Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا:  سعید جلیلی ظهر امروز در نشست با دختران رای اولی با اشاره به اهمیت نقش بانوان در سرنوشت کشور   و برنامه ریزی متناسب برای آن اظهار کرد:  اگر می خواهیم جامعه‌ اصلاح شود، ضرورت دارد ماموریت‌های ویژه برای بانوان تعریف شود، زیرا  اصلاح بدون حضور زنان ممکن نیست‌.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری با انتقاد از نگاه جنسیتی به بانوان، تصریح کرد:  وظیفه حکومت بسترسازی برای ایفای نقش بانوان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سابقه رای دادن زنان در کشورهایی که ادعای تحقق حقوق زنان دارند،  کمتر از ۱۰۰ است در حالیکه باید بررسی کرد که در اندیشه دینی ما زنان چه جایگاهی دارند؟ در قرآن تصریح شده است که بانوان با پیامبر بیعت می‌کردند و حالا  جالب است که آن کشورها مدعی حقوق زن هستند  و ما متهم حقوق زنان می‌شویم.

جلیلی در ادامه با اشاره به نقش بانوان در انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، خاطرنشان کرد: اگر نقش بانوان نبود، چنان حماسه بزرگی در دفاع مقدس شکل نمی‌گرفت. در عرصه علمی نیز بانوان دستاوردهای خوبی داشته اند.با این حال متاسفانه  نقش های حماسی و ارزش گذاری که زنان ما ایفا کردند، بازنمایی نمی شود.

وی در ادامه تاکید کرد: باید برای بانوان که نیمی از جمعیت کشور هستند،  برنامه ریزی داشته باشیم و از همان ابتدا برنامه را اجرا کنیم تا زنان بتوانند تقش تاثیر گذار خود را داشته باشد.

جلیلی با بیان اینکه حجاب یعنی لباس اجتماعی بانوان و ضرورت حضور زن در جامعه، تصریح کرد: اگر حضور زن در جامعه ضرورت نداشته باشد که حجاب معنی نداشت. صحبت از یک لباس اجتماعی است. این حضور اجتماعی باید در محیطی امن و آرام باشد تا به این ظرفیت بزرگی که می‌تواند جامعه را اصلاح کند کسانی با نگاه سوء و ابزاری نگاه نکند.

این داوطلب انتخابات ریاست جمهوری همچنین اظهار کرد: بانوان باید سند پیشرفت خود را بنویسند تا براساس آن سند  عمل شود.

جلیلی با تاکید بر لزوم حمایت بیشتر از زمان سرپرست خانوار خاطرنشان کرد: اینکه شعار دهیم چند تا وزیر زن خواهیم داشت که مشکلات زنان حل نمی شود، باید بعد از ۴ سال کارنامه ارائه دهیم و بگوییم چه کار کردیم.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری در پایان با اشاره به لزوم توجه به آموزش دختران و  بانوان، گفت: برای آموزش و پرورش باید برنامه ریزی متناسب داشته باشیم. بانوان در کنار درس خواندن،  باید نقش مادریشان تقویت شود که هر کدام جایگاه خود را دارد. این حرف ها باید به برنامه و بعد از آن به عمل تبدیل شود. جهش ایران برنامه، باور و اراده می خواهد. ما باید باور داشته باشیم که نیمی از جمعیت ما در این جهش می‌توانند نقش داشته باشند و برای آن برنامه ریزی کرده و آن برنامه را عملیاتی کنیم.

منبع: فردا

کلیدواژه: سعید جلیلی انتخابات 1400 برنامه ریزی نقش بانوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۹۲۷۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زنان عالِم جایگاه ویژه‌ای در خودسازی و جامعه‌پردازی دارند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، عاصمه قاسمی، مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده در بازدید از مجتمع ابوالفتوح رازی(ویژه مادران) واحد یادگار امام خمینی شهرری با اشاره به نگاه ویژه دانشگاه آزاد اسلامی به موضوع اشتغال، تحصیل و تدریس زنان در این مجموعه، نقش بانوان را در تعلیم و تربیت اجتماعی تشریح کرد.

وی از مجتمع ابوالفتوح رازی واحد یادگار امام خمینی شهرری به‌عنوان تنها دانشکده مختص مادران در دانشگاه آزاد اسلامی یاد کرد و با تأکید بر نقش مهم بانوان در تعلیم و تربیت اجتماعی عنوان کرد: مدیریت کلان دانشگاه آزاد اسلامی به مسئله امور زنان و خانواده نگاه ویژه‌ای دارد و موضوع تعلیم و تربیت اجتماعی یکی از موضوعات مهم در دانشگاه است و یکی از پایه‌های آن بانوان هستند؛ بنابراین باید نقش خود را در پیشبرد تعلیم و تربیت اجتماعی به خوبی ایفا کنند.

مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده افزود: زنان به‌خصوص زنان دانشگاهی در سه طیف دانشجویی، استادی و کارمندی باید علاوه بر اثرگذاری از طریق ارتباط صحیح و درست در ترویج سبک زندگی دینی تلاش کنند.

قاسمی با بیان اینکه خانواده موضوعی مهم و جدی در سطح جامعه است، ادامه داد: معتقدیم بهتر شدن شرایط زنان و شرایط خانواده موجب تغییرات مثبت در شرایط جامعه می‌شود.

مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده با اشاره به اینکه زنانی که در عرصه علم فعالیت دارند جایگاه ویژه‌ای در خودسازی و جامعه‌پردازی دارند، تأکید کرد: معلمان و استادان زن نقش بسیار مهم و سازنده‌ای در جامعه دارند. سهم بانوان استاد در شکل‌گیری تمدن نوین اسلامی، فرهنگ‌سازی، هویت‌بخشی به نسل نو، آینده‌سازی، مصونیت‌بخشی به جامعه در برابر همه آسیب‌های تهدید کننده و توسعه کشور بسیار مهم می‌باشد.  

وی خاطرنشان کرد: هویت زن امروز جامعه ایرانی فارغ از جنسیت، هویّتی مبتنی بر کرامت انسانی بوده و قرار است در چشم‌انداز سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی و با تعریف این هویت، دوشادوش مردان در اثرگذاری اجتماعی، تربیتی و فرهنگی در دو نهاد خانواده و جامعه نقش‌آفرینی کند.

مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده با بیان اینکه بانوان علاوه بر خانواده در جامعه هم اثربخش هستند، اظهار کرد: بانوان می‌توانند هم خودآگاهی و هم آگاهی‌بخشی را افزایش دهند. زن ایرانی یک هویت اجتماعی سیاسی دارد که در کنش اجتماعی تأثیرگذار است و در طول این چند دهه شاهد یک انسجام اجتماعی بوده‌ایم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آیت‌الله نوری همدانی: دین اسلام بزرگترین حامی حقوق زن است
  • دین اسلام بزرگترین حامی حقوق زن است
  • بانوان آمریکای لاتین نسبت به کشتار زنان در غزه موضع بگیرند
  • زن و مرد در رسیدن به مقامات معنوی برابر هستند/ دین اسلام؛ مدافع‌ اصلی حقوق زنان است
  • زنان عالِم جایگاه ویژه‌ای در خودسازی و جامعه‌پردازی دارند
  • کیهان: ما محترمانه حجاب سر زنان می کنیم اما رضا شاه با ضرب و شتم حجابشان را برمی داشت
  • ضبط مناظره‌های انتخاباتی در صدا و سیمای اصفهان
  • هدف از تحمیل بی‌حجابی به جامعه چیست؟
  • تعداد زنان کارگر به روایت وزیر کار
  • بیش از ۳ میلیون از جامعه کارگری را زنان تشکیل می دهند