Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وال استریت ژورنال، یک منبع آگاه فاش کرد که JBS آمریکا اخیراً 11 میلیون دلار بیت کوین به یک گروه هکرها که به سامانه‌های عملیاتی این شرکت کشتارگاهی حمله کرده بودند به عنوان باج پرداخت کرده است. 

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از فارس، شرکت JBS آمریکا در اصل یک شرکت تولید و بسته بندی گوشت قرمز و سفید است که در آمریکا فعالیت گسترده‌ای دارد و در واقع بزرگ‌ترین شرکت عرضه گوشت سفید و قرمز در آمریکا به شمار می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

آندره نوگوئرا، مدیر بخش آمریکای JBS فاش کرده است که این مقدار بیت کوین به خاطر خلاص شدن از شر حمله سایبری پرداخت شده که فعالیت تجهیزات این شرکت را مختل کرده بود.

وی در این باره گفت که پرداخت این باج به این هکرها بسیار سخت بود، اما ما کار درست را برای خدمت به مصرف‌کنندگان انجام داده‌ایم. 

وی گفته که البته واحد فناوری این شرکت هشدار داده که ممکن است دوباره هکرها حمله کنند. 

نوگوئرا می‌گوید: ما فکر نمی‌کردیم که با چنین خطری مواجه شویم. 

گفته می‌شود که نام گروه حمله کننده به تاسیسات JBS رویل گروپ بوده و مقامات JBS موضوع پرداخت باج به آنها را به مقامات فدرال گزارش کرده‌اند. 

حدود 10 روز پیش بود که نخستین بار شرکت JBS  اعلام کرد که مورد حمله سایبری قرار گرفته و تا 4 روز بعد از آن فعالیت این شرکت مختل شده بود. طی یک ماه گذشته این دومین بار است که شرکت‌های آمریکایی مجبور می‌شوند به خاطر حملات سایبری به هکرها باج پرداخت کنند و هر دو باج پرداخت شده به بیت کوین انجام شده است. 

قبل از JBS، شبکه خط لوله انتقال سوخت کلونیال در آمریکا مورد حمله قرار گرفته بود و آنها هم مجبور شدند 5 میلیون دلار به هکرها پرداخت کنند تا بالاخره بعد از حدود یک هفته دوباره فعالیت سامانه‌هایشان از سر گرفته شود. 

پربیننده ترین استخراج رمز ارز در سنگ بری + عکس بیت کوین در مسیر ریزش شدید؟ جهش رمزارز مشهور با قانونی شدن استفاده از آن در السالوادور / رشد سایر رمزارزها همگام با بیت‌ کوین عبور بیت‌ کوین از سطح مقاومت ۳۵هزار دلاری ریزش مجدد ارزهای دیجیتالی

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بیت کوین انتخابات ۱۴۰۰ بیت کوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۹۵۱۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت‌های بیشتر در انتظار تیک‌تاک

ایتنا - قانون اخیر آمریکا برای فروش اجباری یا ممنوعیت اپلیکیشن چینی تیک‌تاک، تنها شامل این پلتفرم و کاربرانش نمی‌شود و خطر دامن زدن به ممنوعیت‌ها و محدودیت‌های بیشتر توسط کشورهای دیگر را به دنبال دارد.
تیک‌تاک در تلاش برای آرام کردن واشنگتن، دو مدیر عامل عوض کرده است. اولی، کوین مایر بود که تنها چند ماه دوام آورد. جانشین او، شو زی چو، حدود سه سال است که این سمت را برعهده داشته است اما شکست او در متقاعد کردن قانونگذاران آمریکایی در خصوص امن بودن تیک‌تاک، ممکن است به دوران مدیریت او هم پایان دهد و همچنین، ممنوعیت اپلیکیشن‌های بیشتری را به دنبال داشته باشد.

به گزارش ایتنا از ایسنا، لایحه‌ای که ماه میلادی جاری در آمریکا تصویب شد، در بسته‌ای قرار داشت که شامل کمک به اوکراین بود و تحت آن، شرکت بایت دنس که مالک چینی تیک‌تاک است، تا اوایل سال ۲۰۲۵ فرصت دارد تا این اپلیکیشن ویدئویی را به یک شرکت آمریکایی بفروشد، در غیر این صورت با ممنوعیت روبرو خواهد شد. لحن این لایحه نشان می‌دهد که این ممنوعیت، ممکن است گسترش پیدا کند و به تهدیدهای ناشی از اپلیکیشن‌هایی اشاره کرده که توسط دشمنان خارجی کنترل می‌شوند.

اقدامات تیک‌تاک برای فرونشاندن نگرانی‌ها، پرهزینه بوده است. با این حال، ابتکار ۱.۵ میلیارد دلاری «پروژه تگزاس» برای نگه داشتن داده‌های آمریکایی در خاک آمریکا، تنها به بخشی از این مشکل پرداخته است. سیاستمداران همچنین نسبت به نفوذی که پکن می‌تواند بر محتوای درون این اپلیکیشن اعمال کند، نگران هستند.

هر دو نگرانی به حق هستند اما نگرانی نسبت به داده‌ها و نظارت بر محتوا، محدود به تیک‌تاک نیست. مقررات سخت گیرانه‌تر در هر دو طرف، یک گزینه است اما ممکن است مطلوب اپلیکیشن‌های آمریکایی نباشد. به عنوان مثال، شرکت متا در سه ماهه اول سال میلادی جاری، رقم ۷.۶۴ میلیون دلار برای لابی هزینه کرد.

فروش اجباری بی‌سابقه نیست اما به بزرگی اپلیکیشن تیک‌تاک نبوده است. درآمد تیک‌تاک در آمریکا در سال میلادی گذشته، به ۱۶ میلیارد دلار رسید. اما این اپلیکیشن ضررده گزارش شده است و پول زیادی برای بر پایی کسب و کار تجارت الکترونیکی خود هزینه کرده است. چین می‌تواند فروش فناوری اصلی این اپلیکیشن را وتو کند و مانع هر گونه تلاش برای خرید تیک‌تاک توسط یک خریدار آمریکایی شود. خود تیک‌تاک روشن کرده که قصد مبارزه حقوقی را دارد.

این ممنوعیت فقط باعث نارضایتی ۱۷۰ میلیون کاربر آمریکایی تیک‌تاک نخواهد شد بلکه باعث می‌شود کشورهای دیگری هم از ممنوعیت‌های خاص برای محصور کردن کاربران استفاده کنند. روسیه در سال ۲۰۱۶، دسترسی به لینکدین را با اشاره به امتناع این پلتفرم از ذخیره داده‌های کاربران روسی در خاک این کشور، مسدود کرد. هند، تیک‌تاک را به دلیل نگرانی‌های امنیتی و حریم خصوصی ممنوع کرده است.

بر اساس گزارش فایننشیال تایمز، چین امسال واتس‌اپ را به دلایل مشابه، ممنوع کرده است. اینترنت جهانی بیشتر دچار چند پارگی می‌شود.

دیگر خبرها

  • عدم صدور ویزا همچنان مشکل جدی ماست/ المپیک را قطعی شده می‌دانم
  • روایت خبره نظامی آمریکایی از تبادل آتش ایران و اسرائیل
  • وزیر جنگ رژیم صهیونیستی همتای آمریکایی را در مورد حمله به رفح توجیه کرد
  • رویترز: ارتش اسرائیل تخلیه ساکنان رفح را به عنوان مقدمه حمله زمینی آغاز کرد
  • خرید امن و آسان از علی بابا با سپاهان همراه
  • پرداخت ١٠٠ برابر نرخ انرژی، جریمه استخراج غیرمجاز رمز ارز
  • ممنوعیت‌های بیشتر در انتظار تیک‌تاک
  • خانواده‌های سربازانی که در غزه می‌جنگند خواستار حمله نکردن به رفح شدند
  • مخالفت آمریکا با استفاده اوکراین از سلاح‌های آمریکایی در خاک روسیه 
  • پرداخت ۳۸ میلیارد تومان پاداش به مشترکین کم‌مصرف قزوین