Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، محسن مهرعلیزاده روز پنجشنبه در گفت و گوی تلویزیونی که از سیمای مرکز کردستان پخش شد، اظهار داشت: مشکل امروز ما اقتصاد است و باید کسی بر کرسی ریاست جمهوری قرار گیرد که اقتصاد را بفهمد و با آن آشنایی کامل داشته باشد.

وی با بیان اینکه اکنون مردم اعتماد می‌خواهند نه جنگ، افزود: باید آزادی به تمام اقشار مردم بدهیم، ضمن اینکه کسی که نظامی یا قاضی است نمی‌تواند مشکل اقتصاد را رفع کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به اینکه قوانین اجتماعی به اندازه کافی داریم، اضافه کرد: چرا باید در امور زندگی مردم دخالت و به آنان تحکم کنیم؟ گرسنگی کم نیست؟ مردم مشکل کم دارند؟

مهرعلیزاده با بیان اینکه خانواده‌ها اغلب سه تا چهار جوان بیکار و تحصیلکرده دارند، ادامه داد: این بیکاری ناشی از بی عرضگی و بی مسوولیتی ها است که اکنون پدر خانواده باید شرمنده فرزندانش باشد.

وی مشکل ارز چهار هزار و ۲۰۰ تومانی را موجب رانت در بسیاری از بخش‌ها دانست و گفت: مردم اکنون گوشت و مرغ را به قیمت ارز آزاد و حتی بیشتر خریداری می کنند و این بیهودگی است.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری یادآور شد: من فرزند ایرانم کسی که عمری برای ایرانیان و بنیان نهادن نهال های راحتی، آرامش و آسایش مردم با افتخار کار کرده است.

مهرعلیزاده خود را اینگونه معرفی کرد: من محسن مهرعلیزاده متولد هشتم مرداد ۱۳۳۵ مراغه هستم، لیسانس مهندسی مکانیک دانشگاه تبریز، فوق لیسانس مهندسی مکانیک صنعتی شریف، دکترای مدیریت مالی دانشگاه تهران و دکترای مهندسی اقتصاد دانشگاه هلند دارم و از ۲۵ سالگی و از کف کارخانه وارد بازار کار شدم.
وی یادآور شد: بعد از ۲، سه سال کار و مدیریت در صنعت خودرو، معاون وزیر صنعت شدم، ضمن اینکه بنده موسس منطقه آزاد کیش هستم و با دست خالی زیرساخت‌های این منطقه را ایجاد کردم.

مهرعلیزاده اظهار داشت: امروز کشور ما در موقعیت و در مقطع بسیار خطیری قرار دارد و مردم ایران دست به انتخاب کسی باید بزنند که با تکیه بر تجربیات خود، راهی برای مشکلات موجود یافته شود و با آنان باید با انتخابشان، خدمتگزاری را سرکار بیاورند که بتواند به تمام معنا به مردم خدمت کند.

وی تاکید کرد: امروز با مشکلات معیشتی،  فقر و بیکاری و فاصله اجتماعی بسیار زیادی بین اقشار مرفه و ضعیف جامعه مواجه هستیم و ۷۰ درصد جامعه زیر خط فقر زندگی می‌کنند.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: امروز کشمکش‌های بی‌حاصل بین افرادی که خود را دلسوز مردم و نظام می‌دانند و تنگ نظری صاحب نظران و افراد در عرصه های مختلف اجتماعی و سیاسی هستیم.

مهرعلیزاده یادآور شد: باید اذعان کنم برخی مسوولان اگر چه با نیت خیر به مردم خدمت می‌کنند اما متاسفانه دست‌های ناپاک، اختلاس و دست یازی به بیت المال و فساد و فشار بر مردم، زندگی را بر مردم سخت کرده است و معیشتی دشوار را برای ملت فراهم کرده اند که مردم امیدشان برای زندگی به کمترین حد خود رسیده است.

وی اضافه کرد: برخی اقدامات مسوولان به ظاهر مسوول که با گرفتن کرسی های مسوولیت و روش های ناصواب، فقر هدیه دادند و لیست فروختند و امضا خریدند، کشور را به جایی رساندند که قوی ترین کشور منطقه با مشکلات زیادی مواجه باشد.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: متاسفانه این اقدامات فاصله بسیار زیادی بین مردم و نظام و مدیران اجرایی ایجاد کرده است و این عدم اعتماد باعث می شود که حتی مسوولان اگر کار درستی در جهت منافع ملی انجام دهند مورد اعتماد مردم نباشند.

