Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-04@22:44:34 GMT

اعتراض هزاران نفر در سراسر اسپانیا به خشونت جنسیتی

تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۰۰۰۹۸

اعتراض هزاران نفر در سراسر اسپانیا به خشونت جنسیتی

به گزارش روز شنبه ایرنا به نقل از نشریه ال کنفیدنسیال، واقعه قتل «آنا» دختر خردسال اهل تنریفه و خواهرش «اولیویا» که از حدود یک ماه پیش ناپدید شدند، خون مردم اسپانیا را به جوش آورده و آنها با شعارهای «عدالت مردسالارانه کافی است»، «وزارت برابری کجاست»، «ما همه اینجا نیستیم، اولیویا و آنا از ما کم شده اند» تجمع کرده و فریاد اعتراض سر دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهروندان اسپانیایی از گروه‌های سنی مختلف با شمع و پلاکارد نوشته هایی در محکوم کردن خشونت جنسیتی در این کشور گرد هم آمدند.

مارتا کاررامینیانا، از اعضای جنبش فمنیستی مادرید به خبرگزاری افه گفت: متجاوزان نه دیوانه هستند و نه بیمارو آن‌ها زن‌ستیزند.      

مسئله یافتن جسد بی جان دختر بچه اسپانیایی به اندازه ای ناراحت کننده بود که «پدرو سانچز» نخست وزیر اسپانیا نیز ضمن ابراز همدردی با خانواده و مادر این کودکان، این جنایت را «به شدت وحشیانه» خواند.  

از مصادیق قتل‌های خانوادگی، قتل فرزند توسط پدر برای انتقام از مادر است که به عقیده کارشناسان و روانشناسان اسپانیایی در اصطلاح «خشونت جایگزین» نامیده می‌شود.

بر اساس آمار منتشر شده در شبکه تلویزیونی اسپانیا (rtve) از سال ۲۰۱۳ با احتساب سه مورد قتل جدید در سال جاری میلادی (۲۰۲۱)، ۴۱ کودک توسط پدرانشان برای انتقام از مادرها در این کشور جان خود را از دست داده اند. در اسپانیا، ماه می گذشته (اردیبهشت- خرداد) به دلیل قربانی شدن هفت زن و یک کودک، به عنوان «ماه سیاه» توصیف می‌شود.

همچنین از آغاز سال جاری میلادی تا کنون، ۱۹ زن به دست همسر و یا همسر سابق خود در اسپانیا به قتل رسیده اند؛ آمار تکان دهنده ای که مجموع قتل‌های ناشی از خشونت‌های جنسیتی در اسپانیا از سال ۲۰۰۳ میلادی را به یکهزار و ۹۷ نفر افزایش داده و نگرانی مقام‌های این کشور را به همراه داشته است.

به نوشته نشریه ال موندو، بر اساس ارزیابی‌های انجام شده از سوی سیستم جامع نظارت بر موارد خشونت جنسیتی در اسپانیا، شاخص هایی وجود دارد که نشان می‌دهد، خشونت توسط متجاوز علیه قربانی می‌تواند سایر نزدیکان به ویژه کودکان تحت مراقبت وی را نیز در بر بگیرد. به این ترتیب طبق آمار ارائه شده از سوی این نهاد، در حال حاضر 471 خردسال در اسپانیا در معرض خطر قربانی شدن توسط والدین خود قرار دارند. از این تعداد 415 نفر در وضعیت خطر متوسط، 55 نفر در معرض خطر بالا و یک کودک با خطر شدید مواجه است.  

در اسپانیا، خشونت جنسیتی یکی از اصلی ترین نگرانی‌های حقوق بشری است. قوانین جدید برای سازمان‌های بهزیستی و پلیس اسپانیا قدرت بیشتری در نظر گرفته تا از رفتار خشونت آمیز مرد پیش از خطرآفرینی جلوگیری کنند. اگر چه اقدامات قانونی مهمی به منظور ریشه کن کردن این جنایت در این کشور اروپایی صورت گرفته که از منظر عفو بین‌الملل گام‌های مثبت و سازنده ای ارزیابی می‌شوند اما در مرحله اجرا و توسعه همچنان ناکافی به نظر می‌رسند.

برچسب‌ها اسپانیا خشونت خانگی پدرو سانچز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اسپانیا خشونت خانگی پدرو سانچز اسپانیا خشونت خانگی پدرو سانچز خشونت جنسیتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۰۰۰۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازداشت ۲ هزار نفر از معترضان حامی فلسطین در آمریکا

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، آسوشیتدپرس نوشت: اعتراضات و بازداشت‌ها تقریبا در تمام بخش‌های آمریکا رخ داده است. اما اعتراضات ۲۴ ساعت گذشته در دانشگاه کالیفرنیا در لس‌آنجلس بیش از همه توجهات را جلب کرده است زیرا که اوایل روز پنجشنبه به وقت محلی با حمله پلیس ضدشورش به معترضان صحنه‌های پرآشوبی در آنجا ثبت شد.

صدها نفر از معترضان در دانشگاه کالیفرنیا از دستور پلیس برای ترک محل اعتراضات خودداری کرده و زنجیره انسانی تشکیل دادند. پلیس نیز برای سرکوب آنها از بمب‌های صوتی استفاده کرد.

مقام‌های پلیس کالیفرنیا اعلام کردند که در سرکوب این اعتراضات دستکم ۲۰۰ تن بازداشت شدند.

استفاده از خشونت و ابزارهای پلیسی برای مقابله و سرکوب تجمعات و اعتراضات آرام و روز افزون دانشجویان و جوانان آمریکایی و ورود پلیس به محیط دانشگاهی، مخالف ادعاهای آن کشور در باره اصل آزادی بیان و آزادی تجمعات بوده و محیط و مراکز علمی را امنیتی می سازد.

جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا در واکنش به خیزش دانشجویان در سراسر دانشگاه‌های این کشور و بدون اشاره به اینکه این دانشجویان به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه معترض هستند، مدعی شد: هرچند در آمریکا حق بیان اعتراض وجود دارد اما جایی برای نفرت‌پراکنی یا خشونت نیست.

وی افزود: من درک می کنم که مردم (آمریکا) احساسات قوی و اعتقادات عمیقی دارند و در آمریکا به حق بیان آنان احترام می گذاریم و از این حقوق محافظت می کنیم، اما این (مساله) باید بدون خشونت، بدون تخریب، بدون نفرت و در چارچوب قانون انجام شود.

بایدن معترضان (هواداران ملت فلسطین در برابر جنگ غزه) را متهم کرد که موجب ترس و ارعاب دیگران شده و گفت که آمریکا کشور بی قانونی نیست.

دیگر خبرها

  • هزاران صهیونیست برای سرنگونی نتانیاهو شعار دادند
  • تپه‌های باستانی قم میراث‌دار گنجینه تاریخ هزاران ساله
  • چرا زنان بیشتر از مردان عمر می‌کنند؟
  • تحریم‌های جدید انگلیس علیه شهرک‌نشینان صهیونیست
  • تشدید تحریم‌های انگلیس علیه شهرک‌نشینان افراطی اسرائیلی
  • ابهام در قرارداد زاکانی با چینی‌ها | واردات هزاران خودروی برقی با شرکت ساختمانی | تردید بزرگ که آیا اصلا قراردادی منعقد شده یا نه!
  • بازداشت هزاران دانشجو در آمریکا دروغ آزادی بیان را اثبات کرد
  • بازداشت ۲ هزار نفر از معترضان حامی فلسطین در آمریکا
  • واکنش بایدن به اعتراض دانشجویان حامی فلسطین
  • واکنش در سازمان ملل به خشونت علیه دانشجویان آمریکا