Web Analytics Made Easy - Statcounter

صف‌های طولانی در نزدیک سفارت ایران در کشورهای مختلف پیام روشنی از درخشش مردم‌سالاری دینی مخابره کرده و جهانیان بدون واسطه رسانه‌های جهت‌دار؛ حضور و مشارکت همه ایرانیان پای صندوق رأی را می‌بینند.

سرویس سیاست مشرق- رهبر انقلاب در چند سخنرانی آخرشان به لزوم برگزاری پرشور انتخابات تأکید ویژه داشته‌اند، ایشان حضور همه ایرانیان در انتخابات و تعیین حق سرنوشتشان را امری واجب قلمداد کرده و بر این اساس لازم است دولت به‌عنوان مجری برگزاری آن تمام تلاش خود را انجام دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در داخل ایران وزارت کشور با توجه به شرایط کرونایی با انجام تمهیدات لازم و نیز افزایش تعداد حوزه‌های رأی‌گیری و صندوق‌ها سعی کرده است با ایجاد اطمینان خاطر برای مردم آن‌ها را برای شرکت در انتخابات ترغیب کند؛ در خارج از کشور وزارت امور خارجه متولی برگزاری انتخابات است و در طی سال‌های پس از انقلاب اسلامی این وزارت خانه با قرار دادن صندوق در سفارتخانه‌ها و مراکز کنسولی و نیز انجام ابتکار عمل‌های لازم شرایط را برای مشارکت هموطنان عزیز کشورمان در خارج از مرزها را فراهم آورده است، به عنوان مثال در انتخابات دوره قبل (سال ۹۶) وزارت امور خارجه در ۱۰۲ کشور زمینه حضور ایرانیان در انتخابات را فراهم شد.

حضور هم‌وطنان عزیزمان در خارج از کشور در پای صندوق‌های رأی پیام قابل‌توجه‌ای برای جهان دارد:

۱-آمدن ایرانیان در اقصی نقاط جهان پای صندوق رأی ویترین انتخابات کشور است؛ صف‌های طولانی در نزدیک سفارت ایران در کشورهای مختلف پیام روشنی از درخشش مردم‌سالاری دینی مخابره کرده و جهانیان بدون واسطه رسانه‌های جهت‌دار؛ حضور و مشارکت همه ایرانیان پای صندوق رأی را می‌بینند.

۲-حضور همه ایرانیان پای صندوق رأی نشانه‌ای از آن است که ایران متعلق به همه مردم ایران است و فارغ از سلایق سیاسی تعیین سرنوشت ایران اسلامی برای همه دوست داران انقلاب بااهمیت بوده و نشانه‌ای از وحدت ملی ایران در تمام جهان است. رهبر معظم انقلاب اسلامی در یکی از سخنرانی‌هایشان در سال ۹۴ از همه ایرانیان در سراسر جهان می‌خواهند در انتخابات شرکت کنند، ایشان در آن سخنرانی قابل‌تأمل می‌فرمایند: «مهم‌ترین شرط یک رقابت سالم، شرکت همه واجدان شرایط رأی دادن و حتی آن‌کسانی است که نسبت به‌نظام مسئله‌دارند» [۱]این سخنان پدرانه و دلسوزانه نشان می‌دهد ایشان به اعمال‌نظر و عقیده همه مردم ایران در سراسر جهان اعتقاد ویژه دارند.

۳-حضور همه ایرانیان پای صندوق رأی کارزاری برای مشارکت حداکثری است، و رأی بیشتر و به طبع آن مشارکت بالاتر در انتخابات جشن ملی ایرانیان در جهان را شیرین‌تر می‌کند.

۴-برگزاری انتخابات در سطح بین‌المللی نمادی از اقتدار ملی از ایران اسلامی در جهان است، هر چه تعداد حوزه‌ها و صندوق‌های رأی در خارج از کشور بیشتر باشد، نشانه‌های تحکیم انقلاب اسلامی روشن‌تر می‌شود و بدخواهانی که روزشمار پایان انقلاب را از ۴۰ سال پیش روشن کرده‌اند؛ بیش از قبل ناامید خواهند شد.

انتخابات پرشور در خارج کشور تبلور این پیام است که دشمنانی چون ترامپ و جان بولتون و سران صهیونیست که می‌خواستند استخوان مردم ایران را بشکنند، از صحنه روزگار محوشده؛ اما پرچم انقلاب اسلامی ایران پابرجا باقی‌مانده است.

