Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو فقهای شورای نگهبان در نشست کارآموزان وکالت استان تهران گفت: گروهی که در منظومه قضاوت و داوری قرار می‌گیرند مسئول تحقق حق‌الناس هستند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار قضائی خبرگزاری تسنیم؛ آیت‌الله اعرافی، عضو فقهای شورای نگهبان در نشست کارآموزان وکالت مرکز وکلای قوه قضائیه فرصت چهل روزه اول ذیقعده تا دهم ذیحجه برای رسیدن به سیر و سلوک الی‌الله را یادآور شد و گفت: کسانی که می‌خواهند در مدارج اخلاقی و معنوی، خودسازی کنند و خویشتن خویش را بشناسند و معمار شخصیت خودشان شوند، این 40 روز فرصت مناسبی محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تأکید کرد: در تجربه عملی دیده‌ایم کسانی که وارد این دنیای معنوی و خودسازی روحی شده‌اند، حقایقی را درک کرده‌اند و تجربه‌های شیرینی را یافته‌اند که فوق لذت‌های عالم است. به گفته بوعلی سینا، لذت‌های عالم شامل لذت‌های حسی، عقلی و معنوی می‌شود.

اعرافی ادامه داد: لذت حسی همان حس مشترک انسان و حیوان است. لذت‌های عقلی، شادی و شور و شعف فراحسی است مانند فهم حقیقی عالم و شناخت واقعیت‌های هستی در تمامی علوم از علوم پایه تا علوم انسانی است. اما فراتر از این دو لایه، لذت معنیو است که غالب آدمیان کمتر از آن بهره می‌برند و آن لذت انسانیت و معنویت و اخلاق است.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور در ادامه با سفارش به خواندن کتاب "کهکشان نیستی" گفت: این کتاب شرح حال مرحوم آیت‌الله قاضی طباطبایی از بزرگان عرفان و سیر و سلوک است. این کتاب نشان داده که دنیاهای ناشناخته و احساسات عرفانی یعنی چه و انسان چگونه می‌تواند به این مدارج برسد.

وی تأکید کرد: اگر کسی بتواند 40 روز خویش را از هوا و هوس و آلودگی و زیرپا گذاشتن حقوق الهی و مردم صیانت کند، دنیاهای دیگری برای او کشف خواهد شد. حیف است که عمری از ما بگذرد و آن جهان‌ها را ولو برای لحظاتی حس نکنیم.

اعرافی در ادامه با یادآوری مدیریت 40 ساله و سابقه 20 ساله شبکه‌سازی بین‌المللی، گفت: در جمهوری اسلامی محور مقاومت شکل گرفته که یک نماد بزرگ آن شهید سلمیانی و یک نماد بزرگ دیگر آن سید حسن نصرالله است. حزب‌الله یک برگ برآمده از انقلاب اسلامی است. کسانی هستند که این برگ را خلاف منافع ملی تصور می‌کنند و نتیجه آن شعار نه غزه نه لبنان می‌شود؛ اما می‌دانیم که نتیجه این برگ ایران مقتدر و سرافزار است. ما پولی در این راه خرج نکرده‌ایم و آنچه ما داشته‌ایم گفتمان مترقی بود.

وی افزود:  زمانی دو میلیون مسلمان شیعه لبنانی حسی از انقلاب اسلامی ایران گرفتند و به قدرت بزرگ جهانی مبدل شدند و حالا در همه معادلات بین‌المللی روی آنها حساب می‌شود.

عضو فقهای شورای نگهبان در ادامه با بیان اینکه نظام وکالت سه ضلع فلسفی و عقلی، فقهی و حقوقی و مباحث اخلاقی و ارزشی دارد، خطاب به کارآموزان وکالت گفت: شما رکن تأمین عدالت هستید و نظام قضائی، ضامن عدالت است و در این نظام قضائی، نهاد وکالت جایگاه بزرگی دارد.

وی همچنین گفت: حقوق به دو بخش حق‌الناس و حق‌الله تقسیم شده است و البته در اسلام، مقوله حق‌الناس از اهمیت بالایی برخوردار است.

اعرافی سپس موارد حق‌الناس را اینگونه معرفی کرد: جان آدمیان، سلامت جسمی و روحی دیگران، امنیت و آسایش دیگران، آزادی و اختیار دیگران، اموات، اعراض و نوامیس، عهد و پیمان، امانات و اعتماد دیگران، رفاه و آسایش زندگی اقتصادی و اجتماعی دیگران، شخصیت و آبرو و کرامت، اسرار دیگران و در آخرعلم و معرفت و هدایت دیگران.

