Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، بابک دین‌پرست دبیر قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مبارزه با کرونا روز چهارشنبه با ارائه گزارشی از آخرین وضعیت برخورد قانونی با ناقضین قرنطینه تا ۱۵ خردادماه گفت: تعداد ۲ میلیون ۸۵ هزار مورد نقض قرنطینه (با احتساب موارد تکراری) صورت پذیرفته که معادل ۲۲ درصد از کل مبتلایان به بیماری کرونا هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: لیست اسامی تعداد ۲۰۸ هزار و ۷۶۰ نفر مبتلاء به ویروس کرونا که نقض شرایط قرنطینه از سوی آن‌ها تا اواسط اردیبهشت ماه، توسط وزارت بهداشت قطعی شناخته شده است، برای اعمال جریمه به ناجا اعلام شده است.

دبیر قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مبارزه با کرونا با اشاره به اعمال جریمه ۲۰۰ هزار تومانی برای ۷۴ هزار و ۴۵۳ نفراز ناقضین قرنطینه توسط ناجا، برای دارندگان وسائط نقلیه، از ارجاع نحوه اعمال جریمه مابقی ۱۳۴ هزار نفر ناقضین قرنطینه که فاقد وسیله نقلیه شخصی هستند، به کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی خبر داد.

دین‌پرست با اشاره به استعلام از ۲ میلیون و ۲۷۳ هزار و ۵۷۳ نفر از مراجعین به ۱۰۶ دستگاه اجرایی، از طریق سامانه مدیریت مراجعین گفت: از این تعداد، نتیجه استعلام ۲ میلیون و ۲۵۲ هزار و ۱۴۵ نفر منفی (معادل ۹۹ درصد) و نتیجه استعلام ۲۱ هزار و ۴۲۸ نفر (معادل یک درصد) مثبت بوده که از ورود آن‌ها به داخل دستگاه‌های اجرایی ممانعت به عمل آمده است.

وی عنوان کرد: بیشترین استعلامات انجام شده از طریق سامانه مدیریت مراجعین به ترتیب مربوط به وزارت کشور، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سازمان تامین اجتماعی، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و بانک ملی هستند.

دبیر قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مبارزه با کرونا تصریح کرد: استان‌های تهران با بیش از ۷۱ هزار و ۲۸۲ مورد نقض قرنطینه، اصفهان با ۲۷ هزار و ۳۰۵مورد و خوزستان با ۲۳ هزار و ۱۸۶بیشترین موارد نقض قرنطینه و استان‌های ایلام با ۱۹۶۶ مورد، خراسان جنوبی با ۲۴۳۶ مورد و سیستان و بلوچستان با ۳۱۸۵ مورد، کمترین موارد نقض قرنطینه توسط مبتلایان به بیماری کرونا را به خود اختصاص داده‌اند.

دین‌پرست در مقایسه تعداد مبتلایان به بیماری کرونا با ناقضین قرنطینه در استان‌های کشور، اعلام کرد: مشخص شد که استان‌های کهگیلویه و بویراحمد با ۴۳ درصد، ایلام با ۳۶ درصد و خراسان رضوی، گیلان و بوشهر با ۳۴ درصد، حائز بیشترین درصد نقض قرنطینه و استان‌های قم و خوزستان با ۲۴ درصد و سیستان و بلوچستان، همدان و تهران با ۲۵ درصد، در رتبه کمترین میزان نقض قرنطینه توسط مبتلایان به نسبت بیماران قرار دارند.