مهرعلیزاده با بیان اینکه باید واقعیت ها را گفت، افزود، مردم بدانند اگر فردی با افرادی را انتخاب کنند که از دردشان آگاهی دارند و برای رفع مشکلات ملت با خدا و مردم پیمان می‌بندند.

وی اظهار داشت: پدری که شرمسار از ناتوانی در تامین معیشت خانواده است و چندی است به دلیل بیکاری حتی توان تامین درآمدهای روزانه و هزینه زندگی را ندارد، باید توسط فرد منتخب ریاست جمهوری درک و فهمیده شود.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به اینکه فقط فهمیدن مشکل مردم و بازگو کردن آن مشکلات را حل نمی‌کند، ادامه داد: اجازه دهید صمیمانه تر با شما صحبت کنم، من از خانواده ای متوسط به دنیا آمده ام، هرچند به عنوان مدیر خدمت می‌کنم اما شما را به خوبی می فهمم.

مهرعلیزاده تاکید کرد: مردم عزیز اینکه فکر کنیم فقط کسانی که در رده های بالای مسوولیت قرار گرفته مشکلات را حل می‌کنند ایده درستی نیست، اما اینکه فکر کنیم وظیفه مسوولان تلاش برای برون رفت از مشکلات است و مردم هم دنبال آنان راه بیفتند و همکاری کنند درست تر است.

وی از خدمات دولت ها و روسای جمهور قبلی تقدیر کرد و گفت: بعد از انقلاب و زمان دوران دفاع مقدس، دولت های وقت زحمات زیادی کشیدند و این مهم نیازمند تقدیر است.

 نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: شرایط سخت جنگ، تقدیم صدها شهید در هر روز، مشکلات و فشارهای تحریم و اقتصادی، کار را بسیار سخت کرده بود اما دولت با ۶.۵ میلیارد دلار درآمد نفتی که ۳.۵ میلیارد دلار آن صرف تامین مایحتاج مردم و بقیه خرج جنگ می‎شد، انر‍ژی و ویتامین و پروتئین مورد نیاز مردم را تامین کرد.

مهرعلیزاده با بیان اینکه اعتماد مردم در آن زمان به دولت و نظام بسیار زیاد بود به طوریکه زنان حتی النگوی خود را برای هزینه جنگ هدیه می‌دادند، افزود: کمی که جلوتر رفتیم در دولت سازندگی کارهای خوبی انجام شد اما آنچه ایده آل بود پیش نیامد.

وی ادامه داد: دولت بعدی یعنی اصلاحات انصافا تلاش زیادی کرد و برای کشور عزت و افتخار آفرید و پاسپورت ارزش پیدا کرد، حتی وضع به گونه ای بود که روسای جمهور کشورها برای سفر به ایران صف می‌کشیدند.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری از دیگر افتخارات دولت اصلاحات را پیشنهاد نظریه گفت و گوی تمدن ها از سوی دولت و تصویب آن در سازمان ملل عنوان کرد و گفت: این نظریه بر گفتمان سیاسی و ادبیات حکام سیاسی جهان سلطه یافت و قد برافراشت.

مهرعلیزاده یادآور شد: در ۲ دوره اصلاحات، ارز بین ۶۰۰ تا ۸۰۰ تومان ثابت ماند و تورم نزدیک به ۵۰ درصد دولت قبلی به زیر ۱۰ درصد رسید و تک رقمی شد.

وی با بیان اینکه ارزش پول ملی حفظ شد و از لحاظ اجتماعی روحیه و امید مردم به آینده افزایش قابل توجهی یافت، اضافه کرد: ارتباط بین مردم با دولت و حاکمیت نیز دوستانه، افتخار به ایرانی بودن ارتقا، شاخص سلامت اداری و فضای کسب و کار بهبود یافت.

وی اظهار داشت: داشتیم به سمتی می رفتیم به ایرانی بودن خود از هر لحاظ افتخار کنیم اما دولت بعدی خیلی چیزها را عوض کرد، هرچند کارهای خوبی هم انجام شد.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: در دولت یازدهم کار خوبی در بحث برجام توسط دولت و مجموعه نظام در سطح عالی ترین سطح تصمیم گیری یعنی رهبری انجام شد و قوی ترین نظریه تاریخ ایران در سطح بین المللی امضا شد و به تصویب سازمان ملل رسید اما بدعهدی آمریکا، خروج این کشور از برجام و اعمال تحریم ها ضد افراد و سازمان ها باعث شد مشکلات بیشتر شود و این مهم نشان داد آمریکا هیچگاه قصد دوستی با ایران ندارد.

