Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مرکزی رییس ستاد مناطق جغرافیایی آیت الله رییسی در استان مرکزی گفت: با تبادلات فکری و شفاف‌سازی می‌توان میزان مشارکت در انتخابات ۱۴۰۰ را ارتقا بخشید.

رییس ستاد مناطق جغرافیایی آیت الله رییسی در استان مرکزی گفت: با تبادلات فکری و شفاف‌سازی می‌توان میزان مشارکت در انتخابات ۱۴۰۰ را ارتقا بخشید.

دکتر فاطمه عزیزمحمدی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به ضرورت جلب مشارکت بانوان در انتخابات پیش‌ رو و با بیان اینکه این ستاد و کمیته بانوان ذیل ستاد آیت الله رییسی در استان مرکزی با هدف بصیرت‌زایی و افزایش آگاهی و جهت جلب مشارکت پرشور در انتخابات تلاش می کند، افزود: مسلما زنان در هر برهه و عرصه ای در کنار مردان و در مسیر آرمان‌های انقلاب حضور دارند تا سهم خود را در تعیین سرنوشت کشور ادا کنند و مسلما در ۲۸ خردادماه ۱۴۰۰ نیز با این دید که هر رای نقش تاثیرگذاری در آینده کشور دارد پای صندوق‌های رای حضور خواهند داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عزیزمحمدی تصریح کرد: مسلما زمانی که پای مصلحت کشور در میان باشد افراد با هر جایگاه علمی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سلیقه سیاسی در میدان حاضر می‌شوند و در این بین زنان نقش پررنگی دارند چراکه به عنوان یک مادر می‌توانند خانواده را با خود همراه کنند.

وی با تاکید بر اینکه طبق فرموده مقام معظم رهبری، هر رای در سرنوشت و آینده کشور اثرگذار است پس به ندای رهبرمان لبیک خواهیم گفت، افزود: ۲۸ خردادماه با تمام توان در انتخابات شرکت می‌کنیم تا نشان دهیم که رهبرمان را تنها نمی‌گذاریم و از رییس جمهور آینده کشور نیز حمایت می‌کنیم.

رییس کمیته بانوان ستاد آیت الله رییسی در استان مرکزی، بیان کرد: مسلما در برهه حساس کنونی با نشست‌ها، گفتمان‌ها و تبادل افکار و عقاید می‌توان اقشار مختلف بویژه زنان را برای مشارکت حداکثری جلب کرد و با تبیین اهداف و آرمان‌ها تلاش کرد تا نسبت به سرنوشت خودشان بی تفاوت نباشند، منکر فشارهای اقتصادی و تحریم‌ها نمی‌شویم، اما قطعا با رای دادن به دشمن می‌فهمانیم که نسبت به سرنوشت کشورمان حساس و دغدغه‌مند هستیم و این بصیرت‌افزایی و آگاهی‌بخشی قطعا به حضور پرشور و حداکثری زنان می‌انجامد.

عزیزمحمدی با بیان اینکه استفاده از فضای مجازی در شرایط کرونایی کنونی می‌تواند به جلب مشارکت بیشتر ختم شود، افزود: استان مرکزی به لحاظ جغرافیایی در مرکز کشور واقع شده و به کمک این موقعیت می‌توان با استان‌های مجاور کانال زد، مشارکت را توسعه بخشید و از تبادلات فکری برای تشویق و ترغیب مردم استفاده کرد و قطعا با شفاف‌سازی و آگاهی‌بخشی می‌توان انتخاباتی پرشور را رقم زد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: انتخابات ۱۴۰۰ مشاركت حداكثري بانوان سيدابراهيم رئيسي اراك استانی سیاسی استان مرکزی جلب مشارکت شفاف سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۱۰۴۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طعنه سنگین روحانی به شورای نگهبان و دولت؛ باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!

روحانی رمز توفیق برجام را حمایت ۸۰ درصدی مردم از آن عنوان کرد و گفت: تکیه‌گاه ما در مذاکرات برجام مردم بودند. در تمام نظرسنجی‌ها حتی نظرسنجی‌هایی که مخالفین دولت انجام دادند، نشان می‌داد ۸۰ درصد مردم موافق مذاکرات برجام بودند.

به گزارش سایت رسمی رئیس جمهور سابق ایران، حسن روحانی در جلسه دوره‌ای خود با وزیران و معاونان رئیس‌جمهور در دولت‌های یازدهم و دوازدهم، با تأکید بر اینکه اگر مردم از حکومت فاصله گرفتند، اداره جامعه سخت خواهد بود، افزود: ما در دولت دوازدهم با مشکلات ویژه‌ای روبه‌رو بودیم. گویا داعش و ترامپ و کرونا کافی نبود که اقداماتی هم در داخل شد تا دولت را زمین بزنند. در طول ۴ سال دولت دوازدهم به مردم گفتند اگر ما بیاییم مسائل شما را در کوتاه‌مدت حل می‌کنیم. در اقتصاد و سیاست و سیاست خارجی به مردم قول دادند، گفتند برجام دولت قوی می‌خواهد. اما ضربه کاری میزان مشارکت در انتخابات ۱۴۰۰ پس از انتخابات کم‌رمق مجلس در سال ۱۳۹۸ بود. وقتی مردم کنار زده می‌شوند و در امور کشور مشارکت ندارند، چطور می‌خواهند مشکلات را حل کنند؟

او رمز توفیق برجام را حمایت ۸۰ درصدی مردم از آن عنوان کرد و گفت: تکیه‌گاه ما در مذاکرات برجام مردم بودند. در تمام نظرسنجی‌ها حتی نظرسنجی‌هایی که مخالفین دولت انجام دادند، نشان می‌داد ۸۰ درصد مردم موافق مذاکرات برجام بودند. چون اکثریت مردم پشتوانه برجام بودند، این قانون به تصویب رسید وگرنه نمی‌گذاشتند برجام تحقق پیدا کند. وقتی ۷۳ درصد مردم در انتخابات حضور پیدا کردند معلوم است از دولت منتخب حمایت می‌کنند، وقتی مشارکت زیر ۵۰ درصد شد، مشخص است چه مشکلاتی پیدا می‌کنیم؟ روزی در منطقه افتخار می‌کردیم انتخاباتی با ۸۰ و ۸۴ درصد مشارکت برگزار می‌کنیم، حالا باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم.

دیگر خبرها

  • طعنه سنگین حسن روحانی به شورای نگهبان و دولت رئیسی / باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!
  • طعنه سنگین روحانی به شورای نگهبان و دولت؛ باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!
  • آخرین وضعیت شبیه‌سازی انتخابات الکترونیک در تهران
  • اظهارات جدید سخنگوی ستاد انتخابات کشور درباره مرحله دوم انتخابات مجلس/ چه کسانی واجد شرایط رای دادن هستند؟
  • آقای احمد خاتمی، چه کسی گفته شما بهشتی هستید؟
  • آینده برای لرستان روشن است/ لزوم مشارکت حداکثری در انتخابات
  • پیش بینی ۲۸۷ شعبه برای دور دوم انتخابات
  • نخستین پروانه بهره‌برداری شهرک دولتی صادر شد
  • نخستین پروانه بهره‌ برداری شهرک دولتی صادر شد
  • افزایش مشارکت مردم در حکمرانی و مردمی‌سازی جهش تولید اولویت است