Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون کل وزارت بهداشت با بیان این‌که ایران جزو معدود کشورهای سازنده واکسن کروناست، گفت: بسیاری از توییت‌هایی که ضد واکسن ایرانی کرونا زده می‌شود منشا آلبانی دارد و تولید و توزیع و حمایت از واکسن داخلی کرونا و واکسیناسیون، وظیفه ماست. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران پویا؛ ایرج حریرچی امروز در مراسم آغاز فاز دوم تست انسانی واکسن ایرانی فخرا در حضور جمعی از مسئولان وزارت دفاع اظهار کرد: دوستان در نیروهای مسلح اقدامات داوطلبانه و ایثارگرانه‌ای در راستای حفظ سلامت مردم انجام دادند که واکسن فخرا جزو کارهای بسیار شاخص و خیره‌کننده‌ای است که در سطح ملی و بین‌المللی انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باعث افتخار است که ایران اسلامی جزو کشورهای معدودی است که قادر است واکسن کرونا را بسازد و در ماه‌های آینده خودکفا شود.

وی ضمن تشکر از افرادی که در ساخت و پشتیبانی این واکسن کرونا نقش داشتند، گفت: تنها راه برون رفت از بحران کرونا که تمام جهان را فرا گرفته و در صد سال اخیر بشر مشابه آن را تجربه نکرده استفاده از واکسن مناسب و رسیدن به ایمنی جمعی است و امیدواریم با افزایش ایمنی جمعی ناشی از واکسیناسیون رعایت دستورالعمل‌ها را به حداقل برسانیم و بازگشت به زندگی پرنشاط را آغاز کنیم.

معاون کل وزارت بهداشت گفت: تولید واکسن ملی کرونا، اولویت اساسی بوده است و از سوی دیگر، کشورهای غربی که واکسن کرونا دارند، در کشورهایی نظیر امریکا و کانادا و انگلیس واکسن احتکار شد و یا به همسایه‌ها داده نشد و در برخی کشورهای امریکایی و اروپا واکسیناسیون نوجوانان در حالی انجام می‌شود که واکسیناسیون در بسیاری از کشورها شروع نشده است و بنابراین ما باید به واکسن تولید داخل اتکا می‌کردیم.

حریرچی با بیان این‌که هر حرکتی برای تضعیف اعتماد مردم درخصوص واکسیناسیون، خیانت در حق ملت است، تصریح کرد: با حواشی که اخیراً درباره واکسن پیش آمده، با این‌که در ارائه خدمت هیچ کوتاهی نداشته‌ایم، در مورد واکسیناسیون سرخک که پوشش آن در ایران بالاتر از کشورهای اروپایی بوده است، شاهد افزایش موارد سرخک در کشور هستیم و این در حالی است که سرخک بیش از کرونا می‌تواند افراد را مبتلا کند به طوری که یک‌نفر می‌تواند 18 نفر دیگر را نیز مبتلا به سرخک کند.

وی با انتقاد از جریان‌های ضدواکسیناسیون گفت: بسیاری از توییت‌هایی که ضد واکسن ایرانی کرونا زده می‌شود منشا آلبانی دارد و تولید و توزیع و حمایت از واکسن داخلی کرونا و واکسیناسیون، وظیفه ماست.

حریرچی با بیان این‌که کرونا به حوزه سلامت کشورهای مختلف ضربه زد، بیان داشت: در بسیاری از کشورها 20 تا 30 درصد توسعه از راه حوزه سلامت حاصل شده است‌. سن جامعه ما در حال بالاتر رفتن است و نیاز به خدمات درمانی بیشتر می‌شود و از سوی دیگر بیماری‌های غیرواگیر در حال شیوع است‌ برای مثال در کشور امریکا 70 درصد مرم چاقی و اضافه وزن دارند، رفتار اجتماعی و اقتصادی ما باعث افزایش بیماری‌های غیرواگیر می‌شود.

وی متذکر شد: در 15 سال آینده یکی از مشکلات آینده ما نگهداری افراد میانسالی است که یا تک فرزند یا مجرد هستند و بنابراین نیاز به مراقبت‌های بیشتری از این افراد خواهیم داشت به همین دلیل تقویت حوزه سلامت اهمیت ویژه‌ای دارد‌.

معاون وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: در کشورهای جهان نیروهای مسلح تحقیقات بالینی پیشرفته‌ای دارند و نیروهای مسلح ما نیز در دوران جنگ در مقابل حملات دشمن ایستادند و بسیاری از بیمارستان‌های نیروهای مسلح در دوران کرونا نیز تمام ظرفیت خود را در اختیار ما گذاشتند.

همسر شهید رضایی‌نژاد نخستین دریافت کننده واکسن فخرا در فاز دومآغاز تزریق واکسن "فخرا" به 500 داوطلب تهرانی در فاز دوم + نحوه شرکت در تست انسانیواکسن کرونای "فخرا"مجوز ورود به فاز دوم تست انسانی را کسب کرد

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بهداشت و درمان وزارت بهداشت واکسن ایرانی کرونا واکسن کرونا ویروس کرونا بهداشت و درمان وزارت بهداشت واکسن ایرانی کرونا واکسن کرونا ویروس کرونا واکسن ایرانی نیروهای مسلح واکسن کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۷۴۵۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد فضایی برای حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در خوارزم ازبکستان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، همایش بین المللی فرصت های صادراتی شرکت های فناور و دانش بنیان در کشورهای آسیای میانه به‌ویژه ازبکستان به میزبانی پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس و همکاری اتاق بازرگانی ایران و ازبکستان، دوشنبه۱۰ اردیبهشت‌ماه در سالن جابرحیان دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد. 

فریدالدین نصریف، سفیر کشور ازبکستان ضمن خوشامدگویی و تشکر از هیئت‌های ایرانی در این همایش، گفت: سال گذشته رویداد دیدار علمی رئیس جمهور ایران از تاشکند انجام شد. 

 نصریف درباره دیدار ها و فعالیت های بازرگانی و علمی دو کشور توضیح داد: تبادلات کالا بین دو کشور  ایران و ازبکستان، در سال گذشته به بیش از ۵ میلیارد دلار رسیده است. 

وی ادامه داد: برای سال آینده به دنبال افزایش این مبلغ به میران ۱ میلیارد دلار هستیم.

سفیر کشور ازبکستان یادآوردشد: برای رسیدن به چنین هدف بزرگی  در فضای اقتصادی و بازار فناورانه دو کشور، همکاری تمام کشورهای دخیل بسیار مهم است. 

نصریف با اشاره به بازدید وزیر صمت وقت ایران از جمهوری تاشکند در سال گذشته، گفت: در بازدید وزیر صمت از  کشور ازبکستان، هیئتی از شرکت‌های دانش‌بنیان ازبک در این رویداد حاضر شدند و سرمایه گذاری و صادرات بین دو کشور مورد بررسی قرار گرفت. 

وی ادامه داد: در جریان بازدیدهای دو‌کشور ایران و ازبکستان از دستاوردهای فناورانه یکدیگر، بیش از ۵۰ کشور دانش بنیان ازبکستانی در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ حضور پیدا کردند. 

نصریف به نماینده‌های کشور ازبکستان که در نمایشگاه ایران اکسپو۲۰۲۴، حضور یافتند، استره کرد و گفت: معاون وزیر سازمان انرژی اتمی ازبکستان، معاون اتاق بازرگانی این کشور در ایران اکسپوی امسال حضور دارند.

سفیر کشور ازبکستان در ادامه به حضور نمایندگان ایرانی در رویدادهای علمی ازبکستان اشاره کرد و‌گفت: در جریان نشست تاشکند، سید رسول  موسوی، نماینده وزارت خارجه ایران به‌عنوان نماینده ایران حضور خواهد داشت.

سفیر کشور ازبکستان در ‌پایان، از تمام شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور ایرانی درخواست حضور و شرکت در رویداد علمی و اقتصادی پیش‌روی کشور ازبکستان را اعلام کرد و ادامه داد: در‌منطقه خوارزم ازبکستان، فضایی مناسب  برای حضور شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان ایرانی تدارک دیده شده است تا بتوانند پروژه‌های خود را در این منطقه شروع و به مرحله تجاری‌سازی برسانند. 

اتاق‌های مشترک بازرگانی برای توسعه روابط تجاری ایران با کشورهای دیگر

در ‌قسمت‌ بعدی این رویداد بین‌المللی، موسی آقایی، رئیس اتاق بازرگانی ایران در باره مهم‌ترین وظایف اتاق های مشترک بازرگانی ایران با کشورهای دیگر گفت: بسترسازی برای حضور شرکت‌های دانش بنیان ایرانی در بازارهای جهانی، از جمله مهم‌ترین کارکردهای اتاق‌های بازرگانی مشترک است. 
وی افزود: در‌همین جهت به دنبال ایجاد این فرصت  مناسب در آسیای میانه با همکاری کشور ازبکستان و دانشگاه تربیت مدرس بوده‌ایم.

آقایی، به دستاوردهای تجاری میان دو کشور ایران و ازبکستان، اشاره کرد و گفت:  تاکنون ۸۵میلیارد دلار دستاورد روابط تجاری کارساز با ازبکستان شده است. 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، محورهای تخصصی که در جلسات B2B همایش بین‌المللی فرصت های صادراتی شرکت های فناور و دانش بنیان در کشورهای آسیای میانه به‌ویژه ازبکستان، قطعات صنعتی، تولید لبنیات، مواد شیمیایی و پتروشیمی، نفت ‌و گاز، دارویی، بهداشتی و الکترونیک ، از جمله حوزه‌های مورد بحث در این جلسات بودند. 

همچنین، نمایندگانی از شرکت‌های دانش‌بنیان ازبکستانی از‌جمله مناطق بخارا، تاشکند و خوارزم در این همایش بین‌المللی حضور پیدا کردند. 
علاوه‌براین، براساس اعلام کارگزران پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت‌مدرس، تاکنون حدود ۳۵۰ میلیون دلار صادرات از ایران به کشور ازبکستان، داشته‌ایم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • نامه رهبر انقلاب به دانشجویان منشا تحولات عظیم اروپا و آمریکا شد
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • نگاه تاریخی به خلیج فارس راه حل مناقشات منطقه‌ای
  • ایجاد فضایی برای حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در خوارزم ازبکستان
  • کوبا مشتری کشتی‌های ایرانی شد
  • اماواگر‌های ۲ مسابقه حساس در مسیر پاریس-آلبانی برای برادران گرایی؛ انتخابی با پایانِ باز!
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور