Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد طالب پور درباره وضعیت فعلی کرونا، گفت: یک ماه پیش در بیمارستانمان ۲۲۰ تخت بیمارستان که حدود ۴۵ درصد تخت‌هایمان بود را به کرونا اختصاص داده بودیم، البته در اوج زمان پذیرش حدود ۱۸۵ بیمار بستری می‌کردیم. اکنون عدد بستری ما حدود ۵۰ بیمار است. البته بیماران بد حال بستری در آی‌سی‌یو هم داریم که امکان زنده ماندنشان کم است ولی در کل سیر بیماری بهتر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیمارستان به سمت فعالیت‌های عادی خود متمایل شده است و تعداد عمل‌های ما خوب است و تعداد عمل‌ها با رعایت پروتکل‌ها به حالت عادی بازگشته است.

وی افزود: امیدواریم به کمک واکسیناسیون و رعایت نکات بهداشتی دیگر شاهد پیک پنجم کرونا نباشیم؛ مگر اینکه ورژن جدیدی از ویروس رخ نشان دهد، در غیر این صورت آینده روشنی را انتظار داریم. بروز پیک پنجم با همین ویروس فعلی بعید است؛ بویژه آنکه با گسترش استفاده از واکسن‌ها و واکسیناسیون ۷۰ درصد افراد جامعه، خطر کرونا مشابه بیماری همچون آنفلوآنزا می‌شود و تحت کنترل می‌آید. البته واکسیناسیون هم ماندگار نیست و نیازمند دُز یادآور هستیم اما قطعا با واکسن شرایطمان بهتر می‌شود.

طالب پور ادامه داد: ایراد بزرگ ویروس این است که خیلی شایع و فراوان است و بیم آن می‌رود که اگر جهش‌های جدیدی رخ دهد، کارایی واکسن را کاهش دهد؛ اما با ویروس فعلی پیک چهارم که می‌توانست خیلی خطرناک باشد را سرکوب کردیم؛ در حالی که اگر مثلا ویروس با جهش هندی رخ می‌داد به این راحتی نمی‌توانستیم آن را مدیریت کنیم. با اینکه پیک چهارم گسترده‌تر از پیک سوم بود اما سرعت افول آن سریع‌تر بود.

وی درباره صحبت‌هایی پیرامون شیوع تک‌گیر موارد ابتلا به جهش هندی و آفریقایی ویروس کرونا در تهران، اظهار کرد: شاید اولین کیس ویروس انگلیسی در تهران در بیمارستان سینا بستری شد که سریعا تشخیص داده شد اما متاسفانه فوت کرد اما در مورد بستری بیماری با ابتلا به ویروس هندی یا آفریقایی در بیمارستان سینا گزارشی نداشتیم.

رئیس بیمارستان سینا درباره تاخیر در تزریق دُز دوم واکسن کرونا تاکید کرد: این موضوع موقت خواهد بود و برطرف خواهد شد و اگر یک یا دو هفته تاخیر هم رخ دهد در اصول واکسیناسیون اتفاقی رخ نمی‌دهد ولی استراتژی واکسینه کردن مردم با دُزهای بالا بر مبنای واکسن‌های ایرانی امکان پذیر است. ما نمی‌توانیم ۱۰۰ هزارتا ۱۰۰ هزارتا واکسن از جاهای مختلف تهیه و تزریق کنیم؛ باید بتوانیم واکسن ایرانی تولید کنیم تا خیالمان راحت باشد.

وی در پایان با اشاره به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری طی روزهای آتی، اظهار کرد: یکی از نگرانی‌های ما عدم رعایت پروتکل‌ها در جریان روند برگزاری انتخابات است و در همین زمینه نیز به ما توصیه شده است که برای پیک محدود احتمالی در حالت آماده‌باش قرار گیریم. در مجموع نمی‌توان انتخابات را برگزار نکرد؛ بلکه باید همه پروتکل‌های بهداشتی رعایت شود و شرایطی ایجاد شود که بیشتر کارها در فضای باز صورت گیرد.

۲۳۵۲۳۷

کد خبر 1524046

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: ویروس کرونا واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۸۹۰۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میوه‌های نوبرانه ارزان می‌شود

اکبر یاوری رئیس اتحادیه بارفروشان در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: با رسیدن میوه های نوبرانه به تولید انبوه تا پایان اردیبهشت برآورد می شود که قیمت ها روند کاهشی به خود بگیرد.

او قیمت کنونی هرکیلو هندوانه در میدان مرکزی را ۳ تا ۱۴ هزارتومان، ملون ۸ تا ۱۳ هزارتومان، جانا ۱۰ تا ۱۵ هزارتومان و طالبی ۱۰ تا ۱۵ هزار تومان اعلام کرد.

یاوری  قیمت هرکیلو گوجه سبز را ۱۰۰ تا ۳۵۰ هزار تومان، توت فرنگی ۷۰ تا ۱۲۰ هزار تومان، ملون ۸ تا ۱۲ هزار تومان و چغاله بادام ۸۰ تا ۱۵۰ هزار تومان اعلام کرد و افزود:  محصولات برمبنای فاکتور رسمی حداکثر با احتساب ۳۵ درصد سود در خرده فروشی ها باید عرضه شود.

رئیس اتحادیه بارفروشان گفت: با گرمای هوا و افزایش عرضه میوه های نوبرانه، قیمت ها روند کاهشی به خود گرفته است که با رسیدن میوه های نوبرانه به تولید انبوه، بازار به تعادل می رسد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • جزئیات جدید و دردناک از دزدیده شدن دختر ۴ ساله کلاله‌ای ؛ قصد فروش یسنا را داشتند
  • جزئیات جدید از دزدیده شدن دختر ۴ ساله کلاله‌ای
  • کارگر ۳۵ ساله قصد فروش یسنا را داشت
  • سرک دلار به کانال ۶۰
  • جزئیات جدید از دزدیده شدن دختر ۴ ساله کلاله‌ای؛ کارگر ۳۵ ساله قصد فروش یسنا را داشت
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند
  • هزار حجاج استان سمنان برابر مننژیت واکسینه می‌شوند
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • میوه‌های نوبرانه ارزان می‌شود