Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در تهران گفت: خوشبختانه پوشش واکسیناسیون استادان و دانشجویان تا پایان شهریور کامل خواهد شد، یعنی حتی ما دانشجویان ترم اول که دروس آن‌ها تئوری بوده را نیز فراخواندیم و این افراد نیز تا انتهای تابستان واکسینه خواهند شد، اما برای حضوری شدن کلاس‌ها لازم است واکسیناسیون همه جانبه اتفاق بیفتد یعنی فقط واکسینه شدن دانشجویان، استادان و کارکنان دانشگاه کافی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش برنا؛ علیرضا زالی، فرمانده ستاد مقابله با کرونا در تهران درباره مشکلات اساسی که در آموزش پزشکی به دلیل وجود کرونا وجود دارد، گفت: گروهی که امسال در دانشگاه شهید بهشتی جزو برترین قرار گرفتند گروه بیهوشی و مراقبت‌های ویژه بودند، زیرا بیشترین بار و فشار کاری روی این افراد قرار داشته و دارد.

او افزود: تعداد زیادی از کارکنان این بخش شهید شدند و علی‌رغم تمام این مشکلات، همکاران ما توانستند کار آموزش را به خوبی انجام دهند. مشکل اصلی که ما داریم موضوع گره خوردن بحث آموزش و درمان بوده که مدت‌هاست با هم برخورد کرده است و ما امیدواریم که در آینده برای بهتر شدن شرایط همکاران این گره کور باز شود.

زالی ادامه داد: آموزش به شیوه‌های آنلاین و مجازی در کل دنیا رخ داده است و تصور می‌شود این نوع روش ادامه پیدا کند. در حال حاضر آموزش مجازی در دانشگاه شهید بهشتی نهادینه شده و از این به بعد دستاورد‌های آموزشی و شیوه‌های آموزش به روش‌های غیر حضوری را خواهیم داشت.

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در تهران بیان کرد: در حال حاضر مشکلات ما مربوط به رشته‌های تخصصی و بالینی است، وقتی که حرف از آموزش مجازی می‌شود تنها جایی که ما خیلی ضعف داریم و توانایی انطباق آن با آموزش مجازی را نداریم، به دستیاران و رزیدنت‌ها مربوط می‌شود. این افراد باید جراحی یا بیهوشی را یاد بگیرند که قسمتی از آموزش آن‌ها باید به صورت حضوری انجام شود و این همان بخشی است که در آن نقص وجود دارد.

او گفت: مشکل دیگر درآمد کم دستیاران بالینی است که با توجه به درگیری زیاد آن‌ها در بخش‌های مختلف، باعث شده فارغ‌التحصیلان کمتر گرایش به ماندن در این بخش داشته باشند. رشته‌هایی مثل داخلی، اطفال، طب اورژانس، برخی رشته‌های جراحی مانند جراحی اطفال و بخصوص رشته بیهوشی کمتر از سایر رشته‌ها شاهد تقاضای دستیاری در آن‌ها هستیم و این موضوعی است که باید درباره آن تحقیق و چاره‌ای برای حل آن اندیشیده شود.

زالی بیان کرد: مشکلات آموزش مجازی به صورت عام و تخصصی برای دانشجویان به مسائل زیر ساختی مربوط می‌شود. ممکن است مشکلات زیر ساختی در سایر کشور‌ها هم وجود داشته باشد که مهم‌ترین آن‌ها در ایران به پهنای باند و خلل‌های هزینه‌ها مربوط می‌شود. اما بر اساس گزارش‌های منتشر شده از سراسر کشور و به خصوص دانشگاه شهید بهشتی، این روند به سرعت در بخش آموزش‌های آنلاین، آفلاین و تعاملی رشد کرده است.

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در تهران افزود: موضوع زیر ساخت تا حدی پیگیری شده و مشکل هزینه‌ها را نیز باید در جای دیگری پیگیری کرد تا با کاهش هزینه‌ها همه افراد بتوانند از این آموزش‌ها بهره‌مند شوند.

