Web Analytics Made Easy - Statcounter

امیر صباغ مدیر اقتصادی و توسعه سرمایه گذاری ایمیدرو در گفت‌وگو با  خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره تعهدات این سازمان برای خرید از هپکو اظهار کرد: ایمیدرو نیازی به خرید تجهیزات ندارد، اما متعهد شد تا از طریق شرکت‌های تابعه و با خرید از هپکو به احیای این کارخانه کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنا بر آخرین اخباری که به دست من رسیده است ماشین‌آلات سفارش داده شده از طرف معدن گل گهر، از ایتالیا توسط هپکو خریداری شده تا پس از ورود به ایران و تکمیل شدن توسط هپکو به این شرکت تحویل داده شود.

او بیان کرد: شرکت ملی مس هم در حال انجام مذاکره برای خرید تجهیزات از هپکو است. سازمان راهداری به دلیل مشکلات هپکو در ارائه ضمانت‌ نامه بانکی موفق به خرید از این شرکت نشده است. دولت وقتی پولی در اختیار بخش خصوصی قرار می‌دهد باید در ازای آن ضمانتنامه بانکی دریافت کند. این ضمانت نامه برای حفظ دارایی‌های دولت در صورت عدم تحویل محصولات است.

صباغ با تاکید بر اینکه مذاکرات بخش معدن با هپکو در حال انجام است، تصریح کرد: شرکت‌هایی مثل گل گهر و چادرملو مذاکرات را تا مراحلی پیش برده‌اند، اما نکته حائز اهمیت این است که شرکت‌ها برای انجام عملیات پیمانکار می گیرند و پیمانکار اقدام به خرید تجهیزات می‌کند. در حقیقت شرکت‌های پیمانکاری مشتری تجهیزات هستند و به عنوان بخش خصوصی تصمیم می‌گیرند که از هپکو خرید کنند یا نه.

مدیر اقتصادی و توسعه سرمایه گذاری ایمیدرو گفت: حتی ارز مدت دار به هپکو می‌دهیم تا این شرکت به تولید بازگردد، اما باید توجه داشت که این شرکت، ۶ رقیب دیگر در داخل کشور دارد پس باید حمایت‌ها از هپکو منطقی باشد و منجر به بروز آسیب برای ۶ رقیب دیگر نشود. امروز واردات تجهیزات ممنوع است و بیش از یک سال که ثبت سفارش‌ خرید کالا در این حوزه بسته‌ شده است. خرید از هپکو بدون شک گران تر از خرید از شرکت‌های خارجی است، اما برای حمایت از این شرکت خرید تجهیزات را با قیمت بالاتر انجام می دهیم.

بیشتر بخوانید:

حمایت بخش معدن از هپکو و تامین ماشین آلات معدنی

او درباره واردات ماشین‌آلات دست دوم گفت: اغلب در پروژه‌های بزرگ از تجهیزات دست دوم استفاده نمی‌کنند چرا که در صورت بروز خرابی و آسیب، خسارت چند ده برابری را به معادن تحمیل خواهد کرد. به همین دلیل شرکت ها حتما تجهیزات نو استفاده می‌کنند. امروز حتی اجازه واردات تجهیزات داخلی سازی نشده به کشور هم داده نمی‌شود و از نظر حمایتی برای هپکو چیزی کم گذاشته نشده است، اما با توجه به شرایط هپکو برای دور زدن تحریم‌ها، بازگشت اعتبار و جلب اعتماد شرکت‌های خارجی بدون شک بازگشت این شرکت به وضعیت قبلی زمانبر خواهد بود.

صباغ گفت: برخی تجهیزات مورد نیاز معادن مس و سنگ آهن که در داخل کشور داخلی سازی نشده است، با توجه به ممنوعیت‌های وارداتی ثبت سفارش نشده و افت تولید را برای ما به همراه داشته است. حمایت‌های زیادی از هپکو انجام شده، اما برای رسیدن به سطح مطلوبی از فعالیت به زمان زیادی احتیاج دارد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت صمت ایمیدرو خرید تجهیزات شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۱۰۳۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم اجتناب از تجویز و مصرف سرپایی داروی سفتریاکسون

دکتر زهرا جهانگرد با تاکید بر اینکه تزریق آنتی‌بیوتیک سفتریاکسون فقط باید با تجویز پزشک و صرفاً در بیمارستان (در مکان مجهز به تجهیزات احیاء و تیم متبحر برای انجام عملیات احیاء) انجام شود، گفت: در صورت مصرف دارو در مراکز فاقد تجهیزات، منجر به عوارض دارویی شده، جان بیمار در خطر خواهد بود.

وی افزود: به‌منظور پایش علائم بالینی و تحت‌نظر به‌منظور پایش وقوع عوارض ناخواسته احتمالی، بیماران باید حداقل ۳۰ دقیقه پس از تزریق تحت نظر باشند و در صورت بروز هر گونه علائم و نشانه‌های ازدیاد حساسیت، تزریق دارو قطع و اقدامات حمایتی و درمانی لازم بر اساس علائم بالینی انجام گیرد. 

سرپرست دفتر نظارت و پایش مصرف فراورده‌های سلامت توصیه کرد: از تجویز و مصرف داروی سفتریاکسون در موارد مصرف تایید نشده و فاقد اندیکاسیون‌های تایید شده و همچنین مصرف خودسرانه و غیرمنطقی دارو‌های آنتی‌بیوتیک از جمله داروی سفتریاکسون اجتناب شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • دروازه‌بان شمس‌آذر رقیب جدی گلرهای ملی‌پوش! (عکس)
  • دقیقا چند ساعت در شبانه‌روز بشینیم، بایستیم و بخوابیم؟
  • پرداخت تسهیلات و تجهیزات حمایتی به خانوارهای آسیب دیده شفتی
  • خرید دستگاه تصفیه آب خانگی با خدمات طلایی شرکت آبگونه
  • لزوم اجتناب از تجویز و مصرف سرپایی داروی سفتریاکسون
  • حضور ۱۱۰ شرکت در نمایشگاه بین‌المللی صنعت پخش ایران
  • پیگیری وضعیت اقلام و تجهیزات منوریل در گمرکات کشور
  • رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم
  • (ویدئو) طرح آتش‌بس مصر؛ توقف جنگ یا خرید زمان برای اسرائیل؟
  • ویدیو/ طرح آتش‌بس مصر؛ توقف جنگ یا خرید زمان برای اسرائیل؟