Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران با اشاره به فعالیت‌های شرکت فولاد مبارکه در راستای حفظ و صیانت از محیط زیست اظهار کرد: شرکت فولاد مبارکه جزو اولین شرکت‌هایی است که موفق به دریافت استاندارد ISO14000 (شامل استانداردهای بین‌المللی در رابطه با سیستم‌های زیست محیطی ) شده و روند سرمایه گذاری این شرکت در بحث محیط زیست به یک بنچ مارک برای صنعت فولاد تبدیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سید رسول خلیفه سلطانی در گفت وگو با ایراسین با بیان این مطلب در ادامه افزود: همچنین شرکت فولادمبارکه روی مباحث زیست محیطی همچون فیلترینگ و کاهش آلایندگی های محیطی بشدت در حال فعالیت است. پالایش گرد وغبارها و فیلترینگ آنها، همچنین جلوگیری از نفوذ آلایندگی به آب‌های سطحی و عمیق و پالایش پساب‌های کارخانه خود اقدام کرده و عملا در استاندارد خوبی از زاویه رعایت مسائل زیست محیطی قرار دارد.

مدل سرمایه گذاری فولاد مبارکه برای محیط زیست، بنچ‌مارک صنعت فولاد ایران

وی افزود: خوشبختانه بودجه‌های قابل قبولی نیز برای مسائل مربوط به زیست محیطی از سوی فولاد مبارکه در نظر گرفته شده و این موضوع تبدیل به یک بنچ مارک در صنعت فولاد شده و سبب می شود تمامی شرکت‌های فولادی نیز از این زاویه الهام گرفته و در راستای حفظ محیط زیست گام بردارند. همچنین محیط زیست نیز می‌تواند این روش را به عنوان الگو در نظر بگیرد و به بقیه صنایع تعیین تکلیف کند تا رویه‌های زیست محیطی را مانند شرکت فولاد مبارکه دنبال کنند.

فضای سبز اطراف فولاد مبارکه بسیار گسترده و وسیع است

دبیر انجمن تولید کنندگان فولاد ایران در خصوص تلاش فولاد مبارکه برای حفظ محیط زیست و ایجاد فضای سبز در منطقه اظهار کرد: فضای سبزی که شرکت فولاد مبارکه در اطراف خود ایجاد کرده بسیار گسترده و وسیع است و این اقدامات که با سرمایه گذاری عظیمی صورت گرفته همه نشان دهنده این است که خوشبختانه فولاد مبارکه در این زمینه موفق عمل کرده است.

افزایش تولید همراه با کاهش مواد اولیه مصرفی موفقیت بزرگ فولاد مبارکه

یکی از موضوعاتی که همواره مد نظر شرکت فولاد مبارکه بوده و در اهداف کلان زیست محیطی این شرکت نیز تعریف شده، کاهش مصرف منابع و مواد اولیه مصرفی است؛ در این باره نیز خلیفه سلطانی اظهار کرد: هراندازه نسبت محصول تولید شده به مصرف مواد اولیه افزایش یابد، به قطع یک موفقیت بسیار بزرگ برای تولیدکننده خواهد بود که در این زمینه نیز می بینیم شرکت فولاد مبارکه توانسته در این چارچوب حرکت کند و رکوردهای زیادی را از خود بجای می‌گذارد. در واقع با کاهش مصرف مواد اولیه و حتی تجهیزات توانسته در این مسیر گامهای بزرگی بردارد.

دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران در خصوص تعاملات شرکت فولاد مبارکه با سازمان‌های مرتبط با محیط زیست و مراجع نظارتی استان اصفهان نیز اینگونه پاسخ داد: خوشبختانه تعاملات شرکت فولاد مبارکه اصفهان با سازمان محیط زیست در شرایط خوبی قرار دارد و دریافت لوح تقدیر از زاویه مسئولان کشوری خود گواهی بر تایید عملکرد قابل قبول این شرکت بزرگ فولادی است.

نگاهی بر اهداف کلان زیست محیطی شرکت فولاد مبارکه

کاهش مصرف منابع ، انرژی و آب
کاهش مستمر آلاینده‌ ها و جایگزینی مواد مخرب محیط زیست
کاهش مصرف منابع و مواد اولیه مصرفی
تلاش در جهت حفظ ونگهداری فضای سبز موجود
کاهش تولید ضایعات و تفکیک و بازیافت آنها در حد امکان و حرکت به سوی تولید  پاک  و اقتصاد سبز
ارتقاء سطح آگاهی ها و توانمندیهای کارکنان
همکاری و تعامل به سازمان ها ،تشکلها و مراجع نظارتی جهت مشارکت در فرهنگ سازی عمومی و کنترلهای زیست محیطی به عنوان بخشی از مسئولیت های اجتماعی شرکت فولاد مبارکه است.

دریافت گواهینامه استاندارد مدیریت انرژی ISO50001

گفتنی است شرکت فولاد مبارکه طی تلاش‌های مستمری که در راستای حفظ محیط زیست پایدار داشته در سال 1394 موفق شد گواهینامه استاندارد مدیریت انرژی ( ISO50001) را دریافت کند. در واقع برنامه ریزی های گسترده این شرکت، در کنار تعریف پروژه های متعدد این موفقیت حاصل شده است

استاندارد مدیریت انرژی 50001 ISO توانمندسازی سازمان‌ها برای استقرار سیستم‌ها و فرایندهای لازم برای بهبود عملکرد انرژی شامل بازدهی، کاربری و مصرف انرژی را در پی دارد. این استاندارد به‌منظور هدایت سازمان برای کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای، کاهش هزینه‌های انرژی و دیگر موارد تاثیرگذار بر محیط‌زیست از طریق مدیریت نظام‌مند انرژی اجرا می‌شود.

