Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، جمعی از نخبگان، فعالان و تشکل‌های اجتماعی با آیت الله اعرافی دیدار و دغدغه های خود را بیان کردند.

آیت الله اعرافی بعد از شنیدن دغدغه های این افراد خطاب به آنها با بیان اینکه معتقد است روحانیت باید فدایی ملت باشد گفت: همه ما تلاش و کار می‌کنیم تا فدایی ملت باشیم.

وی ذات روحانیت را توامان با فداکاری، جهاد و عشق خدمت در همه ابعاد دانست و افزود: سابقه روحانیت نشان داده که دارای این سابقه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آیت الله اعرافی نخبگان و فعالان اجتماعی را توصیه به مطالعه کتاب «به رنگ صدر» کرد و ادامه داد: این کتاب توسط همسر شهید سید محمد باقر صدر و خواهر امام موسی صدر هست به رشته تحریر درامده است. آقای صدر نابغه ای است که از ۱۵ سالگی مجتهد مطلق بوده و در ۲۲ و ۲۳ سالگی کتاب‌های فلسفه وی دنیا را تکان داد.

آیت الله اعرافی اظهار کرد: کسی که کتاب «به رنگ صدر» را بخواند متوجه می شود که روحانیت یعنی چه! آقای صدر فضای درون گرای نجف را تغییر داد و برای انقلاب جانفشانی کرد. اگر وی اکنون می بود فضای حال را دگرگون می‌کرد، لذا این اصل هویتی ماست (روحانیت) و باید احیا شود.

وی افزود: فرصتی که انقلاب اسلامی برای آبادانی، شکوه و اقتدار به وجود آورد به سادگی قابل تکرار نیست، لذا در حال حاضر ما مفت سنگر ها را از دست می دهیم. همه ما باید از این سرمایه بزرگ صیانت کنیم و خطاهای نقطه ای آن را  از میان برداریم.

وی افزود: باید به فکر میلیون ها جوان کشور باشیم تا بتوانیم جریان انقلاب را در درون آن‌ها نافذ کنیم، رویکرد ما باید جهادی و بن بست شکن باشد و با رویکرد جهادی می توان صحنه را تغییر داد.

همچنین در ادامه دیدارهای مردمی آیت‌الله اعرافی دیداری نیز با اعضای ستاد ملی یاور محرومین داشت. وی ضمن گرامی داشت قیام 15 خرداد و تسلیت ایام شهادت حضرت امام صادق (ع)، استمرار انقلاب و اصلاح امور و بازسازی کشور را منوط به داشتن شعور و شور انقلابی و تفکر جهادی دانست و افزود: الحمدالله در همه شما جوانان این صفات وجود دارد.

آیت الله اعرافی با تاکید بر این مهم که چند سند اصلی و راهبردی کشور نیاز به برنامه ریزی کلان دارد خاطرنشان کرد: یکی از موضوعاتی که نیاز به برنامه ریزی دارد، بیانیه گام دوم انقلاب است که باید به ان به شکل جدی ورود کرد. چرا که این بیانیه یک منشور عالی است. این بیانیه تعبیر ۴۰ ساله ای است برای گشایش در امور، لذا آن را یک محور می دانم.

آیت الله اعرافی در خصوص اولویت های دولت آینده گفت: ما مجموعه ای از اسناد و سیاست هایی داریم که حضرت آقا بیان کردند که خیلی در عمل اجرایی نشده است، دولت جدید با رویکرد جدی و جهادی باید به سمت تدوین برنامه هفتم برود. باید تلاش کنیم تا جریان انقلابی و فرهنگ جهادی به روی کار بیاید تا مشارکت مردمی فعال تر شود.، باید برای گشودن گره ها کار عظیمی انجام شود. باید با نگاه باز و در کنار هم به امور ورود کنیم تا کار بزرگی در خصوص انقلاب صورت بگیرد.

وی افزود: ۲۰۰ سند تحولی طراحی شده و باید آرام آرام  این ها را اجرایی کنیم، ضمن اینکه روح کار باید اجتماعی تر شود. در مسئله فقر زدایی باید دولت پای کار بیاید و تحولات در این حوزه رخ دهد. در این رابطه مجلس شورای اسلامی در تصویب بودجه کارهای شایسته ای انجام داده است تا در خصوص فقر زدایی وارد عمل شویم.

