Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس فوتبال»
2024-04-29@22:29:50 GMT

ایران کامبوج؛ دست و پا گرمی! | تحلیل بازی

تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۹۴۸۹۸

ایران کامبوج؛ دست و پا گرمی! | تحلیل بازی

تیم های ایران و کامبوج از ساعت ۱۹:۰۰ به مصاف هم رفتند و این بازی با پیروزی ۱۰-۰ ایران به پایان رسید.

به گزارش طرفداری،‌ همان طور که پیش بینی می شد دراگان اسکوچیچ ترکیب تیم ملی را برای تقابل با کامبوج دچار تغییراتی کرد و به برخی بازیکنان تیم ملی استراحت داد. ترکیب تیم ملی از لحاظ چینش نفرات نسبت به دیدار قبلی چهار تغییر را تجربه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امیر عابدزاده جای علیرضا بیرانوند را درون دروازه گرفت، مرتضی پوررعلی گنجی زوج خط دفاعی ایران را به همراه شجاع خلیل زاده تشکیل داد، علیرضا جهانبخش در سمت چپ زمین جایگزین وحید امیری ای شد که مصدوم است، پس از انتقادات فراوان از حاج صفی، عزت الهی جای این بازیکن را در میانه میدان گرفت و سامان قدوس هم جایگزین سردار آزمون شد تا تیم ملی با تک مهاجم در این دیدار به میدان رود. منتظر تغییراتی عجیبی مقابل عراق نباشید

اسکوچیچ در بازی امروز می توانست تغییرات بیشتری را در تیمش به وجود می آورد و حداقل در پست دفاع راست بازیکنان دیگری را تست می کیرد تا شاید به نتایج مطلوبی می رسید چرا که تیم ملی در بازی های قبلی نشان داد که نمی تواند به خوبی از فلانک ها و سانتر از جناحین استفاده کند اما ظاهرا دراگان نسبت به فکراتش مطمئن است و با ترکیبی که امروز راهی میدان کرد، قصد داشت بازیکنان اصلی اش را آماده و در شرایط مسابقه نگه دارد و با توجه به این که تیم ملی قبل از مسابقات بازی دوستانه ای نداشته،‌ بازیکنان اصلی تیم به هماهنگی بیشتری برسند. برای تیم ملی این یک بازی دستگرمی عالی بود. صادق محرمی که این اواخر خیلی کم در باشگاهش بازی کرده بود، باز هم در جناح راست بازی کرد تا مشکل کمبود بازی اش حل شود، سامان قدوس با بچه ها هماهنگ تر شد، مهدی پایش را برای گلزنی به عراق گرم کرد و مهره هایی مثل سردار آزمون و احسان حاج صفی و علیرضا بیرانوند هم استراحت کردند. باید از روحیه حرفه ای سردار آزمون هم تقدیر کرد. شاید اگر هر مهاجمی جای او بود، دلش می خواست با توجه به ضعف حریف، بازی کند و آمار گل های زده اش را بالا ببرد اما سردار با درک این موضوع که تک اخطاره است و با یک لحظه غفلت بازی با عراق را از دست می دهد، طرح دراگان را پذیرفت و قید باز کردن دروازه کامبوج را زد. به هرحال هم دست و پای بچه ها حسابی گرم شد، هم آنهایی که کمتر بازی کرده بودند، روحیه گرفتند و هم خوشبختانه بدون تلفات به بازی بزرگ رسیدیم.

با این شرایط اگر مصدومیت ها را کنار بگذاریم،‌ برای بازی با عراق پیش بینی می شود تیم ملی نسبت به بازی با بحرین بیشتر از یک یا دو تغییر را تجربه نکند و این تغییرات هم مربوط به خط دفاعی و خط هافبک تیم ملی خواهد بود. جایی که ممکن است عزت الهی از ابتدا به جای حاج صفی بازی کند و پور علی گنجی هم وارد ترکیب تیم شود.

قبل از این دیدار  با توحه به لیست نفرات پیش بینی می شد آرایش ابتدایی تیم ملی ۱-۳-۲-۴ باشد و مهدی طارمی در نوک حمله، سامان قدوس، جهانبخش و علی قلی زاده پشت او بازی کنند اما در مقاطع زیادی از بازی تیم ملی آرایش ۳-۳-۴ داشت و سامان قدوس به جای این که نقش یک بازیکن پشت مهاجم یا وینگر را داشته باشد،‌ نقش یک هافبک شماره ۸ را بازی کرد. سامان قدوس،‌ بازیکنی که می توانست الان منتظر بازی کردن در یورو ۲۰۲۰ باشد

سامان قدوس از آن دست بازیکنانی است که انعطاف بسیار خوبی به هر تیمی می دهد و نعمتی برای هر مربی فوتبال است. در دنیای فوتبال شما کمتر بازیکنی را پیدا می کنید که هم دارای تکنیک و قدرت بالای شوت زنی ای باشد و هم بتواند در دوئل ها با جنگندگی بالا پیروز شود. سامان در بازی قبلی مقابل بحرین ارزش های خود را به نمایش گذاشت و به کلی ریتم بازی را عوض کرد. بد نیست کمی دقیق تر به بازی سامان بپردازیم.

قدوس پس از حضور در لوشامپیونای فرانسه راهی تیم برنتفورد که در چمپیونشیپ انگلیس حضور داشت،‌ شد.

چمپیونشیپ انگلیس یک لیگ ۲۴ تیمی است که از فشردگی بالایی برخوردار است و بازیکنانی که به دنبال موفقیت در این لیگ هستند معمولا باید فیزیک مناسبی داشته باشند. سامان قدوس در این فصل به همراه تیمش به لیگ انگلیس صعود کرد و علاوه بر ۴۶ بازی در لیگ، آنها در پلی آف با شکست بورنموث و سوانسی راهی بالاتزین سطح فوتبال انگلیس شدند.

سامان شاید از بهترین بازیکنان برنتفورد در این فصل نبود اما  چیزی حدود ۴۰ بازی برای تیمش انجام داد و از این تعداد ۱۶ بازی به عنوان بازیکن فیکس برای تیمش به میدان رفت. قدوس به دلیل حضور در پلی آف صعود به لیگ برتر نسبت به بقیه بازیکنان دیرتر به تیم ملی اضافه شد و به همین دلیل پیش بینی می شد نتواند از همان ابتدای بازی ها برای تیم بازی کند اما قدوس زودتر از چیزی که تصور می شد خودش را به ترکیب تیم رساند.. آمار سامان قدوس در چمپیونشیپ

نکته ای که این روز ها در بازی سامان به چشم می آید چند پسته بودن این بازیکن است. هواداران فوتبال قدوس را با حضور در پست پشت مهاجم یا وینگر می شناختند اما این بازیکن این فصل برای برنتفورد در پست هافبک میانی نیز بازی کرد و عملکرد خوبی را از خود بر جای گذاشت. قدوس ۱۲ بازی در پست هافبک برای ببرنتفورد به میدان رفت.

قدوس این فصل ۳ گل و ۲ پاس گل را به ثبت رساند که ۳ گل و یک پاس گل آن مربوط به زمانی بود که این بازیکن در پست هافبک بازی می کرد.

زمانی که سامان قدوس در ترکیب تیم ملی حضور دارد اسکوچیچ می تواند هر زمانی که اراده کند یک نفر از خط حمله تیم کم و به خط هافبک اضافه کند و یا این کار را برعکس انجام دهد. همین انعطافی که قدوس به ترکیب تیم ملی می دهد بسیار ارزشمند است.

قدوس در لیگ سوئد مطرح شد و پس از بازی با آرسنال در لیگ اروپا پس از این که از آرسن ونگر  پرسیدند،‌ آیا بازیکنی در استراسوند وجود داره که به بازیکن‌ هایت گفته باشی بیشتر مراقبش باشند؟ گفت:

ببین، به اعتقاد من در بازی اول تاثیرگذارترین بازیکن قدوس بود (اسم قدوس را گدس تلفظ می کند). او بازیکن شگفت‌ انگیزی است، می دانی، هم تکنیکی هم تاکتیکی و من تحت‌ تاثیرش قرار گرفته بودم. دلایل این همه تفاوت کیفی چیست؟

از سامان قدوس که بگذریم و به بازی ایران و کامبوج که برگردیم، اختلاف ۱۰ گل بین فوتبال دو کشور دلایل زیادی دارد. از تفاوت نیروی انسانی گرفته تا مهارت های فردی و تجربه و استعداد و … دلایل زیادی برای اختلاف سطح فنی تیم های شرق آسیا و غرب آسیا در نظر گرفته می شود اما اگر کره جنوبی و ژاپن را از تیم های شرق آسیایی فاکتور بگیریم که به خوبی از پایه توانسته اند با مشکلات مختلف کنار بیایند و تیم ملی قدرتمندی بسازند،‌ باقی تیم های شرق آسیایی آن چنان رقبای دست و پا گیری نسیتند. یکی از دلایل مهم این قضیه فیزیک بدنی است. قطعا هنگام تماشای بازی ایران – کامبوج متوجه تفاوت جثه های بازیکنان دو تیم شده اید. همین جثه های کوچک برای تیم های شرق آسیایی گاهی دردسر ساز می شود.این قضیه از لحاظ علمی اثبات شده است که فیزیک بدنی بازیکنان شرق آسیایی به قدرت کشور های خاور میانه نیست.

البته این قضیه را می توان به خوبی کنترل کرد و تیم هایی مثل ژاپن و کره جنوبی را الگو قرار داد.

 

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: ترکیب تیم ملی تیم های شرق پیش بینی سامان قدوس شرق آسیایی برای تیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۹۴۸۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تیتر خاص رسانه عربی درباره ایران/ تحلیل وضعیت اقتصادی پس از «آغاز عصر تحول»

وبگاه المیادین در گزارشی به تاثیر عملیات وعده صادق پرداخته است و نتیجه‌گیری می‌کند علی‌رغم تحریم‌ها، ایران توانسته است اقتصادش را دگرگون سازد، همچنین موفق شد معادله سیاسی علیه رژیم صهیونیستی را با عملیات وعده صادق تغییر دهد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، وبگاه شبکه خبری المیادین در تحلیلی نوشته است که آخرین تحولات بین تهران و تل‌آویو بازتابی از تغییر استراتژی قبلی ایران در مقابله با رژیم صهیونیستی است که شامل تغییر آنچه مقامات ایرانی «صبر استراتژیک» می‌نامیدند، می‌شود.

به گفته المیادین، برد گسترده عملیات موشکی که در اعماق سرزمین‌های اشغالی انجام شد نشان می‌دهد که ایران به دنبال ایجاد بازدارندگی علیه رژیم اسرائیل و سیاست‌های نظامی متحدان غربی‌اش در خاورمیانه است. با این ملاحظه دیدگاه ایران برای ما روشن می‌شود: عصر تحول آغاز شده است و آینده نظم امنیتی منطقه بدون حفظ منافع سیاسی و اقتصادی ایران پایدار نخواهد بود.

تغییراتی که پس از هفتم اکتبر (طوفان‌الاقصی) و تلاش رژیم صهیونیستی برای شکست حماس رخ داد، تنها به ایجاد رویکرد امنیتی استراتژیک جدید ایران سرعت بخشید. نیروهای مسلح یمن با ارتش خود و رزمندگان مقاومت انصارالله مستقیماً علیه رژیم صهیونیستی به درگیری پیوستند و منافع این کشور را در تنگه باب المندب تهدید کردند که به‌طور هم‌زمان باعث جلب توجه جهانیان شد.

المیادین معتقد است که تهران از طریق روابط راهبردی خود با صنعا به دیگران این پیام را می‌دهد که تحرکات علیه منافع خود در منطقه را ساده نمی‌گیرد. کشورهای غربی اکنون به خوبی از این واقعیت آگاه هستند و با توجه به نگرانی‌های فزاینده خود در مورد ضررهای اقتصادی ناشی از خطرات پیش روی امنیت تجارت دریایی، در هفته‌های اخیر به‌طور فزاینده‌ای بر رژیم اسرائیل فشار آورده‌اند تا عملیات نظامی خود در غزه را کاهش دهد.

بر اساس این گزارش، دولت اخلالگر نتانیاهو شدیدترین آسیب را متحمل شد که ممکن است منجر به برکناری او در اواسط جنگ شود. نتانیاهو برای غلبه بر این بحران سعی کرد گوشه امنی برای خود خلق کند و با هدف قرار دادن مستقیم کنسولگری ایران در دمشق و افزایش تنش‌ها، سعی کرد مخالفان را کنترل کند.

تغییر در معادله سیاسی-راهبردی

المیادین تصریح کرده که حمله به کنسولگری ایران در دمشق در اول آوریل از یک سو منجر به شهادت هفت تن از نظامیان ایرانی شد، اما از سوی دیگر مقامات ارشد ایران مانند رهبر معظم انقلاب اسلامی، آیت‌الله علی خامنه‌ای آن را حمله به حاکمیت و سرزمین ایران خواندند. به عبارت دیگر، رژیم صهیونیستی از خطوط قرمز ایران فراتر رفت و پاسخ قاطع ایران را برای حفظ معادله راهبردی تثبیت شده و تعیین مرزهای مشخص در برابر سیاست تجاوزکارانه رژیم اسرائیل ضروری کرد.

به گفته این شبکه خبری، در روزهای اولیه پس از حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران، کارشناسان واکنش ایران را ارزیابی کردند اما نظرات متناقضی از خود نشان دادند. برخی حدس می‌زدند که برای جلوگیری از تشدید تنش‌ها یا رویارویی مستقیم نظامی علیه ایالات متحده واکنش ایران محدود خواهد بود. در همین حال، برخی از مقامات غربی تا آنجا پیش رفتند که تهران را از پاسخگویی به رژیم اسرائیل با استناد به هشدارهایی درباره عواقب آن منصرف کنند، اما واکنش ایران نشان‌دهنده یک شوک در واقعیت بود و تحلیل‌های متفاوتی از ایران را برانگیخت.

حملات موشکی و پهپادی گسترده‌ای که از خاک ایران علیه پایگاه‌های نظامی رژیم اسرائیل انجام شد دیگر جای بحث برای تحلیلگران و مقامات در سراسر جهان نگذاشت. شکست پدافندی رژیم اسرائیل و اصابت چندین موشک ایرانی به اهداف نظامی، صحنه آشکاری از ضعف پدافند اسرائیل را ترسیم کرد؛ این نتیجه‌گیری، بدون توجه به ادعای دروغین رژیم صهیونیستی مبنی بر شکست حمله ایران یا مداخله چندین کشور به‌ویژه آمریکا، فرانسه و انگلیس که در جریان این حمله از رژیم اشغالگر دفاع کرده‌اند، صورت می‌گیرد.

المیادین تاکید کرده است که این حمله در واقع گامی عظیم در شکل‌گیری معادله‌ای جدید برای ایجاد تعادل بین قدرت‌های منطقه‌ای بود. هشدار ایران به واشنگتن نسبت به مداخله در مناقشات منطقه‌ای، قطعه دیگری به این دومینو اضافه کرد که اکنون با عقب‌نشینی آمریکا تکمیل شده است.

علاوه بر اعتماد مقامات ایرانی به توانایی‌ها و قدرت نظامی خود، به نظر می‌رسد ایران برای ماه‌ها آماده این مرحله می‌شد و تشدید تنش‌ها را به عنوان یکی از سناریوها پیش‌بینی کرده بود. پس از دهه‌ها تحریم‌های شدید اقتصادی، رژیم صهیونیستی انتظار داشت محاسبات ایران در خصوص تلافی با توجه به نگرانی از افزایش مشکلات اقتصادی متفاوت باشد. آنها حدس می‌زدند که این عملیات تأثیر کمی بر رژیم صهیونیستی داشته باشد، اما حمله موشکی گسترده ایران ثابت کرد که بر این نگرانی‌ها غلبه کرده است.

تحول اقتصادی علی‌رغم تحریم‌های یک‌جانبه

المیادین در بخش پایانی تحلیل خود نوشته است که رسانه‌های ایران گزارش‌های متعددی منتشر کرده‌اند که نشان می‌دهد دولت ابراهیم رئیسی طی چند ماه گذشته به میزان قابل توجهی ذخایر ارزی خود را افزایش داده و به بخش قابل‌توجهی از وابستگی خود به صادرات پایان داده است. اما کارت قوی‌تر روی میز، تغییر ذخایر دارایی‌های خارجی در بانک مرکزی بود، زیرا کشورهای تحریم شده سعی دارند بدون ایجاد بحران اقتصادی با تبدیل ذخایر خود به طلا و فلزات گرانبها تعداد زیادی از تحریم‌های اعمال شده علیه خود را خنثی کنند.

این شبکه خبری مدعی است که اطلاعات به اشتراک گذاشته شده توسط منابع معتبر خارجی حاکی از آن است که بانک مرکزی ایران طی سه ماه گذشته در اقدامی بی‌سابقه، ذخایر طلا و فلزات گران‌بها خود را افزایش داده است. این نشان می‌دهد که ایران با وجود فشار تحریم‌های ایالات متحده، در حال کار روی یافتن روشی مطمئن برای تأمین مالی تجارت خارجی است و با آغاز کار در بخش خصوصی و تجارت غیرنفتی، به تجار ایرانی اجازه داده است تا خریدهای ارزی خود را با طلا بپردازند.

در همین راستا، ثبات و کاهش ارزش دلار آمریکا در بازار ایران پس از حمله رژیم صهیونیستی و واکنش ایران نیز نشانگر موفقیت بانک مرکزی در مهار اثرات اقدامات سیاسی بر بازار و موفقیت ایران در جلب مجدد اعتماد تجار است. عملیات رژیم صهیونیستی در نوزدهم آوریل ثابت کرد که مقامات این رژیم با تغییر در ایده‌های قبلی خود در مورد عزم ایران برای پاسخ نظامی مواجه شده‌اند که جایگاه رژیم غاصب را روی صفحه شطرنج با ایران متزلزل کرده است.

کد خبر 748570

دیگر خبرها

  • انفجار کامیون در کامبوج با ۲۰ کشته (فیلم)
  • ببینید | اولین تصاویر از انفجار مرگبار کامیون در کامبوج
  • تیتر خاص رسانه عربی درباره ایران/ تحلیل وضعیت اقتصادی پس از «آغاز عصر تحول»
  • امکان ایفای تعهدات صادراتی، از طریق بانک سامان
  • بانک سامان میزبان صادرکنندگان در نمایشگاه اکسپو ایران
  • تحلیل مسعود نیلی از شرایط اقتصادی ایران در ۱۰ سال آینده
  • اخبار سیاسی ۸ اردیبهشت؛ رقابت‌ها برای ریاست مجلس/تحلیل‌ها از خیزش دانشجویان آمریکایی
  • آخرین وضعیت بازار طلا و سکه؛ طلای ۱۸ عیار گرمی چند؟ | جدول قیمت ها را ببینید
  • تحلیل مسعود نیلی از شرایط اقتصادی متفاوت ایران در 10 سال آینده
  • تحلیل اندیشکده آمریکایی از توان پهپادی و موشکی ایران