سخن آخر...

موارد یاد شده در این گزارش تنها گوشه کوچکی از اقدامات صورت گرفته توسط شرکت فولاد مبارکه در راستای حفظ و صیانت از محیط زیست است. این شرکت همواره در تلاش بوده تا ضمن توسعه صنعت و اقتصادی کشور، محیط زیستی پایدار را برای استان اصفهان و نسل های آینده حفظ کند.

منبع: الف

کلیدواژه: شرکت فولاد مبارکه دبیر انجمن تولید فولاد مبارکه راستای حفظ سرمایه گذاری فولاد ایران مواد اولیه صنعت فولاد زیست محیطی کاهش مصرف محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۰۲۲۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم بهره‌گیری از فناوری‌ و دستاورد‌های دانش‌بنیان در حفاظت محیط زیست

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا در جلسه شورای‌ عالی حفاظت محیط زیست که عصر امروز پنجشنبه به ریاست حجت‌الاسلام سیدابراهیم رئیسی تشکیل شد، ۶ دستور کار این جلسه، شامل رفع تعارضات محیط زیستی دستگاه‌های مختلف در استان‌های فارس، زنجان، خراسان شمالی، مازندران و اصفهان، ارتقای ۵ عرصه حفاظت شده، اصلاح، بازنگری و انتزاع در حدود و شمولیت ۵ منطقه حفاظت شده، تعدیل بهای مطالبه ضرر و زیان تلف شدن جانوران وحشی و تعیین تعرفه‌های آزمایشگاه‌های معتمد به تصویب رسید.

رئیس جمهور در این جلسه، مردمی کردن حفاظت از محیط زیست از طریق ایجاد حس مسئولیت و دغدغه‌مندی در عموم مردم نسبت به حفاظت از محیط زندگی خود را از مهم‌ترین ماموریت‌های سازمان و شورای‌عالی حفاظت محیط زیست دانست و تصریح کرد: تحقق این هدف نیازمند تهیه و تدوین طرحی جامع شامل تعریف دقیق ملاحظات زیست محیطی همراه با زمانبندی مشخص است.

رئیسی تلاش برای تحقق عدالت محیط زیستی و بهره‌گیری از روش‌ها و دستاورد‌های دانش‌بنیان در راستای ارتقای سیاست‌ها و راهکار‌های حفاظتی از محیط زیست را از دیگر مسئولیت‌ها و مأموریت‌های مهم سازمان و شورای حفاظت محیط زیست برشمرد و سازمان محیط زیست را موظف کرد علاوه بر به کارگیری فناوری‌های روز با تعریف دقیق شاخص‌های زیست محیطی برای بهره‌برداران صنعتی، کشاورزی و عمرانی از عرصه‌های طبیعی و همچنین کمک گرفتن از ظرفیت دستگاه‌های مختلف مثل ظرفیت نیرو‌های نظامی و انتظامی که اشراف کاملی بر همه مناطق کشور دارند، ظرفیت و اثرگذاری اقدامات حفاظتی از محیط زیست کشور را ارتقا دهد.

رئیس جمهور از همه کارشناسان ادارات محیط زیست خواست که در تعیین سیاست‌ها، بررسی درخواست‌های بهره‌برداران صنعتی، معدنی و کشاورزی و اقدامات حفاظتی از محیط زیست بر مبنای شاخص‌ها و مبانی قابل دفاع و اقناع‌کننده و نه صرفاً سوابق آن مناطق اعمال نظر کنند و اجازه ندهند بهره‌برداری و استفاده از ثروت‌های ملی و عمومی با دلایل غیرقابل دفاع متوقف شده یا با مشکل مواجه شود.

وی با اشاره به برخورداری کشور از بدنه کارشناسی ارزشمند، بر بهره‌گیری شایسته از نظرات کارشناسی و تخصصی در زمینه پاسخگویی به درخواست‌های بهره‌برداری از عرصه‌های طبیعی تاکید کرد و اظهار داشت: پس از اعمال دقیق قوانین و مقررات در ارائه مجوز‌ها با رویکرد حل مسئله، قدم بعدی نظارت و پایش دقیق اجرای سیاست‌ها و چارچوب‌های حفاظتی از سوی بهره‌برداران و اعمال قاطع و جدی قانون علیه خاطیان و متخلفان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گام ستاد اقلیم و محیط زیست برای رسیدن به الگوی کاهش آلایندگی در نیروگاه‌ها و صنایع بزرگ
  • ۲ واحد شن و ماسه متخلف در یزد پلمب شدند
  • رئیسی: حفاظت از محیط‌زیست باید مردمی شود
  • چالش‌های زیست‌محیطی در توسعه هوش مصنوعی
  • بررسی مسائل زیست محیطی اصفهان در جلسه شورای عالی حفاظت محیط زیست با حضور رئیس جمهور
  • مجوز زیست محیطی بهره‌برداری از معدن آلبلاغ صادر شد
  • لزوم بهره‌گیری از فناوری‌ و دستاورد‌های دانش‌بنیان در حفاظت محیط زیست
  • مجوز زیست محیطی بهره‌برداری از معدن آلبلاغ اسفراین صادر شد
  • اخطار زیست محیطی به سه واحد خدماتی در نهاوند
  • ۷۲ هزار میلیارد تومان از بدهی تولیدکنندگان برق پرداخت شد