Web Analytics Made Easy - Statcounter

فاز اول گلخانه‌های تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان با حضور هیئت رئیسه دانشگاه کلنگ زنی شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سید مهدی ابطحی، رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان در این آیین با بیان این که این گلخانه نیمی از تعهد دانشگاه به دانشکده کشاورزی برای ایجاد دوهزار متر فضای گلخانه‌ای است، گفت: با توجه به وضعیت اقلیم اصفهان و اثر ایجاد گلخانه‌ها در کاهش مصرف سرانه آب، می‌توانیم یک الگوی علمی و کاربردی برای کشاورزی منطقه ارائه کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ابراز امیدواری کرد، ساخت این فضای آموزشی و تحقیقاتی، علاوه بر افزایش اثربخشی گروه‌های باغبانی و زراعت دانشکده کشاورزی، نمونه‌ای موفق برای کشاورزان منطقه باشد.

ابطحی با اشاره به وضعیت نگران کننده کشاورزان اصفهانی خواستار نقش آفرینی بیشتر دانشکده کشاورزی شد و گفت: ما معتقدیم مشکلات کشاورزان اصفهان با دیپلماسی علمی قابل حل است.

وی گفت: مسئله کشاورزی از جنبه‌های مختلف، آب، خاک، باغبانی و زارعت قابل بررسی است و از کنار هم بودن این توانمندی علمی در جهت ساماندهی وضعیت کشاورزی اصفهان می‌توان بیشتر بهره گرفت.

عضو هیئت رئیسه دانشگاه صنعتی اصفهان با یاد کردن از استاد فقید دانشکده کشاورزی مرحوم دکتر رضوی، گفت: باید مثل ایشان نگاه ترویجی به مسئله کشاورزی وجود داشته باشد.

ابطحی ورود صنعتگران به فناوری‌های کشاورزی را بدون در نظر گرفتن ملاحضات زیست محیطی یک خطر جدی دانست و افزود: دانشکده کشاورزی می‌تواند با ایجاد شبکه‌های تخصصی میان رشته‌ای با دانشکده‌های فنی و مهندسی دیگر در توسعه فناوری‌های مبتنی بر توسعه پایدار بخش کشاورزی اثرگذار باشد.

رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان همچنین خواستار تقویت روابط بین الملل دانشکده کشاورزی و جذب دانشجویان خارجی شد و افزود: در همسایگی ما کشور‌هایی با پتانسیل جغرافیایی برای توسعه کشاورزی وجود دارد، اما دانش فلاحت پایینی دارند که ما می‌توانیم با جذب دانشجویان مستعد از این کشور‌ها در توسعه کشاورزی منطقه هم مؤثر باشیم.

نعمت اله اعتمادی رئیس دانشکده کشاورزی نیز در این آئین گفت: فاز اول گلخانه تحقیقاتی جدید دانشکده در فضایی به وسعت یک هزار و ۱۷۰ متر مربع با اعتباری بالغ بر ۳۰ میلیارد ریال طی ۶ ماه آینده ساخته می‌شود و در ترم دوم تحصیلی ۱۴۰۱ به فضا‌های آموزشی دانشکده الحاق خواهد شد.

وی با بیان این که، این گلخانه با ۱۱ سلول گلخانه‌ای مناسب کشت‌های مختلف ساخته می‌شود ادامه داد: این گلخانه علاوه بر این که در بحث آموزشی وکاربردی دانشکده کشاورزی نقش مهمی دارد، می‌تواند جایگاه خوبی برای توسعه پژوهش‌های مبتنی بر نیاز روز جامعه و کشاورزان منطقه باشد.

گفتنی است، در نشست مجمع عمومی دانشکده کشاورزی از دکتر بهار استاد سرآمد آموزشی کشور و همچنین همکاران علمی و اداری بازنشسته دانشکده کشاورزی با حضور رئیس دانشگاه نیز تجلیل به عمل آمد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه صنعتی اصفهان گلخانه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان دانشکده کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۸۲۳۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی حمایت می‌شوند

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری در بازدید از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان بر حمایت از شرکت‌های فناور این شهرک در حوزه مواد و ساخت تأکید کرد.

