Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-04@13:35:10 GMT

ویزای اربعین برداشته شد

تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۷۸۳۱۱

ویزای اربعین برداشته شد

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز، هیئت وزیران در جلسه روز چهارشنبه خود به‌ریاست حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور، با صدور مجوز برقراری مقررات لغو روادید برای دارندگان گذرنامه عادی بین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری عراق موافقت کرد.

دولت به‌منظور تسهیل سفر زائران ایرانی به عراق به‌ویژه در ایام اربعین حسینی(ع)، برقراری مقررات لغو روادید 45روزه برای دارندگان گذرنامه عادی بین دولت‌های دو کشور به‌شرط عمل متقابل را به تصویب رساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هیئت وزیران در جلسه امروز خود همچنین با هدف فرهنگ‌سازی و ترویج روش‌های صحیح برخورد با حیوانات و تلطیف فضای همزیستی با آنها و نیز رفع خلأهای قانونی در حوزه مقابله با حیوان‌آزاری و پیش‌بینی ضمانت اجراهای قانونی پیشگیرانه و بازدارنده، «لایحه حمایت از حیوانات» را به تصویب رساند.

ضرورت حمایت اخلاقی و حقوقی از حیات، سلامت و امنیت حیوانات مبتنی بر آموزه‌های دینی، ضرورت ساماندهی حیوانات به‌ویژه حیوانات ولگرد و رهاشده، جلوگیری از آزاررسانی به حیوانات و دور کردن جامعه از رفتارهای توأم با خشونت با گونه‌های مختلف حیوانی و حفاظت از تعادل محیط زیست براساس تکلیف قانون اساسی، از جمله دلایل و اهداف تصویب لایحه یادشده است.

در لایحه مذکور موضوعاتی از قبیل چگونگی ساماندهی گونه‏‌های مختلف حیوانات اعم از اهلی، وحشی، زیانکار و آزمایشگاهی، مسائل پیرامونی حیوانات ولگرد از قبیل «واحدهای زنده­‌گیری»، «شرایط زنده­‌گیری»، «ایجاد مراکز نگهداری و شرایط و تکالیف آن‌ها»، «روش‏‌های عقیم‏‌سازی» و «چگونگی تأمین هزینه‌های مربوط»، شرایط و سازوکار «برون‌سپاری نگهداری حیوانات ولگرد»، «واگذاری این‌گونه حیوانات به اشخاص» و «نحوه رهاسازی آنها در طبیعت»، پیش‏‌بینی ضمانت اجراهای قانونی لازم برای جلوگیری از آزار و اذیت حیوانات و نیز نظارت و هماهنگی در اجرای قانون از طریق کارگروه ملی حمایت از حیوانات و کارگروه‏‌های استانی، مورد بررسی و تصمیم‌گیری قرار گرفته است.

به‌موجب لایحه فوق، درخصوص حیوان‌آزاری، هرگونه رفتار عمدی که موجب آزار یا ورود آسیب یا ضرر به جسم یا روان حیوانات موضوع این قانون شود، ممنوع و مطابق مقررات مستوجب مجازات است و هر کس به‌عمد و بدون ضرورت و بدون رعایت مقررات مربوط، حیوانی را بکشد یا مسموم یا تلف و یا ناقص کند، با توجه به مراتب شدت جرم و آثار آن و نوع حیوان، به جزای نقدی یا حبس درجه هفت محکوم می‏‌شود.

هرگاه این رفتار همراه با اقداماتی همچون تولید تصاویر یا فیلم‌های حاوی صحنه‌های مربوط به حیوان‌آزاری یا انتشار آن‌ها در رسانه‌های همگانی به‌ویژه فضای مجازی باشد، مرتکب به یک درجه مجازات شدیدتر محکوم می‌شود.

موارد زیر نیز از مصادیق حیوان‌آزاری محسوب می‌گردد و مرتکب به جزای نقدی یا حبس درجه هفت محکوم می‌شود:

ـ مثله کردن و تشریح حیوانات زنده

ـ تحمیل هرگونه آزار روانی به حیوانات از قبیل ذبح حیوان پیش چشم حیوانی دیگر

ـ استفاده از حیوانات برای انجام امور علمی، با وجود شیوه‌ها و ابزارهای جایگزینی که نیاز به حیوانات ندارد.

