Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/همدان معاون بهره برداری و توسعه آب شرکت آب و فاضلاب استان همدان با اشاره به هدررفت آب از طریق انشعابات غیرمجاز، از شناسایی ۱۴۷۵ انشعاب غیرمجاز در سطح شهرها و روستاهای استان همدان خبرداد.

حمیدرضا نیکداد اظهار کرد: سال گذشته در مجموع ۹۷۳ انشعاب غیرمجاز در سطح روستاهای استان شناسایی شد که از این تعداد ۶۷۷ مورد منجر به قطع و ۲۹۶ انشعاب تبدیل به مجاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون بهره برداری و توسعه آب شرکت آب و فاضلاب استان همدان ادامه داد: همچنین در سطح شهرهای استان ۵۰۲ انشعاب غیرمجاز شناسایی شد که از این تعداد ۳۴۴ انشعاب تبدیل به مجاز و ۱۵۸ انشعاب غیر مجاز نیز قطع شد.

نیکداد با بیان اینکه اصلاح و استانداردسازی شبکه‌ها و انشعابات فرسوده از تکالیف تعریف شده برای شرکت‌های آب و فاضلاب است، از اصلاح و بازسازی ۳۰۰۰ انشعاب فرسوده در این استان خبر داد.

وی با اشاره به کاهش نزولات جوی و کم شدن ذخایر آبی استان، گفت: در شرایط فعلی یکی از راهکارهای مؤثر به منظور جلوگیری از هدررفت آب و کمک به کاهش تولید، استانداردسازی و اصلاح شبکه‌های فرسوده است که با تلاش همکاران ما در آبفای استان این امر به صورت مستمر در حال انجام است.

وی با تأکید بر اینکه حفظ منابع آبی موجود در اولویت اقدامات قرار دارد، افزود: بر همین اساس در سال گذشته و دو ماهه ابتدایی امسال ۳۰۰۰ فقره انشعاب فرسوده آب در سطح شهرها و روستاهای استان اصلاح و نوسازی شد که از این تعداد ۳۵۰ فقره مربوط به دو ماهه سال جاری بوده است.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی آبفای استان همدان، نیکداد یادآور شد: همچنین در طول سال گذشته و دو ماهه ابتدایی سال جاری ۲۷ کیلومتر شبکه فرسوده آب در سطح  شهرها و روستاهای استان اصلاح شد که دو کیلومتر آن مربوط به امسال است.

وی با بیان اینکه در راستای کاهش هدررفت آب همه ساله انجام یک مجموعه اقدامات مرتبط در دستور کار قرار می‌گیرد، گفت: از جمله این اقدامات می‌توان به فرهنگسازی و افزایش سطح آگاهی عموم، برگزاری جلسات آموزشی، شناسایی انشعابات غیرمجاز در سطح روستاها و شهرها، بازدید از مناطق با حداکثر هدررفت آب، ارائه توضیحات لازم به دارندگان انشعابات غیرمجاز و در نهایت برخورد با متخلفان اشاره کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: انشعاب غیرمجاز اب شرکت آب و فاضلاب هدررفت آب استانی اقتصادی آب شهرها و روستاهای انشعاب غیرمجاز روستاهای استان استان همدان هدررفت آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۹۶۸۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش یک‌هزار کیلومتری طول خطوط لوله انتقال نفت در سال جاری

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، «ارسلان رحیمی» امروز (چهارشنبه، ۱۲ اردیبهشت) در نشست خبری با بیان اینکه سرقت از خطوط همیشه وجود داشته و مسئله اصلی صدماتی است که به نفرات و محیط زیست وارد می‌شود، گفت: در سال ۱۴۰۱ نزدیک به ۴۷ مورد انشعاب غیر مجاز داشتیم که ۳۵ مورد به برداشت رسیده بود در حالی که در سال ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ از ۴۷ مورد انشعاب غیر مجاز به ۴۱ مورد رسیده است که ۲۵ مورد انشعاباتی بوده که به برداشت نرسیده است.

وی افزود: در سال ۱۴۰۱ انتقال نفت و فرآورده از مسیر خطوط ۱۳۲ میلیارد لیتر بود، رقم انتقال از خطوط در سال ۱۴۰۲ به ۱۳۷ میلیارد لیتر رسیده که از این میزان ۷۱ میلیارد لیتر انتقال نفت و ۶۶ میلیارد لیتر فراورده نفتی منتقل شده است.

مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران گفت: انتقال فرآورده با خط لوله حدود یک میلیارد دلار برای کشور ارزش افزوده دارد، چنانچه اگر بخواهیم ۱۳۷ میلیارد لیتر را با نفتکش انتقال دهیم، نیازمند ۵.۵ میلیون نفتکش هستیم و هر نفتکش هر مسیر رفت و برگشت را ۱۲۰۰ کیلومتر طی می‌کند که مصرف گازوئیل آن‌هم به طور میانگین برابر ۳۸ لیتر در هر صد کیلومتر خواهد بود که اگر بخواهیم با نفتکش نفت و فرآورده‌های نفتی را انتقال دهیم، نیازمند ۲.۵ میلیارد لیتر گازوئیل هستیم.

وی گفت: هم اکنون ۸۰۰ میلیون لیتر سوخت برای انتقال مصرف می‌کنیم؛ بنابراین با این کار ۱.۷ میلیارد لیتر سوخت صرفه‌جویی می‌شود که برابر با یک میلیارد دلار خواهد بود.

مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران افزود: خط لوله گوره جاسک هدف اصلی‌اش صادراتی بود و این موضوع در اساسنامه آن ذکر شده است. این پروژه مربوط به شرکت ملی نفت بوده و یک انشعاب این خط لوله، نفت خام بندرعباس را تأمین خواهد کرد.

رحیمی ادامه داد: ۳.۸۵۰ میلیارد سوخت به نیروگاه‌ها تحویل داده شد. در زمینه جلوگیری از قاچاق و انشعاب از خط لوله نیز دو راهکار استفاده از پهپاد و فیبر نوری را مدنظر داریم.

وی گفت: در سال جدید حدود ۱۰۰۰ کیلومتر به خطوط لوله کشور افزوده خواهد شد که اصلی‌ترین آنها خط لوله ۲۶ اینچی رفسنجان به بندرعباس، خط لوله تبریز به ارومیه و خط لوله ۲۲۸ کیلومتری رفسنجان به یزد و خط لوله نظامیه اهواز به اندیمشک خواهد بود.

 

دیگر خبرها

  • افزایش یک‌هزار کیلومتری طول خطوط لوله انتقال نفت در سال جاری
  • پیکر مطهر شهید ۲۵ ساله پس از ۳۸ سال شناسایی شد
  • ۲.۷ میلیون بنای فرسوده و ناکارآمد شناسایی شد
  • انشعاب گیری خط دوم آبرسانی سد درودزن به شهر صدرا انجام شد
  • آب‌دزدی در مازندران با سه‌هزار انشعاب غیرمجاز
  • پیکر مطهر شهید «محمد رنجنوش» شنبه تشییع می‌شود
  • حفر و تجهیز ۳۷ حلقه چاه آب شرب طی سال گذشته در همدان
  • شناسایی متهم برداشت غیرمجاز یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریالی در تربت حیدریه
  • شناسایی بیش از ۳۱۰۰ فقره انشعاب غیر مجاز آب در مازندران
  • جمع آوری انشعاب غیرمجاز در روستای گوگ تپه ارومیه