Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، وحید جلال‌زاده عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجه مجلس در اجتماع بزرگ حامیان رئیسی که در پارک ولایت مرکز استان مازندران برگزار شد، گفت: امروز حال ایران و مردم خوب نیست و همه ما شرمنده ملت ایران هستیم که قول دادیم ایرانی سربلند و پیشرفته برای آنها بسازیم.

وی با بیان اینکه امروز ما در کف خیابان با مسائلی روبرو هستیم که ۴۲ سال قبل آن را می‌دیدیم، افزود: قطعی برق، صف‌های طولانی مرغ، روغن، نان و کالاهای اساسی زیبنده و شایسته مردم ایران نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجه مجلس ادامه داد: رئیس کل سابق بانک مرکزی امروز در حالی خود را اقتصاددان می‌داند که پنج ماه روغن مردم را برای این که ارز تخصیص نمی‌دهد در انبارهای گمرک محبوس کند و بعد از انتخابات آمریکا و پیروزی بایدن آنها را به بازار تزریق کند و امروز به جای پاسخگویی، شریف‌ترین نامزد مناظره را به چالش بکشاند.

*ملت ایران باید دست به انتخابی بزند اقتصاد و معیشت ایران را متحول کند

جلال‌زاده با بیان اینکه ما باید رییس‌جمهوری را انتخاب کنیم که بیانیه گام دوم رهبر معظم انقلاب را به سرانجام برساند، افزود: ملت ایران باید دست به انتخابی بزنند که محصول آن رییس‌جمهوری شود که چهار سال بعد، جامعه، اقتصاد و معیشت ایران را متحول کند.

وی با اشاره به این که مسؤولان فعلی بین اغنیاء و فقرا دیوار کشیدند و خودشان در سمت سرمایه دارها ایستاده‌اند، ادامه داد: این دولت دولت مردمی نبود بلکه یک دولت غربی است و نگاهش به لبخند جان کری‌ها و اوباماها بود.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با بیان اینکه به دلیل سیاست‌های غلط دولت فعلی چرخ اقتصاد و سانتریفیوژهای ما نمی‌چرخد، گفت: این دولت تنها هشت سال فرصت‌سوزی کرد و ما باید این دولت را از همان روز اول استیضاح می‌کردیم و از ارکیه قدرت به پایین می‌کشیدیم اما مقام معظم رهبری اذن دادند و فرمودند بگذارید دولت تا آخرین روز به کارش ادامه دهد که در غیر این صورت به طور قطع نمایندگان مجلس اجازه یک روز کار بیشتر را به این دولت نمی‌داد چون جز خسارت، ضرر و زیان ارمغانی برای ملت ایران نیاورده است.

جلال‌زاده با اشاره به این که متأسفانه دولت فعلی به جای قرارگاه فداکاری و خدمت، قرارگاه مرغ راه‌اندازی کرده است، افزود: وزرای این دولت تن به کار نمی‌دهند و باید دولتی سر کار بیاوریم که خدمت به ملت ایران را مدال افتخار خود بداند.

وی با بیان اینکه ما به دنبال یک نفر و شخص نیستم بلکه به دنبال یک تفکر و مکتب امام راحل هستیم، ادامه داد: مکتب امام راحل مکتب پابرهنگان، مستضعفان، عدالت، ضدتبعیض، فقر و بی‌عدالتی بود و به دنبال کسی هستیم که شعارهای امام راحل را زنده کند و رهنمودها و منویات مقام معظم رهبری را نصب‌العین قرار دهد نه اینکه در حضور رهبری سر تکان دهد و در جای دیگر کار دیگری انجام دهد.

*با دولتی طرف هستیم که با مردم نیست

این نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به این که امروز با دولتی طرف هستیم که با مردم نیست، افزود: مردم باید این دولت را فراموش کنند و به آینده‌ای چشم بدوزند که با دست آنها رقم خواهد خورد.