وی در پایان گفت: این 12 عنصر سازنده یک جامعه سالم هستند و در قبال آنها آحاد مردم و جامعه مسئولیت دارند. این حق را باید چند گروه ادا کنند؛ آحاد جامعه، نخبگان و دانشمندان، حاکمیت و نهاد حکومت و مرحله چهارم گروهی که در منظومه قضاوت و داوری قرار می‌گیرند.

گفتنی است؛ نشست و همایش علمی کارآموزان وکالت استان تهران بعد از ظهر امروز پنجشنبه 20 خرداد با سخنرانی آیت‌الله اعرافی، عضو فقهای شورای نگهبان و مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور، علی‌ بهادری‌جهرمی، رئیس مرکز وکلای قوه قضائیه و سردار رحیم نوعی‌اقدم، از فرماندهان جبهه مقاومت و نبرد با تکفیری‌ها، با حضور جمع زیادی از کارآموزان وکالت مرکز وکلای استان تهران برگزار شد.

مرکز وکلای قوه قضائیه وکالت را کسب و کار نمی‌داند!

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مرکز وکلای قوه قضائیه مرکز وکلای قوه قضائیه عضو فقهای شورای نگهبان کارآموزان وکالت مرکز وکلای حق الناس آیت الله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۸۷۱۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازش ۶۷ درصد پرونده‌های ارجاعی به مشاوران کلانتری‎های سیستان و بلوچستان

سرهنگ علی رحیمی با حضور در همایش گرامیداشت روز روانشناس به ارائه گزارشی از اقدامات حوزه مشاوره، مددکاری و خدماتی که توسط مشاوران روانشناس در طول یک سال گذشته توسط آنان ارائه شده پرداخت.

معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس استان با اشاره به نقش پر رنگ مراکز مشاوره و مددکاری در حوزه پیشگیری از آسیب ها، بیان کرد: آمار کل مراجعین به مرکز مشاوره و دوایر مددکاری اجتماعی کلانتری‌ها در سال۱۴۰۲ بالغ بر ۳۰ هزار و ۵۲۲ پرونده بوده است.

رحیمی گفت: از این تعداد ۲ هزار و ۵۴۷ پرونده به مرکز مشاوره و ۲۷ هزار و ۹۷۵ پرونده به دوایر مددکاری اجتماعی کلانتری‌ها ارجاع شده است که از پرونده های ارجاعی به کلانتری‌ها تعداد ۶۷ درصد منجر به مصالحه شده است.

معاون سیاسی  اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان نیز گفت: نیاز به نشاط اجتماعی در جامعه با توجه به جغرافیای خاص اجتماعی استان باید یکی از اولویت‌های روانشناسان و مشاوران در سطح استان قرار گیرد.

شریفی افزود: جغرافیای اجتماعی استان دارای گستردگی و تنوع های خاصی است که نیازمند نشاط اجتماعی و حال خوب در جامعه هستیم.

وی خاطرنشان کرد: تمامی دستگاههای اجرایی وظیفه مشارکت و گره گشایی در این زمینه را دارند تا انسجام اجتماعی در جامعه تحقق یابد. این امر با همت و کمک روانشناسان و مشاوران تحقق می‌یابد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • آیت‌الله جزایری از هیچ تلاشی برای اهداف انقلاب فروگذاری نکرد
  • ندای ضدصهیونیستی دانشجویان آمریکایی و اروپایی در جامعه طاغوت بلند است
  • بیانیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به مناسبت روز کارگر و روز معلم
  • معلمان و کارگران بازوان حرکت جامعه در مسیر توسعه هستند
  • زلفی گل: انتخاب استادان نمونه در راستای تحقق مرجعیت علمی است
  • اعتراض شماری از مسوولان فنی و کنترل کیفی کارخانه های مواد غذایی
  • کارگران بازوان توانمند جامعه‌
  • برای تحقق هرچه بیشتر عدالت اجتماعی در کشور چه باید کرد؟
  • سازش ۶۷ درصد پرونده‌های ارجاعی به مشاوران کلانتری‎های سیستان و بلوچستان
  • فراجا مرزبان حجاب است/ متولیان فرهنگی حجاب و عفاف بیدار باشند