Web Analytics Made Easy - Statcounter

دختر وزنه بردار ایران گفت: فدراسیون نه در مورد شانس کسب سهمیه با من صحبتی کرد و نه پیگیر مصدومیتم بود. پریسا جهانفکریان در گفتگو با ایسنا درباره اعزام نشدنش به مسابقات قهرمانی آسیای ازبکستان که اکنون منجر به از دست رفتن شانس کسب سهمیه المپیک برای او شده است، بیان کرد: در اردوی یکی مانده به آخر مینیسک زانوی من ملتهب شد و با هر زحمتی بود آن اردو را به پایان رساندم و پس از آن از زانویم MRI گرفتم و پزشک عنوان کرد که مینیسک زانویم دچار پارگی جزئی شده است و باید به سرعت درمان شود و نیاز است که ۱۰ جلسه فیزیوتراپی داشته باشم تا پس از آن بتوانم به تمرینات برگردم اما اگر درمانش نکنم ممکن است پارگی کامل شود و در آن صورت نیاز به عمل جراحی وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او ادامه داد:  زمانی که اردو شروع شد با خانم منظمی نایب‌رئیس  بانوان فدراسیون تماس گرفتم و وضعیتم را شرح دادم و عنوان کردم که با تأخیر به اردوی تیم ملی اضافه می‌شوم تا درمانم را کامل کنم. او به من گفت که باید با رئیس فدراسیون مشورت کند سپس اطلاع داد که آقای مرادی گفته اصلاً من به اردو نیایم. پس از آن دوباره با آقای خورشیدی مشاور فنی تیم بانوان تماس گرفتم و گفتم هر موقع که بخواهند آماده دادن تست دوپینگ هستم که او هم اعلام کرد آقای بیرانوند دبیر فدراسیون عنوان کرده که  نیازی نیست تست دوپینگ بدهم و به همین صورت  از مسابقات قهرمانی آسیا کنار گذاشته شدم. این در حالی بود که برای کسب سهمیه المپیک امتیاز جمع می کردم و نیاز بود که در آن مسابقه شرکت کنم اما آن را از دست دادم و اکنون هم المپیک را که از ابتدا تلاش زیادی برای آن داشتم را از دست دادم.

جهانفکریان در پاسخ به این پرسش که فدراسیون درباره ی احتمالاتی که وجود داشت تا او سهمیه المپیک بگیرد تاکنون با او  صحبتی نکرده بود، تصریح کرد: به هیچ وجه با من هیچ صحبتی نشده بود و حتی در مدتی که آسیب دیده بودم اصلا  بامن تماس نگرفتند و تمام هزینه های درمانی ام را نیز خودم پرداخت کردم. اکنون هم هیچ کسی پاسخگوی من نیست و جوابم را نمی دهند.

وزنه‌بردار دسته ۸۷+ کیلوگرم زنان ایران در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه پس از گلایه هایی که نسبت به فدراسیون داشت و حتی آن را در صفحه شخصی خود نیز مطرح کرد نگران نیست که دیگر به اردوی تیم ملی دعوت نشود، تاکید کرد: آرزوی هر ورزشکاری رفتن به المپیک است وقتی آن را ناعادلانه از من گرفتند الان باید از حق و حقوقم دفاع کنم.  باید برای زحمتی که کشیدم، حرف می زدم و دیگر نمی خواستم سکوت کنم و هیچ جایی هم جز صفحه شخصی خودم نداشتم.
او ادامه داد:  باید به همان اندازه که برای تیم مردان جهت کسب سهمیه تلاش شد، به  خانم ها هم اهمیت می دادند. نمی دانم چرا برای کسب سهمیه در تیم مردان آنقدر تلاش شد اما برای کسی که در تیم بانوان می توانست  سهمیه بگیرد نه تنها تلاشی نشد بلکه سنگ‌اندازی هم کردند. من به عنوان ورزشکار وظیفه ام را انجام دادم و کم کاری نکردم و این وظیفه فدراسیون بود که پیگیر وضعیت کسب سهمیه من برای المپیک باشد.

