Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-26@01:26:26 GMT

آموزش و پرورش پیشگام گسترش فرهنگ دینی و قرآنی می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۷۱۳۴۸

آموزش و پرورش پیشگام گسترش فرهنگ دینی و قرآنی می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی نویدادهم صبح چهارشنبه در مراسم افتتاحیه طرح ملی ارتقا صلاحیت‌های حرفه‌ای آموزش قرآن ویژه آموزگاران استان البرز به عنوان پایلوت کشوری، در کانون فرهنگی امام علی (ع) اداره‌کل آموزش و پرورش استان البرز اظهار کرد: شورای عالی انقلاب فرهنگی به عنوان عالی‌ترین ملجأ سیاست‌گذاری فرهنگ کشور پس از بررسی فراوان مأموریت‌هایی را به چند دستگاه و وزارتخانه دادند که برای ارتقا، فهم و بسط فرهنگ قرآنی در جامعه اقدام نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: یکی از دستگاه‌ها وزارت آموزش و پرورش بود که مسئولیت کمیسیون توسعه آموزش عمومی قرآن به این وزارتخانه سپرده شد.

نایب رئیس و دبیر کمیسیون توسعه آموزش عمومی قرآن کشور تصریح کرد: در نتیجه پس از برگزاری جلسات متعدد به این نتیجه رسیدیم، اگر می‌خواهیم به صورت ریشه‌ای، عمیق و پایدار مشکل انس با قرآن و تربیت قرآنی نسل را پاسخگو باشیم، باید توسعه آموزش قرآن را از مدارس آغاز کنیم.

وی با بیان اینکه آموزش و پرورش می‌تواند پیشگام گسترش فرهنگ دینی و قرآنی باشد، خاطرنشان کرد: بر این اساس طرح ملی ارتقای صلاحیت‌های حرفه‌ای آموزگاران در دستور کار قرار گرفت.

نویدادهم ادامه داد: اگر این طرح به کمک معلمان و راهبران به نحو مطلوبی درک و اجرا شود، می‌تواند گام مؤثر و بلندی در راستای گسترش فرهنگ قرآنی در جامعه باشد و به پایداری معارف قرآنی در کشور و جامعه کمک می‌کند.

وی به ویژگی‌های این پروژه ملی اشاره کرد و گفت: نخست اینکه این طرح به صورت ملی اجرا می‌شود و دومین ویژگی اینکه از دوره ابتدایی آغاز می‌شود، چراکه بهترین سن تربیت‌پذیری دوره ابتدایی، پیش از دبستان و مهدکودک است.

نایب رئیس و دبیر کمیسیون توسعه آموزش عمومی قرآن کشور اظهار کرد: بر این اساس زیبنده دانش‌آموزان ما نیست که هنگام ورود به دانشگاه مهارت روخوانی قرآن را نداشته باشند، چراکه یادگیری درک معارف قرآنی در این دوره مد نظر است.

وی با بیان اینکه میدان‌دار و مجری اصلی این طرح معلمان پایه ابتدایی هستند، تصریح کرد: این روش آموزش مبتنی بر زبان‌آموزی است و اساس طرح با مشارکت بخش‌های مختلف اجرا می‌شود.

نویدادهم متذکر شد: به دلیل ظرفیت‌های استان این طرح به صورت پایلوت در البرز اجرا شد و امیدواریم در آینده‌ای نزدیک شاهد بسط پروژه در سراسر کشور باشیم.

کد خبر 5230677

منبع: مهر

کلیدواژه: وزارت آموزش و پرورش قرآن انتخابات 1400 ویروس کرونا کرمانشاه آمار کرونا بوشهر گرگان اردبیل مشارکت مردم در انتخابات سیدابراهیم رئیسی خطبه های نماز جمعه قیام 15 خرداد ایلام عکس استانها امام خمینی ره آموزش و پرورش توسعه آموزش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۷۱۳۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش موثر آموزش و پرورش در فرهنگ سازی برای جوانی جمعیت 

محمدمهدی فداکار در اولین جلسه شورای آموزش و پرورش استان کرمان در سال ۱۴۰۳ گفت: آموزش و پرورش یکی از ارکان مهم و عضو ستاد جوانی جمعیت است و سرمایه‌گذاری آموزش و پرورش در این حوزه به اندازه همه دستگاه‌ها می‌تواند موثر واقع شود.

وی بیان کرد: آموزش و پرورش سهم بسزایی می‌تواند در تبیین اهمیت موضوع فرزندآوری داشته باشد، تغییر باور‌های غلط "فرزند کمتر، زندگی بهتر" تا حد زیادی بر عهده آموزش و پرورش است.

استاندار کرمان اظهار داشت: با هم‌افزایی و همکاری، اقدامات موثری برای جوانی جمعیت و فرزندآوری می‌توان انجام داد، از جمله اعطای کمک هزینه درمان ناباروری برای جوانان که کمک خوبی برای فرزندآوری است.

وی تصریح کرد: در راستای کمک به هزینه‌های درمان ناباروری، ۳۰ میلیارد تومان اعتبار در صندوق امداد ولایت قرار گرفته و به ۵۰ میلیارد تومان افزایش می‌یابد تا در اختیار خانواده‌ها برای درمان قرار گیرد. 

فداکار، راه‌اندازی اتاق کودک در دستگاه‌های اجرایی و ادارات را موجب امنیت خاطر مادران شاغل و کم شدن دغدغه فکری آنان دانست.

بنا به اعلام مدیر منابع مالی و اداری اداره کل آموزش و پرورش استان کرمان، برای انتخاب معلم برتر، از دی ماه پارسال فراخوان داده شده و یک هزار و ۱۵۲ نفر ثبت‌نام کرده‌اند که ۹۴ نفر به مرحله استانی راه یافتند.

در این جلسه گزارشی از عملکرد اداره کل آموزش و پرورش استان کرمان در زمینه قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت ارائه شد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • نقش موثر آموزش و پرورش در فرهنگ سازی برای جوانی جمعیت 
  • پلیس؛ پیشگام بهره‌مندی از ظرفیت دانش‌آموزان در گسترش قانون‌مداری
  • پلیس پیشگام در بهره‌مندی از ظرفیت دانش‌آموزان در گسترش قانونمندی
  • توجه به قرآن، بسیاری از مشکلات امروز ما را حل می‌کند
  • حماسه قرآنی روستای چارک گویای ایمان استوار مردم استان بوشهر است
  • مسابقات قرآن و عترت مرحله ۱۴ گانه در اشکنان
  • تفاهم نامه میان معاونت قرآن و عترت و نهضت سواد آموزی منعقد شد
  • ۲۲۴۱ دانش آموز قشمی به طرح مسطورا پیوستند
  • افتتاح پایگاه آموزش قرآنی مساجد در مسجد صاحب الزمان (ع) مشهد
  • تقدیر از عوامل برنامه‌های قرآنی ماه رمضان