همچنین هرگونه آزار عمدی نسبت به حیوانات موضوع این قانون از قبیل شکنجه، ضرب و جرح، دربند کشیدن و زندانی کردن، جنگ انداختن و بهره‏‌کشی نامتعارف یا بیش از توان که با فیزیولوژی و موقعیت حیوان متناسب نباشد و منجر به تحمیل درد و رنج برای حیوان گردد و همچنین وطی حیوانات، جرم بوده و مرتکب به جزای نقدی یا حبس درجه هفت محکوم می‌شود و چنانچه این قبیل اعمال منجر به تلف شدن حیوان گردد، مرتکب به هر دو مجازات یادشده محکوم خواهد شد.

دیگر موارد حیوان‌آزاری مندرج در این قانون، به‌شرح زیر است و مرتکب به جزای نقدی درجه هشت محکوم می‌شود:

ـ از شیر گرفتن و جداسازی حیوان از مادر پیش از موعد استانداردِ مربوط به هر یک از گونه‏‌های جانوری حسب منابع معتبر علمی، به‌استثنای موارد ضروری و درمانی و متعارف

ـ عادت‏‌دادنِ حیوانات به مواد افیونی یا اعتیادآور، به‌استثنای موارد ضروری و درمانی طبق تشخیص دامپزشک

ـ خودداری یا ممانعت از درمان حیوانات به‏‌وسیلۀ مالک یا نگهدارنده حیوان یا مسئولان مراکز نگهداری و قرنطینه و امثال آنها

ـ کمک نکردن به حیوان مصدوم و نرساندن بموقع و مؤثر آن به مراکز درمانی، حسب مورد به‌وسیلۀ مالک یا نگهدارنده یا آسیب‏‌رسان

ـ ایجاد ممنوعیت در ورود حیوان به محوطه‏‌های طبیعی، مگر در مواردی که به‌علت بیماری، ناتوانی و عدم قابلیت بقای حیوان این ممنوعیت ایجاد شده باشد یا حیوان فاقد شرایط لازم برای ورود به محوطه‏‌های مذکور باشد.

ـ واداشتن حیوان به نمایش یا استفاده از آنها در سیرک

ـ تربیت و آموزش حیوانات وحشی، مگر برای بررسی سلامت و معاینه حیوان و سایر امور ضروری در باغ‌وحش

ـ تخریب آشیانه یا زیست‌بوم، مگر در موارد ضروری یا مواردی که از آن استفاده نمی‏‌شود به‌تشخیص مراجع مربوط

ـ هرگونه برخورد غیرمتعارف با جسد حیوان مرده

ـ زورافزایی (دوپینگ) و پارادوپینگ حیوانات در ورزش.

مرجع قضایی علاوه بر مجازات‏های مورد اشاره، مرتکب را حسب مورد به ضبط حیوان (در صورتی که حیوان متعلق به مرتکب باشد)، پرداخت هزینه اقدامات بهداشتی درمانی مورد نیاز و نگهداری حیوان ضبط‌شده تا پایان مرحله انتقال آن به مکان مناسب و همچنین ضبط اشیاء و اموالی که وسیله ارتکاب جرم بوده یا در اثر جرم تحصیل شده یا حین ارتکاب جرم استعمال یا برای استعمال اختصاص یافته محکوم می‌کند.

در صورت دریافت گزارش مبنی بر سهل‌انگاری یا رفتار نامناسب و غیرمتعارف در نگهداری حیوان از سوی مالک یا نگهدارنده حیوان خانگی، مرجع قضایی برای بار اول با اخذ تعهد کتبی از مرتکب وی را به رفتار مناسب با حیوان مکلف می‌سازد و در صورت تکرار، عندالاقتضاء دستور ضبط حیوان بَدسرپرست و اسکان موقت یا دایم آن در مراکز نگهداری را صادر و مرتکب را برای مدت 10 روز تا یک ماه به خدمت رایگان در مراکز نگهداری محکوم می‌کند.

موافقت با تشکیل شورایاری‌های محلی از راه انتخابات عمومی در محلات و شهرهای دارای ضرورت

هیئت وزیران به‌منظور شناسایی قانونی جایگاه شورایاری‌ها در نظام مدیریت شهری و با هدف تقویت این جایگاه به‌عنوان بازوی کمکی شورای اسلامی شهر در راستای مدیریت بهینه شهر و دریافت صحیح و دقیق مقتضیات محلی، با لایحه الحاق یک بند به ماده (80) قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شوراهای اسلامی کشور و انتخابات شهرداران درخصوص وظایف شورای اسلامی شهر موافقت کرد.

به‌موجب بند الحاقی مذکور، تشکیل شورایاری‌های محلی از راه انتخابات عمومی به‌عنوان نهادی مشورتی، اجتماعی، غیردولتی، غیرمتمرکز، غیرسیاسی و غیرانتفاعی، از دیگر وظایف شورای اسلامی شهر است که با هدف جلب مشارکت مردم و توجه بیشتر به مقتضیات محلی، در سطح محلات در شهرهایی که شورای شهر ذی‌ربط ضروری تشخیص دهد، انجام می‌شود.

لازم به ذکر است که عضویت در شورایاری‌ها داوطلبانه و افتخاری است.

تصویب آیین‌نامه اجرایی صیانت از آبخوان‌های کشور و نحوه محاسبه هر مترمکعب آب استحصالی از چاه‌ها

دولت در اجرای بند (هـ) تبصره (8) قانون بودجه سال 1400 کل کشور مبنی بر حفظ و صیانت از آبخوان‌های کشور و افزایش اطمینان‌پذیری تأمین آب برای مصارف مختلف در بخش‌های شرب، صنعت و کشاورزی، آیین‌نامه اجرایی مربوط به این بند از قانون مذکور را به تصویب رساند.

در آیین‌نامه فوق، از «آبخیزداری» به‌عنوان رویکردی مدیریتی یاد شده است که با جامع‌نگری در بهره‌برداری بهینه از منابع حوضه‌های آبخیز شامل مجموعه اقدامات مهندسی (مکانیکی)، بیولوژیکی (زیستی) و بیومکانیکی (زیست در جهت استحصال باران، ‌پیشگیری و مدیریت سیلاب‌ها، تغذیه آبخوان‌ها، جلوگیری از رانش زمین، کنترل فرسایش خاک و مهار رسوب و نیز اصلاح کاربری اراضی و نظایر آن، منجر به حفظ و ارتقای شاخص‌های پایداری و سلامت و احیای آبخیزها) می‌گردد.

به‌موجب آیین‌نامه یادشده، وزارت جهاد کشاورزی مکلف است بر اساس سالنامه آماری یا هرگونه اطلاعات مستند مرتبط، سطح کشت آبی غالب برحسب هکتار و نیاز آبی و میانگین عملکرد در واحد سطح کشت غالب را به‌تفکیک هر استان در هر محدوده مطالعاتی/ شهرستان حداکثر تا یک ماه پس از تاریخ ابلاغ این آیین‌نامه تعیین کند و در اختیار شرکت مدیریت منابع آب ایران قرار دهد.

مبالغ دریافتی موضوع این آیین‌نامه به‌ازای هر مترمکعب برداشت آب از آبخوان‌ها (تا سقف 200 ریال) به‌صورت زیر تعیین می‌شود:

یک درصد درآمد هر هکتار کشت غالب در هر محدوده مطالعاتی/ شهرستان تقسیم بر میانگین نیاز آبی هر هکتار کشت غالب در همان محدوده/ شهرستان.

چاه‌هایی که حداقل طی 5 سال منتهی به سال 1400 غیرفعال بوده‌اند، مشمول پرداخت مبالغ دریافتی موضوع این آیین‌نامه ‌نیستند.