جلال‌ زاده با بیان اینکه امام راحل با همراهی مردم جمهوری اسلامی را ساخت و انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی را به پیروزی رساندند، گفت: اگر مردم نباشد هیچ شخصی نمی‌تواند از عهده کار در کشور بر بیایید و افتخار ما این است که یک حکومت مردمی داریم.

وی بر ضرورت حضور حداکثری در پای صندوق‌های رأی تأکید کرد و افزود: گرگ‌های غربی چشم به روز ۲۸ خرداد دوخته اند تا بگویند صف‌های صندوق های رأی در ایران اسلامی خالی است.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجه مجلس با بیان اینکه متأسفانه عده‌ای صف‌های مرغ و روغن را طولانی کردند تا مردم زده شوند و در پای صندوق‌های رأی کمتر حاضر شوند، گفت: ما این تابو را می‌شکنیم و باید تلاش کنیم مطالبات مقام معظم رهبری در خصوص حضور حداکثری و انتخاب اصلح جامع عمل پوشانده شود.

جلال‌زاده، رئیسی را شخصی پاکدست، ظلم‌ستیز، انسانی فکور معرفی کرد که از ذی‌طلبگی خود خارج نشده و همواره دغدغه مردم داشته و دارد.

*۹۵ درصد مشکلات و نیازمندی‌های کشور بر عهده قوه مجریه است

همپنین محسن زارعی نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی و قائم مقام ستاد انتخاباتی رئیسی در مازندران در این اجتماع بزرگ، قوه مجریه را یکی از مهم‌ترین قوا در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران دانست و گفت: امروز بیش از ۹۵ درصد مشکلات و نیازمندی‌های کشور بر عهده قوه مجریه است.

وی با بیان اینکه انتخابات تبلور واقعی مشارکت مردم در اداره کشور است، افزود: اینکه برخی‌ها می‌گویند قوه مجریه و رئیس‌جمهور اختیاری ندارد همزبان و هم‌نگرش با خارج نشین‌ها هستند.

نماینده مردم ساری و میاندرود با اشاره به این که در قانون اساسی قوه مجریه و رییس قوه مجریه دارای اختیارات قانونی هستند، ادامه داد: مسؤولیت برآورده کردن همه نیازهای مردم قوه مجریه است.

*حلقه مفقوده اداره کشور ما مدیریت است 

زارعی با بیان اینکه در سال‌های اخیر آن گونه که باید در قوه مجریه به مطالبات مردم پاسخ درستی داده نشده است، تصریح کرد: حلقه مفقوده اداره کشور ما مدیریت است و امروز در رأس قوه مجریه نیاز به انسانی داریم که اهل میدان کار باشد.

وی با اشاره به اینکه رئیسی در میدان عمل حاضر است، گفت: متأسفانه به دلیل ناکارآمدی دولت فعلی و بی‌توجهی به خواسته‌های کارآفرینان و تولید کنندگان، بیش از دو هزار واحد صنعتی با پیگیری‌های رئیسی به مدار تولید بازگشت چون مسؤولان فعلی در میدان حاضر نیستند و به دنبال منافع فردی و حزبی خود هستند.

نماینده مردم ساری و میاندرود مبارزه با فساد را یکی از شعارهای محوری رئیسی عنوان کرد و افزود: شفافیت در امور که رئیسی در برنامه‌های خود عنوان کردند به عنوان مهم‌ترین ابزار مبارزه با فساد در کشور است و این خواست و مطالبه مردم است.

* ۲۰ هزار دانش آموخته کشاورزی بیکار داریم

زارعی در ادامه سخنان خود با بیان این که متأسفانه در مازندران که مزیت اصلی آن بخش کشاورزی است حدود ۲۰ هزار دانش آموخته کشاورزی بیکار داریم، گفت: ما به عنوان نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی پیگیر مطالبات به حق این ملت مظلوم هستیم.

