Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-04-29@22:20:14 GMT

مزایای مشاوره حقوقی در دفتر وکالت عدل محور

تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۷۶۹۲۱

مزایای مشاوره حقوقی در دفتر وکالت عدل محور

متاسفانه بسیاری از مردم ما با مشاوره حقوقی و انواع آن آشنایی ندارند. این مسئله باعث شده است تا در صورت مواجهه با هر گونه مشکلی صرفا به وکیل مراجعه کنند یا به صورت شخصی و بدون آگاهی از قوانین شکلی و ماهوی، جریان پرونده خود را دنبال نمایند.

 به گزارش گروه بازرگانی خبرگزاری دانشجو، متاسفانه بسیاری از مردم ما با مشاوره حقوقی و انواع آن آشنایی ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسئله باعث شده است تا در صورت مواجهه با هر گونه مشکلی صرفا به وکیل مراجعه کنند یا به صورت شخصی و بدون آگاهی از قوانین شکلی و ماهوی، جریان پرونده خود را دنبال نمایند. اغلب کسانی که در دسته دوم قرار می گیرند به علت هزینه های بالای گرفتن وکیل ،  از مراجعه به وکلای خبره خودداری می کنند.

باتوجه به اینکه جریان اداری و قضایی پرونده ها یک مسئله کاملا حرفه ای و تعیین شده است بنابراین اگر با قوانین موجود در این زمینه آشنا نباشید ممکن است با چالش های زیادی روبرو شوید. چه بسا بسیاری از افراد بدون توجه به مضامین حقوقی و بدون در دست داشتن اسناد و مدارک لازم به دادگاه رفته و طرح شکایت می کنند.

عدم آگاهی در بسیاری از موارد باعث می شود خواهان یا شاکی پرونده، به علت نسبت دادن مسئله ای که قادر به اثبات آن نبوده است زیر سوال رفته و حتی مورد شکایت واقع شود. در این حالت که شما توانایی مالی برای گرفتن وکیل ندارید و از قوانین حاکم بر دادگاه ها و دادسراها هم اطلاع ندارید بهتر است به مشاوران حقوقی مراجعه کنید.

اهمیت مشاوره حقوقی

در مبحث اخیر به صورت سر بسته به برخی از مزایای مشاوره حقوقی اشاره کردیم. در این مبحث به صورت شفاف تر این موضوع را بررسی می کنیم:

مشاوره حقوقی باعث می شود شما موضوع درخواست، دادخواست یا شکواییه را به صورت صحیح درج کنید چرا که عدم ذکر موضوع به صورت دقیق و صحیح باعث رد آن می شود و هزینه دادرسی هم به شما عودت داده نمی شود. مراجعه به دفتر وکالت عدل محور و اخذ خدمات حقوقی از وکلای متبحر به به شما این امکان را می دهد تا مطلع شوید که آیا با مدارک موجود می توانید طرح دعوی کنید یا خیر؟ در برخی از موارد مطرح نکردن دعوی به علت عدم کفایت اسناد بهتر است تا اینکه دعوایی را مطرح کنید که رد می شود یا شما را با اعاده حیثیت مواجه می سازد. یک مشاور حرفه ای برای شما تعیین می کند که در چه زمان هایی می توانید درخواست اعتراض یا تجدیدنظر بدهید. حتی مشخص می کند که باید در چه حوزه ای درخواست خود را مطرح نمایید. بسیاری از سردرگمی های موجود در طرح دعاوی با مراجعه به مشاورین حقوقی مرتفع می شوند. یک مشاور حقوقی می تواند تعیین کند که برای پرونده خود نیاز به وکیل حرفه ای دارید یا خیر؟ مشاوران حقوقی می توانند به سوالات بسیار ریز و جزیی شما پاسخ دهند. آن ها می توانند کمک کنند تا وکیل مدافع خود در پرونده باشید. استفاده از راهنمایی های مشاور حقوقی باعث می شود هزینه های شما در جریان یک پرونده به شدت کاهش یابد.