همچنین براساس آیین‌نامه مذکور، شرکت مدیریت منابع آب ایران موظف است به‌منظور تحقق برنامه‌ها و اهداف مرتبط در احیا، تعادل‌بخشی و بهبود بهره‌برداری آب در سقف 70 درصد مبالغ دریافتی موضوع این آیین‌نامه سهم اعتبارات هر استان را در قالب موافقتنامه مبادله‌ای با سازمان برنامه و بودجه کشور جهت پرداخت خسارت نکشت به کشاورزان همان منطقه و برای تحقق اهداف برنامه‌های تعادل‌بخشی، بهبود بهره‌برداری آب و انجام مطالعه در دشت‌هایی که با فرونشست زمین مواجه هست و یافتن راهکارهای پیشگیری و برگرداندن آن به شرایط قبل اختصاص دهد. از 30 درصد باقیمانده مبالغ دریافتی موضوع این آیین‌نامه در چارچوب موافقتنامه متبادله، 50 درصد در اختیار سازمان جنگل‌ها و مراتع جهت حفظ و احیای آبخیزداری و 50 درصد مابقی در اختیار وزارت جهاد کشاورزی برای اجرای طرح‌های افزایش بهره‌وری آب قرار می‌گیرد.

وزارت جهاد کشاورزی، شرکت مدیریت منابع آب ایران و سازمان جنگل‌ها،‌ مراتع و آبخیزداری نیز موظفند گزارش عملکرد نحوه هزینه‌کرد اعتبارات این آیین‌نامه را بر اساس برنامه‌ها، اهداف و اولویت‌های ذکرشده، هر سه ماه یک‌بار به سازمان برنامه و بودجه کشور ارائه کنند.

لایحه تمدید قانون اساسنامه شرکت ملی پست به تصویب دولت رسید

دولت با توجه به مدت اندک باقیمانده تا انقضای مدت آزمایشی قانون اساسنامه شرکت ملی پست جمهوری اسلامی ایران، با پیشنهاد وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مبنی بر لایحه تمدید قانون مذکور به‌مدت یک سال موافقت کرد.

موافقت دولت با افزایش سرمایه شرکت سهامی بیمه ایران

هیئت وزیران در اجرای حکم مندرج در بند (9) ماده (10) اساسنامه شرکت سهامی بیمه ایران، با پیشنهاد وزارت امور اقتصادی و دارایی مبنی بر افزودن مبلغ 154 هزار و 791 میلیارد ریال به سرمایه این شرکت از محل تجدید ارزیابی دارایی‌ها موافقت کرد.

بدین ترتیب، سرمایه شرکت سهامی بیمه ایران، مبلغ 189 هزار و 32 میلیارد ریال خواهد بود که به 18 هزار و 903 میلیون و 200 هزار سهم 10هزارریالی با نام تقسیم شده است.

تعیین دو عضو در شورای سازمان اسناد و کتابخانه ملی

هیئت وزیران در اجرای بند (6) ماده (4) قانون تأسیس سازمان اسناد ملی ایران مبنی بر تعیین دو نفر از اشخاص متبحر در فرهنگ و تاریخ ایران برای عضویت در شورای سازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران، ضمن موافقت با تمدید عضویت آقای مهدی حجت به‌مدت سه سال دیگر، آقای رسول جعفریان را نیز برای عضویت در شورای سازمان مذکور تعیین کرد.

مجوز امضای موقت پروتکل الحاقی به موافقتنامه استرداد مجرمین بین ایران و تاجیکستان

هیئت وزیران در ادامه، به وزارت دادگستری اجازه داد با هماهنگی معاونت حقوقی رئیس جمهور و وزارت امور خارجه، نسبت به مذاکره، پاراف و امضای موقت پروتکل الحاقی به موافقتنامه استرداد مجرمین بین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری تاجیکستان اقدام و مراحل قانونی را تا تصویب نهایی پیگیری نماید.