وی با تأکید براین که ما در حوزه پیگیری مطالبات مردم نیاز به یک تحول اساسی داریم، ادامه داد: امروز کشور ما مشکل منابع ندارد و باید پیگیر مطالبات از رأس قوه مجریه و همه دستگاه های اجرایی کشور باشیم.

نماینده مردم ساری و میاندرود در مجلس به مشکلات و معضلات امروز مازندران در حوزه‌های مختلف اشاره کرد و گفت: ما نمی‌خواهیم خدمات دهنده کل کشور و به خصوص پایتخت نشین‌ها باشیم.

*دولت نتوانست مشکل پسماند استان را حل کند

زارعی با با بیان اینکه متأسفانه بیش از ۳ هزار واحد صنعتی در مازندران، ۵۰ درصد آن تعطیل و یا نیمه‌تعطیل هستند، افزود: میانگین عمر ساخت و ساز پروژه‌های عمرانی در استان بیش از ۲۲ سال است و این جای تأسف دارد.

وی با اشاره به این که متأسفانه دولت فعلی در طول مدت خدمت هشت سال خود نتوانست مشکل پسماند استان را حل کند، ادامه داد: مسؤولان فعلی اهل مبارزه و میدان کار نیستند به همین دلیل نیاز به یک تحول عمیق در بدنه اجرایی کشور داریم.

انتهای پیام/۸۶۰۴۱/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجه مجلس عضو کمیسیون امنیت ملی نماینده مردم ساری جلال زاده قوه مجریه ملت ایران امام راحل دولت فعلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۵۸۹۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عضو انجمن اقتصاددان ایران: سنگینی بار عدم پرداخت بدهی گازی پتروشیمی ها بر دوش مردم عادی است

ایمان زنگنه، استاد دانشگاه و عضو انجمن اقتصاددانان کشور در خصوص بدهی گازی پتروشیمی ها به دولت و لزوم تسویه آن تصریح کرد: با توجه به شرایط تحریمی که در آن به سر می بریم و اینکه دولت به لحاظ منابع مالی در مضیقه است، اهمیت دارد که درآمدهای دولت تأمین شود تا بتواند به تعهداتش برای اداره کشور عمل کند.

وی ادامه داد: دولت همواره تلاش کرده است که خوراک را با قیمت مناسب در اختیار پتروشیمی ها قرار دهد. در حالی که پتروشیمی ها گاز را با قیمت یارانه ای در اختیار می گیرند، انتظار می رود که همراهی لازم را با دولت داشته باشند و تسویه بدهی خود را انجام دهند.

عضو انجمن اقتصاددانان ایران خاطرنشان کرد: متأسفانه برخی هلدینگ های بزرگ پتروشیمی نسبت به پرداخت بدهی گازی خود به دولت بی اعتنا هستند. این موضوع دولت را در انجام وظایفش با مشکل مواجه می کند.

زنگنه گفت: انجام تعهدات دولت از جمله پرداخت یارانه نقدی، یارانه نان و توسعه صنعت نفت در گروی تأمین درآمدهای دولت است. اگر دولت نتواند این درآمدها را در اختیار داشته باشد، با کسری بودجه مواجه می شود.

وی ادامه داد: کسری بودجه به معنای روی آوردن دولت به استقراض از بانک مرکزی است. تمامی این روندها در نهایت به ضرر مردم است. زیرا مردم عادی باید تورم را تحمل کنند. در حالی که پتروشیمی های بزرگ که گاز یارانه ای دریافت می کنند و محصولات شان را در بازارهای بین المللی به فروش می رسانند، حاضر نیستند بدهی گازی خود را بپردازند.

عضو انجمن اقتصاددانان ایران خاطرنشان کرد: این اصلاً قابل قبول نیست که پتروشیمی ها به قیمت بالا بردن تورم و اعمال فشار بر مردم از دادن بدهی گازی خود به دولت اجتناب کنند.

