Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، یکی از کانون‌های که با حمایت دفتر هماهنگی دانش، صنعت و بازار معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری ایجاد شده است، کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار آبزیان، است.

ایران یکی از کشورهای غنی در این حوزه است و علاوه بر صیادی، پرورش شیلات در اشکال مختلف در آن جریان دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

، کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار آبزیان، تلاش دارد تا با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری، رابطه میان فعالان فناور و دانشگاهی را با بازار و صنعت، تقویت کند.

در این راستا این نهاد، نشست‌های مختلفی را با حضور، پژوهشگران، محققان، فعالان حوزه شیلات، شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و استارتاپ‌ها و همچنین مقامات دولتی برگزار کرده است.

افزایش همگرایی، همکاری و هماهنگی تمام دست اندرکاران دانش، صنعت و بازار آبزیان و شناسایی چالش‌های کلان و ارتقای وحدت رویه پیرامون فعالیت های اصلی در حوزه صنعت، دانشگاه و بازار آبزیان، از جمله اهدافی است که این کانون به دنبال تحقق آنها است.

مراکز علمی و پژوهشی مانند موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، مرکز تحقیقات تاسماهیان دریای خزر و دانشگاه تهران، از جمله اعضای  کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار آبزیان هستند.

دستگاه های اجرایی و مراکز وابسته به دولت مانند سازمان شیلات ایران، سازمان دامپزشکی و سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، از جمله دیگر همکاران این نهاد محسوب می‌شوند.

کانون تلاش دارد تا از طریق شبکه‌سازی میان فعالان مختلف رشته آبزیان، ارتباطات علمی و فناورانه را توسعه بخشد. انعقاد تفاهم‌نامه با نهادهای مانند شرکت مادرتخصصی خدمات کشاورزی ایران یکی از اقداماتی بود که برای تحقق این هدف برنامه‌ریزی شد.

کانون آبزیان همچنین با بنیاد برکت، مرکز نوآوری دانشگاه تهران و بنیاد غدیر  در جهت همکاری برای توسعه فعالیت‌ها و برگزاری رویداد دریای برکت، همکاری کرد. رویدادی که در آن تلاش شد تا تجاری‌سازی طرح‌های فناورانه در حوزه آبزیان مورد توجه قرار گیرد.

یکی از برنامه های کانون تلاش برای توسعه صنعت پرورش اهی در قفس است.

این کانون از همه پژوهشگران، دانشمندان برجسته، فعالان فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان دعوت می‌کند تا طرح‌های نوآورانه خود را با آنها در میان بگذارد تا مشترکاً برای تحقق آن تلاش کنند.

علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه می‌توانند به آدرس اینترنتی این کانون به نشانی kanoonabzian.ir مراجعه کنند.

 

 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: کانون هماهنگی دانش پرورش ماهی سازمان شیلات صنعت و بازار آبزیان کانون هماهنگی دانش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۷۱۶۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، سید محمد کرباسی، «توسعه فناوری با اعتبار مالیاتی» را از جمله موضوعات در حال پیگیری توسط ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری برشمرد و اظهار داشت: برای تحقق این امر با اپراتورها و صنایع مذاکراتی انجام داده‌ایم و امیدوار هستیم که به‌زودی شاهد عقد قراردادهایی در این زمینه باشیم.

وی تاکید کرد: ادامه این مسیر به هوشمندسازی صنایع، افزایش بازدهی آن‌ها و کاهش مشکلات صنایع منتج خواهد شد.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات با اشاره به برنامه توسعه فناوری با اعتبار مالیاتی ۶۰۰ میلیارد تومانی، بیان کرد: این ستاد طی هشت ماه اخیر تلاش‌های زیادی برای ایجاد زیرساخت‌های لازم انجام داده و مذاکرات مختلفی نیز با وزارت ارتباطات و سازمان تنظیم مقررات به منظور اصلاح برخی قوانین و قواعد رگولاتوری انجام داده است.

به گفته او، هدف اصلی این است که با حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و استفاده از اعتبار مالیاتی خود اپراتورها، شرایطی ایجاد شود تا این فناوری‌ها در کشور از طریق اعتبار مالیاتی اپراتورها بومی‌سازی شوند.

وی ادامه داد: منظور از اعتبار مالیاتی این است که شرکت‌ها اگر در حوزه تحقیق و توسعه سرمایه‌گذاری کنند و طرح‌های آنها مورد تأیید معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری قرار گیرد و از پروژه‌های ضروری و اولویت‌دار کشور باشد، به همان میزان سرمایه‌گذاری، رقم مالیاتی از این شرکت‌ها کسر می‌شود.

کرباسی در پایان سخنان خود ضمن اشاره به اینکه بر اساس این توافق‌نامه قرار نیست بودجه‌ای از سوی معاونت علمی و فناوری به اپراتورها داده شود بلکه هزینه‌ای که هر اپراتور باید به‌عنوان مالیات بپردازد، صرف پروژه‌های تحقیق و توسعه آن شرکت خواهد شد؛ افزود: این امر به بومی‌سازی محصولات منجر خواهد شد و این همان طرحی است که سال گذشته به‌عنوان قانون جهش تولید دانش‌بنیان تصویب شد و ثمره خوبی برای حمایت از تولیدات دانش‌بنیان به ارمغان آورد

کد خبر 6097069

دیگر خبرها

  • تجلیل از معلمان ماندگار ‌زنجان/ حال خوش معلمان ۸۰ ساله+‌فیلم
  • کانون موسیقی نواحی تشکیل می‌شود/ معرفی مدیر هماهنگی
  • راه‌یابی دو عضو کانون پرورش فکری به مسابقات لکوکاپ جهانی مسقط
  • امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال است
  • رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد
  • سوسیس و کالباس با گوشت ماهی هم به بازار آمد
  • شهرک تخصصی کفش در قم ایجاد می‌شود
  • آشنایی بانوان مهابادی با شیوه‌های جدید طبخ آبزیان