انتهای پیام/

کد خبر: 1098782 برچسب‌ها روابط ایران وعراق عراق

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: روابط ایران وعراق عراق جمهوری اسلامی ایران هیئت وزیران مراکز نگهداری محکوم می شود جزای نقدی حیوان آزاری شورایاری ها آبخوان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۷۸۳۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدت زمان اخذ ویزای توریستی دبی چقدر است؟

اگر قصد دارید که به شهر زیبای دبی در کشور امارات سفر کنید، باید نسبت به اخذ ویزای توریستی دبی اقدام کنید. همچنین باید بلیط هواپیما به مقصد دبی را نیز خریداری کنید. شما می‌توانید برای خرید بلیط هواپیما به مقصد دبی و همچنین اخذ ویزای توریستی آن، از طریق مجموعه هف هشتاد اقدام کنید. این مجموعه، لذت رزرو بلیط راحت و بدون دغدغه، و همچنین اخذ ویزا را برای شما عزیزان فراهم آورده است. با انتخاب این مجموعه دیگر نیازی نیست که برای رزرو بلیط هواپیما و یا اخذ ویزا نگرانی و دغدغه داشته باشید. ---------------- رپرتاژ آگهی -----------------

اگر قصد دارید که به شهر زیبای دبی در کشور امارات سفر کنید، باید نسبت به اخذ ویزای توریستی دبی اقدام کنید. همچنین باید بلیط هواپیما به مقصد دبی را نیز خریداری کنید. شما می‌توانید برای خرید بلیط هواپیما به مقصد دبی و همچنین اخذ ویزای توریستی آن، از طریق مجموعه هف هشتاد اقدام کنید. این مجموعه، لذت رزرو بلیط راحت و بدون دغدغه، و همچنین اخذ ویزا را برای شما عزیزان فراهم آورده است. با انتخاب این مجموعه دیگر نیازی نیست که برای رزرو بلیط هواپیما و یا اخذ ویزا نگرانی و دغدغه داشته باشید.
اگر شما قصد دارید برای خرید، گذراندن اوقات فراغت و تفریح و گشت‌وگذار به دبی سفر کنید، باید اخذ ویزای توریستی دبی را دریافت کنید. این شهر زیبا، طی سالیان اخیر به یکی از مهم‌ترین مقاصد گردشگری برای مسافران و به‌خصوص ایرانیان تبدیل شده است. ویزای توریستی در واقع یکی از پرطرفدارترین ویزاهای دبی به‌حساب می‌آید. در این مقاله از هف هشتاد قصد داریم به بررسی مدت‌زمان اخذ ویزای توریستی شهر دبی بپردازیم، در ادامه با ما همراه باشید.
  مدت‌زمان پاسخگویی به ویزای توریستی دبی
یکی از مسائل بسیار مهمی که اکثر مسافران در سفر به شهر زیبای دبی به آن توجه می‌کنند، مدت‌زمان اخذ ویزای گردشگری این شهر است. اخذ این ویزا در مدت‌زمان بسیار کوتاهی صورت می‌گیرد و این جزو یکی از مزایای بسیار خوب آن محسوب می‌شود. به‌طورکلی، بین ۲ الی ۴ روز کاری زمان می‌برد تا به درخواست ویزای توریستی دبی پاسخ داده شود.
 لازم به ذکر است دولت امارات متحده، روی پاسخ‌دهی فوری به آن دسته از افرادی که ویزای خود را به شکل غیرحضوری درخواست می‌کنند، تأکید بسیار زیادی دارد؛ بنابراین می‌توان گفت اخذ ویزای توریستی دبی یک پروسه کوتاه‌مدت دارد و نیازی نیست در رابطه با این موضوع نگران باشید.
  اعتبار ویزای توریستی دبی
ویزای توریستی دبی نیز مانند هر ویزای دیگری، تاریخ شروع و پایان به‌خصوص خود را دارد. برای مثال، ویزای عادی توریستی دبی فقط ۱۰ روز اعتبار دارد و شما فقط طی همین مدت‌زمان می‌توانید در شهر زیبای دبی حضور داشته باشید. با توجه به اینکه ویزای دبی قابل تمدید است، شما می‌توانید در صورت نیاز، برای تمدید آن و حضور در طی مدت زمان بیشتر در این کشور اقدام کنید. خوب است زمان سفر خود و خرید بلیط هواپیما خارجی به این موضوع نیز توجه و دقت بالایی داشته باشید.