واکسینه شدن دانشگاهیان کافی نیست

او گفت: خوشبختانه پوشش واکسیناسیون استادان و دانشجویان تا پایان شهریور کامل خواهد شد، یعنی حتی ما دانشجویان ترم اول که دروس آن‌ها تئوری بوده را نیز فراخوان کردیم و این افراد نیز تا انتهای تابستان واکسینه خواهند شد، اما برای حضوری شدن کلاس‌ها لازم است واکسیناسیون همه جانبه اتفاق بیفتد یعنی فقط واکسینه شدن دانشجویان، استادان و کارکنان دانشگاه کافی نیست.

زالی بیان کرد: به طور قطعی نمی‌توان گفت که از اول مهر کلاس حضوری خواهیم داشت یا خیر. عمده آموزش‌های بالینی که وابسته به حضور است در دوران شیوع ویروس کرونا با فراز و نشیب‌هایی همراه بود و با افزایش شیوع شاهد کاهش حضور دانشجویان بودیم.

او ادامه داد: در حال حاضر دستیاران و انترن‌ها به طور کامل در بالین حضور دارند. ما روند آموزش را در شرایط قرمز به طور کامل متوقف کردیم و حالا که وضعیت زرد یا نارنجی است دانشجویان ما وارد عرصه آموزش خواهند شد.

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در تهران تصریح کرد: دانشجویان بالینی ما در حال حاضر به صورت حضوری در حال آموزش دیدن هستند. در تلاشیم تا با پوشش کامل واکسیناسیون، شاهد حضور مابقی دانشجویانی که دروس پایه دارند، باشیم.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مشکلات آموزش پزشکی شهید بهشتی درمان آموزش مجازی جراحی درآمد طب ایران رشد پوشش واکسیناسیون ویروس علیرضا زالی کرونا واکسن کرونا واکسیناسیون کرونا فرمانده ستاد مقابله با کرونا در تهران آموزش مجازی حال حاضر رشته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۱۰۴۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان ۳۸ سال چشم‌انتظاری خانواده شهید چابکسری

رئیس ستاد ایثارگران نیروی زمینی ارتش خبر تفحص پیکر پاک سرباز شهید «‌حجت کاروان واجاری» را با حضور در منزل شهید، به خانواده‌اش در روستای سیاهکش شهرستان رودسر اعلام کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، سرهنگ محمد یعقوبی رئیس ستاد ایثارگران نیروی زمینی ارتش به همراه جمعی از مسئولان استانی و شهرستان رودسر، تفحص پیکر سرباز شهید حجت کاروان واجاری را به خانواده وی در روستای سیاهکش بخش چابکسر در شهرستان رودسر خبر داد.

وی تصریح کرد: سرباز شهید حجت کاروان واجاری، 29 آذر سال 1366 در منطقه زُبیدات به شهادت رسید و پیکر وی پس از گذشت 38 سال، به میهن اسلامی بازگردانده شد.

رئیس ستاد ایثارگران نیروی زمینی ارتش افزود: پیکر این شهید والامقام پس از تفحص از طریق آزمایش DNA شناسایی شد.

محمد رضا داوطلب مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان نیز گفت: پیکر مطهر این شهید، روز‌های آینده پس از تشییع در رشت و رودسر، در گلزار شهدای روستای خیاط محله بخش چابکسر به خاک سپرده خواهد شد.

انتهای پیام/.

 

دیگر خبرها

  • اطلاعیه شماره (۲) ستاد انتخابات درباره زمان پایان تبلیغات
  • ورود ۱۵۰۰ دستگاه اتوبوس به تهران تا پایان شهریور | خدمات پس از فروش اتوبوس های برقی بر عهده شرکت های داخلی خواهد بود
  • ثبت‌نام حضوری و الکترونیک کلاس اولی‌ها از امروز
  • اطلاعیه شماره ۲ ستاد انتخابات درباره زمان پایان تبلیغات
  • ۸ صبح فردا زمان تبلیغات نامزدهای انتخاباتی پایان می‌یابد
  • پیروز میدان غزه
  • دام‌ها در خوزستان به طور رایگان واکسینه می‌شوند
  • هزار حجاج استان سمنان برابر مننژیت واکسینه می‌شوند
  • پایان ۳۸ سال چشم‌انتظاری خانواده شهید چابکسری
  • چاپ هفت و نیم میلیون تعرفه برای مرحله دوم انتخابات