Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه روابط عمومی اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان، سپهر جمعه زاده با یادآوری اینکه در انتخابات‌های گذشته، در قالب برگزاری برنامه‌های مختلف زمینه آگاه سازی و مشارکت پرشور رای‌اولی‌ها فراهم می‌شد، گفت:  امسال برنامه ویژه ای برای دانش آموزان داریم و علاوه بر دانش آموزان رای اولی، دانش آموزانی که حق رای ندارند نیز می توانند در این پویش شرکت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این پویش ویژه دانش آموزان ۱۵ تا ۱۷ سال است که شور و شعور انتخاباتی را دارند، ولی متاسفانه حق رای ندارند و در راستای آگاه سازی دانش آموزان و با توجه به تاثیرگذاری نوجوانان در خانواده ها و هویت بخشی به قشر نوجوان برگزار خواهد شد

جمعه زاده خاطرنشان کرد: در این پویش دانش آموزان می توانند با مراجعه به سایت www.iranioum.com   و www.iranioumclub.ir  هر سوال و اظهار نظری را با کاندیدای مورد نظر خود مطرح کنند. علاوه بر اینکه دغدغه های نوجوانان به دست کاندیدای مورد نظر خواهد رسید، برنامه های نامزدها در این خصوص مسائل مرتبط با دانش آموزان را به گوش دانش آموزان خواهیم رساند.

وی بایادآوری به اینکه پویش رای‌‍‌اولی‌ها در استان با محوریت تشکل‌های دانش آموزی برگزار می‌شود، یادآور شد: آینده متعلق به دانش‌آموزان است و دانش آموزانی که حتی حق رای ندارند به نوعی می‌توانند اظهار نظر کنند و این پویش ها  آنان را برای پذیرش مسوولیت‌ها در آینده آماده کند. همچنین این افراد تاثیرگذاری بسیاری در خانواده ها و مشارکت حداکثری خواهند داشت.

دبیر پویش باشگاه نوجوانان ایرانیوم گفت: علاقه مندان برای شرکت در این پویش می توانند به صفحات مجازی @iranioumclub در شاد و اینستاگرام و شاد مراجعه کنند.

به دانش آموزانی که بهترین سوال را از  نامزدهای انتخاباتی پرسیده شود به قید قرعه جوایز نفیسی اهدا خواهد شد.

این پویش از طرف بنیاد سپهر تبلیغ نوین سازمان تبلیغات اسلامی، اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان و مجموعه های فعال تربیتی در کشور برگزار می‌شود.

به گزارش ایرنا، انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری هم زمان با انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی در ۶ حوزه، میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری در سه حوزه انتخاباتی و انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در یک هزار و ۳۷۲ شهر و چهل هزار و ۶۲۰ روستا و تیره عشایری ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ برگزار می‌شود.

برچسب‌ها انتخابات ۱۴۰۰ مدارس وزارت آموزش و پرورش دانش‌آموزان پروندهٔ خبری انتخابات ۱۴۰۰

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انتخابات ۱۴۰۰ مدارس وزارت آموزش و پرورش انتخابات ۱۴۰۰ مدارس وزارت آموزش و پرورش دانش آموزان دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۷۲۳۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتخابات الکترونیک در کدام حوزه‌ها برگزار می‌شود؟

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرآنلاین، محسن اسلامی سخنگوی ستاد انتخابات کشور در گفت‌وگویی با اشاره به آمادگی وزارت کشور برای برپایی انتخابات دور دوم دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گفت: این دور از انتخابات در ۱۵ استان کشور برگزار می‌شود، در ۲۲ حوزه انتخابیه ۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه اخذ رأی در نظر گرفته شده است.
 
 وی افزود: انتخابات ۲۱ اردیبهشت، در ۸ حوزه انتخابیه تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر به صورت تمام الکترونیکی برگزار می‌شود.
 
سخنگوی ستاد انتخابات کشور در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه در صورت بروز اختلال و مشکل در روند برگزاری انتخابات الکترونیک، چه تدبیری اتخاذ شده، اظهار کرد: وزارت کشور برای این ۸ حوزه، تعرفه کاغذی هم ارسال کرده که در صورت بروز هرگونه مشکلی، شیوه رأی‌گیری در آن حوزه تغییر خواهد کرد.

نماینده چابهار: ماجرای باغ ازگل که بدون اطلاع امام جمعه به نام او زده شده، بر دین اثر منفی دارد یا چند تار موی زنان؟

اسلامی با اشاره به شکل برگه تعرفه‌های رأی، گفت: در مرحله اول به دلیل برگزاری همزمان انتخابات دوازدهمین دوره مجلس و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری، تعرفه‌ها یکپارچه بود، اما در مرحله دوم فقط برگه تعرفه رأی مختص انتخابات مجلس است، بر این اساس تعرفه دور دوم انتخابات کوچک‌تر و به سبک ایرانی اسلامی طراحی شده است.
 
سخنگوی ستاد انتخابات کشور همچنین از چاپ و ارسال تعرفه‌های دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس به استان‌های مربوط خبر داد و تأکید کرد: درباره تعرفه‌های انتخاباتی مشکلی وجود ندارد.
 
وی ادامه داد: تبلیغات مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی از ساعت صفر بامداد ۱۳ اردیبهشت در فضای حقیقی و مجازی آغاز شده و به مدت یک هفته ادامه دارد. دستورالعمل تبلیغات و قانون مرتبط با تبلیغاتی که در مرحله اول اطلاع‌رسانی شده، ملاک خواهد بود، لذا از نامزدها انتخابات می‌خواهیم براساس آن عمل کنند.
 
اسلامی تأکید کرد: نامزدهای انتخابات حتما باید وارد سامانه مالی انتخابات شوند و منابعی که برای تبلیغات در اختیار گرفته‌اند ثبت کنند، همچنین نامزدها سعی کنند هزینه‌های انتخاباتیشان از سقف مصوب بالاتر نرود.
 
وی گفت: سامانه انتخاب ایران، برای اطلاع مردم از زندگینامه، شرح حال و سوابق نامزدهای دوازهمین دوره انتخابات مجلس در نظر گرفته شده است و مردم می‌توانند با مراجعه به این سایت از سابقه کاری نامزدهای مورد نظر خود مطلع شوند.
 

سخنگوی ستاد انتخابات کشور تأکید کرد: کسانی می‌توانند در مرحله دوم رأی بدهند که حتما در دور اول در همان حوزه انتخابیه رأی داده باشند و یا اصلا در کل کشور رأی نداده باشند.

دیگر خبرها

  • خبر‌هایی از تجلیل دانش آموزان از معلمان خود
  • معلمان الگوی خوبی برای دانش آموزان باشند
  • معلمان پرورش دهنده هویّت دانش‌آموزان هستند
  • معلمان ستون‌های اصلی هر جامعه‌ای هستند
  • مهمترین مأموریت آموزش و پرورش تربیت تمام ساحتی است
  • انتخابات الکترونیک در کدام حوزه‌ها برگزار می‌شود؟
  • مسابقات قرآن دانش‌آموزان شیراز آغاز شد
  • جمع آوری ۹۰ تن پسماند و نخاله ساختمانی در پویش «مسیرسبز- ایران پاک»
  • ۱۴ منطقه فارس میزبان دانش آموزان قرآنی
  • ارتقای سطح علمی دانش‌آموزان با آرمان‌های انقلاب اسلامی