Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران گفت: بررسی سهم واردات اقلام مختلف طی دو ماهه سال۱۴۰۰ به تفکیک کالاهای مصرفی، واسطه‌ای، سرمایه‌ای نشان می‎دهد در این مدت سهم کالاهای واسطه‌ای،۷۰.۹درصد، کالاهای مصرفی، ۱۵.۲درصد و کالاهای سرمایه‌ای ۱۳.۸ درصد بوده است.

به گزارش قدس آنلاین به نقل از سازمان توسعه تجارت، حمید زادبوم اظهار کرد: بررسی سهم واردات اقلام مختلف طی دو ماهه سال۱۴۰۰ به تفکیک کالاهای مصرفی، واسطه‌ای، سرمایه‌ای نشان می‎دهد در این مدت سهم کالاهای واسطه‌ای،۷۰.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۹درصد، کالاهای مصرفی، ۱۵.۲درصد و کالاهای سرمایه‌ای ۱۳.۸ درصد بوده است.

معاون وزیر و رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران گفت:  بررسی سهم واردات اقلام مختلف طی دو ماهه سال۱۴۰۰ به تفکیک کالاهای مصرفی، واسطه‌ای، سرمایه‌ای نشان می‎دهد در این مدت سهم کالاهای واسطه‌ای،۷۰.۹درصد، کالاهای مصرفی، ۱۵.۲درصد و کالاهای سرمایه‌ای ۱۳.۸ درصد بوده است. 

حمید زادبوم اظهار داشت: بررسی آمار تجارت خارجی نشان می‌دهد واردات کشور طی دو ماهه سال جاری به ۵۳۶۲ هزار تن و به ارزش ۶۵۲۵ میلیون دلار رسیده است که نسبت به سال قبل ۱۶.۵ درصد از نظر وزن کاهش و ۲۹.۵ درصد از نظر ارزش افزایش داشته است.

وی افزود: واردات کالا در اردیبهشت ماه به ۳۳۲۰ هزار تن و ۳۷۳۱ میلیون دلار رسیده است که نسبت به ماه قبل ۶۲ درصد از لحاظ وزن و ۳۳ درصد از نظر ارزشی افزایش داشته است.

 معاون وزیر و رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران ادامه داد:  پنج مبدا بزرگ وارداتی کشور شامل امارات متحده عربی با ارزش ۱۸۴۳ میلیون دلار و سهم ۲۸.۲ درصد از کل واردات، چین ۱۴۸۸ میلیون دلار و سهم ۲۲.۸ درصد ، ترکیه ۶۴۲ میلیون دلار و سهم ۹.۸ درصد، آلمان ۲۸۵ میلیون دلار و سهم ۴.۴ درصد و سوئیس ۲۸۳ میلیون دلار و سهم ۴.۳ درصد بوده است که سهم این پنج کشور از کل واردات، ۷۰ درصد است

متوسط قیمت هر تن کالای وارداتی، ۱۲۱۷ دلار که نسبت به سال قبل ۵۵ درصد افزایش داشته است.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: واردات سازمان توسعه تجارت میلیون دلار و سهم کالاهای واسطه ای کالاهای مصرفی درصد بوده نشان می دهد طی دو ماهه سرمایه ای ۸ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۱۱۳۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه‌ها کلانی که هوش مصنوعی روی دست مایکروسافت می‌گذارد

ایتنا - ساتیا نادلا، مدیرعامل مایکروسافت در این بیانیه گفت که دستیار هوش مصنوعی Copilot (کوپایلوت) تعداد مشترکین پولی خود را در این سه ماهه 35 درصد افزایش داد و به 1.8 میلیون نفر رساند.
مایکروسافت فعلا تصمیم ندارد هزینه‌های هوش مصنوعی خود را کاهش دهد. این غول فناوری درباره درآمد سه ماهه سوم خود اعلام کرد که به دلیل رشد تقاضا و افزایش میانگین هزینه در پلتفرم ابری خود، Azure، به سرمایه گذاری در هوش مصنوعی و خدمات ابری ادامه خواهد داد.

امی هود، مدیر ارشد مالی مایکروسافت، در این تماس گفت که مخارج سرمایه‌ای (آنچه یک شرکت برای خرید یا نگهداری دارایی‌ها خرج می‌کند) افزایش خواهد یافت. هود گفت: در حال حاضر، تقاضای کوتاه‌مدت هوش مصنوعی کمی بالاتر از ظرفیت موجود ما است.

این شرکت در سه ماهه سوم نزدیک به 11 میلیارد دلار برای اموال و تجهیزات هزینه کرده است  که 66 درصد بیشتر از هزینه‌ای است که در مدت مشابه یک سال قبل خرج کرده بود.

طبق بیانیه درآمد مایکروسافت در سه ماهه سوم از محصولات ابری خود، از جمله Azure (آزور)،  26.7 میلیارد دلار درآمد کسب کرده است. ساتیا نادلا، مدیرعامل این شرکت در این بیانیه گفت که دستیار هوش مصنوعی Copilot (کوپایلوت) تعداد مشترکین پولی خود را در این سه ماهه 35 درصد افزایش داد و به 1.8 میلیون نفر رساند.
 

درآمد بیشتر از حد انتظار مایکروسافت باعث شد سهام در معاملات بعد از ساعت 4 درصد افزایش یابد. هم درآمد و هم سود هر سهم از برآوردهای وال استریت پیشی گرفت.

برنامه‌های این شرکت برای هزینه‌های بیشتر به دنبال سایر تعهدات بزرگ برای توسعه هوش مصنوعی است. این شرکت قصد دارد تا پایان سال به 1.8 میلیون تراشه هوش مصنوعی دست یابد و ظرفیت مرکز داده خود را افزایش دهد.

تمایل مایکروسافت به هوش مصنوعی و مدل‌های پایه، نیاز به مراکز داده بیشتر، از جمله شریک مایکروسافت  OpenAI، سازنده ChatGPT و GPT-4 را افزایش می‌دهد. مدل‌های هوش مصنوعی باید روی کوه‌هایی از داده آموزش ببینند، که به هزاران واحد پردازش گرافیکی تولید شده توسط شرکت‌هایی مانند Nvidia نیاز دارد. مایکروسافت در حال طراحی تراشه های خود برای کاهش اتکای خود به Nvidia است.
 

دیگر خبرها

  • ۴۱۳ هزار تن کالاهای اساسی به مازندران وارد شد
  • افزایش ۱۷ درصدی درآمدگمرکات مازندران از تجارت خارجی
  • کاهش ۸۳۰ میلیون دلاری ارزبری برنج طی یکسال گذشته/ برنج ایرانی ۹ درصد ارزان شد
  • افزایش ۱۷ درصدی درآمد گمرکات مازندران از تجارت خارجی
  • هزینه‌ها کلانی که هوش مصنوعی روی دست مایکروسافت می‌گذارد
  • ۴ میلیارد و ۴۴۴ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد
  • ریز ارز پرداختی کالاهای اساسی و تجاری/چقدر ارز پرداخت شد؟
  • پیش‌بینی قیمت طلا/ نگاه سرمایه‌گذاران به فلز زرد
  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • تامین بیش از یک میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی