Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اردبیل کاندیدای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: واحدهای تولیدی معطل مانده در استان اردبیل را احیا می‌کنیم تا فرصت اشتغال برای 70 هزار جوان بیکار این استان فراهم آید.

آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی در گفتگوی اهالی استان اردبیل از طریق شبکه سبلان اظهار کرد: هرچند توفیق حضور در اردبیل و در جمع اهالی خونگرم این استان فراهم نشد اما در اولین فرصت در این استان حاضر شده و ادای احترامی را به خانواده‌های شهدا و ایثارگران و اهالی مومن و شهیدپرور اردبیل خواهیم داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی یاد و خاطره نام‌آوران این استان نظیر آیت‌الله مشگینی، آیت‌الله مروج، موذن‌زاده‌ها و چهره‌های شاخص علمی، فرهنگی و ورزشی را گرامی داشت و خاطرنشان کرد: استان اردبیل در طول تاریخ در تحولات علمی، فرهنگی و هنری همواره پیشقدم بوده و در حال حاضر نیز با چهره‌های نام‌آشنایی در سطح ملی برای ایران عزیز افتخارآفرینی می‌کنند.

کاندیدای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری جایگاه بی‌نظیر استان اردبیل را با دشت حاصلخیز مغان به عنوان مهد تولید و کشت محصولات متنوع یادآور شد و بیان کرد: خاک حاصلخیز، آب و هوای مناسب و همچنین نیروی انسانی کارآمد و جوان بهترین فرصت را فراهم کرده تا استان اردبیل در بخش کشاورزی و صنایع تبدیلی به عنوان یک استان پیشقدم ورود پیدا کرده و زمینه توسعه یافتگی همه جانبه را فراهم کند.

رئیسی به وجود یک هزار و 600 پروژه نیمه تمام در اردبیل اشاره کرد و گفت: اصلا شایسته نیست این همه پروژه نیمه تمام به حال خود رها شده باشد که در دولت آینده سعی خواهیم کرد ضمن تکمیل این پروژه‌های نیمه تمام خسارت هنگفت معطل ماندن این پروژه‌ها را کاهش داده و به عنوان یک اولویت اساسی شاهد تکمیل و بهره‌برداری از این پروژه‌ها با منابع ملی و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی باشیم.

وی ضرورت مدیریت منابع آب را در این استان در کنار احیای حقابه‌های واقعی یادآور شد و گفت: باید استان اردبیل را از بن بست خارج کرد و در این زمینه ضمن تقویت راه‌ها و محورهای مواصلاتی سعی خواهیم کرد تا راه آهن اردبیل – میانه تکمیل و در کنار آن پروازهای فرودگاه اردبیل رونق بیشتری بگیرد.

کاندیدای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری از استان اردبیل به عنوان قطب گردشگری در جذب گردشگران داخلی و خارجی یاد کرد و افزود: در این حوزه نیز نه تنها سرعین بلکه سایر شهرهای استان اردبیل باید نقش ممتازی را ایفا کنند تا ظرفیت‌های گردشگری به تقویت این صنعت پردرآمد کمک کرده و اهالی استان از درآمد سرشار گردشگری منتفع شوند.

رئیسی وجود 70 هزار بیکار در این استان را با این همه ظرفیت و توانمندی بی‌معنا دانست و بیان کرد: باید حلقه وصلی بین محورهای توسعه این استان از گردشگری گرفته تا صنعت و کشاورزی و توسعه صنایع تبدیلی به وجود آورد تا حتی یک بیکار نیز در این استان مشاهده نشود.

وی ادامه داد: در سفری که سال گذشته به استان اردبیل داشتیم با بررسی مشکلات کارخانه سبلان پارچه سعی کردیم تا این واحد تولیدی را دوباره راه‌اندازی کنیم تا به حرکت درآمدن چرخ‌های تولید این کارخانه بخش زیادی از بیکاران منطقه در این مجموعه مشغول فعالیت شوند.

کاندیدای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اظهار کرد: بی‌معناست که چنین ظرفیت‌هایی در اردبیل معطل بمانند و ده‌ها جوان بیکار در آرزو و حسرت درآمد حلال باشند که قطعا با تشکیل دولت مردمی سعی می‌کنیم تا دیگر واحدهای صنعتی و تولیدی را در این استان که معطل برخی از پیگیری‌ها و اقدامات ضروری هستند به چرخه تولید بازگردانده و فرصت اشتغال جوانان را فراهم کنیم.

رئیسی خاطرنشان کرد: برای ما قابل قبول نیست که در چنین استانی با همه ظرفیت‌های گردشگری، صنعتی و کشاورزی جوان بیکاری معطل درآمد حلال باشد و یا خانواده‌ای به دلیل عدم منابع درآمدی بیکار و در آستانه فروپاشی قرار گیرد.

وی کشت و صنعت را یکی از ظرفیت‌های عظیم استان اردبیل با تقویت صنایع تبدیلی در این مجموعه دانست و بیان کرد: شایسته است کمر همت ببندیم تا به صورت عملیاتی کارها به سرانجام برسد و با انگیزه مضاعف و مجاهدتی شبانه‌روزی اقدامات و فعالیت‌ها به سمت یک حرکت تحول‌آفرین باشد و به هیچ وجه معطل بخشنامه‌ها و قوانین و مقرراتی نخواهیم بود که در مسیر تولید مانعی را به وجود آورند.

کاندیدای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: به جای اقدامات دستوری در میدان عمل مدیران ورود پیدا خواهند کرد تا با تلاش شبانه‌رویز مشکلات و موانع از پیش روی تولید برداشته شده و بهبود معیشت مردم و رونق یافتن سفره‌های آنها را شاهد باشیم.

رئیسی ادامه داد: ما بسیار امیدوار هستیم که در استان اردبیل با داشتن ظرفیت عظیم تولید محصولاتی همچون گندم و سیب‌زمینی و توسعه صنایع مادر و زیربنایی بتوانیم برای جوانان متعهد و دلسوز و خانواده‌های دغدغه‌مند مشکلات و نارسائی‌ها را به نحوی حل کنیم تا امیدواری و بارقه امید بیشتر فراهم آید.

وی در پایان گفت: با تکیه بر قدرت الهی و اعتماد مردم حل مشکلات و دست یافتن به راهکار توسعه همه جانبه میسر و ممکن است و قطعا استان اردبیل مسیر روشن و امیدبخشی را در پیش رو خواهد داشت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: واحدهای تولیدی و صنعتی آیت الله رییسی انتخابات رياست جمهوري استانی سیاسی کاندیدای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری استان اردبیل نیمه تمام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۹۴۰۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰ هزار پروژه نیمه تمام استانی در کشور وجود دارد

به گزارش خبرگزاری مهر، مرتضی روحی مدیرکل دفتر مدیریت بهره‌وری و پروژه‌های تحولی سازمان خصوصی سازی در مصاحبه رادیویی اظهار کرد: تاکنون در ایران دولت ملک‌های خود را نفروخته و برای اولین بار است که دولت، فروش اموال مازاد را شروع کرده است.

وی افزود: ما در حال حاضر ۴۰۰ شرکت داریم که عموماً دولتی هستند و سیاست دولت هم این است که ۲۰ درصد اکثر سهام‌های بزرگ را نگه دارد و با این حساب دیگر چیزی برای فروش ندارد مگر اینکه زیانده‌ها را بفروشد که کسی هم سراغ آنها نمی‌آید.

مدیرکل دفتر مدیریت بهره‌وری و پروژه‌های تحولی سازمان خصوصی سازی گفت: علت زیاندهی برخی شرکت‌های دولتی این است که دولت مدیریت این شرکتها را رها نمی‌کند در صورتی که اگر مدیریت به بخش خصوصی اعطا نشود، شرکت هم بهره ور نخواهد شد.

روحی با بیان اینکه مقام معظم رهبری بر لزوم تحویل مدیریت شرکت‌های دولتی به بخش خصوصی تأکید فرمودند، اظهار کرد: در حال حاضر با وجود اینکه ۱۵ درصد شرکت ایران خودرو متعلق به دولت است اما مدیریت آن را دولت بر عهده دارد.

وی افزود: پروژه‌های تملک دارایی و سرمایه به پنج مدل تقسیم بندی می‌شوند که عبارتند از پروژه‌های احداث و توسعه، پروژه‌های تجهیز و تعمیر، پروژه‌های مطالعه و طراحی و پروژه‌های تعهدات و بدهکاری به پیمانکاران که تمرکز ما در مولدسازی دارایی‌ها فقط مربوط به پروژه‌های احداث و توسعه است که باعث می‌شود زیرساخت‌های کشور به بهره‌وری برسد.

این مقام مسؤول با اشاره به اینکه ۲۵۰۰ پروژه ملی در کشور وجود دارد، گفت: هم اکنون ۴۰ هزار پروژه نیمه تمام استانی داریم که ۱۸ هزار پروژه آن در بخش احداث و توسعه است و این ۱۸ هزار پروژه هم عموماً مربوط به بخش ورزش، نیرو، آب و راهداری است.

روحی یادآور شد: تاکنون ۲۵۰۰ ملک شناسایی و احصا شده که مشکل حقوقی ندارند. ما این املاک را ارزش افزایی کردیم که یک بار برای مزایده می‌رود و در صورتی که به فروش نرسد با پیمانکار پروژه تهاتر و یا معاوضه می‌کنیم.

مدیرکل دفتر مدیریت بهره‌وری و پروژه‌های تحولی سازمان خصوصی سازی همچنین در ادامه فروش و تأمین مالی از طریق بازار سرمایه، مشارکت با بخش غیردولتی و معاوضه را از جمله اقداماتِ انجام شده برای تکمیل پروژه‌های نیمه تمام عمرانی برشمرد.

این مقام مسؤول یادآور شد: بند هفت ماده ۱۲ آئین نامه مولدسازی دارایی‌های دولت به توقف طرح‌های فاقد فایده فنی و اقتصادی و اجتماعی و لزوم تعیین تکلیف دارایی‌های آن اشاره دارد که در کل قوانین کشور بی نظیر و فراقوه‌ای است اما به نظر می‌رسد که به خوبی تبیین نشده است.

کد خبر 6089035

دیگر خبرها

  • ۴۰ هزار پروژه نیمه تمام استانی در کشور وجود دارد
  • احیای بیش از ۳۰۰ کارخانه از ابتدای دولت در خراسان رضوی
  • فعال کارگری: دولت با احیای کارخانه‌های تعطیل یا نیمه‌تعطیل، تولید داخل را زنده کرد
  • احیای ۳۰۸ کارخانه از ابتدای دولت در خراسان رضوی
  • واحدهای تولید فولاد در هرمزگان ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته‌اند
  • افزایش تخصیص ارز به واحدهای تولیدی اردبیل
  • تکمیل پروژه‌های نیمه تمام مدارس تیران در دستور کار قرار گیرد
  • تکمیل ۱۵۰۰واحد نیمه‌تمام صنایع تبدیلی اولویت وزارت جهاد کشاورزی
  • حضور واحدهای تولیدی استان اردبیل در نمایشگاه ایران «اکسپو»
  • صنعتگران اردبیلی در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادرات ایران