Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاونت آموزشی دانشگاه شهیدبهشتی طی اطلاعیه‌ای درباره شرایط فرصت مطالعاتی خارج از کشور دانشجویان دکتری ورودی ۹۷ توضیح داد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مطابق اعلام دانشگاه شهیدبهشتی دانشجویان ورودی مهرماه و بهمن ماه سال ۱۳۹۷ دوره دکتری که متقاضی برخورداری از مزایای فرصت مطالعاتی در یکی از دانشگاه‌های معتبر خارج از کشور هستند، می‌توانند از روز شنبه ۲۲ خردادماه تا ۱۶ تیرماه ۱۴۰۰ با در دست داشتن دعوتنامه از یکی از اساتید برجسته شاغل در دانشگاه مورد نظر به مسئول فرصت مطالعاتی مراجعه و اقدام به ثبت نام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



شرایط اعزام دانشجو به فرصت مطالعاتی خارج بدین شرح است: 
۱- دانشجوی روزانه و پذیرفته شده از طریق کنکور سراسری باشد 
۲- امتحان جامع را گذرانده باشد.
۳- طرح تحقیقاتی وی تصویب شده باشد.
۴- امکان تکمیل طرح تحقیقاتی دانشجو در داخل ناممکن و اعزام وی به خارج از کشور از نظر استاد راهنما و گروه مربوطه حیاتی باشد.
۵- در حال حاضر استاد برجسته داخلی در گرایش تخصصی دانشجو در سایر دانشگاه‌های کشور حضور نداشته باشد  و یا به دلایل گوناگون با پذیرش راهنمایی وی در دوره فرصت مطالعاتی موافقت ننموده باشد.
۶- امکانات آزمایشگاهی و مواد و تجهیزات لازم برای تکمیل طرح تحقیقاتی دانشجو در داخل کشور موجود نباشد.
۷- دانشجو برای دفاع از پایان نامه به مرحله کفایت تحقیقاتی نرسیده باشد.
۸- دانشجو دارای مدرک معتبر زبان باشد (تافل، تولیمو، ایلتس و غیره).  
       
گفتنی است؛ درصورتیکه میزان تقاضای دانشجویان واجد شرایط از سهمیه تخصیص یافته بیشتر باشد، انتخاب و معرفی دانشجو به سازمان امور دانشجویان از طریق قرعه کشی در حضور کلیه متقاضیان خواهد بود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه شهیدبهشتی فرصت مطالعاتی اعزام دانشجو فرصت مطالعاتی خارج از کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۹۱۶۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی و ۶۰ پله‌ای رتبه ملی دانشگاه بیرجند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، این رتبه‌بندی بر اساس شاخص‌هایی همچون تعداد مقالات پراستناد، تعداد ارجاعات به مقالات پژوهشگران در پایگاه Google Schoolar و تعداد لینک‌های دریافتی منتشر می‌شود.


رتبه‌بندی وبومتریکس شاخصی برای رتبه‌بندی وب سایت‌های دانشگاه‌ها و مراکز علمی، آموزشی و تحقیقاتی دنیا است، که توسط مؤسسه تحقیقاتی (CSIC) Consejo Superior de Investigaciones Cientificas در کشور اسپانیا از سال ۲۰۰۴ مشغول به فعالیت است.


این مؤسسه، هر شش ماه یکبار وب سایت‌های بیش از ۳۲ هزار دانشگاه و مراکز علمی، آموزشی و تحقیقاتی را از بین ۲۰۰ کشور جهان مورد بررسی و ارزیابی قرار می‌دهد.


سه شاخص مهم و تأثیرگذار در این رتبه‌بندی وجود دارد، شاخص اول قابلیت مشاهده دیگران (Visibility) با وزن ۵۰ درصد که شامل مجموع تعداد لینک‌ها و دامنه‌های ارجاع شده مربوط به این لینک‌ها از یک وب سایت خارجی به وب سایت دانشگاه، مراکز علمی، آموزشی و تحقیقاتی است، و اطلاعات مربوط به این شاخص از دو پایگاه اطلاعاتی Majestic و Ahrefs استخراج می‌شود.


شاخص دوم برتری (Excellence) با وزن ۴۰ درصد نیز به معنای تعداد مقالات برتری است، که جزء ۱۰ درصد مقالات با بیشترین میزان ارجاعات در رشته‌های متفاوت است و این اطلاعات نیز از پایگاه سایماگو جمع‎ آوری می‌شود.


شاخص سوم فایل‌های قابل دسترسی (Openness) با وزن ۱۰ درصد است، که شامل تعداد استناد‌ها به نویسندگان برتر است و مرجع دریافت اطلاعات مورد نظر، موتور جستجوی Google Scholar Citations می‌باشد.


بر اساس اعلام معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه بیرجند، در جدیدترین نتایج رتبه بندی وبومتریکس (نسخه ژانویه ۲۰۲۴)، دانشگاه بیرجند رتبه ۲۷۳۸ را در بین ۳۱۷۰۲ دانشگاه و موسسه جهانی و رتبه ۵۰ ملی را در میان ۴۵۷ موسسه و دانشگاه ایرانی کسب کرد.


از جمله اهداف این رتبه بندی، تشویق و ترغیب دانشگاه‌ها و موسسات آموزشی به تولید و انتشار فعالیت‌های خود به صورت الکترونیکی در راستای ارتقای دسترس پذیری عمومی جامعه و ارتقای کیفیت تحقیقات پژوهشگران در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی است.


شایان ذکر است یکی از مهم‌ترین تغییراتی که در سال ۱۴۰۲ در این خصوص اعمال شد، تغییر وب‌سایت دانشگاه با هدف ارتقای فعالیت‌های الکترونیکی، دسترس‌پذیری، بهبود مخاطب پذیری و برجسته نمودن ماژول‌های پژوهشی در وبگاه بود که تاثیر ملموس آن در ارتقای رتبه وبومتریک دانشگاه مشهود است.

دیگر خبرها

  • شلیک مستقیم پلیس آمریکا به دانشجویان دراعتراضات ضد صهیونیستی
  • ادامه اعتراضات ضدصهیونیستی دانشجویان آمریکا
  • بازداشت بیش از ۱۰۰ دانشجو در دانشگاه یو سی ال‌ ای
  • حضور دانشجو معلمان در اردوی جهادی زکات دانش اندوزی آنهاست
  • جذب ۴۰ میلیارد تومانی تسهیلات بانکی دانشجویی در مازندران
  • افتتاح مرکز آموزش وتوسعه ی فناوری های دانشگاه آزاد اسلامی سنندج
  • دانشگاه بیرجند بیش از هزار پله صعود کرد
  • ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی و ۶۰ پله‌ای رتبه ملی دانشگاه بیرجند
  • لزوم تقویت خلاقیت و اندیشه‌ورزی دانشجویان
  • اعلام بازداشت بیش از ۱۵۰۰ دانشجو در دانشگاه های آمریکا/برگزاری بیش از ۲ هزار تظاهرات در نیویورک/ وحشت دموکرات‌ها از ادامه اعتراضات دانشجویی در آستانه انتخابات