آیت الله اعرافی ادامه داد: خبرگان باید هر چه بیشتر آینه تمام نمای خواسته های ملت و نماینده این اندیشه باشند، همه این ها شرایط جدیدی است که باید وارد آن شویم و نقش آفرینی کنیم.

در ادامه دیدارهای مردمی، جمعی از کردهای مقیم تهران نیز با حضور در ستاد انتخاباتی آیت الله اعرافی با نامزد انتخابات مجلس خبرگان دیدار کرده و به بیان مشکلات و دغدغه های خود پرداختند.

آیت الله اعرافی بعد از استماع سخنان این جمع، انقلاب اسلامی را پدیده ای مهم دانست که مهمترین عنصر پدید آورنده آن طبقات مختلف مردم بودند و گفت: طبیعی است که دشمن با ما سر سازش نداشته باشند، انقلاب اسلامی جایگاه ما را به مراتب بالا آورد و ترقی بخشید. از دید من که یک مسئول حوزه هستم همه ملت را در خلق این انقلاب سهیم میدانم، فراتر از شیعه و سنی و اقوام، همه در آبادانی کشور سهم داشته باشند.

آیت الله اعرافی تصریح کرد: همه ما باید با گذشت در کنار یکدیگر باشیم، این کشور با همه پیشرفت ها و دستاوردها برای همه ماست، مشکلات زیادی در دست است که باید تمام این مسائل در کنار هم حل شوند و زیبنده نیست که در مشکلات یکدیگر را تنها بگذاریم.

وی افزود: فقط دولت و مسئولان نباید برای ترقی کشور کار کنند، تمام ظرفیت های مردمی باید به پای کار بیایند. بارها به لبنان و سوریه رفتم، مردمان آنجا با الهام گرفتن از انقلاب اسلامی روحیه جهادی را برای خود شکل دادند و در مقابل مشکلات ایستادند.

آیت الله اعرافی در پایان این دیدارها حضور و مشارکت مردم در انتخابات را مهمترین اصل دانست که بایستی این به خوبی نمایان شود و ادامه داد: مردم با حضور پر رنگ خود عرصه را برای دشمن تنگ می کنند، لذا باید در روز ۲۸ خرداد یک حماسه بیافرینیم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: آیت الله اعرافی فرهنگ انقلاب اسلامی آیت الله اعرافی انقلاب اسلامی همه ما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۷۲۷۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جامعة المصطفی، مولود مبارک انقلاب اسلامی است

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: جامعة المصطفی العالمیه شجره‌ طیبه‌ای است که به برکت انقلاب اسلامی شکل گرفت تا همراه با مبانی دین و ارزش‌های تشیع، گفتمان انقلاب اسلامی به کشورها تسری پیدا کند نباید این مولود مبارک را تنها جریانی تعلیمی دانست. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در دیدار با هیئت علما و رؤسای مدارس علمیه هندوستان که با حضور جمعی از طلاب غیرایرانی جامعة المصطفی العالمیه برگزار شد، اظهارداشت: همه این تلاش‌هایی که شما در عرصه تبلیغ دین در سرزمین هندوستان دارید، باید در استخدام پیروی از خط ولایتمداری حضرت بقیة الله الاعظم (ارواحنا فداه) باشد زیرا امام زمان(عج) نوکری می‌پسندند که نوکر به‌روز حضرت باشد و به درد شرایط حال امت اسلام بخورد. از این حیث، شاید بتوان گفت که از نظر وجود اقدس امام عصر(عج)، یک طلبه سطح یک از یک عالم برجسته شأنیت بیشتری داشته باشد زیرا او متناسب با زمانه حال و شرایط موجود، خدمتی را به دین عرضه می‌کند که سایرین از آن غافل هستند.

