Web Analytics Made Easy - Statcounter

قدم اول ثبت شرکت تجاری در ایران چیست؟ اگر بخواهید به جمع عظیم اشخاص حقوقی ثبت‌شده در کشور بپیوندید، باید چکار کنید؟ حقوق کشورها در کنار مشترکاتی که با هم دارند، شامل تفاوت‌هایی در قوانین و رویه های عملی هستند. در ایران ما، اداره ثبت شرکت ها و موسسات غیر تجاری که زیر نظر سازمان ثبت اسناد و املاک فعالیت می‌کند، متولی ثبت و نظارت بر امور اشخاص حقوقی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سازمان ثبت اسناد و املاک هم تحت امر قوه قضائیه عمل می‌کند.

برای آشنایی با روش‌های ثبت شرکت در کشور، با ادامه این مطلب همراه شوید.

انواع شرکت‌های تجاری در قوانین ایران

برای ثبت شرکت تجاری و تشکیل یک شخصیت حقوقی جدید، ابتدا باید نوع مناسب شرکت را تشخیص داده و انتخاب کنید. قانون تجارت قواعد حاکم بر تجار و شرکت‌های تجاری را تنظیم می‌کند. در بخش‌هایی از قانون تجارت، مقررات مربوط به چرخه زندگی یک شرکت تجاری از آغاز تشکیل شرکت تا ورشکستگی یا انحلال آن مشاهده می‌شود. بنابراین تاسیس شرکت، سرمایه، مدیریت و مرگ آن را در بر می‌گیرد.

این قانون ۷ قالب را برای ثبت شرکت مجاز دانسته است. شما باید با مطالعه و تحقیق در مورد هر کدام از این‌ها و بررسی هدف و موضوع فعالیتتان، به انتخاب مناسب‌ترین قالب برسید. انواع شرکت‌های تجاری به ترتیب بیشترین آمار ثبت در کشور، به شرح زیر است:

۱. شرکت سهامی خاص

۲. شرکت با مسئولیت محدود

۳. شرکت تعاونی

۴. شرکت تضامنی

۵. شرکت سهامی عام (در متن قانون، با شرکت سهامی خاص در یک گروه قرار می‌گیرد)

۶. شرکت نسبی

۷. شرکت مختلط غیر سهامی

۸. شرکت مختلط سهامی

بعد از کسب آگاهی درباره انواع شرکت‌ها و انتخاب قالب مناسب برای کسب‌وکارتان، نوبت به اقدامات عملی و طی مسیر تاسیس می‌رسد.

انواع روش‌های ثبت شرکت در ایران

همان‌طور که در مقدمه گفتیم، متولی ثبت شرکت در کشور، «اداره ثبت شرکت‌‌ها و موسسات غیر تجاری» است. بنابراین باید یا این سازمان ارتباط برقرار کنید. در حال حاضر دو مسیر برای ثبت شرکت یا موسسه از طریق این اداره وجود دارد. شرح هر روش و مراحل کلی آن را در ادامه بخوانید و برای انجام روند ثبت شرکت، با ما همراه باشید.

ثبت شرکت از طریق سامانه ثبت شرکت‌ها

اولین روش که عمومیت بیشتری برای اقدام به ثبت شرکت دارد، استفاده از سامانه اینترنتی ثبت شرکت‌ها و موسسات غیرتجاری است. شما می‌توانید خودتان برای کار با سامانه دست به کار شوید یا از شرکت‌های واسطه ثبتی کمک بگیرید. اما پیشنهاد ما به شما بهره‌گیری از دانش، تخصص و تسلط شرکت‌های ثبتی است تا بتوانید روند تخصصی ثبت شرکت را ایمن‌تر پیش ببرید.

مراحل اقدام و تهیه مدارک ثبت شرکت از طریق سامانه ثبت شرکت، به شرح زیر است:

ورود اطلاعات در سامانه ثبت شرکت‌ها بررسی تایید نام پیشنهادی افتتاح حساب بانکی به نام شرکت دریافت پستی مدارک از سوی اداره و امضا آن‌ها پست مدارک امضاشده به اداره ثبت شرکت‌ها دریافت اینترنتی پیش‌نویس آگهی از سامانه مراجعه حضوری برای دریافت آگهی تاسیس و مدارک ثبت شرکت ثبت شرکت در کلان‌شهرها، با پنجره واحد فیزیکی کسب‌وکار

دومین روش که به تازگی ممکن شده است، اقدام به ثبت شرکت از طریق پنجره واحد فیزیکی کسب‌وکار است. این پنجره در واقع روندی برای راه‌اندازی کسب‌وکار است که تمام نهادهای اعطای مجوز و مسئولان رویه‌های ثبتی را در یک ساختمان گرد هم آورده و به نوعی واحد کرده است. پنجره واحد کسب‌وکار با هدف سرعت دادن به روند دریافت مجوزها و رشد تولید در کشور، از خرداد سال ۱۳۹۹ به طور رسمی افتتاح شد. این مجموعه فعلا در کلان‌شهرهای تهران، مشهد، شیراز، تبریز و اصفهان مشغول خدمت‌رسانی است.