انواع مشاوره حقوقی عدل محور

در دنیای امروز، مشاوره حقوقی به دو صورت حضوری و غیر حضوری صورت می گیرد. هر چند بسیاری از افراد اعتقاد دارند که مشاوره غیر حضوری نمی تواند کیفیت مشاوره حضوری را داشته باشید اما در چند سال اخیر و باتوجه به افزایش مشاوره های غیر حضوری به نظر می رسد دیدگاه مردم بهتر از قبل شده است. البته افزایش کیفیت مشاوره های غیر حضوری هم در این روند بی تاثیر نبوده است.

مشاوره غیرحضوری به روش های ذیل صورت می گیرد:

مشاوره حقوقی تلفنی (سنتی ترین شیوه مشاوره غیر حضوری است. در برخی از موارد باید در زمان های اداری صورت گیرد اما امروزه برخی از موسسات حقوقی امکان اخذ خدمات حقوقی تلفنی در ساعات غیر اداری را هم فراهم کرده اند همانند دفتر وکالت عدل محور.) مشاوره آنلاین و اینترنتی ( به نظر می رسد در زمان های آینده به محبوب ترین روش ممکن برای درخواست خدمات حقوقی و ارتباط با وکلا مبدل شود. در این روش، افراد می توانند سوالات خود را با هر حجم و تعداد کلماتی که باشد مطرح نموده و از موسسات و دفاتر معتبر نیز پاسخ های کاربردی را دریافت کنند.) ارائه خدمات انلاین و شبانه روزی و 24 ساعته (شاید قدری در خصوص چنین مشاوره ای اغراق شده باشد اما بد نیست بدانید که دفتر وکالت دکترین حقوقی ما برای ارائه هرچه بهتر مشاوره حقوقی عدل محور امکان ارتباط 24 ساعته و آنلاین با متخصصین حقوقی را از طریق وب سایت com فراهم کرده اند. بدین صورت که شما می توانید در هر ساعتی از شبانه روز سوال خود را به یکی از شیوه های فوق مطرح کنید و پاسخ مناسب را دریافت نمایید. مطمئن باشید ارائه پاسخ در ساعات اولیه انجام خواهد شد.)

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مشاوره حقوقی آگاهی حقوقی پرونده های قضایی مشاوره حقوقی دفتر وکالت غیر حضوری عدل محور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۷۶۹۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصالحه ۷۰ درصدی پرونده‌ها، حاصل تلاش ۹۰ روانشناس در پلیس اصفهان است

فرمانده انتظامی استان اصفهان مصالحه ۷۰ درصدی پرونده‌های تشکیل شده در کلانتری‌ها طی سال گذشته را حاصل تلاش متعهدانه و دلسوزانه ۹۰ روانشناس شاغل در مجموعه این فرماندهی اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، سردار حمید علینقیان پور ضمن تبریک روز جهانی روانشناس و مشاور به جامعه روانشناسان و مشاوران کشور اظهار کرد: در عصر پرتلاطم حاضر که انسان‌ها هر روز با مشکلات و چالش‌های مختلفی دست و پنجه نرم می‌کنند، موضوع سلامت روح و روان از اهمیت بیسیار زیادی برخوردار است.

وی افزود: امروز همگان دریافتند جامعه‌ای که از نظر روحی و روانی دچار آسیب باشد نمی‌تواند پیشرفت کند و به اهداف عالیه‌ای که برای خود در نظر گرفته دست یابد و بر همین اساس نقش روانشناسان و مشاوران بسیار حائز اهمیت و وجود این افراد برای هر جامعه‌ای لازم و ضروری است.