وی افزود: اقتضای نوکری کردن در این آستان نیز به میدان‌داری در عرصه‌ای است که پرچم ولایت اهل‌بیت(ع)‌ و معارف دینی را در عصر حاضر بلند کرده و اینجاست که اهمیت صیانت از انقلاب اسلامی موضوعیت پیدا می‌کند؛ تا جایی که امروزه نه‌فقط دوستان و دلسوزان بلکه حتی دشمنان اسلام نیز از مسائل سیاسی عبور کرده و چشم به ولایت معصوم دارند. این منطقی است که به برکت انقلاب اسلامی جهانی شد تا هرکس در هر گوشه از این عالم، چشم به ظهور داشته باشد و مهدی صاحب الزمان(عج) را در کانون توجه و تحلیل خود قرار دهد.

عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: این تحلیل اساتید برجسته سیاست در نظام سلطه است که شیعه را همچون پرنده‌ای با دو بال نهضت حسینی و قیام مهدوی توصیف کرده و این دو مبنا را هدف قرار داده اند. بر همین اساس، هرکس در جهت ترویج ارزش‌هایی مبتنی بر این دو اصل بکوشد، بیش از سایرین سربازی کرده و مورد عنایت وجود اقدس امام زمان(عج) خواهد بود.

وی تأکیدکرد: فرصت مدیریت مدارس و حوزه‌های علمیه در خطه‌ای همچون سرزمین هندوستان با گستره جمعیتی و فرصت‌های تبلیغی را غنیمت بدانید. در موقعیتی که شما قرار دارید، هر مدرسه علمیه به مثابه اردوگاه بقیة الله(عج) است بنابراین طوری عمل کنید که گویا از طرف امام زمان(عج) به این مسئولیت منصوب شده‌اید و باید به هر ابزار ممکن در این دستگاه نوکری مؤثر داشته باشید.

آیت‌الله علم‌الهدی گفت: این همان عرصه‌ای است که سربازی شما در دستگاه امام زمان(عج) با آن سنجیده خواهد شد؛ به طوری که اگر امروز طلبه از فقه و اصول و کلام بهره‌مند باشد و سطوح عالی حوزه را یکی پس از دیگری پشت سر بگذارد اما از بینش سیاسی و تقید به انقلاب اسلامی بی‌بهره باشد، تلاش و مجاهدت او برای کسب علوم حوزوی ابتر است و راه به جایی نخواهد برد.

وی بیان کرد: جامعة المصطفی العالمیه نیز یکی از شجره‌های طیبه‌ای است که به برکت انقلاب اسلامی شکل گرفت تا همراه با مبانی دین و ارزش‌های تشیع، گفتمان انقلاب اسلامی نیز به کشورهای عالم تسری پیدا کند بنابراین نباید این مولود مبارک را صرفاً یک نمایندگی آموزشی و یک جریان تعلیمی دانست. جامعة المصطفی همان بازوی صادرکننده گفتمان انقلاب است و از این جهت، تلاش شما در تقابل مستقیم با اراده شیطانی استکبار قرار دارد و موردعنایت خاص امام زمان(عج) خواهد بود.

به گزارش تسنیم، بیش از 50 میلیون شیعه اثنی عشری و 200 میلیون مسلمان اهل سنت علاقمند به اهل بیت(ع) در هندوستان زندگی می‌کنند و در 100 مدرسه و حوزه علمیه هندوستان، سه هزار طلبه مشغول تحصیل علوم حوزوی هستند.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • حمله به اسرائیل عظمت ایران را نشان داد
  • شهید مطهری الگو و نمونه معلم تراز انقلاب اسلامی است
  • دادستانی انتظامی قضات جوان، مومن و متعهد را به جامعه معرفی می کند 
  • تبیین مفاهیم ایثار و شهادت برای نسل جوان ضروری است
  • دادستانی انتظامی قضات جوان، مومن و متعهد را به جامعه معرفی می کند
  • ابعاد مختلف عملیات «وعده صادق» برای نسل جوان تبیین شود
  • توجه به نیروی انسانی رویکرد قوه قضائیه است
  • تجلیل از مؤسسات خیریه، گروه‌های جهادی و مراکز نیکوکاری فارس
  • جامعة المصطفی، مولود مبارک انقلاب اسلامی است
  • ۳۰۰۰ جوان کهگیلویه و بویراحمد در انتظار وام ازدواج