Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، حمید ملانوری با بیان این مطلب در جریان بازدید از شرکت آب و فاضلاب استان خاطرنشان کرد: اصلاح شبکه‌ها با هدف کاهش هدررفت آب باید در اولویت برنامه‌ها قرار گیرد و به طور جدی دنبال شود.

به گفته وی؛ میانگین ۳۵ درصدی هدررفت آب در مجموع شبکه‌های شهری و روستایی، عدد بسیار بالایی است.

وی متذکر شد: بر این اساس، یک سوم آب تولیدی استان از طریق شبکه‌های فرسوده هدر می‌رود که اصلاً در مقابل هزینه‌هایی که برای استحصال و بهداشتی کردن آب می‌شود، قابل قبول نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار ادامه داد: اگر این میزان آب به شبکه برگردد و در مدار مصرف قرار گیرد، کمک بزرگی به موضوع تأمین آب مورد نیاز استان می‌کند.

ملانوری خاطرنشان کرد: ما اگر به جای اینکه به دنبال منابع جدید باشیم، چاه حفر کنیم و با آزمون و خطا به منابع آبی شیرین دست یابیم، همین آب موجود را نگهداریم و درست مصرف کنیم، نتایج بهتری حاصل خواهد شد.

وی شناسایی و حذف مصارف غیرمجاز را نیز یکی از راهکارهای مدیریت منابع آبی خواند و گفت: شرکت آب و فاضلاب می‌بایست با یک برنامه عملیاتی جامع، هر چه سریع‌تر نسبت به شناسایی و حذف این مصارف اقدام نماید.

به گفته وی؛ این موضوع در مناطقی که نیازهای آبی بیشتر است و آب موجود در شبکه در مصارفی نامتعارف هزینه می‌شود، برخوردهای قاطع‌تری را می‌طلبد.

استاندار ضمن تشکر از اقدامات شرکت آب و فاضلاب در مدیریت منابع موجود و برنامه ریزی هایی که برای تأمین آب مورد نیاز مردم در شرایط فعلی صورت گرفته، گفت: تأمین آب به ویژه آب شرب مورد نیاز مردم در این فصل گرم، امری بسیار مهم و ضروری است.

به گفته وی؛ با توجه به شرایط کرونایی موجود و ضرورت رعایت ضوابط بهداشتی، تأمین آب بهداشتی مورد نیاز مردم هم، از اهمیت بسزایی برخوردار می‌باشد.

استاندار با اشاره به تشکیل قرارگاه آب استان، تصریح نمود: با توجه به بارندگی‌های اندک سال زراعی جاری و کاهش محسوس سطح منابع آبی، مهمترین وظیفه قرارگاه آب، کمک به شرکت آب و فاضلاب استان در تأمین آب مورد نیاز مردم می‌باشد.

ملانوری تأکید کرد: تمام ظرفیت‌های موجود کلیه دستگاه‌های اجرایی، به منظور تأمین آب مورد نیاز مردم در اقصی نقاط استان در اختیار شرکت آب و فاضلاب قرار دارد تا این فصل را به خوبی پشت سر بگذاریم.

وی، تأمین آب را ضروری‌ترین نیاز برای ماندگاری جمعیت عنوان کرد و اظهار داشت: ما اگر نتوانیم آب مورد نیاز مردم را در اقصی نقاط استان به ویژه در روستاها و مناطق مرزی تأمین کنیم، نمی‌توانیم انتظار داشته باشیم که جمعیت در این مناطق ماندگار شوند.

به گفته وی؛ تأمین آب، عامل ماندگاری جمعیت، ایجاد اشتغال پایدار و مؤثر در رقم خوردن توسعه است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان نیز در ادامه از اقدامات این مجموعه در راستای مدیریت منابع آبی گفت و با تشریح برنامه‌های در دستور کار به این نکته تأکید نمود که همه هدف ما پایدار کردن آب شبکه‌ها و مجتمع‌ها در راستای آبرسانی به مناطق مختلف استان می‌باشد.

کد خبر 5229803

منبع: مهر

کلیدواژه: استانداری خراسان جنوبی خشکسالی حمید ملانوری انتخابات 1400 ویروس کرونا کرمانشاه سالروز ارتحال امام خمینی آمار کرونا بوشهر امام خمینی ره قیام 15 خرداد ایلام خطبه های نماز جمعه مجلس شورای اسلامی اردبیل عکس استانها مشارکت مردم در انتخابات تأمین آب مورد نیاز آب مورد نیاز مردم شرکت آب و فاضلاب منابع آبی شبکه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۵۹۴۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهار 17 میلیون مترمکعب رواناب در سازه‌های خراسان جنوبی


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گفت: بیشترین حجم ذخیره سازی در این سه روز، به ترتیب مربوط به شهرستان های طبس، بشرویه‌ و زیرکوه بوده است.


نصرآبادی افزود: در مجموع حجم آبگیری سازه‌های آبخیزداری از ابتدای سال آبی ۱۴۰۲، 25 میلیون متر مکعب برآورد شده است.


وی گفت: خراسان جنوبی ۲ هزار و ۴۰۰ سازه آبخیزداری با حجم ذخیره ۹۴ میلیون مترمکعب روان آب دارد.


مدیرکل منابع طبیعی استان با اشاره به مشارکت قرارگاه امام حسن (ع) برای اجرای طرح‌های آبخیزداری افزود: در انتظار تصویب و ابلاغ ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای طرح‌های آبخیزداری امسال هستیم تا پس از تخصیص، بلافاصله اجرای طرح‌ها آغاز شود.

دیگر خبرها

  • ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی ضروری است
  • نیاز ۲۰ میلیاردی برای تکمیل شبکه آبیاری «حوضیان»
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • نقش آبخیزداری در پیشگیری از هدررفت ۳۳ درصدی آب باران
  • مهار ۱۷ میلیون مترمکعب رواناب در سازه‌های خراسان جنوبی
  • مهار 17 میلیون مترمکعب رواناب در سازه‌های خراسان جنوبی
  • اجرای طرح تعویض کنتورهای فرسوده در استان مرکزی
  • آب شرب روستاهای مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد
  • آب شرب ۱۰۰ درصد روستا‌های مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد
  • آب شرب ۱۰۰ درصد روستاهای مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد