Web Analytics Made Easy - Statcounter

در گفتمان چالش مدیریت شهری که بین کاندیئاهای شورای شهمر قم برگزار شد، مباحث مختلفی از جمله حضور جوانان در شورا مطرح شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از قم فردا، حسن مالکی نژاد عضو شورای اسلامی شهر قم در برنامه چالش مدیریت شهری که به صورت زنده از شبکه های اجتماعی قم منتشر شد در پاسخ به این سؤال که دو کار ماندگار خود در زمان عضویت در شورای شهر را بیان کنید اظهار داشت: نام‌گذاری روز قم یعنی روز ورود حضرت فاطمه معصومه(س) به قم که تصویب شد و این باعث شد که شهر قم معرفی شود و ظرفیت‌های قم نسبت به آنچه که مد نظر است معرفی شود در قم ظرفیت بسیار زیادی نیز وجود دارد که باید معرفی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی بیان داشت:  توانستیم در این مدت مسجد محوری را دنبال کنیم و بیشتر کارهای فرهنگی را به سمت مسجد ببریم و بچه ها بیشتر در مسجد تربیت شود و مردم بیشتر به مسجد مراجعه کنند این مسئله در ۵۰الی ۶۰ مسجد متصور شد و بحث  کمک تجهیزاتی که مساجد  برای جاذبه ایجاد کردن نیاز داشتند را پیگیری کردیم.

مالکی نژاد گفت: اما در طول سال به کلیه مساجد که درخواست داشتند و به مسائل عمرانی آن‌ها نیز کمک شد ردیف بودجه برای کمک به برنامه‌های عمرانی مسجد و فرهنگی مساجد انجام شد.

مالکی نژاد ادامه داد: پروژه مسجد محور  را با تمام کمال و با تمام قوا دنبال می کنیم که بتوانیم تمام ظرفیت ها را در مسجد و در همه محله هایی که نیاز است به تناسب دنبال کنیم و  مسائل فرهنگی شهر  را داخل مساجد دنبال کنیم تا  مساجد بتواند پاسخگوی نیاز محله و  منطقه خودشان باشند حمایت از مسجد صورت گیرد تا مسجد آموزش های مختلف و مسائل احکام، مراسم ها و هر چه نیاز  منطقه است در مسجد پیگیری شود.

وی در پاسخ به این سؤال که عملکرد شهرداری در این چند سال را چطور ارزیابی می کنید گفت: نگاه من به عملکرد شهرداری مثبت است کارهای خوبی انجام شده اما منفی نیز در عملکرد خود دارد اما اگر نقاط مثبت و منفی و را در کنار هم قرار دهیم عملکردشان مورد رضایت بوده است.
وی گفت: در بحث هوشمند کردن برنامه های شهرداری نتوانستیم به نقطه‌نظرات که وجود داشت برسیم این مسئله را  به شهرداری هم انتقال دادیم و جلسات مختلفی با این موضوع برگزار شد اما اکنون عملکرد ۵ ساله شهرداری در این مدت مثبت ارزیابی می شود.

مالکی نژاد افزود:  پروژه ای  که باعث ناراحتی مردم نه تنها قم بلکه کشور است منوریل است که یک پروژه ملی است به عنوان یک پروژه ملی رقم خورد اگر  این پروژه با هزار میلیارد تکمیل شود قرار است این شهر چه استفاده ای از آن کند آیا می تواند خدمتی را به شهروندان داشته باشد؟

وی بیان داشت: هزینه بودجه قم برای منوریل ظلم در حق مردم قم است این پروژه ملی است و بودجه شهر  را خرج نمی کنیم باید بودجه ملی برای آن صرف شود.

عضو شورای اسلامی شهر قم گفت: به طور مثال بودجه برای توسعه مسجد مقدس جمکران و ایجاد پارک سوارها در اطراف آن صرف می‌شود باید بودجه ملی باشد زیرا همین ظرفیت موجود برای مردم قم کافی است و این توسعه ها برای تأمین رفاه مردم کشور است که برای زیارت در مراسم‌های مختلف به قم می‌آیند و بودجه آن هم باید به صورت ملی تأمین شود و تأمین بودجه آن است بودجه شهر قم ظلم به مردم قم است.
همچنین سیدجواد اشرفی فعال رسانه ای  گفت: اگر به فرمایشات رهبر معظم انقلاب نگاه کنیم و همچنین بیانیه گام دوم انقلاب را که می‌بینیم این در مسئله حضور جوانان در عرصه مدیریت تأکیدات بسیاری داشتند این موضوع قاعدتاً باید پاسخ داده شود آن هم با عمل تا اینکه فرمایشات رهبر معظم انقلاب را گوش کنیم.

کاندیدای ششمین دوره انتخابات شورای شهر بیان داشت:  باید این فرمایشات را عملیاتی کنیم بسترهایی که  می‌توانیم  آن را محقق کنیم از جمله حضور در بحث خدمت رسانی است مانند شورای شهر و مدیریت شهری است.

 وی در پاسخ به اینکه چه ضرورتی ایجاد کرده که وارد میدان انتخابات شورای شهر شوند؟ گفت: ما اتفاقات خوبی را در حوزه فرهنگی شهروندی و فرهنگی شاهد بودیم اما این اثرگذاری که انتظار می رفت از شهر قم و حوزه فرهنگ شاهد نیستیم برای کارهای فرهنگی که صورت می گیرد هزینه قابل توجهی می شود اما  پیوست‌های فرهنگی اجرا نشده و اطلاع رسانی نیز نشده است و میلیاردها تومان پروژه هایی انجام می شود که اثرات بسیار خوبی برای مردم دارد اما در کنار این هزینه به خوبی انجام شده بسترسازی خوبی انجام نشده است.

اشرفی ادامه داد: مردم شورای شهر و اعضای آن را در ایام انتخابات می بینند و در طول سال آن‌ها را نمی شناسند اعضای شورای شهر ارتباط مستقیم با مردم نداشتند مردم حتی نام ۵ نفر از اعضا را نمی دانند این به علت ضعف حضور اعضای شورای شهر در میان مردم است البته این‌ها منافی خدمت نیست.

این فعال رسانه ای تصریح کرد: من سعی می کنم فعالیتم را در حوزه رسانه و فرهنگ دنبال کنم اگر بتوانیم برای اجرای طرح های شهری پیوست فرهنگی قابل اجرا داشته باشیم قطعاً می توانیم در حوزه عمرانی اتفاقات ماندگار را رقم بزنیم بحث فرهنگ بحث زیربنا و ساختار است حتی اگر در حوزه اقتصاد شهری پیشرفت باید صورت گیرد ابتدا فرهنگ شهری باید تقویت شود.

وی گفت: یکی از موضوعاتی که رسانه اثرگذاری خوبی گذاشت بحث پروژه رضوان بود که یک کلاهبرداری گسترده صورت گرفت ۱۳۰۰ خانواده دچار مشکل شد و این از طریق بحث رسانه‌ای پیگیری شد و اثرگذاری نیز داشت‌.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: مالکی نژاد شورای شهر مردم قم شهر قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۹۱۶۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیگیری وضعیت اقلام و تجهیزات منوریل در گمرکات کشور

مدیرعامل سازمان قطار شهری قم گفت: وضعیت تجهیزات و اقلام منوریل قم در گمرکات کشور از جمله اقدامات سال ۱۴۰۲ در پروژه منوریل بود.

محمد رضا انگشت‌باف در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم در خصوص پروژه منوریل در شهر قم اظهار کرد: در سال ۱۴۰۲ تجهیزات مخابراتی پروژه منوریل به گمرک قم انتقال پیدا کرد و پیگیری‌های لازم جهت خروج تجهیزات منوریل از حالت متروکه انجام شد.

وی با اشاره به پیگیری‌های انجام شده برای ادامه پروژه منوریل تا منطقه پردیسان افزود: در این زمینه نیاز به مطالعات کارشناسی برای تصمیم‌گیری ارکان مسئله وجود داشت.

مدیرعامل سازمان قطار شهری قم با بیان اینکه در سال گذشته مطالعاتی در جهت ساماندهی پروژه منوریل انجام شد، خاطرنشان کرد: رئوس این مطالعات شامل دریافت و بررسی اطلاعات موجود و فرادست و شناخت وضع موجود، پاسخ به سوالات کلیدی پیاده سازی مونوریل، معرفی سناریوهای ممکن برای توسعه مونوریل به سمت پردیسان و ارزیابی سناریوهای پیشنهادی برای توسعه مونوریل به سمت این شهرک بود.

انگشت‌باف با اشاره به نتیجه مطالعات انجام شده تاکید کرد: بر اساس مطالعات انجام شده خطوط ریلی مصوب طرح جامع حمل و نقل و ترافیک شهر قم یعنی خط یک و دو متروی قم، دارای منافع مالی و اقتصادی بیشتری نسبت به گزینه‌های پیشنهادی جدید است.

وی با اشاره به اینکه به عقیده مشاور اجرای پروژه منوریل تا پردیسان توجیه فنی و اقتصادی ندارد، گفت: تصمیمات درباره این پروژه مبنی بر فعال کردن آن و خارج کردن از حالت فعلی توسط سازمان پیگیری می‌شود تا نتیجه مطالعات تکمیلی برای انتخاب مسیر توسعه پروژه منوریل مشخص شود.

مدیرعامل سازمان قطار شهری شهر قم افزود: تکمیل خدمات پست برق ۶۳ کیلوولت نواب و تحویل آن به شرکت برق منطقه‌ای و تکمیل مدارک پروژه منوریل و ارسال به شورای عالی فنی سازمان برنامه و بودجه کشور از دیگر اقدامات این حوزه بود.

انگشت‌باف با اشاره به پیگیری تعیین تکلیف وضعیت انبار تجهیزات پروژه منوریل اضافه کرد: در سفر ریاست جمهوری به قم یکی از پروژه‌های محوری منوریل خواهد بود.

کد خبر 750781

دیگر خبرها

  • حضور ۲ هزار ۶۱۹ ناشر در نمایشگاه کتاب قطعی شده است/اتکای برپایی نمایشگاه به بودجه‌ دولتی کم است
  • پیگیری وضعیت اقلام و تجهیزات منوریل در گمرکات کشور
  • کاهش سهم آموزش و پرورش از بودجه ۱۴۰۳ / ۶۳ درصد منابع دانشگاه فرهنگیان با کسر از حقوق دانشجومعلمان تأمین می‌‎شود
  • دشمن برای جوانان فضای مجازی آلوده را تدارک دیده است
  • برای خرید میکروآپارتمان در شهر تهران چقدر باید هزینه کرد؟
  • کنایه سنگین روحانی به زاکانی و شورای شهر تهران
  • تزریق۳۶همت‌ اعتبارشرکتهای دولتی در امورفرهنگی برای اولین بار
  • سهم ۱۷.۸ درصدی هزینه‌های جاری در بودجه شهرداری قم
  • پایانی بر حواشی بودجه شهرداری کرمانشاه در شورای شهر
  • حمایت از مردم غزه، راهی که همچنان ادامه دارد