برچسب‌ها کردستان سنندج سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری محسن مهرعلیزاده پروندهٔ خبری انتخابات ۱۴۰۰

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کردستان سنندج سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری کردستان سنندج سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری محسن مهرعلیزاده نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری یادآور شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۸۶۶۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سند مقدماتی پیوست رسانه‌ای شعار سال تدوین شد

به گزارش «تابناک» به نقل از پایگاه اطلاع رسانی مرکز ملی فضای مجازی، نشست اجرای پیوست رسانه‌ای و گفتمان‌سازی شعار سال «جهش تولید با مشارکت مردم» با حضور اساتید اقتصاد، مدیران رسانه‌ها و انسان رسانه‌های اقتصادی به همت ستاد رسانه مرکز ملی فضای مجازی برگزار شد.

در این نشست چگونگی پرداختن به شعار سال توسط رسانه‌ها به عنوان یک مطالبه مردمی بررسی راهکارهای تحقق این شعار به عمل و پیوست رسانه‌ای برای ایجاد وحدت رسانه‌ای برای آن مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

* نباید شعار جهش تولید را تنها معطوف به دولت بدانیم

در این نشست حمیدرضا زندی جانشین رئیس و دبیر اجرایی ستاد رسانه‌ای فضای مجازی کشور با تاکید بر نامگذاری سال 1403 توسط مقام معظم رهبری به سال «جهش تولید با مشارکت مردم» گفت: این شعار دو بخش اقتصادی و اجتماعی داشته و بر نقش و مشارکت مردم در تحقق این جهش تاکید دارد و برهمین اساس نیاز به بسیج مردمی برای عملیاتی کردن آن هستیم.

وی با بیان اینکه نباید این شعار را معطوف به دولت بدانیم بلکه دولت بخشی از آن اجرای است و بسیاری از مراکز و دستگاه‌ها هستند که فراتر از دولت در ایجاد مشارکت مردم نقش دارند، اظهار داشت: جامعه در برخی موارد به‌دلیل کم‌کاری و عدم تولید محتوا به وضعیت اقتصادی کشور مثبت نگاه نمی‌کند. برای مثال میزان اخبار تعطیلی یک کارخانه با اخبار راه‌اندازی مجدد همان کارخانه فاصله زیادی دارد و در این زمینه نیازمند تحول اساسی، فرهنگی و ریشه‌ای هستیم.

دبیر اجرایی ستاد رسانه ای فضای مجازی کشور با بیان اینکه انتخاب شعار جهش تولید با مشارکت مردم از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی، انتخابی دقیق و راهگشاست، تاکید کرد: حقیقتا توجه جدی به شعار سال و تحقق آن، می تواند بسیاری از مشکلات اقتصادی کشور را هم حل کرده و گره از کار مردم باز کند.

زندی ادامه داد: ستاد رسانه ای فضای مجازی کشور بر همین مبنا و در جهت کمک به تحقق شعار سال، از مدت ها پیش با تشکیل جلسات متعدد، تلاش کرده که پیوست رسانه ای متقن و جامعی را با هدف دخیل کردن مردم عزیز کشور با موضوع تدوین کند که الحمدلله به نتایج بسیار خوبی هم رسیده ایم.

در ادامه دکتر حسن خجسته استاد حوزه رسانه و ارتباطات در این نشست، گفت: بدون وجود برنامه در دولت، رسانه‌ها نمی‌توانند در تحقق شعار سال اقدام کنند و حتما باید ایده‌های عملیاتی دولت در این زمینه مبنا قرار بگیرد.

وی با بیان اینکه مطالبه عمومی یکی از راه‌های پیگیری تحقق شعار سال است، اظهار داشت: این مطالبه مردمی از مسئولان حتما می‌تواند یکی از راهکارهای جدی در این زمینه باشد و عزم مسئولان را برای تحقق شعار سال جزم‌تر کند.
دکتر حسن نجفی سولاری با اشاره به این که توسعه و تولید ادبیات مشخصی دارند اما در جهش ابهام وجود دارد، گفت: برای تحقق این شعار به پیوست رسانه‌ای نیاز داریم که سه رویکرد تبیینی، آگاهی بخشی و تبلیغ را باید رسانه‌ها داشته باشد و براساس قالب و نوع هر رسانه با این سه رویکرد گفتمان سازی برای شعار سال ایجاد شود.

