Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: بیش از 74-75 درصد و نزدیک به 80 درصد پول‌های جمع شده مردم در بانک‌ها، در دلالی زمین، مسکن و بعضا دلالی سکه صرف می‌شود.
به گزارش خبرگزاری آریا، محسن مهرعلیزاده در پاسخ به این سوال که «برنامه جنابعالی برای اصلاح نظام بانکی چیست؟ به ویژه در بحث ناتراز بودن بانک‌ها، خلق نقدینگی، اعطای تسهیلات بدون ضمانت و افزایش معوقات چه برنامه‌ای دارید؟» افزود: در واقع، پول جمع شده در بانک‌ها تبدیل به قدرت تخریب بالا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با تاکید بر اینکه این قضیه نیز بدون تردید به دلیل کوتاهی بانک مرکزی اتفاق افتاده است گفت: اگر بانک مرکزی تاکنون با قاطعیت عمل می‌کرد، می‌توانست بانک‌ها را بدون بگیر و ببند، مکلف به عمل در چارچوب بانکداری و هدایت صحیح پول به سمت تولید کند.
مهرعلیزاده افزود: فعالیت در این وضعیت اگر برای بانکی صرف می‌کرد، می‌ماند و اگر نمی‌کرد، قطعا کم کم شروع به محدود شدن می‌کرد.
وی بیان کرد: به دلیل شناخت دقیق من از بانک و اینکه بنده موسس بانک دی بودم، می‌توانم بگویم متاسفانه تعدد بیش از اندازه بانک‌های خصوصی موجب تجارت یا دلالی شدن کار بانکداری یا ورود به بازار‌های مسکن و زمین شده است که از دلایل بروز گرانی، کمبود‌ها و تخریب در بازار‌ها است.
مهرعلیزاده گفت: به نظر من باید بانک‌ها را به صورت جدی و قطعی محدود به دریافت پول‌های مردم به صورت امانت و پس‌انداز کرده و آن را برای تولید استفاده کنیم و منظور از تولید، نه لزوما حضور در بورس است بلکه به صورت وام در اختیار تولید قرار گیرد.
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد: کمتر از 23 درصد از پس‌انداز‌های مردم در بانک‌ها با وثیقه‌های سنگین و غیرقابل عمل و نرخ بهره بسیار بالا در اختیار تولیدکننده قرار می‌گیرد. به همین دلیل، تولیدکنندگان رغبتی برای پول گرفتن از بانک‌ها ندارند و در تولید دچار کسری می‌شوند.
وی اضافه کرد: یکی از بانک‌های خصوصی از نظر حجم و اندازه محدود است و کار بسیار حرفه‌ای بانکداری انجام می‌دهد، اما اکثر بانک‌های خصوصی، کارشان را در بحث دلالی توسعه می‌دهند.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از صدا و سیما، مهرعلیزاده گفت: اگر بانک مرکزی با قاطعیت این کار را انجام می‌داد، پول کم زوری که از مردم جمع می‌شود، در بانک‌ها تبدیل به پول پر زور شده و وارد تولید می‌شود تا اگر مشکل و مانعی برای تولید است از جمله مسائل مالی، برطرف شود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: پول بانک دلالی بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۹۸۲۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوام روند نزولی نرخ تورم

آخرین آمارهای بانک مرکزی نشان می‌دهد رشد حجم پول به عنوان شاخص سنجش انتظارات تورمی، در زمستان ۱۴۰۲ به کمترین رقم از خرداد ۹۷ تا کنون رسیده است.

به گزارش مشرق، آمارهای بانک مرکزی از شاخص های پولی حاکی از آن است که رشد حجم پول در زمستان سال گذشته به کمتر از ۲۵ درصد رسید.

شاخص رشد حجم پول، یکی از معیارهای سنجش انتظارات تورمی در جامعه به شمار می‌رود. در شرایطی که جامعه انتظار افزایش تورم را داشته باشد، افراد با هجوم به بازار دارایی‌ها و خرید کالاهای سرمایه‌ای نظیر طلا، ارز و ...، تلاش می‌کنند سرمایه‌های خود را از تورم حفظ کنند. این اقدام با تبدیل شبه پول به پول، باعث افزایش سریع حجم پول می‌شود و سهم پول به عنوان بخش سیال نقدینگی را افزایش می‌دهد.

بالا رفتن نرخ رشد حجم پول به معنی رشد تقاضا و در نتیجه رشد تورم از ناحیه افزایش تقاضاست؛ بر همین اساس، کاهش نرخ رشد حجم پول، به معنای فروکش کردن انتظارات تورمی و حاکم شدن چشم انداز مثبت از روند نزولی تورم در ماه‌های پیش رو است.

اجرای سیاست تثبیت اقتصادی توسط بانک مرکزی طی حدود ۱۵ ماه گذشته، باعث شده بازار ارز و دیگر بازارهای دارایی ثبات بیشتری را نسبت به پیش از اجرای این سیاست تجربه کنند. محمدرضا فرزین از زمان ورود به بانک مرکزی، با معرفی و اجرای سیاست تثبیت، «پیش‌بینی‌پذیر کردن شاخص‌ها» را هدف خود از اجرای سیاست تثبیت اعلام کرد.

تورم نقطه به نقطه در آستانه بازگشت به کانال ۲۰ درصدی

آخرین گزارش‌های مراجع آماری هم نشان می‌دهد نرخ تورم در فروردین در ادامه روند ماه‌های اخیر نزولی بوده است.

در همین رابطه مرکز آمار از بازگشت تورم سالانه به کانال ۳۰ درصد خبر داد و اعلام کرد نرخ تورم سالانه در فروردین امسال به ۳۸.۸ درصد کاهش یافته است.

طبق اعلام مرکز آمار، تورم نقطه به نقطه هم در فروردین امسال به ۳۰.۹ درصد کاهش یافت و در آستانه بازگشت به کانال ۲۰ درصدی است. بانک مرکزی هم به تازگی از کاهش تورم نقطه به نقطه مصرف کننده به کمتر از ۳۵ درصد خبر داد.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • تعاونی‌های تولید؛ مصداق مشارکت مردم در اقتصاد
  • دستور رئیسی به بانک ها درباره وام ازدواج، مسکن و اشتغال
  • طرحی برای اخذ مالیات از دلالی‌های مخرب در بازارهای مختلف
  • رونق تولید با مالیات بر سوداگری
  • سرگیجه با آمار تورم
  • تدوام روند نزولی نرخ تورم
  • نرخ تورم در دولت رئیسی چند؛ ۳۰، ۴۰، ۵۰، ۶۰ یا بیشتر؟
  • بانک ها هیچ دلیل و علاقه ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • تورم ترکیه چقدر است؟
  • تورم نقطه به نقطه فروردین ماه اعلام شد