Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری فارس، حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور صبح امروز در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: در این ۱۶ ماه که از ورود کرونا به کشور می‌گذرد، سه موج بلند را پشت سر گذاشتیم و تقریبا داریم موج چهارم هم را پشت سر می‌گذاریم.
وی تاکید کرد: اینروزها در کشور زبان تشکر دارای لکنت شده و زبان نقد که باز بوده امروز هم باز است و متاسفانه زبان تحریف راه افتاده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
اگر از  وزارتخانه‌ای تشکر نمی‌کنید حداقل از مردم تشکر کنید. 
رئیس جمهور با اشاره به روزهای ابتدایی ورود ویروس کرونا به کشور اظهار داشت: دیدید در کشورهای بزرگ چه شد، ماسک را از دست هم قاپیدند. اما شرکت‌های ما و صنعت ما وارد شدند و در زمان کوتاهی توانستیم ماسک را تولید کنیم و قیمت را متعادل کنیم. ما اصلا شرایط غیرعادی نداشتیم. 
وی افزود: معاون درمان وزارت بهداشت، اعلام کرد ۵۰ درصد بیمارستان‌های کشور اکسیژن ساز ندارد. سریعا همه اینها تجهیز شد. 
روحانی تصریح کرد: در اروپا مردم مراجعه کردند به بیمارستان‌‌ها و آن‌ها را در چمن و ماشین خواباندند. اگر یک نمونه از اینها در کشور ما اتفاق افتاده بود این رسانه‌های خارجی چه می‌کردند. بخشی از اقدامات در راستای طرح تحول سلامت بود. بعضی این طرح را نمی‌فهمند. بابا؛ این سه کلمه است، کجای آن را نمی‌فهمید.
وی بیان داشت: دنیا دچار تعجب شد. دهها سران کشورهای جهان به من گفتند چطور توانستید اینکار را انجام دهید. مردم بدانند کار دولت یازدهم و دوازدهم در زمینه بهداشت در تاریخ ایران از زمان هخامنشیان تا الان بی‌نظیر بود.
رئیس جمهور گفت: سه چیز در مخیله من نمی‌گنجد که راجع به برجام، انقلاب دیجیتال و تحول سلامت برخی شک کنند. در این سه تا فکر نمی‌کردم چون از واضحات و بدیهیات بود. در این ایام می‌بینیم عدالت و انصاف و تحریف و تغییر و آمار دورغ؛ که چی بشود آنهم در این دور که خیلی مسائل واضح است و خیلی بالا پایین ندارد. 
وی با اشاره به قطع برق در کشور گفت: خیلی مهم است خدمات مستمر باشد. یک خدماتی دولت می‌دهد که اگر نباشد ساعتی کشور را بهم می‌زند. اگر گاز نرسد کشور چه می‌شود؟. خدمات موثر و مستمری به مردم ارائه شده است. تولید کشور یک روز متوقف نشد. چرخه تولید یک لحظه متوقف نشد. 
روحانی بیان داشت: مدافعین سلامت در خط مقدم بودند. هیچ پزشک و پرستاری بخاطر آنکه ماسکش استاندارد نبود و یا کمبودهایی بود بیماری را رها نکردند. بسیج و سپاه، هلال احمر و همه به میدان آمدند. نقش مقام معظم رهبری و مراجع حوزه علمیه خیلی مهم بود. اقدامات رهبری ستاد ملی کرونا را تقویت کرد. کار و عمل ایشان خیلی نقش داشت. اینکه روضه ایشان به تنهایی در حسینیه انجام شد خیلی حرف داشت. 
وی بیان داشت: از روز اولی که این ویروس وارد کشور شد در اطلاع رسانی یک «آن» مسامحه نشد. ما سلامت مردم را با هیچ چیز معامله نمی‌کنیم. کشور ایران یکی از منظم‌ترین کشورها در اعلام آمار بوده است. اطلاع رسانی شفاف یکی از بزرگترین افتخارات دولت و وزارت بهداشت بود. شفافیت مال دولت یازدهم و دوزادهم است.
رئیس جمهور تصریح کرد: واکسن نشان داده شد که خیلی مهم است. در مساله واکسن بحث خیلی بود که این واکسن‌ها چگونه است. یکی می‌گفت از شرق بیاورید من نمی‌زنم، یکی می‌گفت از غرب بیاورید من نمی‌زنم. وقتی اطمینان حاصل شد گفتیم ورود واکسن خارجی با قدرت انجام شود. ما در کوواکس برای ۱۶ میلیون و ۸۰۰ هزار دوز ثبت‌نام کردیم. برخی شرکت‌های خصوصی برای خرید واکسن مجوز دارند اما نتوانستند وارد کنند. هنوز هم اگر می‌توانند بروند وارد کنند.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: روحانی رییس جمهور جلسه ستاد کرونا رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۹۸۶۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توانمندسازی خانواده‌ها در زمینه سواد سلامت

فرشید رضایی سرپرست دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی اظهار کرد:  سواد سلامت رسانه از جمله مقوله های مهم سواد سلامت برای توانمندسازی جامعه و سازمان ها است که جای خالی آن و ضرورت توانمندسازی خانواده ها و دانش آموزان در مورد سواد سلامت رسانه، پس از همه گیری کووید-۱۹ بیش از پیش مشخص شده است.

وی بیان کرد: پیدایش ویروس جدید کرونا در سال ۲۰۱۹ و همه گیری جهانی بیماری تنفسی کووید-۱۹ یکی از بزنگاه های مهم تاریخ بهداشت جهان محسوب می شود. علاوه بر همه گیری بیماری تنفسی در ۴ سال اخیر، همه گیری اطلاعات نادرست و شایعات و باورهای نادرست بهداشتی نیز باعث رنج و مرگ هزاران نفر در جهان شد. ناکافی بودن سواد سلامت رسانه ی مردم جهان پاشنه ی آشیل برنامه های بهداشت در برابر این ویروس شناخته شد.

رضایی ادامه  داد: فرهنگ سلامت بعنوان یکی از اثرگذارترین حوزه ها در سلامت جامعه بسیار تحت تأثیر و تعامل دو سویه با فضای تبلیغاتی و رسانه ها است.

سرپرست دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی افزود: توانمندسازی مادران و دانش آموزان و سفیران سلامت طلبه جزو اولین برنامه های توانمندسازی در زمینه سواد سلامت رسانه است.

وی افزود: در دوران پاندمی و گسترش اطلاعات نادرست بهداشتی مجهز بودن آحاد جامعه بویژه مادران خانواده و کودکان و نوجوانان می تواند سپر حفاظتی مهمی برای سلامت جامعه باشد. ارتقای سلامت جامعه و اعتلای فرهنگ سلامت در گرو افزایش سواد سلامت جامعه و توانمندی و مشارکت مردمی است و به همین دلیل بهبود سواد سلامت رسانه از اولویت های آموزش بهداشت محسوب می شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • دخالت نابجا در حوزه سلامت از دست وزارت بهداشت خارج شده است
  • ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در کشور به بهره برداری رسید
  • ضرورت توانمندسازی خانواده‌ها در زمینه سواد سلامت
  • رئیسی: عملیات «وعده صادق» ما را در باشگاه قدرت های منطقه ای در بالاترین رده ها قرار داد
  • اجرای دو پویش ملی سلامت در برنامه وزارت بهداشت
  • داروی ایرانی بیماران SMA وارد بازار می‌شود / برنامه وزارت بهداشت برای پویش ملی سرطان
  • ۱۵ هزار تخت بیمارستانی جدید تا پایان امسال راه‌اندازی می‌شود
  • رئیسی: شاهد انتخابات با شکوه خواهیم بود
  • راه کار‌های اساسی در زمینه حفظ سلامت دهان و دندان در جامعه/ برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دندان چیست؟
  • توافق ایران و عربستان در زمینه تسهیل صدور روادید تجاری و برقراری پرواز مستقیم بین دوکشور