Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش خبرگزاری فارس، ۵ نمایشگاه تجسمی از روز جمعه ۲۱ خرداد در گالری‌های خانه هنرمندان ایران میزبان علاقه‌مندان خواهند بود.

براساس این خبر نمایشگاه «مرزی برای دیدن» شامل ۳۲ طراحی چاپ دستی و کلاژ آثاری از سارا کاوه نقاش جوان کشورمان را دربرمی‌گیرد که از ۲۱ تا ۳۱ خرداد در گالری میرمیران همه روزه از ساعت ۱۵ تا ۲۱ میزبان علاقه‌مندان خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نمایشگاه روز جمعه ۲۱ خرداد ساعت ۱۷ افتتاح می‌شود.

نمایشگاه «زیبایی در جنگ» نیز عنوان نمایشگاه عکسی از فاطیما حسینی است که ۲۱ تا ۳۱ خرداد در گالری ممیز خانه هنرمندان ایران دایر خواهد بود. این نمایشگاه نیز از ساعت ۱۷ روز جمعه ۲۱ خرداد با حضور رایزن فرهنگی سفارت افغانستان در تهران و هنرمندان تجسمی آغاز به کار می‌کند.

«رویداد هنری فاصله» نیز به همت گروه «سفر هنر» اقدام به برگزاری یک نمایشگاه با موضوع فاصله‌گذاری اجتماعی در شرایط شیوع بیماری کرونا کرده است. این رویداد قالبی مسابقه‌‍‌وار دارد و آثار ارسالی توسط داوران بررسی شده و در نهایت ۳۰ اثر برای شرکت در نمایشگاه برگزیده شده‌اند که به همراه تعدادی از آثار هنرمندان مهمان در این رویداد نمایش داده خواهند شد. این نمایشگاه نیز تا ۳۱ خرداد همه روزه از ساعت ۱۵ تا ۲۱ در گالری‌های استاد نامی و بهار میزبان علاقه‌مندان خواهد بود. افتتاحیه این رویداد نیز روز جمعه ۲۱ خرداد از ساعت ۱۷ در گالری‌های نامبرده برگزار خواهد شد.

نمایشگاه عکس «نگاهی دیگر» نیز مشتمل بر آثاری از ندا شیرازی در گالری‌ تابستان خانه هنرمندان ایران، روزهای ۲۱ تا ۳۱ خرداد از ساعت ۱۵ تا ۲۱ دایر خواهد بود.

نمایشگاه ابراهیم برفرازی هنرمند نقاش نیز با عنوان «مرثیه‌ای برای یک رویا» شامل منتخبی از ۶ مجموعه او و ۵۴ اثر فیگوراتیو و پرتره با محوریت به تصویر کشیدن چهره اشخاص در مرزی میان واقعیت و رویا با تعبیر خالق آن است.

بازدید از نمایشگاه‌های خانه هنرمندان ایران از ۲۱ تا ۳۱ خرداد از ساعت ۱۵ تا ۲۱ برای عموم علاقه‌مندان با رعایت پروتکل‌های بهداشتی امکان‌پذیر است.

 

 

* نمایشگاه «نهان بر عیان» در موزه هنرهای معاصر تهران افتتاح شد

نمایشگاه نهان بر عیان با حضور مسوولان هنری و هنرمندان عصر دیروز (سه شنبه ۱۸ خردادماه) در موزه هنرهای معاصر تهران افتتاح شد.
سید مجتبی حسینی، معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این مراسم با گرامیداشت یاد علی مرادخانی، معاون سابق امور هنری گفت: بسیاری از رازها از فرط ظهور پنهان هستند و در نگارگری ما هم این قضیه وجود دارد. نگارگری ایران در چند لایه بودنش دستمایه ارزشمندی برای شناخت است و نمایشگاه نهان بر عیان فرصت مغتنمی است و می تواند آغاز نهضتی برای بازشناسی داشته های خودمان باشد، نمایشگاهی که برای عیان شدن نهانی برگزار شده است.
احسان آقایی؛ رییس موزه هنرهای معاصر تهران در آیین گشایش این نمایشگاه شعر «میراث» مهدی اخوان ثالث را خواند و گفت: این شعر با نمایشگاه نهان بر عیان ارتباط معنایی دارد. از میراثی می‌گوید که با طوفان، جنگ و ظلم و ... از بین رفته است. جامعه ما جامعه کوتاه مدت است و گذشته را هم به صورت کوتاه مدت در اختیار داریم. در دانش بصری با نیاکان قطع ارتباط کرده ایم در صورتی که باید این دانش بصری به صورت پیوستار ادامه می یافت. در این نمایشگاه می توان ریشه های هنر نگارگری را که تصور می شود بی پشتوانه است، مشاهده کرد.
شهریار حاتمی، کیوریتور نمایشگاه نهان بر عیان گفت: نمایشگاه نهان بر عیان پژوهشی را درباره نگارگری ایران در موزه هنرهای معاصر تهران نشان می دهد. پژوهش ها درباره نگارگری ایران به زحمت به ۱۰۰ سال می رسد و نگارگری هنری است که توسط مستشرقین برای ما تعریف شده است. این نمایشگاه مساله تاریخ دیدن در نقاشی ایران است و اینکه هنر ایران از چه ریشه گرفته است که ریشه اصلی هنر ایران از علم است. نقاشی ایران ریشه عمیقی در علم هندسه و ریاضی دارد. این پژوهش بر آرای ریاضی دانان ایرانی متکی است و تشریحی بر ۱۲۰ نسخه مصور در دوره زمانی ۳۰۰ سال نقاشی ایران است که با نگاره های نسخه جامع التواریخ رشیدی(۷۰۷ه.ق) آغاز می شود و با شاهنامه مشهور به شاه عباسی (۱۰۰۶) پایان می یابد.
حاتمی در ادامه گفت: مهندسی تصویردر ایران را در شش لایه یا مرحله می بینیم که این نمایشگاه به آن پرداخته است و پژوهش از بیرون به درون اثر می رود. نقاشی ایران تاریخ دیدن مختص خود را دارد و این پژوهش نشان می دهد تاریخ نقاشی ایران چیست و چرا اینگونه طراحی و نقاشی می شود.
در ادامه ، نمایشگاه نهان برعیان با حضور مسوولان و هنرمندان گشایش یافت و حاضران از نمایشگاه دیدن کردند.علاقه مندان جهت بازدید از این نمایشگاه می توانند تا ۱۷ شهریور ماه، همه روزه بجز دوشنبه ها از ساعت ۱۰ صبح تا ۶ عصر به موزه هنرهای معاصر تهران مراجعه کنند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: نمایشگاه نمایشگاه تجسمی موزه هنرهای معاصر زیبایی در جنگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۷۴۲۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هنرمندان اسراییلی غرفه رژیم صهیونیستی در بینال ونیز را نگشودند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از گاردین، متصدیان غرفه رژیم صهیونیستی نیز به کشتار مردم غزه معترض هستند و با امتناع از آغاز به کار غرفه اسراییل می‌گویند؛ هنر می‌تواند صبر کند، اما زنان، کودکان و افرادی که در جهنم زندگی می‌کنند، نمی‌توانند.

هنرمندان و متصدیان غرفه ملی اسراییل در دوسالانه ونیز اعلام کرده اند فعالیت این غرفه زمانی آغاز می‌شود که «توافق آتش‌بس و آزادی گروگان‌ها حاصل شود». آن‌ها در روز پیش‌نمایش افتتاحیه بزرگ‌ترین و برجسته‌ترین گردهمایی جهانی دنیای هنر اعلام کردند از مردم غزه حمایت می‌کنند.

تابلویی که جلوی غرفه اسراییل در باغ عمومی ونیز که از مکان‌های اصلی برگزاری بینال است نصب شده، نیز نشان دهنده تصمیم تیم اسراییل است. خود غرفه نیز توسط سه پرسنل نظامی ایتالیایی مسلح محافظت می‌شود.

مدتی است حضور اسراییل در این دوسالانه که امسال با حضور ۸۸ شرکت و یک نمایشگاه بزرگ مرکزی برنامه‌ریزی شده بود، اعتراض‌های زیادی را برانگیخته است و حتی نامه سرگشاده‌ای که توسط بیش از ۲۳ هزار هنرمند امضا شده بود، خواستار تخریب غرفه اسراییل شد و به آن اشاره کرد که این ممنوعیت مانند ممنوعیتی است که برای شرکت آفریقای جنوبی در این بینال بین سال‌های ۱۹۶۸ تا ۱۹۹۳ اعمال شده بود.

آنها همچنین یادآور این واقعیت شدند که در آخرین دوره بینال، هنرمندان و تیم کیوریتور روسی پس از جنگ این کشور با اوکراین در فوریه ۲۰۲۲ کنار گذاشته شدند.

برگزارکنندگان گفتند: هیچ پایانی در دسترس نیست، فقط نوید درد، از دست دادن و ویرانی بیشتر است. نمایشگاه آغاز شده و غرفه در انتظار افتتاح است. هنر می تواند صبر کند، اما زنان، کودکان و افرادی که در جهنم زندگی می کنند نمی توانند.

از سوی دیگر هنرمندان فلسطینی در دوسالانه ونیز در نمایشگاه اصلی با سرپرستی مرکزی و همچنین از طریق یک رویداد جانبی که شامل نمایشگاه وابسته با عنوان کرانه باختری است، حضور دارند.

دیما سروجی یکی از هنرمندانی که آثارش در بخش کرانه باختری نمایش داده می‌شود، می‌گوید: آتش‌بس و آزادی گروگان‌ها ممکن است برای غرفه اسراییل به معنای روابط معمولی باشد، اما برای بقیه ما ادامه ۷۵ سال اشغال است. در وضعیت آپارتاید موجود، ما برای آزادی می‌جنگیم، نه فقط برای آتش بس در سال ۲۰۲۴.

آدام برومبرگ از دیگر هنرمندان این نمایشگاه هم گفت: حرکت بزرگ شطرنج. این ساختمان باید تا پایان اشغال و آپارتاید بسته بماند و به همه فلسطینی‌ها حق بازگشت کامل به سرزمین‌شان داده شود.

کد خبر 6086797

دیگر خبرها

  • فیلیپین نخستین حریف نوجوانان دختر ایران/ تلاش ۱۳ تیم برای جام
  • تعداد خوشنویسان بعد از انقلاب ۲۰ برابر افزایش یافت
  • پائز: المپیک ۲۰۲۴ واقعیت است، نه رویا
  • پائز: المپیک ۲۰۲۴ واقعیت است نه رویا
  • پائز: المپیکی شدن ایران اصلا یک رویا نیست
  • سومین «ماه دوم» به لاله رسید/ اختصاص فروش به کودکان غزه
  • نمایشگاه آثار هنرمندان تجسمی دربهشهر
  • تحریم غرفه رژیم صهیونیستی در بینال ونیز از طرف هنرمندان اسراییلی
  • هنرمندان اسراییلی غرفه رژیم صهیونیستی در بینال ونیز را نگشودند
  • سومین نمایشگاه آثار هنرمندان تجسمی برای حمایت از کودکان غزه