انتهای پیام

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: بازی های المپیک توکیو تیم ملی وزنه برداری بانوان فدراسیون وزنه برداری کسب سهمیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۱۳۱۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تالاخادزه ایران کجاست؟

 قهرمان جوانان جهان یکی از سرشناس‌ترین غایبان اردوی تیم ملی وزنه‌برداری ایران به شمار می‌رود، اما دلیل دعوت نشدن علیرضا یوسفی به اردو چیست؟

به گزارش ایرنا، علیرضا یوسفی دارنده نشان طلای المپیک ۲۰۱۸ جوانان، قهرمان نوجوانان و جوانان جهان، یکی از غایبان سرشناس اردوی تیم ملی وزنه‌برداری به شمار می‌رود. این اردو با حضور ۱۲ پولادمرد از ۳۱ فروردین‌ماه زیر نظر نواب نصیرشلال در فدراسیون وزنه‌برداری پیگیری می‌شود.

یکی از بدشانسی‌های یوسفی در یکسال گذشته مصدومیت در مسابقات قهرمانی آسیا بود که راه المپیک را بر روی وی سد کرد. یوسفی در مسابقات جینجو با مهار وزنه ۲۴۶ کیلوگرم رکورد جوانان جهان را به میزان ۷ کیلوگرم ارتقا داد و به نشان نقره دوضرب قهرمانی قاره کهن رسید. او در جینجو برای کسب نشان طلای دوضرب و مجموع پشت وزنه ۲۴۹ کیلوگرمی قرار گرفت اما در مهار آن ناموفق بود. تلاش برای مهار این وزنه موجب شد تا قهرمان المپیک ۲۰۱۸ جوانان چند ماه از میادین دور باشد.

مصدومیت و دوری وی از میادین، غیبت هرکول ایرانی در مسابقات قهرمانی سال ۲۰۲۳ جهان را در ریاض به همراه داشت و این پولادمرد عملا المپیک را از دست داد. البته یوسفی آذرماه سال ۱۴۰۲ با حضور در رقابت‌های جهانی جوانان در مکزیک وداع باشکوهی با این رده سنی داشت و به عنوان قهرمانی جهان رسید.

پیگیری‌های خبرنگار ایرنا از وضعیت این قهرمان حکایت از آن دارد که یوسفی یک مصدومیت جزیی از ناحیه پا دارد و این مصدومیت موجب شد تا وی نتواند در مرحله جدید اردو تیم ملی حضور پیدا کند. البته کادر فنی بنا دارند تا یوسفی را پس از درمان به اردوی تیم ملی فرا بخواند.

تیم ملی وزنه‌برداری ایران اکنون با ترکیبی از پولامردان جوان و باتجربه تشکیل شده و نفرات این تیم خود را برای بازی های المپیک و قهرمانی وزنه‌برداری جهان در منامه آماده می‌کنند.

یوسفی یکی از نفرات جوان دسته فوق سنگین به شمار می‌رود که تاکنون در رده‌های سنی افتخارات زیادی را برای ورزش ایران کسب کرده است. یوسفی همچنین مدال نقره قهرمانی آسیا را در حرکت دوضرب در کارنامه دارد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • نشست مشترک کارگروه ورزش حزب موتلفه اسلامی و مسئولین کمیته ملی المپیک
  • محمود خسروی وفا: می توانیم در المپیک ناگویا ژاپن شانس پنجمی داشته باشیم؛ کشتی امید اول ماست
  • خسروی‌وفا: توان ورزش ما بسیار فراتر از اینهاست
  • تالاخادزه ایران کجاست؟
  • اسبقیان خطاب به دوومیدانی‌کاران: عملکرد شما را تحت نظر داریم
  • گلایه‌های مربی سقزی از کمبود امکانات وزنه‌برداری
  • معتمدی: رکورد المپیک برای دوومیدانی ایران دست نیافتنی است
  • غیبت وزنه‌برداری ایران در قهرمانی نوجوانان جهان
  • حذف زودهنگام دختر شمشیرباز ایران از انتخابی المپیک
  • قایقران‌ها را با تمرین پشت سد به جنگ المپیک نفرستید