Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-26@20:18:40 GMT

زاکانی: در دولت اقدام و اصلاح به جنگ اعتیاد می‌رویم

تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۹۲۷۱۳

زاکانی: در دولت اقدام و اصلاح به جنگ اعتیاد می‌رویم

خبرگزاری تسنیم: علیرضا زاکانی ظهر  امروز ( جمعه 21خرداد ) در نشست با نمایندگان اقشار مختلف طی سخنانی اظهار داشت: در گام انقلاب عمل به شعارها و ایجاد الگو برای جهانیان در اولویت قرار دارند، لذا باید تلاش کنیم ایران را بسازیم تا جایگاه حق را تثبیت کنیم. البته امکانات در کشور وجود دارد که می‌توان در راستای اعتلای کشور گام برداشت، بنابراین هدف ایران پیشرفته است که باید تلاش کنیم سرآمدی کشور را اثبات کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در راه پیشرفت کشور باید همه ارکان اعم از عدالت، آزادی، مبارزه با فساد، تبعیض و غیره را با هم در نظر گرفت، هر کسی می‌گوید آزادی بدون عدالت را می‌خواهد، نمی‌داند چه می‌گوید، برای ساخت جامعه همه اجزای ارکان آن را باعم در نظر گرفت.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری افزود: برای رسیدن به هدف پیشرفت کشور 9 خط تلاش را مدنظر قرار دادیم. در اقتصاد و مدیریت کانون را بر روی جهش تولید قرار دادیم که همه امور باید هموار کننده این سیاست باشد. همچنین کارآمدی و خدمت هم یکی از مواردی است که پیشران است اقتصاد در نظر گرفته شده و رویکرد اصلی بر روی اصلاح دولت است چراکه اگر دولت، اصلاح را از خود شروع نکند نمی‌تواند کشور را اصلاح کند و در اقتصاد و سیاست اثرگذار باشد. 90 درصد اقتصاد دولتی است لذا باید دولت تمرکززدایی صورت بگیرد که در این مسیر باز تعریف هویت شهرستان‌ها، حکمرانی داده و دولت الکترونیک بسیار مثمر ثمر است. در اندیشه و فکر از دنیا جلو هستیم اما در خدمات از دنیا عقب.در جهش تولید باید با فساد اقتصادی مبارزه کرد و در اینجا باید با فساد اداری مبارزه کرد.

زاکانی با تاکید بر نگاه همه جانبه در برنامه‌ریزی‌ها تصریح کرد: برخی در مناظرات نگاه بخشی به موضوعات دارند در صورتی که باید از کل به جز رسید. در دولت اقدام و اصلاح، اولویت برنامه‌ها بر روی فرهنگ و اجتماع است که در این راستا تعلیم و تربیت بسیار اهمیت دارد کما اینکه 70 درصد اقتصاد پویا وابسته به تعلیم و تربیت است که این تعلیم و تربیت از خانواده، مسجد و مدرسه آغاز می‌شود. در حال حاضر 96 درصد بودجه آموزش و پرورش مربوط به حقوق معلم ها است این در حالی مطرح می‌شود دانش و علم دانش‌آموزان 70 درصد، زیر نُرم جهانی قرار دارد  که این یک معضل است. لذا تعلیم و تربیت را باید بر محور معلم اصلاح کرد.

وی ادامه داد:بحث حوزه و دانشگاه، بحث رسانه و فضای مجازی از اهم مسائل مورد توجه در دولت اقدام و اصلاح است. البته فضای مجازی یک نعمت محسوب می‌شود اما نباید کودکان را در این فضا رها کرد، انگلیس و آمریکا می‌فهمند که نباید کودک را در معرض فضای مجازی قرار داد اما ما هنوز به این نتیجه نرسیدیم. خانم اوباما گفت اجازه نمی‌دهد فرزند 15ساله اش وارد اینترنت شود اما در ایران کودکان زیر این سن داخل فضای مجازی هستند.

زاکانی با اشاره به برنامه‌های خود در حوزه رفاه اجتماعی اظهار کرد: در دولت اقدام و اصلاح توسعه سلامت و نشاط و رفاه اجتماعی جزء برنامه‌های دارای اهمیت است. در حوزه سلامت پیشگیری از درمان مهم‌تر محسوب می‌شود. برنامه‌ریزی در حوزه توسط متخصصین صورت گرفته و این برنامه‌ها نتایج مطلوبی را به دنبال دارند. همچنین با هدف افزایش نشاط در جامعه، ورزش همگانی و پهلوانی در بخش زنان و مردان در نظر گرفته شده است. علاوه بر این تامین معیشت با عزت و منزل مردم محور برنامه‌های دولت اقدام و اصلاح محسوب می‌شود. کما اینکه در این دولت به 70 میلیون نفر بن کالا داده می‌شود و دولت این کارت‌ها را شارژ می‌کند. البته به ازای این اقدام تا30 هزار میلیون به تولید کمک می‌شود. بنابراین برنامه‌های دولت اقدام و اصلاح مرتبط به یکدیگر هستند، چرا که کشور یکپارچه در نظر گرفته شده است.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری همچنین ابزار کرد:  در دولت اقدام و اصلاح به دنبال این هستیم که 59 درصد جامعه آموزش ببیند. در حقیقت این دولت به دنبال بازگرداندن آموزش و پرورش به رسالت خود است. علاوه براین بحث کار اولی‌ها نیز در دولت اقدام و اصلاح در نظر گرفته شده

و تا زمان پیدا کردن کار مناسب، ماهی یک میلیون 200 به آنها پرداخت شود. در حوزه مسکن ساخت سالانه 300 هزار مسکن در دستور کار دولت اقدام و اصلاح قرار دارد که از این تعداد 150 هزار مسکن برای محرومین و 150 هزار برای زوج‌های جوان است. در کنار ساخت مسکن، اشتغال نیز افزایش پیدا می‌کند.

زاکانی با اشاره به آسیب‌های اجتماعی افزود: در دولت اقدام و اصلاح به جنگ اعتیاد می‌رویم. در حال حاضر 2 میلیون معتاد در کشور داریم که این آمار طی 4 سال آینده به 3 نیم میلیون معتاد می‌رسد. اما دولت اقدام و اصلاح درنظر دارد، با کمک مردم  در طول 4 سال  ریشه اعتیاد را از بین ببرد. توجه به محیط زیست از جمله محورهای دولت اقدام و اصلاح است. همچنین در راستای تحکیم خانواده و جمعیت، بنیان خانواده موضوعیت دارد و قصد داریم در این حوزه با در اولویت قرار دادن زنان سرپرست خانوار و زوجین نابارورحرکت جدی و اساسی انجام بدهیم.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری در مورد محور برنامه‌های سیاسی دولت اقدام و اصلاح خاطرنشان کرد: در سیاست‌ و امنیت تحقق مردم سالاری را مدنظر قرار دادیم، جامعه باید بر مدار و آگاهی مردم به سمت پیشرفت برود . مردم سالاری دینی امری تصنعی نیست کمااینکه رویکرد امام خمینی(ره ) و مقام معظم رهبری بر این مبنا قرار داشته است. علاوه‌بر این گسترش آزادی‌های مدنی و استیفای حقوق مردم از جمله موارد دارای اولویت در حوزه سیاسی دولت اقدام و اصلاح است. رقبا نمی‌توانند بالاتر از نامه 8 ماده‌ای امام بالاتر بگویند. امام می‌گویند وقتی وارد خانه ای شدی و آلات لهو و لعب را دیدی اگر گزارش دادی باید برخورد شود چرا که حوزه خصوصی افراد است. در حوزه عمومی باید بپذیریم که حق اعتراض عمومی شود  که در نماز جمعه‌ها می‌توانیم این ظرفیت را ایجاد کنیم. آنکه گفت زنده باد مخالف من، دروغ می‌گوید.

زاکانی ادامه داد: به خاطر دارم فرزند اشرف بروجردی پیش من آمد و گفت که می‌خواهند او را به دلیل فتنه از دانشگاه اخراج کنند، این قضیه را از اطلاعات پیگیری کردم که استنادی برای اخراج او وجود نداشت، به این ترتیب از دانشگاه اخراج نشد. واقعیت امر این است که سال 88 هم اقلیتی آشوب کردند و اکثریت به دنبال رای خود بودند.

وی با تأکید بر دیپلماسی فعال خاطرنشان کرد: در موزه سیاست خارجی دیپلماسی فعال و هوشمند را دنبال می‌کنیم که شرایط را به سمتی ببریم تا از همه فرصت‌های جهانی استفاده کنیم.لذا از مذاکره فعال و خوب دفاع می‌کنیم البته برخی در مذاکره را با بی عرضگی عمل کردند و در مقابل بخشی از دارایی‌های ایران و زندانی‌های ایران در آمریکا را آزاد کردند. در مجموع در سیاست خارجی حرکت در مسیر مبتنی بر عمق استراتژیک انقلاب اسلامی و حضور ایرانیان خارج از کشور و استفاده از ظرفیت آنها مدنظر است. لذا در این حوزه صیانت از اندیشه انقلابی از اهمیت به سزایی برخوردار است و به نوعی عمل خواهد شد از مردم و انقلاب دفاع و صیانت کنیم‌. در کشور بن بست نداریم و امکان و شرایط وجود دارد.

زاکانی ادامه داد: مدیریت کشور به ریش‌دار و بی‌ریش نیست بلکه افراد باید ریشه داشته باشند، مدیریت نادرست افراد بی‌ریش و با ریش به دلیل این است که این افراد ریشه ندارند. بنابراین وقتی آدم با ریشه انتخاب کنیم، کار درست می‌شود. در حال حاضر نخبگان و خواص کار خود را به درستی انجام نمی‌دهند. هر فردی بخواهد خود را به عنوان بهتر یا برتر به جریان انقلاب تحمیل و آن را بازنده کند، جرم و خیانت کرده است.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری با تاکید بر تحول در قانون کار تصریح کرد: بازبینی قانون کار را از سال 92 مطرح شد اما همانطور که با مقوله‌هایی نظیر حجاب، حقوق زنان، کار و کارگر برخورد سیاسی شد و باعث شده حقایق پنهان بماند، هر وقت بحث قانون کار در مجلس مطرح شد، عده‌ای فریاد می زدند که به قانون کار دست زده نشود. بنده قائل به تغییر و تحول هستم تا معادله کارفرما و کارگر تغییر کند. در همین راستا برنامه بسیار دقیق داریم که براساس آن ظرف 3 سال کل قوانین کشور مورد بازبینی قرار می‌گیرد.

زاکانی همچنین اظهار کرد: با نهادینه کردن حق اعتراض، این اقدام به اعتصاب ختم نمی‌شود. در واگذاری دهه‌های 70،80و 90  افرادی که مجموعه‌ها را تحویل می‌گرفتند، آن را اوراق می‌کرد و زمین را می‌فروخت. لذا این شیوه‌ها باید تغییر داد و به سمتی حرکت کرد که شاهد شرایط فعلی نباشیم. در حال حاضر نیازمند به نظام یکپارچه هستیم. البته عمده‌ترین علت شرایط کشور این است که به قانون اساسی عمل نشده بنابراین این میزان از مشکلات اقتصادی و معیشتی به وجود آمده است. وقتی دولت و رئیس جمهور خوابش می‌گیرد و فردا از طریق رسانه متوجه می‌شود چه اتفاقی افتاده،  کسی باور نمی‌کند و اگر هم باور کند، دال بر بی‌کفایتی دولت است. لذا دولت باید تسهیل‌گری کند و مردم به صحنه بیایند، همانطور که در دوران جنگ به صحنه آمدند. نکته حائز اهمیت این است که مسئولین فرصت سوزی نکنند و فرصت سازی کنند چرا که نیازمند تحول فراگیر هستیم.

وی با اشاره به رسالت دانشگاه‌ها ادامه داد: به دنبال مسیری هستیم که ناظر به پیشرفت دانشگاه و حل مسائل کشور با استفاده از ظرفیت علمی دانشگاه هستیم. دانشگاه باید محور تولید انسانی شوند و پیشرفت همه جانبه وجود آورد باید اختیارات را در دانشگاه ارتقاء بدهیم. این مواردی در شرایطی مطرح می‌شود که در حال حاضر نگاه جدی به دانشگاه صورت نمی‌گیرد. یکی از موارد دارای اهمیت این است جنبش دانشجویی باید استقلال خود را از دولت حفظ کند و نقاد باشد چرا که اگر وام‌دار دولت شود نمی‌تواند به تکلیف خود عمل کند، دانشگاه غیرسیاسی مطلوب جامعه ما نیست.

زاکانی با تاکید بر مانع زدایی از مسیر تولید تصریح کرد: توجه به بخش تعاونی‌ها  یک اصل است که در هر عرصه‌ای باید به عنوان نکته جدی به آن توجه کرد در حال حاضر اراضی کشاورزی داریم که منابع طبیعی اجازه استفاده از آنها را نمی‌دهد اما با مشارکت مردم و تعاونی‌ها می‌توان از آنها بهره‌برداری کرد. علاوه بر این انحصار خودرو باید شکسته شود. در شرایط فعلی عمده مالیات از تولید گرفته می‌شود و سهم مالیات از اشخاص بسیار پایین است،لذا به دنبال قرار گرفتن در مسیری هستیم که از تولید حداقل مالیات گرفته شود. در حقیقت هر موردی که مخالف تولید است، باید کنار برود و رانت مولود به حوزه تولید داده شود.

وی در پایان یادآور شد: دولت تکلیف ندارد دست در جیب مردم کند. دولت رانتیر که از  نفت ارتزاق می‌کرد با محدود شدن فروش آن، از طریق تورم دست در جیب مردم کند. ساخت تمدنی ما مهیا است و نگاه تمدنی نیاز به عنصر انسانی دارد که به رغم وجود این پتانسیل، آنها را مهجور کردند.

منبع: فردا

کلیدواژه: اعتیاد علیرضا زاکانی مسکن نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری دولت اقدام و اصلاح نظر گرفته شده تعلیم و تربیت حال حاضر فضای مجازی قانون کار برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۹۲۷۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مجلس

گزارش کمیسیون تلفیق درباره جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ در دستورکار هفته آینده مجلس شورای اسلامی قرار دارد. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، جلسات مجلس شورای اسلامی در هفته آینده در روزهای یکشنبه، سه‌شنبه و چهارشنبه تشکیل می‌شود که موارد کاری آن به شرح زیر است:

لایحه دو فوریتی اصلاح قانون تعزیرات حکومتی به مجلس می‌رود

گزارش کمیسیون تلفیق در مورد بخش دوم لایحه بودجه 1403

گزارش کمیسیون اقتصادی درباره طرح مالیات بر سوداگری و سفته بازی (ایرادات شورای نگهبان)

گزارش کمیسیون اقتصادی درباره طرح اصلاح برخی از احکام مالیاتی جهت  تسهیل فعالیت‌های اقتصادی کشور در سال جهش تولید با مشارکت مردم

گزارش کمیسیون اجتماعی درباره لایحه یک فوریتی پیشگیری از آسیب دیدگی زنان و ارتقای امنیت آنان در برابر سوءرفتار

گزارش کمیسیون انرژی درباره لایحه ارجاع اختلاف شرکت مهندسی و ‌توسعه گاز ایران با شرکت بازرگانی دولتی هند (اس.تی.سی) به داوری

گزارش کمیسیون اجتماعی درباره طرح استفساریه ماده 48 قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی به مقررات مالی دولت (1)

گزارش کمیسیون اجتماعی درباره طرح استفساریه تبصره 2 ماده واحده قانون اصلاح بند و ماده 44 قانون برنامه پنجم توسعه

گزارش کمیسیون فرهنگی درباره لایحه موافقتنامه بین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری پرتغال در حوزه های زبان، آموزش، فرهنگ، ورزش، جوانان، گردشگری و رسانه های جمعی

گزارش کمیسیون کشاورزی درباره طرح استفساریه جزء یک بند الف ماده 9 قانون مالیات بر ارزش افزوده مصوب 1400

گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی درباره طرح تاسیس سازمان حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه

گزارش کمیسیون شوراهای درباره طرح اصلاح جدول حوزه های انتخابیه مجلس و تعداد نمایندگان آنها

گزارش کمیسیون برنامه و بودجه درباره لایحه الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (3)

گزارش شور دوم کمیسیون اقتصادی در مورد لایحه اصلاح ماده (8) قانون بیمه اجباری خسارات واردشده به شخص ثالث در اثر حوادث ناشی از وسایل نقلیه

گزارش کمیسیون حقوقی و قضایی درباره طرح اصلح قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی

گزارش کمیسیون اجتماعی درباره لایحه اصلاح تبصره 5 الحاقی به ماده واحده قانون سرباز قهرمان

گزارش کمیسیون اجتماعی درباره لایحه نحوه مدیریت تعارض منافع در انجام وظایف قانونی و ارائه خدمات عمومی

گزارش کمیسیون فرهنگی درباره لایحه عضویت دولت جمهوری اسلامی ایران در سازمان توسعه زنان سازمان همکاری های اسلامی

گزارش کمیسیون عمران درباره طرح الحاق 7 تبصره به ماده 7 اساسنامه بنیاد مسکن انقلاب اسلامی بابت تسهیل روند ساخت و ساز روستایی برای بومیان روستا و حمایت از دولت در جهت ساخت یک میلیون مسکن در سال

گزارش کمیسیون کشاورزی درباره لایحه پروتکل ارزیابی اثرات زیست محیطی فرامرزی الحاقی به کنوانسیون چهارچوب حفاظت از محیط زیست دریایی دریای خزر

گزارش کمیسیون صنایع و معادن در مورد طرح اصلاح موادی از قانون معادن کشور

گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی درباره لایحه ارجاع اختلاف قراردادی با کشور سودان به داوری

گزارش کمیسیون مشترک درباره طرح نظام قانونگذاری، تعیین حدود اختیارت و صلاحیت مراجع وضع قوانین و مقررات

گزارش کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری در مورد طرح تأمین نیروی انسانی آموزش و پرورش

گزارش کمیسیون اقتصادی درباره لایحه موافقت نامه بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت ژاپن درباره کمک و همکاری متقابل اداری در امور گمرکی

گزارش کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مورد طرح اصلاح موادی از قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شوراهای اسلامی کشور

بررسی طرح تشدید مجازات همکاری کنندگان با اقدامات کشورهای متخاصم علیه امنیت و منافع ملی

گزارش کمیسیون عمران در مورد  طرح اصلاح ماده(100) قانون شهرداری‌ها

گزارش کمیسیون آموزش و تحقیقات درباره طرح یک تبصره به ماده 4 قانون سنجش و پذیرش دانشجو در دوره‌های تحصیلات تکمیلی در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور

گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در مورد لایحه اصلاح قانون نحوه استفاده از خانه‌های سازمانی ارتش جمهوری اسلامی ایران

گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی درمورد طرح اصلاح قانون بسیج سازندگی

گزارش کمیسیون اقتصادی در مورد طرح تبیین وضعیت شاخص‌های اقتصادی در پایان هر دولت

گزارش کمیسیون اجتماعی در مورد طرح تأسیس شرکت‌های تعاونی توسعه و عمران شهرستانی و یا استانی

گزارش کمیسیون صنایع و معادن در مورد لایحه اصلاح تبصره (1) ماده (2) قانون حمایت از هنرمندان، استادکاران و فعالان صنایع دستی

گزارش کمیسیون قضائی و حقوقی در مورد لایحه مبارزه با قاچاق انسان و اعضای بدن و مجازات عبوردهندگان غیرمجاز افراد از مرزهای کشور

گزارش کمیسیون قضائی و حقوقی در مورد طرح قانونی استفساریه ماده (6) قانون تشکیل سازمان بازرسی کل کشور

گزارش کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری درمورد طرح ساماندهی نظارتی دانشگاه آزاد اسلامی

گزارش کمیسیون قضائی و حقوقی در مورد طرح ممنوعیت خروج مسئولین و مدیران نظام جمهوری اسلامی پس از اتمام مسئولیت از کشور تا سپری شدن مراحل قانونی

گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در مورد لایحه اصلاح قانون به کارگیری سلاح توسط مامورین نیروهای مسلح در موارد ضروری

گزارش کمیسیون انرژی در مورد طرح توسعه بهره برداری صلح آمیز از فناوری هسته ای

گزارش کمیسیون عمران درباره لایحه اصلاح قانون توسعه حمل و نقل عمومی و مدیریت مصرف سوخت

گزارش رد کمیسیون آموزش و تحقیقات درباره طرح تبدیل وضعیت استخدامی معلمین

گزارش کمیسیون فرهنگی درباره لایحه نظام جامع باشگاه‌داری در جمهوری اسلامی ایران

گزارش کمیسیون قضایی و حقوقی درباره لایحه ارجاع اختلاف بین بانک توسعه صادرات ایران و شرکت اسپیتمن‌اویل تاجیکستان به داوری

گزارش کمیسیون قضایی و حقوقی درباره لایحه معاهده بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت مالزی در زمینه معاضدت حقوقی متقابل در امور کیفری

گزارش کمیسیون قضایی و حقوقی درباره لایحه موافقت‌نامه معاضدت حقوقی متقابل در امور مدنی و تجاری بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت جمهوری هند

گزارش کمیسیون قضایی و حقوقی درباره لایحه الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به موافقت نامه وین درباره تأسیس طبقه بندی بین المللی عناصر تصویری علایم و موافقتنامه استراسبورگ درباره طبقه بندی بین المللی اختراعات

گزارش کمیسیون قضایی و حقوقی درباره لایحه الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به سند ژنو موافقتنامه لیسبون درباره اسامی مبدا و نشانه های جغرافیایی

گزارش کمیسیون قضایی و حقوقی درباره لایحه موافقت‌نامه ترجیحی بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت جمهوری اندونزی

موارد زیر نیز در دستور کار هفته آینده مجلس قرار دارد:

گزارش کمیسیون تلفیق درباره لایحه برنامه هفتم توسعه (اعاده شده از شورای نگهبان)

گزارش کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی درباره نقض و استنکاف در اجرای قانون خرید تضمینی خرید محصولات کشاورزی با اصلاحات و الحاقات بعدی

گزارش کمیسیون انرژی در مورد اجرای ناقص تکالیف قانونی مربوط به جمع آوری گازهای همراه تولید نفت و مشعل

گزارش کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی درباره عملکرد سازمان حفاظت محیط زیست نسبت به استفاده سوخت مازوت توسط نیروگاه‌ها

بررسی تقاضای عده ای از نمایندگان درباره رسیدگی به  طرح ساماندهی و یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی و تعیین تکلیف آن پس از فوت مالک مطابق اصل 85

گزارش رییس دیوان محاسبات در مورد تفریغ بودجه سال 1401 کل کشور

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اقدام حیرت‌آور زاکانی در مقابل پارک قیطریه با یک بنر! | تصویر
  • پلمب مرکز ترک اعتیاد غیرمجاز در رشت
  • بررسی جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مجلس
  • ۸۰۰۰ میلیارد ریال صرف اصلاح و توسعه آبرسانی مازندران شد
  • اقدام جهادی اصلاح و سرویس فیدر ۲۰ کیلو ولت دو مداره آوج و شهیدآباد
  • اصلاح ۱۰۰ متر شبکه آبرسانی روستای یزدکان شهرستان خوی
  • احتمالا تعطیلی شنبه بر پنجشنبه‌ چربیده است
  • جمع‌شدن برخی شیرخوارگاه‌های تهران پس از اصلاح دستورالعمل فرزندخواندگی
  • نگاه دولت در عرصه پیشگیری از اعتیاد حمایتی است
  • ارائه لایحه اصلاح قانون کار به مجلس دوازدهم در اولین فرصت