Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-03@02:06:33 GMT

اخذ انواع ویزای استرالیا با موسسه مهاجرتی یوکن

تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۶۷۶۵۳

ویزای استرالیا یکی از انتخاب های متقاضیان مهاجرت به خارج از کشور می باشد. امکانات تحصیلی و سطح رفاه اجتماعی، فرصت های شغلی موجود درشرکت های بین المللی و رشد اقتصادی از جمله فاکتورهایی ست که این کشور را مورد توجه مهاجران قرار داده است. پروسه اخذ انواع ویزای استرالیا ، مدارک مورد نیاز و هزینه ویزای استرالیا با توجه به نوع ویزای انتخابی متفاوت می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انتخاب مناسب ترین ویزای استرالیا با توجه به شرایط متقاضیان می توانند تضمینی بر موفقیت گرفتن ویزای استرالیا گردد.

شرایط اخذ انواع ویزای استرالیا

شرایط اخذ ویزای استرالیا با توجه به هدف شما برای ورود به استرالیا متفاوت می باشد. متقاضیانی که هدف آنها زندگی و اقامت در این کشور است باید ویزای اقامت دائم استرالیا را انتخاب کنند. افرادی هم برای دیدار بستگان و یا شرکت در سمینار و گشت و گذار اقدام می کنند، ویزای اقامت موقت گزینه مناسب آنها می باشد. البته ویزاهای موقت دیگری نیز وجود دارند که در ادامه مطالب با شرایط آنها آشنا خواهید شد.

مدارک لازم برای ویزای استرالیا

مدارک لازم برای ویزای استرالیا با توجه به نوع ویزای درخواستی متفاوت می باشد. اسناد و مدارک ارائه شده در این خصوص باید منطبق با هدف مهاجرت به استرالیا باشد. مدارک عمومی مورد نیاز جهت اخذ ویزای استرالیا به شرح زیر می باشد.

عکس پرسنلی جدید ازمتقاضی پاسپورت با تاریخ معتبر سوابق کاری ترجمه مدارک تحصیلی متقاضی ارائه تمکن مالی گواهی سلامت نامه سوء پیشینه مدارک هویتی تکمیل فرم درخواست ویزای استرالیا

انواع ویزای استرالیا

در ادامه به معرفی انواع ویزای استرالیا خواهیم پرداخت تا شما با توجه به شرایطی که دارید ویزای مناسب خود را شناسایی کنید و برای اخذ آن اقدام نمایید.

ویزای کار استرالیا

اداره مهاجرت استرالیا در راستای تامین نیروهای متخصص خود با توجه به نیاز های منطقه ای و محلی ویزاهای مختلفی را در این خصوص تدارک دیده است. نیروهای متخصص با توجه به فرصتهای شغلی موجود در ایالت های مختلف استرالیا می توانند با انتخاب یکی از ویزاهای واجد شرایط جهت مهاجرت و کار در این کشور اقدام نمایند. گرفتن ویزای کاری استرالیا که به ویزای اسکیل ورکر و یا مهارت شغلی نیز معروف است یکی از متداول ترین روش های مهاجرت به این کشور می باشد. اداره مهاجرت استرالیا هر ساله لیست متنوعی از رشته ها و مشاغل مورد نیاز خود را اعلام می کند.

ویزای تحصیلی استرالیا

تحصیل در استرالیا و اخذ ویزای تحصیلی یکی از راه های ورود سریع به استرالیا می باشد. سیستم نوین آموزشی، وجود دانشگاه های با رنکینگ بالای جهانی، امکان آشنایی با بازار کار تخصصی و ویزای کار پس از تحصیل سالانه دانشجویان زیادی را جذب دانشگاه های این کشور می کند. متقاضیان مهاجرت تحصیلی به استرالیا می توانند با توجه به شرایط خود برای  اخذ پذیرش تحصیلی از یکی از مراکز آموزشی استرالیا اقدام کنند. این افراد پس از دریافت پذیرش از این موسسات می توانند با جمع آوری مدارک مورد نیاز ویزای تحصیلی استرالیا، در این خصوص اقدام کنند. ویزای تحصیلی استرالیا به نام ویزای ساب کلاس 500 نام گذاری شده است.

ویزای توریستی استرالیا

ویزای توریستی استرالیا یکی از ویزاهای ورود سریع به استرالیا می باشد. ویزای توریستی استرالیا به نام ویزای ساب کلاس 600 استرالیا شناخته شده است. ویزای توریستی استرالیا با اهداف گردشگری، دیدار اقوام و بازدید تجاری از استرالیا تهیه و تنظیم شده است.

ویزای همراه استرالیا

یکی از راه های مهاجرت به استرالیا، مهاجرت از راه تحصیل در موسسات و دانشگاه های این کشور می باشد. متقاضیانی که برای پذیرش تحصیلی در این کشور اقدام می کنند می توانند به صورت همزمان همراهی خانواده خود را نیز داشته باشند. همسر و فرزندان این افراد می توانند با دریافت ویزای همراه استرالیا به همراه دانشجو وارد این کشور شوند.

ویزای ازدواج استرالیا

افرادی که نامزد و یا همسر آنها شهروند (سیتیزن) و یا دارای اقامت دائم استرالیا باشد می توانند از این طریق برای اخذ اقامت استرالیا اقدام نمایند. ویزای ازدواج استرالیا در ابتدا بصورت ویزای موقت صادر می شوند. ویزای نامزدی موقت به مدت 9 ماه و ویزای ازدواج موقت به مدت 2 سال اعتبار دارد. شریک و اسپانسر متقاضی باید توانایی تامین و پشتیبانی از نیازهای اولیه او را در طول مدت ویزای موقت استرالیا داشته باشد.

ویزای کارآفرینی استرالیا

ویزای کارآفرینی استرالیا یکی از ویزاهای محبوب مالکین کسب و کار می باشد. افرادی که دارای تجربه و مهارت در راه اندازی بیزینس می باشند می توانند با در نظر گرفتن شرایط ویزای کارآفرینی استرالیا، برای مهاجرت و اخذ اقامت استرالیا اقدام کنند. ویزای کارآفرینی استرالیا که تحت عنوان ویزای ساب کلاس 188 نیز شناخته شده است، در ابتدا اقامت موقت 4 ساله برای با افراد واجد شرایط را فراهم می کند.

ویزای سرمایه گذاری استرالیا

مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری یکی از راه های اخذ اقامت استرالیا می باشد. کشور استرالیا جهت تامین اهداف اقتصادی و کارآفرینی خود برنامه ای متنوع سرمایه گذاری را طراحی و تنظیم نموده است. افراد واجد شرایط می توانند با تشکیل پرونده برای ویزای سرمایه گذاری استرالیا جهت مهاجرت به استرالیا به همراه خانواده اقدام کنند. مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری مناسب مالکین صنایع و  کسب و هارهای موفق می باشد. افرادی که در خصوص مدیریت و راه اندازی بیزینس تجربه موفقی داشته باشند می توانند از طریق سرمایه گذاری در استرالیا جهت اخذ اقامت این کشور اقدام کند.

خدمات موسسه مهاجرت استرالیا یوکن

موسسه مهاجرتی یوکن با سالها تجربه موفق در پرونده های ویزای کاری استرالیا، سرمایه گذاری، ویزای تحصیلی و توریستی استرالیا آماده ارائه خدمات مهاجرتی و اقامتی استرالیا است. متقاضیان می توانند با مراجعه به وب سایت موسسه یوکن به آدرس ucanemigrate.com و تماس از طریق تلفن های درج شده در آن، جهت دریافت مشاوره و ارزیابی شرایط خود اقدام کنند.

منبع: فردا

کلیدواژه: رپورتاژ آگهی ویزای استرالیا مهاجرت به استرالیا مهاجرت تحصیلی به استرالیا ویزای توریستی استرالیا ویزای توریستی استرالیا مهاجرت به استرالیا سرمایه گذاری ویزای تحصیلی اقدام کنند اخذ اقامت ویزای کار مورد نیاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۶۷۶۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت احتمالی کره جنوبی در پیمان آکوس؛ محور گفت‌وگوهای دو جانبه سئول و کانبرا

به گزارش قدس آنلاین، شین وون شیک وزیر دفاع کره جنوبی در کنفرانس مطبوعاتی مشترکی این اظهارات را بیان و تاکید کرد که مشارکت احتمالی کشورش در پیمان امنیتی سه‌جانبه «آکوس»، ‌متشکل از استرالیا، انگلیس و آمریکا، به صلح و ثبات منطقه کمک خواهد کرد.

وی در پاسخ به سوال خبرنگاران در نشست مطبوعاتی مشترکی که پس از گفتگوهای وزرا در ملبورن برگزار شد، گفت: در جلسه امروز، درباره امکان مشارکت در «ستون دوم آکوس» مذاکره کردیم.

وزیر دفاع کره جنوبی بیان کرد: ما از این‌که اعضای آکوس کره جنوبی را به عنوان شریک ستون دو در نظر گرفته‌اند، استقبال می‌کنیم. توانایی‌های علمی و فناوری کره جنوبی به صلح و ثبات در توسعه ستون دوم آکوس و صلح منطقه‌ای کمک خواهد کرد.

پیمان آکوس سال ۲۰۲۱ میان واشنگتن، کانبرا و لندن، تا حدی برای تسهیل انتقال فناوری نظامی بین این سه متحد ایجاد شد. سپس یک مقام آمریکایی در ماه مارس (اسفند ۱۴۰۲-فروردین ۱۴۰۳) کره جنوبی و ژاپن را شرکای بالقوه پیمان آکوس برای همکاری در زمینه‌های دارای فناوری پیشرفته، معروف به ستون دوم، که محاسبات کوانتومی، هوش مصنوعی و هایپرسونیک را شامل می‌شود، معرفی کرد. این اقدام باعث جلب توجه به این پیمان امنیتی در کره جنوبی شد.

ریچارد مارلز وزیر دفاع استرالیا نیز این موضوع را بار دیگر بیان کرد و کره جنوبی را کشوری با ارزش‌های مشترک توصیف کرد که کانبرا با آن همسویی راهبردی دارد.

وی گفت: فکر می‌کنم با توسعه ستون دوم آکوس فرصت‌هایی در آینده وجود خواهد داشت.

شین وون شیک با اشاره به مشارکت متقابل دو کشور در رزمایش چندجانبه «تالیسمان سابره» و رزمایش «سپر آزادی» کره جنوبی در سال گذشته میلادی، گفت: سئول و کانبرا بر تعهد خود برای گسترش بیشتر روابط دوجانبه آینده‌محور به خصوص تقویت آموزش نظامی مشترک تاکید کردند.

وی گفت: متعهد هستیم که این رزمایش‌های مشترک را در اشکال مختلف ادامه و سطح همکاری نیروهای مسلح خود را بیش از پیش ارتقا دهیم.

به گفته وزیران دوکشور، در این نشست درباره طیف وسیعی از موضوعات مورد علاقه مشترک از گسترش همکاری در منطقه هند-آرام گرفته تا صنایع دفاعی و تلاش برای مقابله جدی با آنچه «تهدیدات نظامی رو به تحول کره شمالی» خوانده شده، گفت وگو شده است.

چو ته یول وزیر امور خارجه کره جنوبی در این نشست مطبوعاتی اظهار داشت: توافق کردیم که برای جلوگیری از دسترسی کره شمالی به منابع مالی برای توسعه غیرقانونی هسته‌ای و موشکی این کشور و خنثی کردن فعالیت‌های غیرقانونی پیونگ یانگ همکاری کنیم.

وی گفت: همتایان استرالیایی ما حمایت قاطع خود را نسبت به بهبود وضعیت حقوق بشر مردم کره شمالی و نسبت به سیاست‌های‌مان که هدف اتحاد مجدد دارند، ابراز کرده اند.

چنین گفتگویی آخرین بار دو سال گذشته یعنی در سپتامبر ۲۰۲۱ در سئول انجام شد.

استرالیا تنها کشوری است که کره جنوبی علاوه بر آمریکا با روسای دفاعی و خارجی آن به شکل منظم مذاکره می‌کند.

وزارت امور خارجه کره جنوبی نیز امروز چهارشنبه گفت که دیپلمات‌های ارشد سئول و کانبرا توافق کردند که به دنبال راه‌های ملموسی باشند که بتوانند دستورکارهای مشترک مربوط به راهبردهای منطقه هند- آرام را پیش ببرند.

چو ته یول وزیر امور خارجه کره جنوبی در گفتگوی دوجانبه با پنی وونگ همتای استرالیایی خود در ملبورن به این توافق رسید.

کره جنوبی و استرالیا برنامه‌های سیاسی خود را در زمینه منطقه هند-آرام اعلام کرده اند؛ هر دو کشور هند-آرام را منطقه راهبردی مهمی می‌دانند.

در این گفت‌وگو، چو ته یول استرالیا را کشوری خواند که «چشم اندازی راهبردی» با کره جنوبی در سطوح منطقه‌ای و بین المللی دارد و استرالیا را «شریک راهبردی جامع» دانست که کشورش در بسیاری از زمینه‌ها همکاری نزدیکی با آن داشته است.

پنی وونگ بر اهمیت هماهنگی دو کشور در زمینه چالش‌های منطقه‌ای و جهانی به عنوان کشورهایی هم‌فکر تاکید کرد.

دو طرف توافق کردند که به ارتباطات نزدیک شامل گفتگوهای سطح بالا ادامه دهند.

گفتنی است؛ ‌فایننشال تایمز فروردین ماه گزارش داد آمریکا، انگلیس و استرالیا درباره ورود اعضای جدید به پیمان امنیتی آکوس مذاکراتی را انجام خواهند داد زیرا واشنگتن خواهان حضور ژاپن به عنوان یک عامل بازدارنده علیه چین در این اتحاد است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • گام به گام تا ویزای توریستی کانادا
  • از تصاویر دستگیری دانشجویان معترض به رژیم صهیونیستی در آمریکا تا تصاویر دردناک از مردم غزه
  • استرالیا نخستین رایانه کوانتومی کاربردی جهان را می سازد
  • پس از ژاپن، کره جنوبی هم خواهان پیوستن به پیمان امنیتی «آکوس» است
  • مشارکت احتمالی کره جنوبی در پیمان آکوس؛ محور گفت‌وگوهای دو جانبه سئول و کانبرا
  • کره‌ جنوبی به دنبال عضویت در پیمان «آکوس»
  • کشف فسیل دست نخورده یک گونه کانگوروی عجیب
  • شرایط اخذ ویزای دبی برای کودکان
  • اعتراضات دانشجویان طرفدار فلسطین، تهدیدی برای یهودیان نیست
  • قانون ضد مهاجرتی سوناک عامل تنش در روابط دوبلین-لندن