وی خاطرنشان کرد: اصلی ترین هدفی که رسانه‌ها باید برای تحقق این شعار دنبال کنند، تغییر نگاه دولت و مردم و ایجاد انگیزه است.

* پیشنهاد جمع آوری مطالبات قبلی مردم در زمینه جهش تولید

حسین دلیریان سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی در ادامه این نشست با تاکید بر این که نیاز به ایجاد دیدگاه عملیاتی در حوزه رسانه داریم، تصریح کرد: پیوست رسانه‌ای صرفا مربوط به نهادهای دولتی نبوده و در مرحله اول باید برای تمام کشور این پیوست تهیه شود و مطالبه تحقق شعار سال از طریق مردم، برای دولت ایجاد شود.

دلیریان موتور محرک این مطالبه‌گری را نخبگان اقتصادی دانست و تاکید کرد آنها می‌توانند با تعیین افراد و ارایه راهکارها برای برداشتن موانع، مطالبات را برای ایجاد مسئولیت پذیری فردی پیگیری کنند.

وی با بیان اینکه بسیاری از خواسته‌های مردم در زمینه جهش تولید در سال‌های گذشته نیز هنوز محقق نشده، تصریح کرد: باید در ابتدا این مطالبات جمع آوری و در کنار شعار سال پیگیری شود تا اعتماد عمومی در جامعه فراگیر شود.
سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی متذکر شد: شبکه های اجتماعی بستر مناسبی برای پرداختن به این خواسته‌ها در سطح مردم هستند.

در ادامه این نشست حامد فروزان دستیار مردمی سازی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: جهش تولید باید با مشارکت مردم باشد و بخش خصوصی را بخشی از زیست بوم اقتصاد مردمی تلقی کنیم اما همه آن نیست چون مبتنی بر سرمایه است. باید نوع مشارکت در سطوح شراکت، فعالیت، مدیریت و بهره برداری تبیین شود. الگو سازی در کنار اعتماد سازی اتفاق می‌افتد که در حال حاضر الگوهای موفق اقتصاد مردمی وجود دارند. این درحالی است که آگاهی بخشی در این زمینه برای مردم یکی از اصولی است که باید به آن پرداخته شود.

* راهکارهای عملیاتی یک پژوهشگر اقتصاد درباره تحقق شعارسال

حجت‌الاسلام سید محمدرضا رضی پژوهشگر حوزه اقتصاد کلان در این نشست با بیان اینکه مردم ما به دلیل ریشه‌های تاریخی به تولید کمتر فکر می‌کنند و به دلیل تعاریف متفاوت از اقتصاد مردمی فهم مشترک برای آن وجود ندارد، گفت: در مباحثی چون مالکیت، حق بهره برداری، عاملیت، مشارکت و مدیریت مهمترین بخش برای هدف گذاری را می‌توان عاملیت و فاعلیت مردم دانست.

وی افزود: تولید یک فعل اقتصادی نیست بلکه یک فعل انسانی است بنابراین مطالبه از دولت غلط است بلکه مردم باید برای تولید پیش قدم باشند.

ارایه راهبردها و راهکارها از زبان نخبگان و خواص، تولید علم و توزیع آن در سکوها، چهره‌سازی از شخصیت‌های انقلابی که در عرصه اقتصادی که مهجور هستند و حرف‌هایی برای استفاده دارند، برنامه‌ریزی برای بازنشر محتوای تاکنون دیده نشده و تولیدات فراوان در رسانه ملی و فضای مجازی، روایت جنگ تمام عیار اقتصادی برای مردم، مطالبه راهکارهای مردمی‌سازی اقتصاد در رسانه ملی از دولت، نیاز به رسانه تخصصی در عرصه اقتصاد مقاومتی و استفاده از زبان طنز و یا ساخت سریال از جمله پیشنهادات مطرح‌شده از سوی این پژوهشگر اقتصاد بود.