وی همچنین گفت: تعداد ۲۳۳۶ مورد از ناقضین قرنطینه (معادل یک دهم درصد) بیش از ۱۰۰۰ کیلومتر، تعداد ۱۵ هزار و ۱۰۵ مورد (۷ دهم درصد)، بیش از ۵۰۰ کیلومتر، ۱۵۰ هزار و ۸۲۴ نفر (۷ درصد) بیش از ۱۰۰ کیلومتر، تعداد ۱۷۷ هزار و ۸۸ نفر (معادل ۸ درصد) بیش از ۵۰ کیلومتر، تعداد ۴۹۵هزار و ۴۳۹ نفر (معادل ۲۴ درصد) بیشتر از ۲۰ کیلومتر و یک میلیون و ۲۴۴ هزار و ۸۷۲ نفر، کمتر از ۲۰ کیلومتر، اقدام به نقض قرنطینه و طی مسیر کرده‌اند.

دبیر قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مبارزه با کرونا همچنین از کاهش ۲۴ درصدی تردد‌های جاده‌ای، در ایام تعطیل نیمه خرداد ماه سال جاری، به نسبت مدت مشابه سال قبل و کاهش ۳۱ درصدی به نسبت مدت مشابه سال ۹۸ خبر داد.

وی، محور‌های تهران – کرج، کرج- قزوین – تهران – ساوه، تهران – قم، جاده چالوس، جاده فیروزکوه و جاده هراز، بعنوان پرترددترین محور‌های مواصلاتی در ایام تعطیلات نیمه خرداد توصیف کرد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت کشور کرونا ویروس دبیر قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مبارزه با کرونا ناقضین قرنطینه نقض قرنطینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۷۶۲۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ دوربین های آزادراه اصفهان شیراز ؛ چگونه تصادف های مرگبار را 85 درصد کاهش دهیم؟

تین نیوز

استاندار فارس ضرب الاجلی برای نصب دوربین های نظارتی در آزادراه اصفهان شیراز تعیین کرده است اما آیا این دوربین ها به توانمندی های شرکت های دانش بنیان داخلی که دوربین های آنها می تواند تلفات را 50 درصد و تصادف های مرگبار را تا 85 درصد کاهش دهد توجهی شده است؟

اتوبان اصفهان شیراز یک آزادراه تازه تاسیس است که هنوز دوربین های کنترلی و نظارتی برای آن تامین و نصب نشده است. به همین دلیل این اتوبان گاهی به جولانگاه متخلفانی تبدیل می شود که با سرعت های بالای 150 کیلومتر و 170 کیلومتر و حتی بیشتر در این محور تردد می کنند.

نبود دوربین های نظارتی در آزادراه اصفهان شیراز تصادف های مرگباری در این اتوبان رقم زده است و بیم آن می رود که تعداد این تصادفات در آینده بیشتر شود.

در فیلمی که در ادامه می بینید به این موضوع پرداخته ایم.  

آقای ایمانیه استاندار فارس خواستار تسریع در نصب دوربین های نظارتی شده و در این مورد ضرب الاجلی تعیین کرده است. سوال اینجاست که آیا از توان شرکت های دانش بنیان داخلی برای برطرف کردن نیاز آزادراه اصفهان شیراز به دوربین های نظارتی استفاده می شود؟


 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • قیمت جدید ساندرو کارکرده / با ۸۲۰ میلیون خودرو خارجی بخرید
  • ۶۵ درصد از راه‌های روستایی طارم آسفالت شده است
  • ۹۶ درصد از راه‌های روستایی شهرستان طارم آسفالت شده است
  • معرفی جان سخت‌ترین خودروها در جهان (+عکس)
  • ۴۰هزار کیلومتر راه آسفالته کشور خرابی سنگین دارد
  • دو قانون جدید FIA برای فرمول یک
  • نصب برچسب و چراغ زنون : ممنوع
  • ایجاد ۵ هزار مترمکعب ظرفیت مخازن آب در طرح جهاد آبرسانی به روستا‌های کردستان
  • تغییر ارکان خودرو، نصب برچسب و استفاده از چراغ زنون ممنوع است/ خودرو‌های آف‌رود تابع قوانین باشند
  • ◄ دوربین های آزادراه اصفهان شیراز ؛ چگونه تصادف های مرگبار را 85 درصد کاهش دهیم؟