ثبت شرکت یکی از رویه‌هایی است که در شهرهای مذکور می‌توانید از طریق این پنجره انجام دهید. اقدام به ثبت شرکت یا موسسات غیر تجاری از این طریق، فقط به شکل مراجعه حضوری به ساختمان مستقر در هر شهر امکان‌پذیر است. ثبت شرکت از ورودی پنجره واحد، باعث می‌شود بتوانید در یک زمان به دریافت سایر مجوزها و امور کسب‌وکار اقدام کنید. مواردی مانند ثبت برند، دریافت کد اقتصادی، کد کارگاهی بیمه و سایر مجوزهای مربوط به کسب‌وکار، می‌تواند جزء اقدامات مذکور باشد.

ثبت شرکت با ثبت‌یار

بعد از کسب اطلاعات درباره انواع روش‌های ثبت شرکت، می‌توانید از طریق کارشناسان ما در ثبت‌یار به تاسیس شرکت اقدام کنید.

منبع: الف

کلیدواژه: ثبت شرکت ثبت شرکت ها موسسات غیر پنجره واحد کسب وکار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۸۱۹۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار پلیس فتا نسبت به افزایش فعالیت مجرمان سایبری در تعطیلات

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتای فراجا نسبت به سوء‌استفاده مجرمان سایبری از ایام تعطیلات چند روزه در کشور با افزایش ارسال لینک‌های آلوده و اقداماتی نظیر فیشینگ و کلاهبرداری آنلاین و ... هشدار داد.

سرهنگ رامین پاشایی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به فرارسیدن تعطیلات سه روزه در کشور گفت: تجزیه و تحلیل پرونده‌های قضایی و تجربیات ادوار گذشته نشان می‌دهد که مجرمان سایبری با توجه به ایام پایانی هفته یا منتهی به تعطیلات چند روزه در کشور، اقدامات مجرمانه خود در فضای مجازی را افزایش داده و اقدام به  کلاهبرداری از کاربران با روش‌های مختلف می‌کنند.  

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا فراجا با اشاره به شگرد این مجرمان ادامه داد: برخی افراد سودجو با ارسال پیامک حاوی پیوندهای آلوده با عناوینی نظیر «دریافت کالابرگ»، «ابلاغیات قضایی»، و ... مترصد کلاهبرداری از طریق دسترسی غیر مجاز به گوشی تلفن فریب خوردگان و برداشت غیر مجاز پول از حساب های مالی آنان هستند. گاهی این افراد با لینک‌های آلوده به اطلاعات خصوصی شهروندان نیز دسترسی پیدا کرده و از این طریق دست به اخاذی از آنان می‌زنند.

وی با بیان اینکه ارسال و دریافت این پیامک‌ها در تمامی پیام رسان‌ها اعم از بومی و غیر بومی و گروه‌ها و کانال‌هایی که شهروندان در آن عضویت دارند ممکن است، گفت:‌حتی گاهی ممکن است ارسال این پیامک‌ها از طریق دوستان و آشنایان باشد و آنان خواسته یا ناخواسته در چنین دام سایبری افتاده باشند.

پاشایی اضافه کرد: علاوه بر لینک‌های آلوده، شیوه دیگر مجرمان سایبری، کلاهبرداری و دریافت وجه نقد و ...از کاربران است که لازم است در این خصوص نیز شهروندان هوشیاری لازم را داشته باشند.

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتای فراجا در همین راستا به مردم و به خصوص کاربران فضای مجازی وتلفن‌های همراه هوشمند هشدار داد که در صورت مواجه با این‌گونه پیامک‌های مشکوک که مشخصه اصلی تمامی آنها ارسال از طریق سرشماره‌های تلفن شخصی است، به آن توجهی نکرده و از باز کردن لینک موجود در آن خودداری کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رشد ۲۸ درصدی مبادلات تجاری از گمرکات کردستان در فروردین سال جاری
  • کلاهبرداری سایبری با ارسال پیامک «دریافت کالابرگ»
  • هشدار پلیس فتا نسبت به اقدامات مجرمانه در تعطیلات
  • هشدار پلیس فتا نسبت به افزایش فعالیت مجرمان سایبری در تعطیلات
  • آشنایی کارشناسان اقتصادی وزارت امور خارجه با توانمندی‌های صادراتی دانش‌بنیان‌ها
  • برای ثبت شرکت خدماتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
  • عرضه جهانیِ تولید ایرانی علیه تحریم‌ها
  • آیا پاسپورت برای آیلتس لازم است؟ نکاتی که باید بدانید!
  • آشنایی با انواع لیبل زن صنعتی و مدل‌های مختلف آن
  • عزم هیات تجاری الجزایر برای توسعه همکاری فناورانه با ایران