۵-نزدیک به کم‌تر از یک ماه قبل انتخابات کشور سوریه برگزار شد؛ آمدن سوری‌ها پای صندوق رأی در سراسر جهان و جشن شادی آن‌ها به‌صورت زنده در بسیاری از رسانه‌ها جهانی پخش شد؛ مردم سوریه از میانه خرابه‌های حلب و دمشق پای کشورشان ایستادند و نتیجه آن را دنیا تماشا کرد. برگزاری انتخابات پرشور و سراسری در ایران تکمیل پیروزی مقاومت مردمی منطقه خواهد بود.

 بر این اساس وظیفه وزارت امور خارجه کشورمان آن است که از تمامی نیرو، توان و امکانات خود برای به رخ کشیدن مردم‌سالاری دینی در برابر چشم دشمنان استفاده کند؛ متأسفانه برخی کشورهای مدعی دموکراسی مانند کانادا و آمریکا از هم‌اکنون سنگ‌اندازی در جهت عدم برگزاری انتخابات ایران در آن کشورها را آغاز کرده‌اند و لازم است وزیر خارجه به‌صورت مستقیم وارد عمل شده و تذکرات لازم را به نهادهای بین‌المللی و مقامات کانادایی بدهد.

همان‌قدر که وزارت خارجه با شور و شعف برگزاری انتخابات در حوزه‌های خارج از کشور را در انتخابات سال ۹۶ پیگیری می‌کرد، باید همان میزان انرژی و انگیزه در انتخابات پیش رونیز قابل‌مشاهده و لمس باشد؛ تا این‌گونه القاء نشود که سطح وزارت خارجه در حد یک حزب سیاسی پایین آمده و این نهاد حاکمیتی با بهانه نداشتن نامزد در انتخابات یا با بهانه نداشتن بودجه از زیر مسئولیت‌های اصلی و ملی خود شانه خالی کرده است. برگزاری انتخابات پر شور در خارج از کشور نماد وطن دوستی و هویت ملی و اسلامی ایرانیان است.

 

[۱] https://www.isna.ir/news/۹۴۱۰۳۰۱۸۳۳۲

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا فلسطین انتخابات 1400 ظریف حلب وزارت امور خارجه برگزاری انتخابات وزارت امور خارجه خارج از کشور انقلاب اسلامی حوزه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۷۵۷۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح چگونگی انتخابات الکترونیکی/ برگزاری دو مانور انتخاباتی

 

محسن اسلامی با اشاره به برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی از ساعت ۸ صبح روز ۲۱ اردیبهشت، اظهار کرد: این انتخابات در ۲۲ حوزه، ۱۵ استان، ۴۷ فرمانداری و ۸۱ بخشداری برگزار می شود و ۹۰ نامزد برای ۴۵ کرسی باقی مانده مجلس با یکدیگر رقابت می‌کنند. این انتخابات در ۸ حوزه به صورت الکترونیکی خواهد بود.

وی در ادامه افزود: بازه زمانی تبلیغات داوطلبان از روز ۱۳ اردیبهشت آغاز شده و در ساعت ۸ صبح روز ۲۰ اردیبهشت تمام می شود. به ستادهای انتخابات استان ها تاکید کرده ایم که میادین شهری برای تبلیغات آماده شوند. فضای مجازی هم برای تبلیغات فراهم شده است. دستورالعملی برای تبلیغات در نظر گرفته شده که مبنای کار تبلیغات است. به ستادهای انتخاباتی داوطلبان تاکید کرده ایم که حتما براساس همین دستورالعمل برای تبلیغات اقدام کرده و به هواداران خود توصیه کنند که مبنای قانون، تبلیغات کنند.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور با اشاره به برگزاری دو مانور انتخاباتی، گفت: مانور شبیه سازی شعب اخذ رأی و راه اندازی شعب و تست دستگاه های احراز هویت و صندوق های رای برگزار شده و اشکالات و نواقص احتمالی مورد بررسی قرار گرفته است. این مانورها با حضور اعضای هیات های نظارت و ناظرین شورای نگهبان برگزار شده است. روز یکشنبه هم در استان تهران صندوق های الکترونیکی را زیر بار می بریم و شبیه سازی انتخابات الکترونیک را اجرا می کنیم. از سویی آموزش عوامل اجرایی انتخابات هم انجام شده و ما آمادگی کامل برای برگزاری مرحله دوم انتخابات را داریم.

