Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، رسانه‌های خارجی امروز (شنبه) به نقل از گزارش سازمان ملل نوشتند که این سازمان به مقامات اماراتی درباره شکنجه زندانیان سیاسی در این کشور هشدار داده‌اند. 

این رسانه‌ها افزودند که کارشناسان سازمان ملل متحد هشدار داده‌اند که شرایط حبس گروهی از زندانیان سیاسی در امارات که در سال ۲۰۱۳ بازداشت شدند، معادل شکنجه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«مری لالور» گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد در این ارتباط گفت که پنج زندانی در دمای بالای ۴۰ درجه سانتیگراد برای مدت‌های طولانی در سلول انفرادی محبوس شده و نیروهای امنیتی از روشن کردن دستگاههای خنک کننده در سلولهای آنها خودداری می‌کنند.

این گزارشگر سازمان ملل با اشاره به وضعیت وخیم زندانیان سیاسی در امارات، خواستار آزادی فوری آنها شده است. برخی از این زندانیها بیش از هشت سال است که در زندانهای امنیتی این کشور محبوس شده‌اند.

رسانه‌های خارجی اعلام کرده‌اند که تاکنون بارها از مقامات اماراتی خواهان توضیح در این ارتباط شده‌اند، ولی آنها از پاسخگویی خودداری می کنند.

گزارشگر سازمان ملل نام پنج زندانی سیاسی در امارات که در بدترین وضعیت ممکن در زندان نگهداری می‌شوند اعلام کرده است.

«محمد المنصوری»، «حسن محمد حمد»، «حذیف راشد عبدالله الاویس»، «علی سعید الکتدی»، «سایم حمدون اشحی» عضو گروه موسوم به «امارات ۹۴ » هستند که از وکلا، دانشجویان و استادان دانشگاه تشکیل شده بود. اعضای این گروه در سال ۲۰۱۳ به اتهام تلاش برای ساقط کردن حکومت امارات دستگیر شدند.

گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد همچنین گفت که احکام صادر شده برای این فعالان سیاسی بیش از حد سنگین بوده و از ابتدا نیز نباید به دلیل استفاده از حق و آزادی‌های تضمین شده برای همه، دستگیر می‌شدند.

خانم لالور افزود که ادعاهای نگران کننده‌ای مطرح شده که این عده برای مدت‌های طولانی در سلول‌های انفرادی محبوس شده‌اند، پنجره‌هایشان پوشیده شده تا آسمان و آفتاب را نبینند و دستگاه خنک کننده‌شان نیز خاموش شده است. وی اضافه کرد که چنین شرایطی مصداق شکنجه است.

سازمان ملل متحد در این ارتباط اعلام کرده که دسترسی این عده به وکیل در دوران محاکمه نیز توسط دولت امارات به شدت محدود شده است.

پس از تحولات کشورهای عربی در سال ۲۰۱۱، مقام‌های امارات دست به سرکوب شدید فعالان سیاسی و اجتماعی اسلام‌گرا زدند. مهم‌ترین گروهی که از سوی دولت امارات سرکوب و اعضای آن بازداشت شدند، «گروه الاصلاح» بود. حکومت امارات این عده را به وابستگی به گروه «اخوان المسلمین» و تلاش برای سرنگونی حکومت متهم کرده، اتهامی که این گروه آن را رد می‌کنند.

در امارات قانون اساسی و یا قوانین مدون مشخصی در ارتباط با مسایل اقتصادی، سیاسی و اجتماعی وجود ندارد و تشکیل هرگونه حزب و یا گروه نیز در این کشور ممنوع است. دولت ابوظبی به همین دلیل با هرگونه حرکت و یا تظاهرات اعتراضی به شدت برخورد و آن را سرکوب می‌کند.

برچسب‌ها سازمان ملل متحد ایرنا قانون اساسی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان ملل متحد ایرنا قانون اساسی سازمان ملل متحد ایرنا قانون اساسی زندانیان سیاسی سیاسی در امارات سازمان ملل متحد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۹۸۹۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حق‌آبۀ لرستان فدای بازی‌ سیاسی شد/ کشاورزان ‌مهاجرت کرده‌اند

رئیس سازمان نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی لرستان با بیان اینکه حقابۀ لرستان فدای بازی‌های سیاسی شده‌ است، گفت: رودخانۀ کشکان با آب‌آورد ۶ میلیارد مترمکعب ظرفیت ساخت سد را دارد، اما جوانان با وجود اراضی کشاورزی به حاشیۀ شهرها کوچ کرده‌اند. - اخبار استانها -

کامران ساروقی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در خرم‌آباد با اشاره به خسارت سیل 1398 در لرستان اظهار داشت: این سیل خسارت بسیار بالایی به ابنیه، راه‌ها، اراضی کشاورزی و باغات این استان به‌ویژه در خرم‌آباد، کوهدشت، نورآباد، چگنی و پلدختر وارد کرد و اگر سد گاوشمار(معشوره) در لرستان ساخته می‌شد شاهد حجم ویرانگر سیل نبودیم، بنابراین اگر نمایندگان از احداث این سد دفاع می‌کردند خسارت 10 هزار میلیارد تومانی به پلدختر در سیل 1398 تحمیل نمی‌شد.

رئیس سازمان نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی لرستان با بیان اینکه 160میلی‌متر بارندگی در فروردین سال 1398 در دلفان داشتیم ‌و تمام بستر رودخانه، باغات و اراضی حاشیۀ رودخانه را از بین برد، افزود: ‌مسئولان بعد از وقوع حوادث تازه به فکر چاره‌جویی می‌افتند و برنامه‌ای بلندمدت برای جلوگیری از حوادثی مانند سیل وجود ندارد.

‌وی با بیان اینکه 12میلیارد مترمکعب آب در لرستان سالانه تولید می‌شود که این حجم عظیم از آب به‌صورت روان‌آب از این استان خارج می‌شود، ابراز کرد: عدم اجرای درست روش‌های آبخوان‌داری و آبخیزداری سبب بروز سیل در لرستان می‌شود.

ساروقی با اشاره به قطع بی‌رویۀ درختان در لرستان‌ یادآور شد: ساخت جاده‌های بدون مطالعه، تجاوز در حریم رودخانه‌ها، تغییرات در محیط‌زیست و بودجۀ ناچیز منابع طبیعی بر تکرار سیل در این استان افزوده‌ است.

او با گریزی به قانون توزیع عادلانۀ آب در 52 ماده، خاطرنشان کرد: ما در لرستان با وجود این قانون از حجم عظیم استفاده از تولید آب غافل مانده‌ایم و کشاورزان لرستان به‌دلیل عدم حق برداشت آب‌های تولیدی به شهرهای دیگر مهاجرت کرده‌اند.

ساروقی با تذکّر اینکه حقابۀ لرستان فدای بازی‌های سیاسی شده‌ است، بیان کرد: رودخانۀ کشکان با آب‌آورد 6 میلیارد مترمکعب ظرفیت ساخت سد را دارد، اما جوانان با وجود اراضی کشاورزی به حاشیۀ شهرها کوچ کرده‌اند.

او بیان کرد: قانون توزیع عادلانۀ آب در  لرستان اجرا نمی‌شود و از نمایندگان جدید درخواست می‌کنم از حقابۀ این استان در مجلس دفاع کنند.

رئیس سازمان نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی لرستان با طرح این پرسش که چرا باید برنج در جنوب کشور با آب این استان کشت شود، اما کشاورزان خودمان از آب محروم باشند، اعتراض کرد که کشاورزان لرستان چرا حق کاشت یونجه و ذرت علوفه‌ای را ندارند؟!

ساروقی با اعلام اینکه مدیریت منابع آب لرستان با عملکرد ضعیف خود جفایی عظیم را در حق کشاورزان روا داشته‌است، توضیح داد: حدود 40سال است که حقابۀ این استان به‌دلیل عدم مدیریت و کوتاهی نمایندگان ضایع شده‌است.

او با طرح این سئوال که چرا ساخت سد گاوشمار با دستور مستقیم رئیس‌جمهور هنوز اجرایی نشده‌ است، از مسئولان خواست که درصد پیشرفت فیزیکی این سد را از زمان صدور این دستور اعلام کنند.

رئیس سازمان نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی لرستان بیان کرد: خلأ روش‌های علمی و نوین در مدیریت رواناب‌ها، عدم اقدام به‌موقع و اقدامات پیشگیرانه سبب می‌شود که شاهد خسارت هرسالۀ بارندگی در این استان باشیم.

انتهای پیام/ 644/.

دیگر خبرها

  • سازمان همکاری‌ اسلامی نسل‌کشی فلسطینی‌های غزه را محکوم کرد
  • برخورد قانونی با سوءاستفاده کنندگان از قانون معافیت سربازی
  • برخورد قانونی با سوء استفاده کنندگان از قانون معافیت سربازی
  • وحدت نیرو‌های انقلاب رمز عبور از تهدیدات است
  • تک‌روی و سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند
  • محسن رضایی از جلسات با گروه‌های سیاسی دنبال چه هدفی است؟
  • اخطار محسن رضایی به تک‌روی و سهم‌خواهی برخی جریانات / سعید محمد به گله‌مندی پرداخت
  • محسن رضایی: سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند
  • محسن رضایی: تک‌روی و سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند
  • حق‌آبۀ لرستان فدای بازی‌ سیاسی شد/ کشاورزان ‌مهاجرت کرده‌اند