Web Analytics Made Easy - Statcounter

 رییس هیات نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا اعلام کرد: از یک‌هزار و ۵۴۸ نفر رد صلاحیت شده‌ در تهران، یکهزار و ۲۸۰ نفر به هیات نظارت عالی استان شکایت کردند که از این تعداد ۴۲۵ نفر به گردونه انتخابات بازگشتند.

به گزارش  ایرنا «احمد نادری»، روز جمعه در گردهمایی عوامل انتخابات ۱۴۰۰، که در سالن همایش هتل ارم برگزار شد، با تاکید بر اهمیت انتخابات اظهار کرد: انتخابات پیش رو یک اهمیت ویژه‌تر دارد، به این معنا که ریل‌گذاری گام دوم انقلاب از مسیر این انتخابات می‌گذرد و ما باید این انتخابات را جدی بگیریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نماینده مجلس هدف از جلسه امروز را برگزاری بهتر انتخابات عنوان کرد و ادامه داد: همکاری سازنده عوامل اجرایی و عوامل نظارتی یک انتخابات سالم و خوب و مطلوب را کلید خواهد زد.

وی با بیان اینکه قانون انتخابات شوراها اشکالات جدی دارد و پس از برگزاری پنج دوره انتخابات باید امروز این قانون را اصلاح کنیم، گفت: اشکالات قانون شوراها تاکنون آسیب‌هایی را متوجه شوراها کرده است. در شوراهای پنجم شاهد دستگیری‌های فراوان اعضای شوراها بودیم. هم دوستان ضابط و هم دوستان قضایی در این خصوص اذیت شدند. بنابراین بعد از انتخابات باید با راهکارهای علمی و مطالعات دقیق این وضعیت را آسیب‌شناسی کنیم.

نادری اضافه کرد: بهتر است این انتخابات از نمایندگان مجلس گرفته شود اما شورای نگهبان هم ملاحظات جدی در مورد بحث شوراها دارد،. اگر شورای نگهبان این مسئولیت را قبول کند، منجر به هماهنگی در کلیت انتخابات و نظارت بر انتخابات خواهد شد. اگر هم این شورا قبول نکند، نهاد مستقلی ذیل مجلس یا جای دیگر باید انتخابات را مدیریت کند.

وی ادامه داد: در استان تهران از ۵ هزار و ۹۳۷ نفر شرکت‌کننده مجموعاً توسط نهادهای اجرایی و نظارت در مرحله شهرستان‌ها ۱۵۴۸ نفر رد صلاحیت داشتیم و ۹۰۸ نفر توسط هیات اجرایی رد صلاحیت شدند. ۱۰۴۰ نفر نیز توسط هیات نظارت شهرستان‌ها رد صلاحیت شدند که البته ما هر ۱۵۴۸ نفر را رسانه‌ای کردیم و از این ۱۲۸۰ نفر به هیات نظارت عالی استان که مرجع آن، ما بودیم، شکایت کردند و نتیجه این شد که ما ۴۲۵ نفر را به گردونه انتخابات بازگرداندیم.

رییس هیات نظارت شوراها ادامه داد: معیارهای ما در استان تهران اعمال مر قانون در کنار رافت اسلامی بود. ما از همه ادیان و مذاهب تایید صلاحیت داشتیم و نشان دادیم که بدون جناح‌بندی و حب و بغض به وظیفه خود پرداختیم.

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۹۰۴۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت همدلی بین شوراها برای رفع مشکلات مردم

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی گفت: همدلی و همراهی شوراها در کنار اختلاف نظرها، موجب امیدواری مردم و رفع مشکلات آن‌ها می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان جنوبی، سید محمدرضا طالبی امروز _نهم اردیبهشت_در مراسم روز شوراها در شهرستان خوسف با بیان اینکه موضوع مشورت و شورا از جایگاه بسیار ارزنده‌ای در اسلام برخوردار است، اظهار کرد: از آیات و روایات، قانون اساسی و فرمان امام راحل و نقشی که شوراها به خوبی در سطوح مختلف روستا، بخش، شهر و استان ایفا می‌کنند می‌توان به جایگاه این نهاد پی برد.

وی با بیان اینکه در قرآن سوره‌ای تحت عنوان شوری داریم، افزود: در آیه ۳۸ سوره شوری، مشورت و شورا را هم‌زمان در کنار دعوت بندگان به اسلام داریم و در ادامه آیه مشورت و شورا در کنار اقامه نماز و انفاق آمده است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی با ذکر این نکته که قانون اساسی ما برگرفته از آیات و روایات و شرع مقدس است، یادآور شد: اصل ۱۰۰ قانون اساسی بر این موضوع تأکید دارد که شوراها به منظور پیشبرد امورات اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی در روستا، بخش، شهر و استان شکل بگیرد تا مددکار مردم در پیگیری مشکلات باشند.