به گزارش ایسنا، مصطفی میلانی با اشاره به ظرفیت بالای اصفهان در زمینه مواد و ساخت، نقش ستادهای معاونت علمی به‌ویژه ستاد مواد را حمایت از فناوری‌های اولویت‌دار کشور عنوان کرد و افزود: تجاری‌سازی، تأمین مالی، ارتباط سازی بین شرکت‌ها با ارگان‌های دولتی و اطلاع‌رسانی دستاوردهای فناوری از جمله اقدامات ستاد در جهت توسعه فناوری‌های حوزه مواد و ساخت است.

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری به برگزاری نشست‌های نخبگانی و استفاده از ظرفیت‌ها و پیشنهادهای فعالان این حوزه اشاره و خاطرنشان کرد: ستاد مواد آمادگی دارد تا با برگزاری جلسات و رویدادهای تخصصی، در راستای رفع مشکلات شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گام بردارد.

تأکید بر اهمیت شیرین‌سازی آب و توسعه سرامیک‌های پیشرفته

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته، شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی، توسعه سرامیک‌های پیشرفته، تکمیل زنجیره ارزش محصولات پتروشیمی و جلوگیری از خام‌فروشی را از جمله اولویت‌های ستاد برشمرد.

میلانی تصریح کرد: با توجه به خشکسالی‌های اخیر، فناوری‌های شیرین‌سازی آب از اهمیت بالایی برخوردار هستند و ستاد مواد آماده است تا از طرح‌های فناورانه در این زمینه حمایت کند.

همچنین وی بر آمادگی ستاد برای تسهیل فرآیند تأمین مالی، ضمانت قراردادها و پذیرش ریسک فناوری‌های نوین تأکید کرد و همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان شهرک برای توسعه فناوری‌های مواد و ساخت را خواستار شد.

اصفهان، قطب توسعه فناوری‌های مواد و ساخت کشور

وی در ادامه با اشاره به حضور شرکت‌ها و مراکز فناور متعدد در اصفهان، گفت: استان اصفهان به لحاظ زیرساخت‌های صنعتی و تحقیقاتی و ظرفیت نیروی انسانی متخصص، یکی از قطب‌های اصلی کشور در حوزه فناوری‌های مواد و ساخت محسوب می‌شود.

میلانی افزود: شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به عنوان یکی از موفق‌ترین مراکز رشد و پارک‌های فناوری کشور، نقش مهمی در توسعه فناوری‌های پیشرفته مواد و ساخت ایفا می‌کند و ستاد مواد آمادگی دارد تا با حمایت از شرکت‌های مستقر در این شهرک، زمینه تجاری‌سازی دستاوردهای فناورانه آنها را فراهم آورد.

لزوم توجه به مدیریت پسماندها و پساب‌های صنعتی

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته با تأکید بر اهمیت مدیریت پسماندها و پساب‌های صنعتی، گفت: با توجه به تعدد صنایع مادر همچون فولاد، پتروشیمی و نیروگاه‌ها در اصفهان، لازم است تا فناوری‌های مربوط به مدیریت، تصفیه و بازیافت پسماندها و پساب‌های صنعتی در اولویت قرار گیرد.

به گفته وی، ستاد مواد علاوه بر حمایت‌های مالی، آماده است تا با برقراری ارتباط میان شرکت‌های دانش‌بنیان و صنایع، زمینه تجاری‌سازی و اجرای طرح‌های فناورانه در حوزه مدیریت پسماند را تسهیل کند.

به نقل از معاونت علمی ریاست‌جمهوری، میلانی در پایان بر لزوم تقویت زیست‌بوم نوآوری و فناوری در استان اصفهان تأکید کرد و مشارکت همه دستگاه‌ها و سازمان‌های متولی را در این زمینه خواستار شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نشست زمین در خیابان علامه مجلسی اصفهان/ آب‌گرفتگی شدید در این خیابان+ فیلم
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • حمایت از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • کمبود برق مانع توسعه اقتصادی تیران شده است
  • حمایت ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی حمایت می‌شوند
  • خوابگاه متاهلی ۷۰ واحدی دانشگاه یاسوج کلنگ زنی شد
  • کلنگ دومین مجتمع خوابگاه متاهلی دانشگاه یاسوج به زمین زده شد
  • کلنگ عملیات اجرایی ناحیه صنعتی جویم به زمین زده شد
  • از تولید توربین تا توسعه گلخانه‌های تولید بذر ودام اصلاح شده