اسلامی خاطرنشان کرد: با معاونین سیاسی و انتخابات و معاونین امنیتی ۱۵ استان که انتخابات مرحله دوم در آن استان ها برگزار می شود، جلسه داشته ایم و موارد لازم برای برگزاری انتخابات را بررسی و هماهنگ کرده ایم. به آنها تاکید کردیم که حتما با داوطلبان نشست داشته باشند و مورادی که لازم است را به اطلاع داوطلبان رسانده و آنها را توجیه کنند.


وی در ادامه گفت: ۱۱هزار و ۵۰۰ شعبه اخذ رای داریم که ۶۵ درصد آن مربوط به انتخابات الکترونیکی است. تاکید داریم که در ۸ حوزه انتخابیه که انتخابات الکترونیکی است، آموزش های لازم به مردم داده شود. مردم هم می توانند سوابق داوطلبان را از طریق سامانه "انتخاب ایران" که در اینترنت موجود است، بررسی کنند.

اسلامی درباره واجدین شرایط رای اظهار کرد: کسانی که در مرحله اول رای نداده باشند، می توانند در هر حوزه ای رای دهند. کسانی که در مرحله اول در یک حوزه انتخابیه رای داده باشند، فقط در همان حوزه می توانند در مرحله دوم رای بدهند. متولدین ۲۱ اردیبهشت ۱۳۸۵ به قبل می توانند در این انتخابات شرکت کنند.

دبیر ستاد انتخابات کشور درباره چگونگی رای دادن در انتخابات الکترونیکی، گفت: فرد با یکی از اصل مدارک کارت ملی، شناسنامه، گواهینامه، گذرنامه یا کارت پایان خدمت وارد شعبه می شود. در ابتدا احراز هویت به صورت الکترونیکی انجام شده و اگر فرد واجد شرایط رای دادن باشد، به او کارت تعرفه داده می شود. رای دهنده، کارت تعرفه را بر روی مکانی که روی صندوق الکترونیکی است، قرار می دهد و وقتی صندوق اجازه رای دادن را داد، لیست اسامی و کد و تصاویر داوطلبان در اختیار فرد رای دهنده قرار می گیرد و و فرد کد داوطلبان را در محل مشخص شده به صورت دستی وارد کرده و رای خود را می دهد. در این انتخابات دیگر تعرفه رای کاغذی وجود ندارد و تعرفه ای هم داخل صندوق انداخته نمی شود. بعد از اینکه فرد رای خود را داد، کارت تعرفه را برمی گرداند و مدرک شناسایی خود را پس می گیرد.

اسلامی در پایان با بیان اینکه در حوزه های الکترونیک تلاش می شود با تایید هیات نظارت، نتایج در اسرع وقت اعلام گردد، گفت: البته فرایندهای اعتراض و شکایت در هیات های اجرایی و نظارت هم پیش بینی شده و طبق قانون انجام می شود.

دیگر خبرها

  • تشریح چگونگی انتخابات الکترونیکی/ برگزاری دو مانور انتخاباتی
  • آمادگی وزارت کشور برای برگزاری انتخابات تمام الکترونیکی
  • آغاز برگزاری آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش
  • آمادگی کامل وزارت کشور برای برگزاری انتخابات تمام الکترونیک
  • امیرعبداللهیان: ایرانیانی که نگران تردد خود به ایران هستند، می‌توانند با مراجعه به سامانه پرسمان تردد، از سفر بدون مشکل خود به کشور مطمئن شوند
  • پیشنهاد امیرعبداللهیان به ایرانیان خارج از کشور
  • امیرعبداللهیان: ایرانیان معدودی تحت تاثیر فضاسازی رسانه‌های معاند نگران تردد خود به ایران هستند/ آنها می‌توانند با مراجعه به سامانه پرسمان تردد وزارت خارجه از سفر بدون مشکل خود به کشور مطمئن شوند
  • ایرانیان خارج از کشور از سربلندی ایران دفاع می‌کنند
  • امیرعبداللهیان: عملیات وعده صادق موجب همبستگی ایرانیان داخل و خارج شد
  • ایرانیان خارج از کشور از سربلندی ایران دفاع می‌کنند.