 اگر قصد دارید در طول اقامت خود چند مرتبه از دبی خارج شوید، به شما پیشنهاد می‌کنیم که برای گرفتن ویزای ۱ تا ۲ ماهه اقدام کنید و قید اخذ ویزای عادی امارات را بزنید. به طور معمول تمامی ویزاهای دبی از زمانی که صادر می‌شوند به مدت ۲ ماه اعتبار دارند و مسافران می‌توانند طی این مدت از ویزای خود استفاده کنند و وارد خاک شهر دبی شوند.
  صدور ویزای توریستی دبی طی چه مدتی انجام می‌شود؟
ویزای توریستی دبی به‌طورکلی به دو صورت صادر می‌شود که شامل ویزای عادی و اضطراری هستند. مدت زمان لازم برای صدور ویزای اضطراری ۳ روز و برای ویزای عادی ۷ روز است. به‌طورکلی مبنای روزهای صدور ویزا، یک روز پس از ارسال و ارائه مدارک محاسبه می‌شود. البته باید بدانید که تعطیلات سفارت و تعطیلات رسمی کشور نیز به این مدت زمان اضافه می‌شوند. به هر حال اگر قصد سفر به شهر زیبای دبی را دارید و به دنبال سفری ایمن و راحت هستید، ما به شما خرید بلیط هواپیما ماهان را پیشنهاد می‌کنیم.
  چه مدت قبل از سفر باید برای اخذ ویزای دبی اقدام کرد؟
ممکن است شما نیز قصد داشته باشید به شهر زیبای دبی در امارات متحده سفر کنید و از خود بپرسید که چه مدت قبل از سفر باید برای اخذ ویزای دبی اقدام کرد؟ همان‌طور که در بالا نیز به بررسی این موضوع پرداختیم، جواب‌دهی و صدور ویزای توریستی دبی حدود ۳ روز طول می‌کشد؛ بنابراین به شما پیشنهاد می‌کنیم حداقل ۵ روز پیش از سفر به دبی، نسبت به اخذ ویزای خود اقدام کنید.
 البته خوب است بدانید که در برخی از مواقع صدور ویزای توریستی دبی حدود ۱۰ روز طول می‌کشد؛ بنابراین شما می‌توانید برای آسودگی خاطر خود، ۱۰ روز قبل از سفر خود برای اخذ ویزای خود اقدام کنید.
بیشتر بخوانیم: راهنمای سفر به دبی
    رزرو بلیط هواپیما تهران به دبی با هف هشتاد
اگر قصد دارید که به شهر زیبای دبی در کشور امارات سفر کنید، باید نسبت به اخذ ویزای توریستی دبی اقدام کنید. همچنین باید بلیط هواپیما به مقصد دبی را نیز خریداری کنید. شما می‌توانید برای خرید بلیط هواپیما به مقصد دبی و همچنین اخذ ویزای توریستی آن، از طریق مجموعه هف هشتاد اقدام کنید. این مجموعه، لذت رزرو بلیط راحت و بدون دغدغه، و همچنین اخذ ویزا را برای شما عزیزان فراهم آورده است. با انتخاب این مجموعه دیگر نیازی نیست که برای رزرو بلیط هواپیما و یا اخذ ویزا نگرانی و دغدغه داشته باشید.

دیگر خبرها

  • نخستین آیین‌نامه اجرایی سند تحول آموزش و پرورش تصویب شد
  • مدت زمان اخذ ویزای توریستی دبی چقدر است؟
  • کوتاهی سازمان لیگ در اجرای آیین‌نامه در جریان دیدار جنجالی
  • تشکیل کمیته‌های مشترک ایران و عراق برای مقابله با اخبار دروغ و جعلی
  • نخستین آیین نامه اجرایی سند تحول آموزش و پرورش پس از ۱۲ سال تصویب شد
  • معاون وزیر علوم: آیین‌نامه تسهیل جذب دانشجوی خارجی در دستور کار دولت است
  • ◄ بانک مرکزی براساس نص صریح قانون نرخ ارز نیما را اصلاح کند‌
  • راه اندازی دادگاه‌های تجاری ضروری است/آیین نامه دادرسی تجاری از سال ۹۹ در مجلس تصویب نشده است
  • واکنش امید نورافکن به عکس جنجالی؛ به این حیوان علاقه دارم!
  • بیمه شخص ثالث راننده‌محور، بند قانونی که چشم‌انتظار اجراست