Web Analytics Made Easy - Statcounter

شورای امنیت طی روزهای آتی اولین جلسه علنی خود را درباره بحران انسانی در تیگرای اتیوپی برگزار می‌کند.

یک منبع دیپلماتیک اعلام کرد، شورای امنیت هفته آتی اولین جلسه علنی خود را درباره بحران انسانی در تیگرای اتیوپی برگزار می‌کند. این منبع احتمال داد که این نشست سه شنبه برگزار شود.

در این راستا نماینده دائم ایرلند در سازمان ملل اعلام کرد که کشورش خواهان برگزاری جلسه علنی و فوق العاده درباره بحران انسانی در تیگرای شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در توییتی نوشت: ما بسیار نگران وخامت اوضاع انسانی در تیگرای هستیم. زمان اضافی برای از دست دادن نداریم.

لیندا توماس گرینفیلد، نماینده آمریکا در سازمان ملل پنجشنبه طی نشستی با حضور مسئولان ارشد سازمان ملل و اتحادیه اروپا برخی کشورهای عضو شورای امنیت را به کارشکنی در برگزاری جلسه علنی درباره بحران انسانی در تیگرای متهم کرد.

گرینفیلد از شورای امنیت خواست اقدام فوری درباره تیگرای اتخاذ کند.

وی گفت: جهان نمی‌تواند اتیوپی را رها کند درحالی که مردم آن از گرسنگی می‌میرند. اکنون زمان آن فرا رسیده که دولت اتیوپی به مسئولیت خود درباره ارسال کمک‌های انسانی و پایان جنگ و محاکمه مسئولان نقض‌هایی که رخ داده عمل کند.

چهارشنبه یک گزارش بین المللی فاش کرد که حدود ۳۵۰ هزار تن در تیگرای از گرسنگی رنج می‌برند. چهارم نوامبر ۲۰۲۰ درگیری‌هایی میان ارتش اتیوپی و شبه نظامیان جبهه مردمی تیگرای رخ داد.ایسنا 

 

 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: درباره بحران انسانی در تیگرای شورای امنیت جلسه علنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۹۱۴۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سند امنیت انرژی ایران در شورای عالی امنیت ملی تصویب شد

به گزارش خبرنگار مهر، محمدصادق جوکار رئیس مؤسسه مطالعات بین المللی انرژی در حاشیه نخستین روز از بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی در نشست خبری بیان کرد: مؤسسه مطالعات بین‌المللی انرژی به همه بخش‌های مرتبط با صنعت نفت و گاز خدمات مشاوره‌ای می‌دهد که این اقدام‌ها در ۴ حوزه راهبردی انجام می‌شود.

وی ادامه داد: سند امنیت انرژی ایران تدوین و شاخص‌های آن مشخص شده است. برای نخستین بار است در کشور سندی داریم که با چالش‌های روز کشور هماهنگ است. در این سند همه شاخص‌های امنیت انرژی که خاص ایران است مورد توجه قرار دارد.

جوکار با تأکید بر اینکه بسیاری از معضلات موجود در کشور مانند حکمرانی انرژی، تقدم مدیریت تقاضا بر عرضه و… در تدوین این سند مورد توجه بوده است، بیان کرد: این سند در شورای عالی امنیت ملی مصوب و به همه دستگاه‌ها ابلاغ خواهد شد و اجرای آن الزام‌آور است.

وی با اشاره به اینکه افزون بر تدوین این سند، دورنمای استانی انرژی کشور مشخص شده است، تأکید کرد: اتلاف انرژی در هرکدام از استان‌های کشور از این طریق قابل شناسایی است.

رئیس مؤسسه مطالعات بین‌المللی انرژی تصریح کرد: برای نخستین بار الگوی جهانی و منطقه‌ای انرژی را پیش‌بینی کردیم که در زمینه صادرات نقش دارد و می‌تواند در الگوهای خنثی‌سازی تحریم که مبتنی بر توان بخش خصوصی است مؤثر باشد.

جوکار با اشاره به اینکه ایران کشور نفتی است، گفت: درآمدهای نفتی موتور محرک بخش‌های مختلف اقتصاد ایران به شمار می‌رود.

وی افزود: سومین اقدام، تحلیل قیمت‌های هفتگی است و پارسال ۹۳ درصد از پیش‌بینی‌ها در بازه پیش‌بینی‌شده بوده است.

رئیس مؤسسه مطالعات بین‌المللی انرژی چهارمین رویکرد را پایش رباتیک در حوزه بازار با تکیه بر رویدادها و روندها دانست و ادامه داد: اطلس انرژی کشورهای جهان نیز در حال تدوین بوده که برای همه فعالان بازار نفت کارآمد است.

جوکار تدوین سبد بهینه عرضه و تقاضای کشور به درخواست سازمان برنامه و بودجه در مؤسسه مطالعات بین‌المللی انرژی را اقدام دیگر این مؤسسه اعلام کرد و گفت: برای نمونه، در سبد عرصه انرژی ایران جایگاهی برای زغال وجود ندارد و این در حالی است که سهم زغال در سبد سوخت جهان در حال گسترش است. در سبد تقاضا نیز این مشکل وجود دارد.

وی با اشاره به امکان صادرات گاز ایران به اروپا افزود: آمریکا بخشی از بازار صادرات انرژی به اروپا را حذف می‌کند و این چشم‌اندازی نیست که از نظر اقتصادی و امنیتی برای ایران جذابیت داشته باشد.

رئیس مؤسسه مطالعات بین‌المللی انرژی ادامه داد: قیمت گاز در اروپا کاهشی است. از سوی دیگر، از نظر امنیتی برای ایران ایجاد مزیت نمی‌کند، زیرا حجم صادرات گاز ایران به اروپا نمی‌تواند به اندازه‌ای باشد که وابستگی ایجاد کند.

جوکار تأکید کرد: بازارهای در دسترس مناسب‌تر با هزینه‌های کمتر و پایداری بیشتر برای ایران، در همسایگی خود وجود دارد.

وی به پیشنهاد ایران به روسیه برای ایجاد کریدور شمالی _ جنوبی از اوراسیا تا خلیج‌فارس اشاره کرد و گفت: ایجاد این کریدور، شبکه‌ای از فروشندگان و خریداران گاز را تشکیل می‌دهد.

رئیس مؤسسه مطالعات بین‌المللی انرژی با تأکید بر اینکه اگر برای مصرف بی‌رویه سوخت خودروها چاره‌ای اندیشیده نشود، ایران در آینده ظرفیت صادرات نفت خود را نیز از دست خواهد داد، بیان کرد: این مساله اکنون برای صادرات گاز، با توجه به مصرف بالای این سوخت در داخل کشور وجود دارد.

جوکار با اشاره به هوشمندسازی شبکه انتقال با استفاده از تجربه روسیه در ایران، ادامه داد: روسیه نیز استفاده از توان ایران برای بهره‌گیری از گاز در شبکه حمل‌ونقل را در دستور کار دارد.

وی با تأکید بر اینکه بهینه‌سازی وظیفه دیگر دستگاه‌های اجرایی است، یادآور شد: اینکه وزیر نفت این وظیفه را برعهده می‌گیرد نباید سبب شود دیگر دستگاه‌های اجرایی از آن غافل شوند.

کد خبر 6100848 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • سند امنیت انرژی ایران در شورای عالی امنیت ملی تصویب شد
  • شناسایی ۳۲۰ساختمان در غرب تهران برای پایش تخصصی در بحث ایمنی
  • اصلاحات ، راه برون رفت از بحران مهاجرت سرمايه های انسانی
  • نخستین پیش‌نشست کنفرانس بین‌المللی کرامت انسانی برگزار می‌شود
  • رد ادهاهای رژیم اسرائیل درنامه ایران به شورای امنیت
  • هشدار نارنجی وضعیت جوی در این استان‌ها برای روزهای چهارشنبه و پنج‌شنبه
  • قانون تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها ابلاغ شد
  • لغو جلسات علنی شورای شهر مشهد در هفته شوراها
  • کمبود نیروی انسانی و بودجه پیشگیری در حوزه مدیریت بحران
  • جلسه شورای اجتماعی کشور