طالبی با اشاره به فرمان حضرت امام خمینی (ره) در نهم اردیبهشت سال ۱۳۵۸ مبنی بر تشکیل شوراها گفت: رهبر معظم انقلاب هم در راستای زنجیره دولت‌سازی، از شوراها نام می‌برند و شوراها را مکملی برای ساختن دولت اسلامی برای رفع مشکلات مردم و حاکمیت مردم بر سرنوشت خودشان معرفی می‌کنند.

وی با بیان اینکه ما انتخابات‌های زیادی از جمله ریاست جمهوری، خبرگان رهبری، مجلس شورای اسلامی و شوراهای شهر و روستا را داریم، افزود: برخلاف تبلیغات مسموم دشمن که می‌خواهند نظام ما را در دنیا استبدادی قلمداد کنند، ما به‌طور میانگین هر سال یک انتخابات مهم داریم که نشان از مردم سالاری دینی در نظام مقدس جمهوری اسلامی است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی به روحیه جهادی مسئولان در پاسخگویی به مردم اشاره کرد و گفت: مسئولان باید به‌صورت شبانه‌روزی پاسخگوی مردم باشند و محور عمل ما هم قانون باشد.

طالبی با بیان اینکه برخی قانون شکنان قانون را زیر پا می‌گذارند، افزود: قانون باید به نفع مردم تفسیر شود نه اینکه آن را زیر پا بگذاریم، بارها بر این موضوع در شورای اداری تأکید شده لذا مسئولان باید به آن اهتمام ویژه‌ای داشته باشند.

معاون استاندار خراسان جنوبی بر همراهی اعضای شوراهای اسلامی تأکید کرد و گفت: شوراها برای اینکه عملکرد بهتری داشته باشند و موجب امیدواری مردم شود باید همدل و همراه باشند، اختلاف نظرها طبیعی است اما نباید به بطن جامعه کشیده شود.

وی با بیان اینکه مسائل سیاسی و جناحی و یا حزبی نباید در امورات کاری شوراها و رفع مشکلات مردم تأثیر بگذارد، افزود: اعتبارات دولتی شوراها بسیار محدود است اما تهیه درآمد از هر طریقی درست نیست.

طالبی گریزی به انتخابات پیش رو در خراسان جنوبی زد و گفت: در مرحله اول انتخابات مجلس، اعضا به خوبی عمل کردند و ما تخلف خاصی را مشاهده نکردیم، در مرحله دوم هم همین انتظار است.

وی به چهار اصل مشارکت، سلامت، رقابت و امنیت انتخابات اشاره کرد و گفت: اظهار نظر بر له یا علیه هر کاندیدایی درست نیست و طبق ماده قانونی انتخابات، شوراهای اسلامی هم همانند سایر مسئولان نباید از کاندیدی طرفداری و یا دست به تخریب کاندیدی بزنند.

معاون استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اقدامات دولت سیزدهم در ۲ سال گذشته گفت: اقدامات بزرگی در منطقه، استان و کشور انجام شده و وظیفه ما بررسی و حل مشکلات مردم است، در حوزه تصمیم‌گیری اجرایی در استان همیشه بر توزیع عدالت و نظارت بر آن تأکید شده است.

طالبی گفت: به شهرستان خوسف توجه خوبی شده اما در جاهایی که نارسایی و کمبود بیشتر است باید ویژه توجه کرد و با اولویت بندی، مسائل و مشکلات را رفع کرد.

کد خبر 748882

دیگر خبرها

  • هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام برگزار شد
  • نظارت ۹۹۰ نفر از شبکه مردمی ناظران شورای نگهبان در دور دوم انتخابات مجلس
  • مدت مسئولیت اعضای هیات مدیره اتحادیه ها مغایر قانون نیست
  • فعالیت ۷۰۰ ناظر آموزش‌دیده برای نظارت بر دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم در گنبدکاووس
  • اصلاح‌طلبان درباره روند بررسی صلاحیت‌ها چه گفتند؟
  • منافع شخصی دلیل عدم عمل به قانون در شهرداری ها / استمرار کاهش کیفیت زندگی در کلانشهرها و شهرها /نتایج وخیم عدم مشارکت در انتخابات شوراها
  • ضرورت همدلی بین شوراها برای رفع مشکلات مردم
  • دادگاه‌های صلح در تهران ایجاد شود
  • دادگاه‌های صلح در تهران تشکیل می‌شود؟
  • رضوانی عضو هیات رئیسه ورزش‌های آبی جهان شد