زنگنه گفت: لازم است موضوع بدهی پتروشیمی ها به دولت به نحوی حل و فصل شود تا از بروز مشکلات بعدی جلوگیری به عمل آید. در غیر این صورت، دولت نمی تواند به تعهداتش عمل کند و با کسری بودجه روبرو می شود.

وی ادامه داد: کسری بودجه دولت، فقط موضوع دولت نیست. اثرات آن بر تمام کشور خواهد بود و مردم از آن متضرر می شوند. دولت نگاه ویژه ای به صنعت پتروشیمی کشور دارد. به دلیل اینکه محصولات این بخش قابلیت تحریم پذیری کمتری دارد و صادراتش آسان است. در این شرایط، لازم است پتروشیمی ها نیز به تعهدات مالی شان به درستی عمل کنند و با دولت همراهی لازم را داشته باشند.

زنگنه تأکید کرد: شاید یکی از دلایلی که پتروشیمی ها دیون گازی خود را به دولت پرداخت نمی کنند، این است که به لحاظ مدیریتی ضعف دارند و نمی توانند آنقدر سودآور باشند که به تعهداتشان عمل کنند. همچنین ممکن است شفاف نبودن مسائل مالی آنها شرایطی به وجود آورده است که هزینه هایشان بالا رفته و نمی توانند تعهداتشان را بپردازند. به هر ترتیب، نیاز است که پتروشیمی ها دیون گازی خود را به دولت پرداخت کنند تا دولت نیز بتواند به وظایفش عمل کند.

روابط مالی دولت با پتروشیمی ها همواره مورد انتقادات بسیاری بوده است. برخی کارشناسان به ارائه گاز با قیمت کمینه به پتروشیمی ها انتقاد دارند. آن ها معتقدند، اگرچه دولت نهایت همکاری را با پتروشیمی ها دارد و به آن ها خدمات می دهد، این صنایع به وظایف خود در مقابل دولت، مردم و کشور عمل نمی کنند.

شاهد ادعای این دسته از کارشناسان، همین بدهی 60 هزار میلیارد تومانی پتروشیمی ها به دولت است. این صنایع با امتناع از تسویه بدهی گازی خود به دولت مشکل ساز شده اند. به نحوی که دولت برای انجام وظایفش با محدودیت مالی روبرو شده است.

به زعم کارشناسان، عدم پرداخت بدهی گازی پتروشیمی ها به این معناست که مشکلات ناشی از کم کاری هلدینگ های ثروتمند و بزرگ کشور در پرداخت بدهی هایشان به دولت بر دوش مردم گذاشته است.

به زعم آنان، عدم پرداخت بدهی گازی پتروشیمی ها به منزله دامن زدن به کسری بودجه دولت است که استقراض از بانک مرکزی و تورم را به دنبال خواهد داشت. 

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • آمار شوکه‌کننده از تجاوزات اشغالگران به بخش کار و اقتصاد غزه
  • سابقه نامزدهای انتخابی را در سامانه «انتخاب ایران» بخوانید
  • سخنگوی دولت: اولویت اساسی کار دولت و مجلس «توجه به معیشت مردم» است
  • اولویت اساسی کار دولت و مجلس «توجه به معیشت مردم» است
  • عضو انجمن اقتصاددان ایران: سنگینی بار عدم پرداخت بدهی گازی پتروشیمی‌ها بر دوش مردم است
  • عضو انجمن اقتصاددان ایران: سنگینی بار عدم پرداخت بدهی گازی پتروشیمی ها بر دوش مردم عادی است
  • چهار دستورکار ضروری دولت برای تحقق مشارکت مردم در جهش تولید
  • بخش خصوصی؛ضدتحریم،ارزآور
  • بخش خصوصی؛ ضد تحریم، ارزآور
  • مدارا با طالبان بدون خط قرمز! / معلمان و دغدغه معیشت/رویا فروشی برای کسب ثروت