Web Analytics Made Easy - Statcounter

مؤسسه ملی توسعه تحقیقات علوم پزشکی ایران (نیماد)، یازدهمین فراخوان اعطای گرنت اصلی، گرنت محقق جوان، گرنت با اعتبار محدود و گرنت مقاله برتر به محققان را منتشر کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مؤسسه ملی توسعه تحقیقات علوم پزشکی ایران، یازدهمین فراخوان اعطای گرنت اصلی، گرنت محقق جوان، گرنت با اعتبار محدود و گرنت مقاله برتر به محققان را منتشر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در این دوره از فراخوان، ویژگی‌هایی به طرح‌های مورد قبول افزوده شده و نسبت به دوره‌های قبل تمایزاتی اعمال شده است.

موارد اختصاصی کمیته‌ها:

- کمیته بیماری‌های غیرواگیر: انتشار اولویت‌های شبکه تحقیقات قلب و عروق و یک RFP از سازمان محیط زیست

- کمیته بیماری‌های واگیر و اختلالات ایمنی: به‌روزرسانی اولویت‌های کووید-۱۹

- کمیته خون‌شناسی و سرطان: انتشار اولویت‌های شبکه تحقیقات سرطان

- کمیته علوم اعصاب و بهداشت روان: به‌روزرسانی اولویت‌های کووید-۱۹

- کمیته فناوری و نوآوری در علوم پزشکی: به‌روزرسانی اولویت‌های کووید-۱۹

موارد غیراختصاصی:

طرح‌هایی که بر اساس تجمیع داده‌های کوهورت (حداقل دو کوهورت) از مطالعات کوهورت عضو شبکه کوهورت ایران طراحی شده باشند در اولویت داوری قرار خواهند گرفت.

پژوهش‌های در چارچوب برنامه‌های ثبت بیماری‌ها و داده‌ها و پیامد‌های سلامت موجود، در صورتی‌که از کیفیت قابل قبول برخوردار باشد و مورد تایید داوران قرار گیرد به عنوان رویکرد هزینه-اثربخش توسط مؤسسه نیماد مورد حمایت قرار خواهند گرفت.

طرح‌هایی که مبتنی بر تقسیم کار ملی زیست‌فناوری باشند در اولویت قرار دارند. اگر چه لازم است در صورت تصویب طرح در مؤسسه نیماد واجد معیار‌های ستاد توسعه زیست‌فناوری و منطبق بر شیوه‌نامه ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری باشند. در این صورت طرح‌های موفق، به صورت مشترک از حمایت ستاد توسعه ملی زیست‌فناوری و مؤسسه نیماد برخوردار خواهند شد.

بر اساس تفاهم‌نامه با ستاد توسعه علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، طرح‌های ارسالی از سوی مدیرعامل شرکت‌های مستقر در مراکز جامع سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی کشور (به عنوان محقق اصلی) با رعایت شرایط تفاهم‌نامه در اولویت بررسی در مؤسسه نیماد قرار دارند.

طرح‌هایی که منطبق با اهداف آتی (Future Work) و محدودیت‌های (Limitations) ذکر شده در طرح موفق قبلی مورد حمایت مؤسسه نیماد باشند و در ادامه مسیر تحقیق و توسعه طرح قبلی ارایه شوند (گرنت تداوم یا Progression Grant) در اولویت بررسی قرار دارند.

گفتنی است؛ مهلت ارسال طرح‌ها برای این فراخوان تا ۳۱ خرداد ۱۴۰۰ است و تمدید نمی‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: گرنت پژوهشی موسسه تحقیقات علوم پزشکی ایران نیماد زیست فناوری ستاد توسعه علوم پزشکی طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۶۲۹۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صعود دانشگاه جهرم به رتبه ۲۳ فهرست نیچر ایندکس در بین دانشگاه‌های کشور

ایسنا/فارس معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه جهرم گفت: با انتشار گزارش اشپرینگر نیچر، رتبه دانشگاه جهرم در بین دانشگاه‌های ایران با صعود نسبت به سنوات گذشته، به رتبه ۲۳ ارتقا یافته است.

محمد قناعتیان در گفت‌وگو با ایسنا افزود: این جایگاه دانشگاه جهرم را از نظر پژوهشی بالاتر از ۸۹ دانشگاه و موسسه پژوهشی دیگر قرار می‌دهد.

وی با بیان اینکه این نظام رتبه‌بندی سالانه مؤسسه‌های جهان را بر پایه سنجه‌های گوناگون ارزیابی می‌کند، اظهار کرد: بر پایه گزارش اشپرینگر نیچر در سال ۲۰۲۳ میلادی، ۱۱۲ مؤسسه ایرانی توانستند در لیست نیچرایندکس قرار گیرند.

قناعتیان بیان کرد: بر پایه این گزارش مقاله‌های منتشر شده از ژانویه تا دسامبر سال ۲۰۲۲، ۱۵۰ نشریه برتر نیچر در حوزه‌های شیمی، علوم محیط، زمین‌شناسی، علوم زیست، بهداشت و علوم فیزیکی، شمارش و ارزیابی شده‌اند.

به گزارش ایسنا، این رتبه‌بندی بر پایه بخش محدودی از برون‌دادهای پژوهشی مؤسسه‌ها انجام می‌شود و برای فهم بهتر جایگاه مؤسسه‌ها باید نظام‌های رتبه‌بندی دیگر نیز بررسی شوند.

هیچ یک از مؤسسات ایرانی نتوانسته‌اند در میان موسسه‌های برتر جهان در رتبه‌بندی آکادمیک نیچرایندکس جای گیرند. نیچر ایندکس به رتبه‌بندی مؤسسه‌های سراسر جهان بر پایه خروجی‌های پژوهشی با کیفیت بالای آن‌ها در سال گذشته می‌پردازد.

نیچر ایندکس با شمارش تعداد مقاله‌های پدیدآوران در نشریات نمایه‌ شده‌اش، رتبه‌های مؤسسات را بر پایه‌ی دو سنجه شمار آثار و میزان مشارکت در پدیدآوری آثار، شدنی می‌کند.

رتبه ملی مؤسسه‌های ایرانی در لیست بر پایه میزان مشارکت گزارش شده است و میزان مشارکت به شمار پدیدآورندگان یک مقاله بستگی دارد.

دانشگاه علوم پزشکی جهرم با رتبه ۶۱ در جایگاه میانی این فهرست قرار دارد. دانشگاه شیراز در فهرست نیچرایندکس ۲۰۲۳ رتبه نخست دانشگاه‌های ایران را کسب کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۷۳ دانشگاه ایرانی جز برترین‌های دانشگاه‌های آسیا
  • توسعه زیرساختها و توجه به تکنولوژیهای نوین در آموزش پزشکی
  • تشکیل هیات امنای واحد برای ستادهای توسعه فناوری‌های اولویت‌دار
  • آغاز بررسی پیش‌نویس سند کوآنتوم / تشکیل هیئت امنای واحد برای ستاد‌های توسعه فناوری‌های اولویت‌دار
  • تولید و تجهیز ۱۰۰ آزمایشگاه شناختی با فناوری ایرانی
  • حمایت از طراحی و ساخت ابزار‌های شناختی توسط ستاد علوم شناختی
  • رفع چالش‌های حوزه سلامت اولویت مسئولان باشد
  • اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد جان چهار نفر را نجات داد
  • صعود دانشگاه جهرم به رتبه ۲۳ فهرست نیچر ایندکس در بین دانشگاه‌های کشور
  • رییس هیات اجرایی سی‌امین جشنواره علوم پزشکی رازی منصوب شد