Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-07@00:44:05 GMT

روند اصلاح سیستم پناهندگی اروپا باز هم به تعویق افتاد

تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۷۳۲۹۱

روند اصلاح سیستم پناهندگی اروپا باز هم به تعویق افتاد

وزرای کشور اتحادیه اروپا در نشست خود در لوکزامبورگ بار دیگر نتوانستند به توافقی درباره اصلاح سیستم پناهندگی اروپا دست یابند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم ، روزنامه "تاگس اشپیگل" آلمان در گزارشی نوشت: سال هاست که اتحادیه اروپا برای اصلاح سیستم پناهندگی تلاش می کند و مسئله اصلی این است که با کشورهایی مانند ایتالیا و یونان که پناهندگان برای اولین بار به این کشورها وارد می شوند و بر اساس قاعده دوبلین باید در این کشورها درخواست پناهندگی کنند به صورت مشترک اعلام همبستگی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روز سه شنبه در دیدار وزرای کشور اتحادیه اروپا در لوکزامبورگ هیچ پیشرفتی در این راستا حاصل نشد. به این ترتیب در دوران ریاست دوره‌ای پرتغال بر اتحادیه اروپا هم توافقی در این زمینه حاصل نشده و این مسئله به رئیس بعدی دوره‌ای یعنی اسلواکی که از ماه جولای کار خود را آغاز می کند محول می شود.

اختلاف در اتحادیه اروپا درباره طرح پیشنهادی آلمان برای لغو حق وتو دیپلمات روس: روابط اتحادیه اروپا و روسیه به بن‌بست رسیده است پارلمان اروپا خواستار گسترش سریع اتحادیه اروپا به کشورهای حوزه بالکان شد

با فروکش کردن بحران کرونا در اتحادیه اروپا مسئله پناهندگان دوباره بیشتر در این منطقه مورد توجه قرار می گیرد. "ماریو دراگی"، نخست وزیر ایتالیا بر این مسئله تاکید دارد که بحرن مهاجرت در نشست اتحادیه اروپا در اواخر ماه جاری میلادی مورد بحث قرار گیرد. دولت ایتالیا از ژانویه تا اواسط ماه می با هجوم حدود 13 هزار مهاجر مواجه شد که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل افزایش چشمگیری داشته است.

یونان هم اخیرا اعلام کرده که در آینده درخواست‌های پناهندگی از طرف پناهجویان از کشورهای سومالی، پاکستان، افغانستان، سوریه و بنگلادش را که از ترکیه آمده‌اند رد کند. به این ترتیب اکثر پناهجویانی که از ترکیه به یونان می آیند از اتباع کشورهایی هستند که یونان از این پس نمی خواهد درخواست پناهندگی آن ها را بپذیرد.

مقامات یونانی مرزهای خود با ترکیه را به بهترین شکل ممکن مسدود کرده‌اند و کسانی که از این مرزها به نحوی می گذرند با خشونت اخراج می شوند. یونان مشغول ساخت دیوارهایی در مرزهای با ترکیه است و از توپ ها و تسلیحات صوتی علیه مهاجران استفاده می کند.

مناقشات بر سر مسئله تقسیم عادلانه پناهندگان در اتحادیه اروپا همچنان به دلیل مخالفت برخی اعضاء حل نشده باقی مانده و همچنان با توجه به پیمان دوبلین، کشورهای مرزی این اتحادیه در معرض هجوم چشمگیر پناهجویان قرار دارند که البته در سال های اخیر به دلیل بحران کرونا از شدت آن کاسته شده است.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اتحادیه اروپا اتحادیه اروپا اتحادیه اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۷۳۲۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست اتحادیه اروپا از چین درباره ایران

به گزارش تابناک، خبرگزاری رویترز نوشت: اورسولا فون در لاین روز دوشنبه پس از دیدار با شی جین‌پینگ رئیس‌جمهوری چین، در گفت‌وگو با خبرنگاران ادعا کرد: «بر این باوریم که چین می‌تواند نقش مهمی در محدود کردن گسترش غیرمسئولانه موشک‌های بالستیک و پهپادهای ایرانی ایفا کند.»

بر اساس این گزارش، رئیس کمیسیون اروپا همچنین خوستار برقراری آتش‌بس در درگیری میان رژیم اسرائیل و حماس شد.

امانوئل مکرون رئیس‌جمهوری فرانسه امروز در کاخ الیزه با همتای چینی خود جین‌پینگ و فون در لاین در نشستی سه‌جانبه با محوریت روابط اروپا و چین دیدار و گفت‌وگو کرد.

تارنمای روزنامه گاردین پیشتر با اعلام آغاز این دیدار سه جانبه به نقل از فون درلاین نوشت: اتحادیه اروپا و چین به دنبال روابط حسنه بوده و با توجه به اهمیت جهانی چین، تعامل ما کلید تضمین احترام متقابل، پیشگیری از سوء تفاهم و یافتن راه حل چالش های جهانی است.

خبرگزاری رویترز نیز گزارش داد که رئیس‌جمهوری چین برای نخستین بار در پنج سال اخیر به اروپا سفر کرده و این سفر با افزایش تنش‌های تجاری همزمان شده است.

بروکسل مشغول تحقیق از برخی صنایع چینی از جمله در زمینه صادرات وسائل نقلیه برقی است و پکن نیز اقدام مشابهی را در خصوص واردات مشروبات الکلی از فرانسه در دست دارد.

 منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • درخواست اتحادیه اروپا از چین درباره ایران
  • مزیت اصلاح‌طلبان رو به اضمحلال؛ بالشتک ضربه‌گیر بین جامعه و حکومت از میان رفته
  • اصلاح‌طلبان؟ خیر، متشکرم!
  • سطح امید به زندگی در اروپا به ۸۱.۵ سال رسید
  • بورل: همه اعضای اتحادیه اروپا روسیه را «تهدید» نمی‌دانند
  • ترکیه: مسئله فلسطین نباید قربانی رقابت‌های منطقه‌ای شود
  • رییس‌جمهور چین به فرانسه می‌رود
  • تاکید اسد بر موضع باثبات سوریه در مسئله فلسطین و مقاومت
  • اذعان بورل به از دست رفتن قدرت آمریکا
  • رشد ۳۰ درصدی تجارت ایران و اتحادیه اروپا