Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون توسعه پایدار، محیط زیست و آب اتاق بازرگانی ایران گفت: شرکت فولاد مبارکه در مسیر توسعه و حفظ محیط زیست اقدامات قابل توجهی انجام داده است و باید اقدامات این شرکت در کاهش مصرف آب مثل بازچرخانی و تصفیه پساب ۹ شهرستان مجاور این شرکت بیش از پیش به جامعه اطلاع رسانی شود تا جامعه از اقدامات ارزنده زیست محیطی این شرکت در راستای بهره گیری از آبهای تجدیدپذیر مطلع شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  

فرشید شکرخدایی، رئیس کمیسیون توسعه پایدار، محیط زیست و آب اتاق بازرگانی ایران، در گفت و گو با خبرنگار ایراسین با اشاره به هفته محیط زیست اظهار کرد: چالش محیط زیست در کشورهای درحال توسعه، ریشه دار است چرا که بین دوگانه توسعه صنعتی و حفظ محیط زیست باید تعادل ایجاد کرد. تعادل بخشی بین توسعه صنعتی و حفظ محیط زیست به این معناست که می توان همگام با توسعه از محیط زیست هم حفاظت کرد و تجربه کشورهای توسعه یافته نظیر اتریش می تواند در این مسیر موثر واقع شود.

رئیس کمیسیون توسعه پایدار، محیط زیست و آب اتاق بازرگانی ایران گفت: تمرکز بر مفاهیم توسعه پایدار و در نظر گرفتن منافع نسل های آتی، می تواند پیش روی دولتمردان ما در راستای حفاظت از محیط زیست قرار بگیرد. 

وی اضافه کرد: حفظ محیط زیست فقط گونه انسانی را در بر نمی گیرد و شامل تمام زیستمندان می شود که در این زمینه به توجه و تمرکز بیشتری بر محیط زیست نیاز داریم و موضوع «آمایش سرزمین» و تطابق کشور با ظرفیت‌های بالقوه هر اقلیم می تواند در راهبرد «توسعه بر مبنای اقلیم» نقش مهمی ایفا کند.

شکرخدایی گفت: موضوعاتی نظیر فرهنگ، جامعه و اقلیم می تواند در طراحی توسعه موثر باشد و باید از شتاب‌زدگی اقتصادی بدون درنظر گرفتن پارامترهای محیط زیستی اجتناب کرد. در این راه بهره‌مندی از ظرفیت‌های بوم‌گردی و توسعه گردشگری به عنوان صنعت سبز می‌تواند بستر مناسبی در افزایش تولید ناخالص داخلی کشور همگام با حفظ محیط زیست را فراهم کند. 

شرکت فولاد مبارکه در حفظ محیط زیست اقدامات بنیادین انجام داده است

رئیس کمیسیون توسعه پایدار، محیط زیست و آب اتاق بازرگانی ایران با تاکید بر اینکه صنعت گران کشور موضوع اقلیم و فرهنگ را در اولویت طرح‌های توسعه ای خود قرار دهند، گفت: از سه دهه گذشته تاکنون، شرکت فولاد مبارکه توانست سازوکار مصرف بهینه آب را در اولویت استراتژی خود قرار دهد و اقدامات این شرکت در کاهش مصرف آب خام با بهره‌گیری از بازچرخانی و تصفیه پساب ۹ شهرستان مجاور این شرکت را شاهدیم و نیاز است که این موارد بیش از پیش به جامعه اطلاع رسانی شود تا جامعه از اقدامات ارزنده زیست محیطی این شرکت در راستای بهره گیری از آبهای تجدیدپذیر مطلع شود.  

وی اضافه کرد: سیاست توسعه ای زیرمجموعه‌های شرکت فولاد مبارکه در نقاطی از کشور که با چالش آب کمتری مواجه است هم استراتژی مناسبی توسط این شرکت است که نشان می‌دهد مدیران این شرکت توسعه بر مبنای اقلیم را مدنظر قرار داده اند. 

«توسعه بر مبنای اقلیم»؛ راه عبور از مسائل زیست محیطی 

شکرخدایی به اهمیت آب نزد ایرانیان اشاره ای کرد و گفت: با توجه به جانمایی جغرافیایی ایران در جهان، همواره مساله آب نزد اهالی ایرانشهر مهم بوده است و ما وامدار تمدنی هستیم که آب را در زیر زمین جابه جا می کرد تا مبادا تبخیر شود ولی امروز با هدررفت منابع آبی به ویژه با توسعه کشاورزی، نسل های آینده را از این نعمت بی بهره کرده ایم.

وی باز هم بر «توسعه بر مبنای اقلیم» تاکید کرد و توضیح داد: توسعه صنعتی در بخش هایی از کشور که متناسب با شرایط اقلیم منطقه نباشد، سنجیده نیست؛ چراکه کشور ایران مجموعه ای از اقلیم های متفاوت است و نیاز است دولتمردان با بازنگری مجدد نسبت به توسعه صنعتی متناسب با اقلیم دقت بیشتری کنند.

منبع: الف

کلیدواژه: رئیس کمیسیون توسعه پایدار شرکت فولاد مبارکه حفظ محیط زیست توسعه صنعتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۰۲۶۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصفهان دهم اردیبهشت میزبان اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا (ACD)

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ رییس اتاق بازرگانی استان اصفهان گفت: این اجلاس با حضور نمایندگان حدود ۳۰ کشور عضو در اتاق بازرگانی اصفهان از دهم تا دوازدهم اردیبهشت برگزار خواهد شد.
امیرکشانی، این اجلاس را میزبان رؤسای ۲۵ اتاق بازرگانی و اعضای هیأت رئیسه اتاق کشور‌های آسیایی دانست وافزود:هیات‌های مهمی از اتاق‌های مجمع آسیایی در این اجلاس ۲ روزه مهمان اصفهان خواهند بود و فضای تجاری، اقتصادی و بین المللی شهر را تغییر خواهند داد.
وی با اشاره به اینکه تلاش می‌کنیم در این اجلاس اصفهان را به عنوان یک شهر مهم آسیایی نشان دهیم، گفت: کشاورزی و امنیت غذایی، سرمایه گذاری، توسعه پایدار، گردشگری و فناوری و دانش بنیان از موضوعات مورد بحث در کمیسیون‌های مجمع ACD است.
رئیس اتاق بازرگانی استان اصفهان توسعه پایدار را یکی از موضوعاتی اجلاس اصفهان دانست و افزود: اصفهان رشد صنعتی خوبی داشته، اما از لحاظ محیط زیستی بسیار آسیب دیده و سعی می‌کنیم این اجلاس بر محیط زیست اصفهان هم تأثیر گذار باشد هر چند نمی‌توان مشکلات محیط زیستی را در مدت ۲ روز برطرف کرد.
وی ادامه داد: با قوت و قدرت تلاش می‌کنیم که این اجلاس بین‌المللی در شهر اصفهان به طور مطلوب برگزار شود، چرا که این میزبانی یک امتیاز جهانی برای معرفی ایران و اصفهان به جهان خواهد بود.
قائم مقام دبیر دومین اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا گفت: هدف از این اجلاس گفتگو بین کشور‌های آسیا است که از ۴۶ کشور در این قاره، ۳۵ کشور عضو مجمع ACD هستند.
سعید ابراهیمی ادامه داد: از بین ۳۵ کشور عضو مجمع برای ۳۲ کشور دعوتنامه رسمی ارسال شده و پیگیری‌ها از طریق دفاتر وزارت‌خارجه و سفارتخانه‌ها در دست بررسی است.
مجمع گفتگوی همکاری آسیا Asia cooperation dialogue با هدف ارتقای همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در چاآم تایلند تأسیس شد.
ایران در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ به عنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد و در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده ایران است.
کشور‌های بحرین، بنگلادش، بروئنی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سیریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD هستند.
استانبول نخستین میزبان این اجلاس در سال ۲۰۲۱ بود.

دیگر خبرها

  • رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس: تنها ۲۰ حکم قانون هوای پاک اجرا شده است
  • خریداری پرندگان برای بازگردان آن‌ها به طبیعت + فیلم
  • بازگردان پرندگان به طبیعت به همت دوستدار محیط زیست
  • تعاملات سایپا با فولاد مبارکه در راستای افزایش ۱۰۰ درصدی تولید خودرو
  • راهیابی نمایندگان اتاق بازرگانی ارومیه به هیات رئیسه اتاق مشترک ایران و ترکیه
  • جامعه‌شناسی محیط‌زیست
  • اصفهان دهم اردیبهشت میزبان اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا (ACD)
  • پسماند‌ها به معضل محیط زیستی کشور تبدیل شده است
  • ۵ میلیارد دلار منابع برای رشد ۸ درصدی در آذربایجان‌شرقی
  • رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس بیان کرد؛ نمره ضعیف کشور در برخی شاخص های محیط زیستی