد.

تأکید بر اهمیت شیرین‌سازی آب و توسعه سرامیک‌های پیشرفته

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته، شیرین سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی، توسعه سرامیک‌های پیشرفته، تکمیل زنجیره ارزش محصولات پتروشیمی و جلوگیری از خام‌فروشی را از جمله اولویت‌های ستاد برشمرد.

میلانی تصریح کرد: با توجه به خشکسالی‌های اخیر، فناوری‌های شیرین‌سازی آب از اهمیت بالایی برخوردار هستند و ستاد مواد آماده است تا از طرح‌های فناورانه در این زمینه حمایت کند.

همچنین وی بر آمادگی ستاد برای تسهیل فرآیند تأمین مالی، ضمانت قرارداد‌ها و پذیرش ریسک فناوری‌های نوین تأکید کرد و خواستار همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان شهرک برای توسعه فناوری‌های مواد و ساخت شد.

اصفهان، قطب توسعه فناوری‌های مواد و ساخت کشور

وی در ادامه با اشاره به حضور شرکت‌ها و مراکز فناور متعدد در اصفهان گفت: استان اصفهان به لحاظ زیرساخت‌های صنعتی و تحقیقاتی و ظرفیت نیروی انسانی متخصص، یکی از قطب‌های اصلی کشور در حوزه فناوری‌های مواد و ساخت محسوب می‌شود.

میلانی افزود: شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به عنوان یکی از موفق‌ترین مراکز رشد و پارک‌های فناوری کشور، نقش مهمی در توسعه فناوری‌های پیشرفته مواد و ساخت ایفا می‌کند و ستاد مواد آمادگی دارد تا با حمایت از شرکت‌های مستقر در این شهرک، زمینه تجاری‌سازی دستاورد‌های فناورانه آن‌ها را فراهم آورد.

لزوم توجه به مدیریت پسماند‌ها و پساب‌های صنعتی

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته با تأکید بر اهمیت مدیریت پسماند‌ها و پساب‌های صنعتی گفت: با توجه به تعدد صنایع مادر همچون فولاد، پتروشیمی و نیروگاه‌ها در اصفهان، لازم است تا فناوری‌های مربوط به مدیریت، تصفیه و بازیافت پسماند‌ها و پساب‌های صنعتی در اولویت قرار گیرد.

به گفته او، ستاد مواد علاوه بر حمایت‌های مالی، آماده است تا با برقراری ارتباط میان شرکت‌های دانش‌بنیان و صنایع، زمینه تجاری‌سازی و اجرای طرح‌های فناورانه در حوزه مدیریت پسماند را تسهیل کند.

میلانی در پایان بر لزوم تقویت زیست‌بوم نوآوری و فناوری در استان اصفهان تأکید کرد و مشارکت همه دستگاه‌ها و سازمان‌های متولی را در این زمینه خواستار شد.

دیگر خبرها

  • اراک با مدیریت تعاملی به سمت توسعه و تعالی پیش می‌رود
  • تصویب قانون مدیریت واحد شهری بزرگ‌ترین خدمت به مردم و شورا/ قطار شهری، پروژه ملی است
  • آمادگی داریم برای رفع مشکلات اصفهان کنار مدیریت استان بایستیم
  • دولت اجرای قانون مدیریت واحد شهری را تا تحقق کامل دنبال کند
  • شورا انتظار بعضی تغییرات در شهرداری را داشت/ بدهکاری دلیل بی‌مهری نیست
  • توجه مدیریت شهری به توسعه زیرساختی شهر چالوس
  • حمایت از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • حمایت ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • زنجیره افتتاح پروژه‌ها در شهر اصفهان آغاز می‌شود/ تشکیل شوراها موجب جهش در مدیریت شهری شد
  • کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود