Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@16:11:22 GMT

از دختر بودنت راضی هستی؟

تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۹۷۱۳۴

از دختر بودنت راضی هستی؟

ایسنا/خراسان جنوبی دختران به دلیل رفتارهایی رفتارهایی در جامعه با آنان می‌شود گاهی از دختر بودن خود زده می شوند و این بسیار ناراحت کننده است.

دختر یک موجود مهم آفرینش است که گاهی در میان دغدغه‌های زندگی، توانایی‌هایش نادیده گرفته می‌شود.

یک دختر بیش از هر چیز به دیده شدن نیاز دارد؛ به اینکه توانایی‌اش دیده شود؛ تشویق شود؛ دیگران همراه کودکانه‌های درونش شوند و همراهش شادی کنند نه اینکه شادی‌هایش را سرکوب کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

می‌توان شاد بود، اما حریم دخترانه را نابود نکرد؛ می‌توان کودکانه‌ها را زندگی کرد بدون اینکه از دختر بودن ناراضی بود و می‌توان زندگی کرد با شادی‌های دخترانه‌.

محدودیت‌های بیش از حد معمول 

میری، یکی از دختران دانشجوی بیرجندی به ایسنا گفت: از دختر بودنم راصی هستم اما وقتی محدودیت‌هایم بسیار بیشتر از برادرم است این امر من را بسیار آزار می‌دهد.

وی افزود: می‌دانم محدودیت ها به خاطر خودم و حمایت از من است، اما گاهی خروج آن از حد معمول جلوی پیشرفت را می‌گیرد.

این دختر بیان کردد وقتی حتی خانواده‌ام به من اعتماد ندارند تا کار بزرگی انجام دهم؛ دیگر چه انتظاری می‌توان از جامعه برای توجه به دختران داشت در حالی که می‌توانند در تحقق آرزوهای خود و دیگران بسیار اثرگذار باشند؛ چنانکه بسیاری از کارآفرینان موفق زن و دختر هستند.
 

دختران را تنها در روزهای خاص یاد نکنید

احمدی، یک دختر بیرجندی که توانسته کارشناسی ارشد حقوق را بگیرد و اکنون یک  فرد فعال در جامعه است، در مورد اینکه آیا از دختر بودن خود راضی است یا خیر، به ایسنا می‌گوید: دختران پیش از هر چیزی به شناخت ویژگی‌های خود توسط جلنعه نیاز دارند.

وی با بیان اینکه این روزها حس می‌کنم خواست‌های یک زن و دختر در بین بحث‌های سیاسی تبدیل به گوشت قربانی شده، افزود: زنان و دختران انگار تنها در بازی‌های سیاسی دیده می‌شوند.

احمدی اظهار کرد: انگار زن یک موجود تک بعدی است، اما من به عنوان دختر این اجتماع هم دوست دارم از منظر اقتصادی دغدغه نداشته باشم و هم با آرامش با خانواده‌ام به کنسرت بروم؛ چرا که نه؟

وی بیان کرد: من دوست دارم به راحتی نیازهای اقتصادی خود را تامین کنم و هم تمایل دارم حداقل گاهی مسابقات ورزشی ملی رو از نزدیک در استادیوم ببینم.

احمدی اظهار کرد: من به عنوان‌ یک دختر نه پیامک اخطار حجاب را راهی به سوی محجبه شدن زنان جامعه می‌دانم و نه پیامک اخطار عقب ماندن قسط بانک را در شان ایرانی.

وی تصریح کرد: یک دختر نباید احساس کند در جامعه به عنوان یک فرد ضعیف به او نگاه می‌شود؛ این نوع نگاه او را از درون می‌کشد.

توان افزایی دختران را تقویت کنید 

توکلی، یک دختر کارآفرین نیز به ایسنا می‌گوید: با یافتن توانایی‌های خود و با گذراندن دوره‌های توان افزایی توانستم به کارآفرینی برسم.

وی افزود: زندگی در میام انبوه نتوانستن‌ها بسیار سخت است و این امر از دختر یک فرد ضعیف می‌سازد؛ من نخواستم این امر را باور کنم بلکه سعی کردم دائما به خود بگویم تو توانمندی تو می‌توانی.

توکلی ادامه داد: پدر و مادرم در رشد کردن این ویژگی در درون من بسیار نقش داشتند؛ آن‌ها هیچ گاه نگفتند تو نمی‌توانی بلکه همیشه همراهم بودند.

وی افزود: گاهی باید به دختران یاد داد تا روی پای خود بایستند؛ دخترانه نه مردانه. آنان باید یاد گیرند که تنها به خاطر وجود خود توانمند هستند درحالی که همیشه این امر در جامعه سرکوب می‌شود.

عدم توجه و افسردگی‌های طولانی 

بهناز زال، یک روانشناس در خراسان‌جنوبی گفت: فراهم نبودن امکانات اجتماعی و دسترسی پیدا نکردن به فرصت‌های مناسب تحصیلی و شغلی از مواردی است که می‌تواند سبب ناخشنودی و افسردگی دختران و زنان را فراهم آورد.

وی افزود: همچنین در برخی مناطق کودک همسری رواج پیدا کرده، این امر هم باعث افسردگی دختر در بلندمدت می‌شود چراکه زودتر از آنچه که باید و در دوران کودکی وارد زندکی مشترک شده است.

زال ادامه داد: زنان از مهم‌ترین ارکان شادابی و سلامت هر خانواده به شمار می‌روند و افسردگی آنان می‌تواند کانون گرم خانواده را به خطر بیندازد.

وی اظهار کرد: افسردگی زنان در دوره‌های مختلف زندگی زنان پدیدار می‌شود همچنین فیزیولوژی بدن آن‌ها از نظر هورمونی، شرایط را برای بروز افسردگی و اختلال‌های خلقی مهیا می‌کند. 

حمایت‌ها را دریغ نکنید 

این روانشناس با بیان اینکه زنان در هنگام دختر بودن و سن کم باید مورد توجه قرار گیرند تا درخت شادی در وجودشان رشد کند، بیان کرد: با توجه به نقش مهم خانم‌ها در خانواده و اجتماع و وظایف مهمی مثل بارداری و حفظ بقای بشر که به آن‌ها محول شده، افسردگی‌شان، هزینه بیشتری را متوجه خانواده و اجتماع خواهد کرد.

زال، پیشیگیری از افسردگی در خانم‌ها را مهم دانست و گفت: به حالت‌های روانی خانم‌ها و پیشگیری و درمان به موقع افسردگی‌شان باعث ارتقای سطح بهداشت روانی خواهد شد. 

زال با بیان اینکه استرس‌های ناشی از زندگی اجتماعی و فرهنگی نیز نقش مهمی را در این زمینه استرس دارند، ادامه داد: زن و دختر به خاطر ویژگی‌هایی که دارد نیاز دارد دائما از حمایت‌هایی برخوردار باشد که نباید از او دریغ شود.

دختران به دلیل این در آینده مرکز ثقل خانواده می‌شوند، باید اکنون مورد احترام و حمایت قرار گیرند تا افسردگی و بیماری‌هایی که شاید هیچ گاه جبران نشود سراغش نیاید؛ اکنون باید هریک از خود بپرسیم برای دختران خانواده خود چه کرده‌ایم؟

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی دختر بودن یک دختر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۹۷۱۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح حجاب در ۶۰۰ هزار مدرسه دخترانه | وظایف را انجام ندهیم، جامعه به بی‌حیایی دچار می‌شود

عصر ایران نوشت: معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: وقتی در فضای مدرسه اقدامات معلمان را می‌بینیم درمی‌یابیم که اقدامات تربیتی و آموزشی برخی معلمان از جنس چندین نسل قبل است.

حجت الاسلام پورثانی در رویداد دختر ایران که رویدادی برای روایتگری پیشرفت‌های ایران است گفت: دانش آموزان ما سال‌ها از ما جلوتر هستند. وقتی در فضای مدرسه اقدامات معلمان را می‌بینیم در می‌یابیم که اقدامات تربیتی و آموزشی برخی معلمان از جنس چندین نسل قبل است.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: امروز وقتی در مدرسه حاضر می‌شویم می‌بینیم که فضای دانش‌آموزان فضایی است که سال‌ها با ما متفاوت است. دانش آموز می‌بیند معلمش اصلاً صحبت‌هایش را درک نمی‌کند و او را بی‌جا قضاوت می‌کند.

حجت‌الاسلام پورثانی با بیان اینکه قطعا اثرپذیری دختران از مادران زیاد است؛ گفت: دختری که امروز یار و یاوری ندارد و کسی به او اهمیت نمی‌دهد، دختری که امروز در جنگ روایت‌ها چندان بر سر سفره روایت‌های ما و مدرسه نمی نشیند طبیعی است که پای روایت دشمنان ایران بنشیند.

حجت‌الاسلام پورثانی گفت: وقتی چنین دانش آموزی فضایی هم برای تخلیه هیجاناتش ندارد در هنگام بروز حوادث و اعتراضات، برای تخلیه هیجان خود به خیابان می‌آید و به شبیه سازی آنچه که در ذهن خود پرورش داده بود اقدام می‌کند.

وی افزود: در سال ۱۴۰۱ من معاون پرورشی در شهر مشهد بودم؛ در آن زمان می‌دیدم که دختر ما زیست مشترکی با مشاوران و مدیران و معلمانش نداشته و مشاور و معلم او هم نتوانسته بودند درکی از زیست دختر دانش آموزش داشته باشند.

 وی با طرح این سوال که امروز کدام معلم و مشاور است که یک ساعت با دانش آموز صحبت کند و حرف‌هایش را بشنود گفت: ما باید اردوهایی برگزار کنیم که اگر دختران در اردوگاهی حضور پیدا می‌کنند بدون حضور نامحرم و بدون حجاب باشند تا علاوه بر سپری کردن اوقات فراغت، تماما به گفتگو بپردازند.

معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه دختران ایران حق دارند شادی کنند گفت: گاهی از مسئولان می‌پرسم شما دخترانتان را به کجا می‌برید تا آنها شادی کنند؟ ما نیاز به فضاهای مناسبی برای شادی دختران و سپری کردن اوقات فراغتشان داریم.

حجت‌الاسلام پورثانی گفت: نقطه قوت انقلاب اسلامی در دنیا اتفاقاً اهمیت دادن به نقش زن و دختر ایرانی است. جمهوری اسلامی می‌خواهد دختر ایرانی کنشگر باشد. اما ما نتوانستیم به خوبی این موضوع را برای دختر ایرانی بازگو کنیم؛ در حالی که جهان غرب برعکس، دختر را کالایی مصرفی می‌بیند اما به بهترین شکل تبلیغاتی این نگاه به دختر و زن را تزیین می‌کند.

حجت‌الاسلام پورثانی گفت: رویداد دختر ایران رویدادی برای بیان روایت صحیح از دختران ایران است. روایتی صحیح از نقشی که دختر می‌تواند داشته باشد. روایتی که می‌گوید دختر ایرانی سال‌ها در چه جایگاهی بوده و امروز می‌تواند در ایران عزیزمان در چه جایگاهی قرار بگیرد. روایتی که بیان می‌کند اسلام هم چگونه به دختر نگاه می‌کند و چه جایگاهی برای او در نظر می‌گیرد.

 وی با بیان اینکه امروز روایتگری بر عهده ماست؛ گفت: در ۶۰۰ هزار مدرسه دخترانه باید این وظیفه روایتگری پیشرفت ایران و دختر ایرانی را انجام دهیم. در کنار آن هم ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس در حال اجراست.

 حجت‌الاسلام پورثانی خاطر نشان کرد: باید از تشکل‌های دانش‌آموزی همچون اتحادیه انجمن‌های اسلامی تشکر کنیم؛ در حالی که امروز همه هجمه‌ها بر روی دختران عزیز ایران ماست؛ این تشکل‌ها پای کار آمدند. اگر ما وظایف خود را به خوبی انجام ندهیم؛ جامعه ایرانی به همان سرنوشت بی‌عفتی و بی حیایی دچار می‌شود که برخی از جوامع مسلمان امروز به آن دچار شدند.

دیگر خبرها

  • ۱۶ طرح حجاب و عفاف در مدارس در حال اجراست
  • دختر کاراته کا قمی بر سکوی قهرمانی کشور قرار گرفت
  • معاون وزیر آموزش و پرورش: ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس در حال اجرا ست
  • معرفی نفرات برتر رده سنی نوجوانان دختر کاراته قهرمانی کشور
  • اجرای طرح حجاب در ۶۰۰ هزار مدرسه دخترانه | وظایف را انجام ندهیم، جامعه به بی‌حیایی دچار می‌شود
  • اجرای ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس
  • دختران حق دارند شادی کنند/ هجمه دشمن روی دختران ایران است
  • دختران حق دارند شادی کنند/ همه هجمه دشمن روی دختران ایران است
  • گرما موجب افزایش افسردگی و خشونت
  • ۱۹ بازیکن به اردوی والیبال دختران نوجوان فراخوانده شدند