Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهرام غنی زاده روز پنجشنبه در مصاحبه با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: کارخانه کمپوست زباله شهرستان تالش با سه هکتار وسعت و سوله هایی به مساحت سه هزار و ۷۷۰ متر مربع جهت بازیافت و کمپوست زباله (تبدیل زباله به کود) در منطقه آغاسی محله جوکندان تالش از سال ۸۲ درحال ساخت است و اکنون ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این کارخانه در صورت تکمیل، روزانه ۲۵۰ تن کود مورد نیاز اراضی کشاورزی را تولید خواهد کرد و تاکنون برای احداث آن بیش از ۱۲۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده و در سال ۹۸ نیز ۴۰ میلیارد ریال اعتبار مصوب داشته اما به علت تخصیص نیافتن اعتبار و مشکلات قضایی راکد شده است. 

وی ادامه داد: زباله شهر تالش طی سال ها در منطقه گردشگری قروق، نزدیکی ساحل خزر و در ۱۲ کیلومتری مرکز شهرستان تالش تخلیه یا دفن می شود و شهرداری، این منطقه را برای مهار آلایندگی در حدود ۱۰ هکتار فنس کشی کرده است و با راه اندازی کارخانه، منطقه گردشگری قروق از آلودگی رها خواهد شد.

شهردار تالش با اشاره به اهمیت محیط زیست منطقه و آسیب های ناشی از زباله ها، تکمیل کارخانه کمپوست و بازیافت زباله را مهم و ضروری دانست و بر رفع موانع کاری و اعتباری این پروژه در سال ۱۴۰۰ تاکید کرد.

به گزارش ایرنا؛ برخی از مسئولان تالش از کارخانه کمپوست زباله این شهرستان به عنوان مرکز کمپوست و بازیافت زباله شهرستان های غرب گیلان نام برده و تکمیل این طرح را ضروری دانسته اند.

شهرستان تالش با ۲۰۰ هزار نفر جمعیت و بخش های مرکزی، اسالم، حویق و کرگانرود در ۱۱۰ کیلومتری غرب مرکز استان گیلان واقع شده است.

برچسب‌ها سال تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها دفع زباله اعتبارات تالش سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور پروندهٔ خبری ۱۴۰۰؛ سال تولید، پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سال تولید پشتیبانی ها و مانع زدایی ها دفع زباله اعتبارات سال تولید پشتیبانی ها و مانع زدایی ها دفع زباله اعتبارات تالش سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۸۶۵۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه دزفول در گرو اجرای طرح‌های مصوبه سفر استاندار خوزستان

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، علیرضا خردمند عصر پنجشنبه در حاشیه شورای اداری دزفول که با حضور استاندار خوزستان برگزار شد، گفت: سفر آقای حسینی محراب به این شهرستان ۴۰ مصوبه پیرامون طرح‌های اولویت دار اقتصادی، زیرساختی، عمرانی و خدماتی دزفول داشت که اجرای این طرح‌ها می‌تواند گره گشای بسیاری از مسائل شهرستان باشد.

وی افزود: نشست‌های متعددی پیش از سفر امروز استانداری خوزستان در استان برگزار و تمام طرح‌های اولویت دار شهرستان با حضور ادارات کل بررسی و نهایی شد.

خردمند با بیان اینکه زمان بندی اجرای این طرح‌ها تعیین و اجرای آنها در دستور کار استان و شهرستان است، ادامه داد: شورای برنامه ریزی دزفول ماموریت دارد تا ضمن جمع بندی اعتبار مورد نیاز اجرای این طرح ها، روند تامین اعتبار این طرح‌ها را در استان دنبال کند.

فرماندار ویژه دزفول اضافه کرد: شرکت آب و فاضلاب خوزستان در این نشست متعهد شد نسبت به آغاز حفاری ۷ حلقه چاه از ۱۰ حلقه چاه مورد تعهد اقدام و همچنین در اعتبارات امسال تمهیدات لازم برای اجرای ۷ کیلومتر خط انتقال از عباس آباد به شهر منتظران دزفول را اقدام کند.

وی می‌گوید: همچنین مصوب شد ۳ حلقه چاه در تعهد سازمان آب و برق خوزستان با توجه به نبود وجود شرکت کننده به صورت ترک تشریفات به پیمانکار واگذار و عملیات اجرایی حداکثر در ۲ ماه آغاز شود.

تصویب اجرای طرح کامل فاضلاب زیباشهر به قید فوریت

خردمند گفت: با توجه به تامین لوله‌های مورد نیاز بسیج سازندگی، در این نشست مقرر شد بسیج سازندگی خط لوله آب شهیون را از اعتبارات محرومیت زدایی اجرا و مطالبه‌های آن از محل مولدسازی پیگیری شود.

وی با اشاره به مشکلات زیست محیطی ایجاد شده برای رودخانه دز و برداشت آب غدیر از این رودخانه گفت: شرکت آب و فاضلاب خوزستان متعد شد طرح کامل فاضلاب زیباشهر دزفول به منظور جلوگیری از ورود فاضلاب به رودخانه دز را به قید فوریت عملیاتی کند.

علیرضا خردمند ادامه داد: تامین هزینه اجرای شبکه آب و فاضلاب مسکن ملی در منطقه زیباشهر و مهرشهر، تکمیل اجرای طرح آبرسانی ۵ روستای دهنوباقر، حاجات، خوزینه باقر، خوزینه بالا و بنه عاطی، اجرای ۴ کیلومتر خط لوله ۶۰۰ میلیمتر از سیاه منصور به زندان و اجرای ایستگاه پمپاژ و مخزن آب آن، اجرای ۲.۵ کیلومتر خط لوله ۵۰۰ میلی متر فولادی و راه اندازی مخزن آب ۱۰ هزار مترمکعبی در منطقه آزادگان و همچنین ایستگاه پمپاژ مهر شهر از دیگر مصوبه‌های سفر استاندار به دزفول است.