فرمانده انتظامی استان اصفهان از روانشناس و مشاور به عنوان سنگ صبور، محرم اسرار مردم و مرهم دل‌های رنجور یاد و تصریح کرد: با توجه به نقش مفید و مؤثری که روانشناسان و مشاوران در حوزه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و کمک به بزه آسیب دیدگان جامعه دارند، استخدام و بهره‌گیری از این افراد در دستور کار پلیس قرار گرفت و امروز که بیش از دو دهه از فعالیت این افراد می‌گذرد، منشأ اثرات خیر برای مجموعه سازمان انتظامی کشور و عموم مردم بودند.

سردار علینقیان پور گفت: هم اکنون ۹۰ روانشناس و مشاور و مددکار اجتماعی در مجموعه فرماندهی انتظامی استان اصفهان مشغول فعالیت هستند که بیشتر آنها تحصیلات عالیه دارند و به گره گشودن از مشکلات مردم و تأمین آرامش روانی جامعه تلاش می‌کنند.

وی اظهار داشت: در سال گذشته ۸۶ هزار و ۲۰۷ نفر به مرکز مشاوره آرامش و واحدهای مشاوره و مددکاری مستقر در کلانتری‌های استان مراجعه کردند که بالغ بر ۷۰ درصد از پرونده‌های ارجاعی به آنان منجر به صلح و سازش و از ورود این پرونده‌ها به دستگاه قضائی جلوگیری شده است.

فرمانده انتظامی استان اصفهان برگزاری ۳۳۰۸ جلسه در قالب طرح مشاوره فعال، برگزاری ۲۴ جلسه مشاوره گروهی، تألیف یک جلد کتاب در حوزه روانشناسی خانواده و هزار و ۷۲۴ مورد تعامل و همکاری با سایر نهادها و سازمان‌های دولتی و غیر دولتی در جهت ارائه خدمت رسانی بهتر به مردم را از جمله مهمترین اقدامات مرکز مشاوره آرامش این فرماندهی در سال گذشته برشمرد و ادامه داد: از ۱۱۰ کلانتری در سطح استان، ۷۹ کلانتری دارای واحد مشاوره و مددکاری هستند و حداقل یک روانشناس در آنجا به مراجعان خدمت رسانی می‌کند و تقویت و تجهیز کلانتری‌های بدون واحد مشاوره و مددکاری به این واحد و استفاده از کارشناسان مشاوره در دست اقدام است.

سردار علینقیان پور با قدردانی از تلاش‌ها و زحمات روانشناسان و مشاوران که سلامت و آرامش روحی و روانی را به مردم هدیه می‌دهند، گفت: بی‌شک این افراد نقش بزرگی در امنیت روانی جامعه دارند و پلیس همواره این تلاش را ارج می‌نهد و به عنوان حافظ امنیت جامعه از دانش و تخصص آنان برای آرامش و آسایش هرچه بیشتر جامعه بهره می‌برد.

کد خبر 749112

دیگر خبرها

  • سازش ۶۷ درصد پرونده‌های ارجاعی به مشاوران کلانتری‎های سیستان و بلوچستان
  • تخمین بازه زمانی پروسه طلاق در نبود شوهر با مشاوره حقوقی
  • مصالحه ۷۰ درصدی پرونده‌ها در اصفهان
  • مصالحه ۷۰ درصدی پرونده‌ها، حاصل تلاش ۹۰ روانشناس در پلیس اصفهان است
  • دستورات محسنی‌اژه‌ای برای صدور رأی در پرونده‌های خاص
  • مدرک تی تی سی چقدر هزینه دارد؟
  • بررسی پرونده صندوق پس انداز کارکنان راه آهن با ۷ هزار شاکی
  • حل مشکلات حقوقی بیش از ۳هزار مددجوی البرزی
  • ارائه خدمات «مشاوره‌ای – آموزشی»، آنلاین و حضوری مرکز روانشناختی «جهت» برای عموم
  • ۲۳ درصد پرونده های مشاوره طلاق در مازندران منجر به ساز شد