Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین از البرز؛ «یاسر ایزدی نیا» گفت: در سال ۱۳۹۹ در هر هفته سه دستگاه تراکتور به ناوگان مکانیزاسیون کشاورزی استان البرز اضافه شد. همچنین مبلغ ۱۴میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان در قالب خط شماره هشت توسعه مکانیزاسیون کشاورزی به منظور تجهیز ناوگان مکانیزه بخش کشاورزی استان البرز پرداخت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 رییس اداره فناوری‌های مکانیزه سازمان جهاد کشاورزی استان البرز با اشاره به اینکه این اعتبارات از محل منابع بانک کشاورزی به شکل تسهیلات با سهم آورده ۲۰ درصدی و بازپرداخت پنج تا هفت ساله به منظور خرید انواع تراکتور، کمباین، ادوات زراعی و باغی، تجهیزات سالن‌های پرورش طیور، تجهیزات واحدهای پرورش دام و همچنین شیلات و آبزی پروری در اختیار بهره‌برداران بخش کشاورزی استان البرز قرار گرفته، افزود: میانگین جذب اعتبارات مذکور در کشور ۱۲۴ درصد بوده است که استان البرز با جذب ۱۴۶ درصدی موفق به کسب جایگاه ششم کشوری در مقایسه با سایر استان‌های کشور شده است.

ایزدی نیا تصریح کرد: در سال جاری نیز مبلغ ۲۰ میلیارد تومان جهت توسعه کمی و کیفی مکانیزاسیون کشاورزی در قالب خط شماره نه توسعه مکانیزاسیون به استان البرز اختصاص داده شده است.


وی افزود: تأمین بیش از ۱۳۲ دستگاه انواع تراکتور سنگین، متوسط و سبک زراعی و باغی، دو دستگاه کمباین برداشت غلات و دانه‌های روغنی و همچنین انواع ادوات کشاورزی از محل تسهیلات توسعه مکانیزاسیون کشاورزی منجر به ارتقاء ضریب استاندارد مکانیزاسیون کشاورزی استان به یک و هفتاد و دو صدم(۷۲/۱) اسب بخار در هکتار(افزایش بیست و پنج صدم درصدی) و نوسازی ناوگان مکانیزه کشاورزی در سال ۱۳۹۹ شده است.

۴۶

کد خبر 1523166

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان البرز مکانیزاسیون کشاورزی کشاورزی استان البرز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۶۲۱۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه و بهسازی راه‌های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه

به گزارش خبرگزاری مهر، اصغر اسماعیلی گفت: بخشی از پروژه‌های بهسازی و توسعه در کریدورهای اصلی زنجان - بیجار، زنجان - دندی - تخت سلیمان، زنجان - بناب، منجیل، سه‌راهی سلطانیه به قیدار و همدان و همچنین بهسازی کلور به درام از حوزه شهرستان طارم است که امسال با جدیت بیشتری دنبال می‌شود.

وی راه و حمل‌ونقل را یکی از مؤلفه‌های توسعه هر کشوری عنوان کرد و افزود: استان زنجان به جهت موقعیت جغرافیایی و واقع شدن در کریدور اصلی کشور به عنوان محور حیاتی در بحث حمل‌ونقل شناخته می‌شود که توجه به ایمنی محورهای مواصلاتی این استان از اولویت‌های حمل‌ونقل جاده‌ای است.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای زنجان نگهداری راه‌ها اعم از راه‌های فرعی و اصلی را از مهمترین وظایف راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان دانسته و گفت: با توجه به اعتبارات تخصیصی بازسازی و روکش رویه راه‌ها نیز از دیگر مواردی است که همواره مورد توجه است.

وی اولویت اصلی راهداری را حفظ ایمنی راه‌ها دانست و ادامه داد: با اعتبارات تخصیص داده شده، بخشی از آزادراه زنجان - قزوین طی قراردادی که در سال گذشته منعقد شد بازسازی وبهسازی شد.

اسماعیلی از برگزاری مناقصه ۳۵ کیلومتر از آزادراه زنجان - قزوین از کیلومتر صفر تا ۳۵ در باند شمالی و جنوبی در سال ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: در دو لاین این آزادراه به طول ۳۵ کیلومتر بهسازی و روکش انجام خواهد شد که با تعیین شدن نتیجه مناقصه و پیمانکار، حدود ۷۰ درصد مشکلات آزادراه حل می‌شود.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان زنجان در ادامه به هزینه‌های بالای ساخت راه اشاره کرد و ادامه داد: ساخت یک کیلومتر راه اصلی حدود ۱۵ الی ۲۰ میلیارد تومان هزینه دارد که با شرایط اقتصادی حاکم و محدودیت‌های اعتباری باید از ظرفیت‌های خارج از اعتبارات دولتی که می‌تواند به پروژه‌ها تزریق شود استفاده کرد.

وی با بیان اینکه استان زنجان ۵ هزار و ۸۰۰ کیلومتر از کل راه‌های کشور را به خود اختصاص داده است، گفت: ۲۰۰ کیلومتر از این راه‌ها آزادراه، ۱۴۰ کیلومتر بزرگ‌راه، ۳۵۰ کیلومتر محور اصلی، ۹۵۰ کیلومتر راه فرعی و ۴ هزار و ۲۰۰ کیلومتر آن راه روستایی است.

کد خبر 6090434

دیگر خبرها

  • رتبه سوم مهاباد درتولید گوشت دراستان
  • پیش بینی مبارزه با ملخ در سطح ۵ هزار هکتار از مزارع کشاورزی قزوین
  • ۳۰۰۰میلیارد تومان اعتبار مصوب نفت برای استان در نظر گرفته شد
  • فرهنگ و هنر در بخش دوم لایحه بودجه ۱۴۰۳
  • بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور در بخش فرهنگ و هنر
  • دانش‌آموزان کردستانی در جشنواره سفیران سلامت درخشیدند
  • رشد اعتبارات هزینه‌ای عمومی دستگاه‌های فرهنگی متناسب با مأموریت‌های آنها بوده است
  • توسعه و بهسازی راه‌های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه
  • کسب رتبه برتر کیفیت نان‌های تولیدی استان در اسفند ۱۴۰۲
  • توصیه‌های رئیس دستگاه قضای البرز به شورای شهر کرج