تصویب ساخت ۲ مدرسه ۶ کلاسه در منطقه مسکن مهر زیباشهر

فرماندار ویژه دزفول افزود: تقویت ناوگان اتفاقات برق در سه منطقه شهر حمزه، زیباشهر و شهر چغامیش و همچنین تبدیل ۳۰۰ کیلومتر از سیم‌های برق به کابل‌های خودنگهدار دزفول از جمله تعهدات شرکت توزیع برق خوزستان برای اجرا در این شهرستان است که در شورای اداری دزفول به تصویب رسید.

وی ادامه داد: ایمن سازی جاده پامناز و لزوم تعریض و اجرای روکش آسفالت این جاده به طول ۳ کیلومتر، اصلاح و لکه گیری جاده بوالحسن به لب سفید و دژمحمدعلی خان به طول ۵ کیلومتر، اجرای عملیات آسفالت جاده دیونی و آبیدسره به طور ۸ کیلومتر و همچنین تامین و استقرار نیوجرسی در محور جاده پل چهارم تا سیاه منصور به طول ۳ کیلومتر از دیگر مصوبه‌های این شورا برای دزفول است.

خردمند می‌گوید: اجرای طرح روکش آسفالت آوج به سیاه منصور به صورت ترک تشریفات، اجرای عملیات روکش آسفالت به طول یک هزار و ۴۰۰ متر در محور آوج به میانرود و فعال نمودن طرح برای تعریض و آسفالت ادامه محور مذکور، برگزاری مناقصه و تعیین پیمانکار جاده دزفول به شوشتر به طول ۲۳ کیلومتر و همچنین فعال سازی کارگاه طرح دزفول به بن جعفر از دیگر طرح‌های مصوب این شورا بود.

وی افزود: تصویب و تخصیص اعتبار احداث آسفالت ۲ کیلومتر از مسیر دزفول به حمزه، تامین اعتبار جهت فعال نمودن طرح دزفول به سردشت (پاشنه زاگرس)، احداث ۲ باب مدرسه ۶ کلاسه در منطقه مسکن مهر زیباشهر علاوه بر ۲ باب مدرسه منطقه آوان شهر از جمله تعهدات اداره کل راه و شهرسازی خوزستان به دزفول است که به تصویب رسید.

تصویب ساخت برج IT دزفول

فرماندار ویژه دزفول آغاز عملیات احداث برج فناوری ارتباطات را از جمله مصوبه‌های مهم این نشست دانست و گفت: با توجه به نیاز شهرستان دزفول به احداث برج IT (فناوری ارتباطات) مقرر گردید شرکت شهرک‌های صنعتی استان نسبت به آغاز عملیات اجرایی آن ظرف ۲ ماه اقدام نماید.

خردمند افزود: پیگیری برای تامین اعتبار ایجاد زیرساخت و توسعه شهرک‌های گلخانه‌ای روبه روی روستای المهدی دزفول، تامین اعتبار احداث ایستگاه پمپاژ و خط انتقال آب و همچنین تجهیز و نوسازی اراضی بخش شهیون، احداث کانال‌های آبیاری و زهکشی منطقه عجیرب دزفول که می‌تواند منجر به تحول در این منطقه شود، از دیگر مصوبه‌هایی است که با حضور استاندار خوزستان نهایی شد.

وی ادامه داد: شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان در راستای اجرای مصوبات سفر ریاست جمهوری به خوزستان متعهد شد برای احداث شهرک صنعتی شماره پنج دزفول با وسعت یک هزار هکتار از طریق اداره منابع طبیعی و آبخیزداری استان پیگیری و نسبت به اخذ استعلامات ۱۲ گانه اقدام کند.

موزه تاریخ طبیعی دزفول راه اندازی می‌شود


خردمند افزود: با توجه به تامین و تحویل ۷۰ هکتار زمین مورد نیاز جهت احداث و توسعه شهرک صنعتی شماره ۲ دزفول مقرر شد تا شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان، پیگیری لازم برای توسسعه زیرساخت‌ها و الحاق این قطعه زمین به شهرک صنعتی شماره ۲ اقدام کند.

فرماندار ویژه دزفول ادامه داد: به روزرسانی برآورد و پیگیری تخصیص اعتبار ترمیم و بازسازی و نگهداری پل ساسانی دزفول، پیگیری اخذ زمین و تامین اعتبار به منظور احداث و راه اندازی موزه تاریخ طبیعی دزفول و همچنین تامین اعتبار بهسازی و بازسازی و مرمت فضا‌های تاریخی بافت قدیمی دزفول از دیگر طرح‌های اولویت دار دزفول است که در این نشست به تصویب رسید.

دیگر خبرها

  • توسعه دزفول در گرو اجرای طرح‌های مصوبه سفر استاندار خوزستان
  • پیگیری تکمیل راه آهن دورود به خرم‌آباد
  • اختصاص ۲۵ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بیمارستان بختگان
  • اختصاص یک هزار و ۷۸۰ میلیارد ریال اعتبار به طرح‌های عمرانی نیر
  • تجلیل از برترین های مسابقه بازیافت زباله در همدان
  • تجلیل از برترین‌های مسابقه بازیافت زباله در همدان
  • تولید روزانه ۷۰۰ تن زباله در محدوده شهر همدان
  • اقدامات شهرهای موفق برای تحقق مفهوم زباله‌صفر
  • اعتبار توسعه راه‌های جنوب استان بوشهر تامین شد
  • اختصاص اعتبار برای تکمیل زیرساخت‌های شهرک‌های صنعتی ایلام