Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-04-27@23:05:43 GMT

دوگانه ابراهیم رئیسی و سعید جلیلی

تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۹۲۶۷۰

دوگانه ابراهیم رئیسی و سعید جلیلی

نکته اول آن است که هر دو این افراد متعلق به جریان اصیل انقلابی به معنای واقعی کلمه هستند و هر فردی از هر کدام یک از این دو حمایت کند و برای رای آوری آن تلاش کند باید بداند که راه درستی را انتخاب کرده است.

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، فردین کریمی؛ پس از مشخص شدن احراز صلاحیت ها توسط شورای نگهبان و مشخص شدن نامزدهای تایید صلاحیت شده، یکی از مهم ترین بحث ها چگونگی مواجهه جریان انقلابی کشور با ابراهیم رئیسی و سعید جلیلی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از یک طرف ابراهیم رئیسی به عنوان رئیس موفق قوه قضائیه با دعوت همه جانبه اقشار مختلف مردم و جریان های مختلف سیاسی و مردمی کشور مواجه است و از طرف دیگر سعید جلیلی به عنوان شخصی که در هشت سال گذشته با بیش از صد سفر استانی و جلسات با بخش های اقتصادی، فرهنگی، هنری و... اشراف دقیقی بر چالش های اساسی کشور دارد و در طی این هشت سال راه حل های منطقی و قابل اجرایی تدوین کرده است وارد عرصه انتخابات شده است. از همین رو برخی از جریان های دلسوز در کشور میان طرفداری و حمایت از این دو کاندید انقلابی و اصلح دچار دوگانگی شده اند، اما چگونه باید از این دوگانگی رد شد؟

 

 

نکته اول آن است که هر دو این افراد متعلق به جریان اصیل انقلابی به معنای واقعی کلمه هستند و هر فردی از هر کدام یک از این دو حمایت کند و برای رای آوری آن تلاش کند باید بداند که راه درستی را انتخاب کرده و باید در این راه پرقدرت قدم بردارد. نکته دوم آن که هر کدام یک از این دو دارای نقاط قوت جدی هستند که برای تشخیص میان این دو باید به این نقاط قوت به صورت دقیق نظر داشت. مهم ترین نقطه قوت ابراهیم رئیسی توانمندی اجماع سازی نیروهای انقلابی کشور و اعتماد عمومی مردم و اقشار مختلف جامعه به ایشان است. همچنین مهم ترین نقطه قوت سعید جلیلی مشرف بودن بر مسائل و مشکلات جامعه و ارائه ی پاسخ های دقیقی برای حل این مسائل می باشد.

 

این بدان معنا نیست که ابراهیم رئیسی مشکلات را نمی داند یا پاسخ های دقیقی برای مسائل ندارد، اما سعید جلیلی به واسطه ی عدم تمرکز در مسئولیت های دولتی در هشت سال گذشته، مانند هیئت دولت یا مجلس شورای اسلامی از فرصت بیشتری برای رصد مسائل و مشکلات مختلف جامعه داشته و قاعدتا برای یافتن پاسخ های اساسی فرصت بیشتری در اختیار داشته است. نکته سوم آن که امروز تمام نمادهای فساد و ناکارآمدی گذشته و گرگ صفتان و تحریم کنندگان ملت ایران بر آن شده اند تا مردم را از انتخابات نا امید کنند و مشارکت را با چالش اساسی مواجه کنند که البته جریان های انقلابی اصیل باید به این موضوع پر اهمیت نگاهی دقیق داشته باشند. با توجه به آن که ابراهیم رئیسی توانسته است به واسطه عملکرد موفق خود در قوه قضائیه و منش مردمی و جهادی خود اعتماد عمومی جامعه را به سمت خود بکشاند برگ برنده ای است که هم می تواند با تشکیل دولت انقلابی از ظرفیت افرادی چون سعید جلیلی و برنامه های دقیق آن بهره ببرد.

 

و هم می تواند تبلیغات و حربه های عدم مشارکت دشمنان مردم ایران را ناکام بگذارد. از این رو حضور ابراهیم رئیسی و ماندن آن در صحنه ی انتخابات یک ضرورت است و جریان های دلسوز انقلابی و جوانانی که در دو راهی ابراهیم رئیسی یا سعید جلیلی قرار گرفته اند باید در جریان باشند که بر اساس «چون که صد آمد نود هم پیش ماست» با تشکیل دولت انقلابی توسط ابراهیم رئیسی یقینا برنامه های سعید جلیلی قابل طرح و اجراست و میان پاسخ های این دو شخص تناقض یا تفاوتی وجود ندارد و یقینا افزایش سرمایه ی اجتماعی ابراهیم رئیسی در شرایط کنونی یکی از اساسی ترین وظایف تمامی جریان های اصیل مردمی و انقلابی است.

 

فردین کریمی - دانشجوی کارشناسی ارشد علوم سیاسی دانشگاه تربیت مدرس تهران.

انتشار یادداشت‌های دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروه‌ها و فعالین دانشجویی است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: انتخابات انتخابات 1400 رئیسی جلیلی ابراهیم رئیسی سعید جلیلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۹۲۶۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاکستان: سفر ابراهیم رئیسی موفقیت‌آمیز بود/ مخالفت‌های خارجی اهمیتی ندارد

خواجه محمد آصف سفر رئیس جمهوری اسلامی ایران به اسلام آباد را بسیار حائز اهمیت و موفقیت آمیز دانست و تاکید کرد: ما به یافتن راهی برای پیشبرد پروژه مشترک گازی با تهران خوشبین هستیم.

به گزارش ایرنا، وی درباره سفر اخیر سید ابراهیم رئیسی به اسلام‌آباد و دیدار با مقام‌های بلندپایه پاکستانی گفت: این یک سفر بسیار موفقیت آمیز بود و ما به دستاورد‌های آن اطمینان داریم.

وزیر دفاع پاکستان با اشاره تلویحی به آمریکا که اخیرا نسبت به تقویت همکاری‌های تهران و اسلام‌آباد ابراز نگرانی کرده است، افزود: ما اهمیتی به مخالفت‌های خارجی نمی‌دهیم، لذا اگر کسی در پی سفر آیت‌الله رئیسی دچار دردی شده، ما دوایی برای درد آنان نداریم.

وی آینده خط لوله انتقال گاز ایران به پاکستان را روشن توصیف و اضافه کرد: معتقدیم که راهی برای پیشبرد پروژه مشترک گازی پیدا خواهیم کرد و آن را به مرحله بهره‌برداری خواهیم رساند.

خواجه محمد آصف در بخشی دیگر از اظهاراتش، خواستار وحدت کشور‌های منطقه برای مقابله با چالش‌های مشترک شد و گفت: متاسفانه رویکرد دوگانه غرب و حمایت مستمر آنان از اسرائیل منطقه را به شدت آسیب پذیر کرده است.

وزیر دفاع پاکستان اظهار داشت: منطقه ما شاهد افزایش مداخله قدرت‌های بزرگ است، لذا ما باید برای دفاع از منافع خود در یک جبهه حضور داشته باشیم. در چنین اوضاعی سفر رئیس جمهور ایران به پاکستان بسیار حائز اهمیت است.

وی تروریسم را تهدید مشترک اسلام‌آباد و تهران دانست و افزود: غلبه بر تهدید تروریسم اجتناب ناپذیر است، از این رو هر دو کشور برادر مصمم به افزایش همکاری‌های خود در این حوزه هستند.

خواجه محمد آصف با اشاره به حمایت جبهه غرب از رژیم اسرائیل نیز گفت: حمایت از فلسطین مسوولیت و وظیفه پاکستان است و معتقدیم نسل کشی مردم غزه جنایتی است که مانند آن را در تاریخ مشاهده نمی‌کنیم.

جمهوری اسلامی ایران و پاکستان در بیانیه مشترک خود پس از پایان سفر رسمی سید ابراهیم رئیسی، خواستار آتش بس فوری و بی قید و شرط در غزه، دسترسی بلامانع مردم این منطقه به کمک‌های بشردوستانه و بازگشت آوارگان فلسطینی شدند.

ابراهیم رئیسی در اولین سفر خارجی خود در سال جدید، صبح روز دوشنبه وارد اسلام‌آباد شد.

وی در اسلام‌آباد روز پرکار و فشرده‌ای داشت. محمد اسحاق دار وزیر خارجه پاکستان با حضور در هتل محل اقامت رئیس جمهور، با وی دیدار و سپس رئیسی راهی کاخ نخست وزیری شد؛ جایی که محمد شهباز شریف نخست وزیر پاکستان رسما از وی استقبال کرد. پس از آن دیدار‌های دوجانبه و سپس رایزنی میان هیات‌های بلندپایه به ریاست سران دو کشور برگزار شد.

مقامات ایران و پاکستان همچنین در حضور ابراهیم رئیسی و شهباز شریف ۸ تفاهم نامه همکاری نیز امضا کردند.

رئیسی سپس با آصف علی زرداری همتای پاکستانی خود دیدار کرد و طرفین طیف گسترده‌ای از موضوعات مهم دوجانبه، تحولات منطقه و بین المللی به ویژه جنایات رژیم غاصب اسرائیل علیه نوار غزه و فلسطین را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

دیگر خبرها

  • دیدار رئیسی با بیماران اتباع
  • کسب‌وکارهای دانش‌بنیان را نباید تعطیل کرد، باید به جریان‌های انقلابی، بسیج دانشجویی و مانند آن‌ها فرصت رقابت داد
  • تصویری از پلاکارد روحانیون علیه ابراهیم رئیسی در تجمع قم
  • ببینید | اولین واکنش معاون ابراهیم رئیسی به خبر فشار دولت بر شرکت‌های اقتصاد دیجیتال
  • تحریم‌ها در ایران هرگز به نتیجه نخواهد رسید
  • ادعای جالب دختر ابراهیم رئیسی درباره حقوق ماهانه پدرش
  • (ویدیو) ادعای دختر ابراهیم رئیسی درباره حقوق ماهانه پدرش
  • واکنش ابراهیم رئیسی به درگذشت عروس امام خمینی
  • ببینید | ادعای جدید ابراهیم رئیسی در حضور مردم درباره ساخت مسکن
  • پاکستان: سفر ابراهیم رئیسی موفقیت‌آمیز بود/ مخالفت‌های خارجی اهمیتی ندارد