* مشارکت مردمی مهمترین بخش برای روشن شدن موتور تولید است

در ادامه دکتر محمد خوش‌چهره عضو هیئت‌علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران و نماینده سابق مردم در مجلس شورای اسلامی اعلام کرد: آسیب شناسی نظام تصمیم‌گیری، سیاستگذاری، برنامه‌ریزی و اجرایی در کشور یکی از مشکلات پایه‌ای در عدم درک صحیح مفاهیم مشترک در این حوزه است.

خوش‌چهره با اشاره به اینکه جهش برای حرکت از سکون نیاز به پیش شرط دارد، افزود: مشارکت مردمی مهمترین بخش برای روشن شدن این موتور است و دنیا بر روی سرمایه انسانی که همان علم و دانش است تمرکز کرده است. همچنین سرمایه اجتماعی اصل بعدی است که تعاون و همکاری تبلور آن است.

این اقتصاددان خاطرنشان کرد: در جنگ اقتصادی هدف دشمن مردم است بنابراین باید با درک این مهم، پروژه های ملی با تضمین ملی بودن ایجاد کنیم و این پروژه ها مولد باشند.

وی با اشاره به اهمیت اقتصاد دیجیتال افزود: قطعا فضای مجازی می‌تواند در ارایه خدمات مولد موثر باشد که البته نیاز به زیرساخت و ساختار مناسب و رفع موانع است تا بتوان از همه ظرفیت آن به خوبی استفاده کرد.

در ادامه نیز مهندس لیالی، معاون اجرایی قرارگاه جهاد تبیین وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: جهش تولید زمانی محقق می‌شود که به صورت فرایند به آن پرداخته شود و جای خالی پیوست رسانه‌ای در دولت احساس می شود که باید به کمک این سلسله نشست‌ها و گفتمان‌ها این خلاء پر شود.

حسین عباسی‌فر اقتصاد دان و استاد دانشگاه نیز در ادامه این نشست تصریح کرد: بند ۲اصل ۴۳ قانون اساسی و بند ب سیاست های کلی اصل ۴۴ که بر اصل کار و تولید و مالکیت تاکید دارند، در راستای تحقق شعار امسال است که اگر به آنها به درستی پرداخته شود این شعار محقق خواهد شد.

* سازوکار عملی مردمی سازی را مشخص کنیم

در ادامه این نشست که بیش از ۷ ساعت به طول انجامید، محمد عکاف از مدیران رسانه‌ای کشور با بیان اینکه اساسی‌ترین مسئله در شعار سال این است که آن را یک مانیفیست اجرایی و سیاستگذاری بدانیم نه یک شعارِ صرف، گفت: ما تا در رسانه‌ها برای مردم منفعت تولید نکنیم، نمی‌توانیم اثرگذار باشیم. ما می‌توانیم برای جهش تولید، تولید مفهوم کنیم تا بفهمند این شعار برای آنها منفعت دارد.

در ادامه این نشست آقایان ملکی، حسینی و طه رمضانی نیز نظرات خود را درباره چگونگی تدوین پیوست رسانه‌ای شعار سال بیان و بر مقابله جدی با فساد از طریق دولت، جوان سازی نظام اداری و مکلف کردن نظام‌های مرتبط به انجام وظایف خود و برخورد جدی با متخلفان، پرهیز از شعارزدگی، تهیه پیوست رسانه‌‌ای مناسب و تلاش برای ورود بخش خصوصی و تعاونی به اقتصاد ملی تاکید کردند.

دیگر خبرها

  • افزایش ۸۶ درصدی بودجه در دولت سیزدهم!
  • برگزاری دوره‌ی آموزش مهارت‌های رسانه‌ای موبایل آوین نو
  • لابی‌های سنگین در راهروهای مجلس برای صندلی ریاست
  • سند مقدماتی پیوست رسانه‌ای شعار سال تدوین شد
  • دولت بسترساز جهش تولید است
  • سامانه دهک ریاست جمهوری فعال نشده است | مردم از باز کردن لینک ارسالی خودداری کنند
  • دولت در حوزه اقتصادی از ابتدا ضعیف بود | به انتخابات آمریکا نزدیک شویم ارز صعودی می‌شود
  • راهکار ساماندهی وضعیت خودرو از نگاه معاون علمی ریاست جمهوری
  • پیش‌بینی مرتضی افقه از تاثیر انتخابات آمریکا بر بازار ارز/ منتظر این تغییر باشید
  • پنج سناریوی عجیب انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا