Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-03@03:26:54 GMT

خبر خانه ای بی، در مورد پانسمان

تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۷۶۳۸۹

خبر خانه ای بی، در مورد پانسمان

حجت الاسلام والمسلمین هاشمی گلپایگانی، موسس و مدیر عامل خانه ای بی در مورد پانسمان ها چنین عنوان داشتند که:

در مورد پانسمان ها، از می 2018 تا می 2019 که شدت تحریم ها بیشتر شد و خروج یک جانبه ی آمریکا از برجام اتفاق افتاد، ارسال پانسمان ها قطع شد و سازمان محترم یونیسف با حمایت مالی دولت محترم آلمان، 5/8 تن پانسمان تهیه و به وزارت بهداشت تحویل داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته با رصدی که از خانه ای بی داشتند و جلساتی که با آنها برگزار شد، این پانسمان ها به بیماران پروانه ای هبه شد.

متاسفانه اولین انتقادی که می توان داشت آن است که وزارت بهداشت، در اولین اقدام می بایست اطلاعیه ای رسمی مبنی بر تقدیر و تشکر از سازمان یونیسف و دولت آلمان منتشر می کرد و اعلام می کرد که آیا این 5/8 تن پانسمان را تحویل گرفته است یا خیر؟ چه میزان از آن را تحویل گرفته است؟ که به نحوی شفاف سازی صورت گیرد. بنده قاطعانه عرض می کنم که محموله ی پانسمان تمام و کمال به وزارت بهداشت تحویل داده شده است و در این مقوله جای صدور بیانیه و تشکر وزارت بهداشت خالی است و این جای خالی به شدت دیده می شود.

وزارت بهداشت این محموله را به صورت ادواری در اختیار ما قرار داد. اما بعضی ماه ها مثل مهر و آبان 99 ما شاهد آن بودیم که این پانسمان ها به خانه ای بی تحویل داده نشد و پس از پیگیری های ما عنوان شد که مشکلاتی چون انبارگردانی و ... وجود داشته است. ولی من به زخم بیمار نمی توانم بگویم که وزارت بهداشت انبارگردانی دارد و نمی تواند پانسمان ها را تحویل دهد. پانسمان باید در زمان خودش تحویل خانه ای بی شود.

خواسته ی من در حال حاضر آن است که اولا وزارت بهداشت اعلام کند که از این 5/8 تن چه میزان پانسمان دریافت کرده است؟ که به ضرس قاطع عرض می کنم که به طور کامل آن را دریافت کرده و در چند روز پیش سرکار خانم زرین کلاه از اداره ی تجهیزات پزشکی این مطلب را تایید کرده است. در همین مبحث موردی وجود دارد که جای بحث دارد، چرا که تایید این موضوع باید توسط مسئول رده بالاتری چون رییس سازمان غذا و دارو و یا شخص وزیر صورت می گرفت. به هر صورت این مطلب باید توسط یکی از مدیران ارشد تایید می شد.

مطلب دیگری که موجب نگرانی است آن است که به جز بیماران ای بی، بیماران دیگری مثل کسانی که دچار سوختگی می شوند و یا در اثر دیابت دچار زخم های شدیدی می شوند و یا زخم بستر دارند نیز به این پانسمان ها نیاز دارند. آیا درست است پانسمانی که فقط برای بیماران پروانه ای هبه شده و صرفا برای این بیماران ارسال شده برای این عزیزان مورد استفاده قرار گیرد؟ اگر قرار است این بیماران هم از این پانسمان ها استفاده کنند، آیا به رایگان در اختیارشان قرار می گیرد؟

تفسیر من از این صحبت ها آن است که یک شفاف سازی کامل در بعد تحویل گرفتن پانسمان و اینکه چه میزان از آن محموله در اختیار خانه ای بی قرار گرفته، چه مقدار از آن در انبار وزارت بهداشت وجود دارد و تاریخ تولید و انقضای آن، صورت گیرد. روی این نکته هم بحث اساسی دارم. پانسمان یک تاریخ تولید دارد که قطعا در همان تاریخ به طور دقیق تولید نشده و 2 الی 3 ماه هم زمان برده تا به دست ما برسد. چندین ماه هم هست که در انبار شماست. اگر بخواهیم خوش بینانه نگاه کنیم که بناست پانسمان های باقیمانده را هم تحویل بگیریم، قرار است با حجمی از پانسمان هایی مواجه شویم که تاریخ انقضای آنها گذشته است؟

اعتقاد من این است که در بعد پانسمان ها باید: تاریخ تحویل محموله شرایط نگهداری از پانسمان ها که مناسب هست یا خیر میزانی از آن که تحویل خانه ای بی شده است و میزانی که هم اکنون در انبار وزارت بهداشت موجود است و همچنین این بحث که آیا قرار است غیر از بیماران ای بی کسان دیگری هم از این پانسمان ها استفاده بکنند یا خیر

شفاف سازی صورت گیرد. و همچنین اگر قرار است غیر از بیماران ای بی، بیماران دیگری هم از این پانسمان ها استفاده کنند باید بفرمایند با چه شرایطی، به چه شیوه ای و با تصمیم کدام مقام مسئول این امر انجام می شود.

باید عرض کنم که تمام پانسمان هایی که تحویل خانه ای بی شده بنا به دستور پزشک و نیاز بیماران، از طریق اداره ی پست، با شماره مرسوله و شماره رسید مشخص، ارسال شده است. ارائه ی شماره ی مرسوله بدین معناست که بسته به اداره ی پست تحویل داده شده، بیمه شده و برای شهرستان مورد نظر ارسال شده است. چه بیمارانی که در تهران می خواهند بسته شان را تحویل بگیرند و چه بیمارانی که در دورترین نقطه ی سیستان و بلوچستان هستند، ظرف 2 الی 3 روز بسته شان را تحویل می گیرند. خانه ای بی متعهد می شود که چه الان چه در آینده در بعد هرآنچه که تحویل گرفته شفاف سازی کند و به آن بپردازد.

 

پربیننده ترین ایران خودرو ( تحویل ۳ماهه دنا پلاس، پژو پارس، پژو ۲۰۷ ) فروش فوق العاده سایپا ( لینک ثبت نام ) سه وزیر زن در دولت خواهم داشت / میانگین سنی دولت ۴۵سال خواهد بود زمان فروش فیدلیتی گروه بهمن اعلام شد + تصاویر ثبت نام سایپا (دور جدید +لینک)

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بیماریهای خاص پانسمان بیماری ای بی انتخابات ۱۴۰۰ پانسمان ها وزارت بهداشت خانه ای بی شفاف سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۷۶۳۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی هوشمند معرفی شد

مراسم تکریم و معارفه رئیس دانشگاه علوم پزشکی هوشمند امروز صبح با حضور ابوالفضل باقری فرد، معاون آموزشی وزارت بهداشت، سید حمید جمال الدینی، معاون حقوقی و امور مجلس وزارت بهداشت، آرش خجسته، رئیس سابق دانشگاه و حسن بختیار، رئیس فعلی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش ایسنا، آرش خجسته، رئیس سابق دانشگاه در این مراسم گفت: در مدت دو سال و ۴ ماه که مسئولیت ریاست این دانشگاه را به عهده داشته ام، معاون آموزشی وزارت بهداشت همیشه به عنوان پشتیبان، همراه و پیشرو کنار من بوده اند و همیشه به من یادآوری کرده اند که در این دانشگاه هوشمند به عنوان یک دانشگاه مستقل باید مسئله هوش مصنوعی را به عنوان یک ایده بزرگ و برگ برنده را برای وزارت بهداشت رقم بزنیم.

وی افزود: من در کنار ایشان ظرفیت های دانشگاه علوم پزشکی هوشمند را شناختم و اهداف دانشگاه را با همکاری جلو برده ایم، برنامه ۴ ساله عملیاتی را در دوران کاری ام طرح ریزی کردم که در سال اول در بخش ترویج برنامه ها به خوبی پیش رفت و می توانم با اطمینان اعلام کنم که ۹۰ درصد برنامه ها در این بخش انجام شده است.

خجسته ادامه داد: در این مدت برنامه های مختلفی از جمله کنگره کیش، سمینارهای مختلف در موضوعات متعدد در دانشگاه ها رقم خورد.

وی افزود: در سال دوم حوزه زیر ساخت و نیروی انسانی نیز عملیاتی شد که دانشگاه علوم پزشکی هوشمند اولین دانشگاه علوم پزشکی بود که در خاورمیانه از شورای عالی انقلاب فرهنگی مجوز گرفت.

رئیس پیشین دانشگاه علوم پزشکی هوشمند گفت: ۷ محور را دنبال کرده ایم که به اطمینان می توانم بگویم در این مدت هنوز در این حوزه این ۷ محور دنبال نشده است.

خجسته گفت: آرزو دارم که با حضور رئیس جدید این دانشگاه به هدف و ایده باقری فرد که همان تثبیت هوش مصنوعی و برگ برنده عملکرد وزارت بهداشت در این دوره ۴ ساله است برسد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیگیری نوبت دهی الکترونیک در بیمارستان‌های تامین اجتماعی
  • ۵۱ باب خانه بهداشت کارگری در مناطق صنعتی اصفهان ساخته شد
  • کارگران نمونه و کارفرمایان سلامت محور سیستان و بلوچستان تجلیل شدند
  • افزایش مجدد شمار قربانیان تجاوز رژیم صهیونیستی به غزه
  • تولید پانسمان بیماران پروانه‌ای شروع شده و در مرحله تحقیقاتی است
  • حال خوب پدر و مادرها با اقدام خوب وزارت بهداشت
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی هوشمند معرفی شد
  • اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده پرستاران
  • قلیان اکسیژن چیست و چه خطراتی می‌تواند داشته باشد؟