Web Analytics Made Easy - Statcounter

همانگونه که برای انتخاب گزینه اصلح ریاست جمهوری، کارنامه افراد ملاک است در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا هم باید به این نکته توجه شود و افراد بر اساس عملکرد و کارنامه خود انتخاب شوند، نه بر اساس نگاه های قومی و قبیله ای، تا توسعه شهری صورت گیرد و مشکلات با مدیریت افراد متخصص و متعهد کاهش یابد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون؛ ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا همزمان با سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ۲۸ خردادماه برگزار می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تبلیغات کاندیداهای انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا از ۲۰خرداد ماه آغاز شده و در گوشه و کنار شهر ستادهای انتخاباتی آن ها دیده می شود.

شوراهای اسلامی شهر و روستا نقش تعیین کننده در مدیریت شهری دارند و با انتخاب شهردار توانمند می توانند مسائل شهری را به بهترین شکل مدیریت کنند.

نگاه به آسیب های اجتماعی، توسعه شهری، افزایش فضای سبز، تفریحگاه ها و ... خواسته هایی است که شوراها می توانند با توجه به آن ها مدیریت شهری را انجام دهند.

تل انبار مشکلات شهری در کلانشهر زاهدان

مسائل قومی و مذهبی در تعیین اعضای شوراهای اسلامی شهر و روستا بسیار تاثیرگذار است، این در حالی است که در دوره های گذشته بارها و بارها مشخص شده افرادی که انتخاب می شوند ممکن است تخصص کافی را در مدیریت امور شهری نداشته باشند و یا با دید اصلاح امور شهری به موضوع نگاه نکنند.

همین نگاه باعث شد در سال های اخیر مشکلات شهری کلانشهر زاهدان روی هم تل انبار شود و تلاش های انجام شده هم نتواند حجم عظیم این مشکلات را حل کند.

زاهدان اگرچه چندین سال است عنوان کلانشهر را یدک می کشد، اما از امکانات و مبلمان شهری اندکی برخوردار است که نشان می دهد مدیران شهری که در این سال ها بر این مسند تکیه زدند توان کافی در اداره امور این کلانشهر نداشته اند.

آسفالت چهل تکه و کوچه های خاکی، پیاده روهای ناهموار، عدم وجود جوی های جمع آوری آب های سطحی در زمان بارندگی، زباله های سرگردان، کمبود فضای سبز، ضعف در حمل و نقل، حاشیه نشینی بی حد و حساب، میدان های بی المان، نبود مبلمان شهری و ... مشکلاتی است که به اذعان بسیاری از کارشناسان و مدیران این کلان شهر را به یک روستا شهر بزرگ تبدیل کرده است.

بر این اساس انتخاب افراد اصلحی که توان و تخصص کافی در مدیریت شهری داشته باشند و بدون نگاه قومی و قبیله ای با هدف خدمت به مردم برای توسعه همزمان و یکنواخت زاهدان تلاش کنند بسیار مهم است.

نگاه به کارنامه نامزدها ملاک تصمیم گیری باشد

مدیرانی بودند که در دوره های گذشته انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا رای آوردند اما عملکرد آن ها حتی نتوانست محل زندگی شان را دگرگون کند که نشان از ضعف مدیریت دارد.

به همین دلیل لازم است مردم با آگاهی و درایت، با مراجعه به کارنامه عملی افراد، اقدام به انتخاب کاندیداهای اصلح کنند تا بتوانند در چهار سال آینده توسعه شهری را در زاهدان رقم بزنند.

همانگونه که برای انتخاب گزینه اصلح ریاست جمهوری، کارنامه افراد ملاک است در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا هم باید به این نکته توجه داشت؛ فردی که تخصصی در حوزه شهری ندارد و صرفا با استناد به حمایتی که از وی می شود وارد میدان شده است نمی تواند در چهارسال آینده نقشی در تحول شهر زاهدان داشته باشد.

در انتخابات شوراها لازم است کاندیداها وعده های خود را بر اساس توانایی ها و مطابق با حقی که قانون به شورا می دهد اعلام کنند، در سیستان و بلوچستان مردم خیلی به دنبال تغییر نیستند، مخصوصا در شهرهای کوچک، روستاها و مناطق محروم بیشتر انتخابات به صورت قومیتی و طایفه ای است که آسیب هایی را به دنبال داشته است.

بر اساس اظهارات برخی از مردم، نامزدهای انتخابات شهر و روستا باید شناخت کافی از مدیریت شهری داشته باشد و نیازهای استان را بشناسد و بتواند در دوره حضور خود در شورا در راستای رفع این نیازها گام بردارد.

همچنین تلاش برای رفع محرومیت در مناطق کمتر توسعه یافته شهری مانند حاشیه زاهدان، تامین فضای سبز، بهره مندی از آب، برق، بهداشت و زمین چمن از مهم ترین خواسته های ساکنان این بخش ها از شورای شهر آینده است.

تعهد و تخصص برای پیگیری امور و رفع آن ها انتظاری است که مردم از اعضای انتخابی شهر و روستا دارند، بر این اساس اگر فردی این توان را در خود نمی بیند بهتر است وارد عرصه نشود و میدان را در اختیار کسانی بگذارد که بتوانند برای توسعه شهری زاهدان و دیگر شهرها و روستاهای استان تلاش کنند.

مسائل قومی و مذهبی تعیین کننده در انتخابات شوراها
 
سروش کیانی قلعه سرد، کارشناس مسائل اقتصادی در این زمینه به خبرنگار ما بیان کرد: یکی از مهم ترین ارکان رشد و توسعه به کارگیری نیروهای توانمند در تمامی سطوح تصمیم گیری و مدیریتی اعم از خرد و کلان است.
 
وی ادامه داد: قطعا به موازاتی که افراد جامع الشرایط تر و متخصص تری در این جایگاه ها قرار گیرند امکان حرکت در مسیر بهبود و پیشرفت بیشتر خواهد بود و حالت عکس نیز قاعدتا برقرار است.

کارشناس مسائل اقتصادی عنوان کرد: متاسفانه نه فقط در سیستان و بلوچستان بلکه در سراسر کشور شوراها به دلیل مسئله خاستگاهی خود موفقیت چندانی دست پیدا نمی کنند.

کیانی قلعه سرد تصریح کرد: در خلا نهادهای مورد پذیرش و معمول در دیگر کشورها مانند احزاب، اتحادیه ها و تشکل ها در کشور ما مباحث قومی و مذهبی عوامل اثرگذار و تعیین کننده ای در زمینه این انتخابات هستند.

وی عنوان کرد: مساله ای که باعث می شود انتخاب در ناکارآمدترین شکل خود انجام گیرد و قطعا نمی توان از انتخاب برآمده از تشخیص نادرست، انتظار و توقع آنچنانی داشت.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا انتخابات شوراها مدیریت شهری توسعه شهری بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۱۳۷۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونق ساخت‌وساز و اقتصاد ارومیه با ابلاغ و اجرای طرح جامع

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، مرتضی پیری اظهار کرد: برنامه ها و فعالیت شوراها باید بر مبنای شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم باشد.

وی با اشاره به اینکه شوراها نماد مشارکت مردمی هستند، افزود: امیدوارم در سالی که مقام معظم رهبری سال تولید و مشارکت مردمی نامیدند؛ دولتمردان و قانون‌گذاران ما همگی دست به دست هم داده تا بتوانیم به نحو احسن در تحقق شعار سال گام برداریم.

عضو شورای اسلامی شهر ادامه داد: اعضای شورا از استاندار آذربایجان‌غربی خواستار تسریع در یکی از اصلی‌ترین مطالبات شهروندان ابلاغ و اجرای طرح جامع شهر ارومیه بوده که نقش اساسی برای رونق ساخت و ساز، رونق اقتصادی و توسعه شهر ارومیه دارد.

وی تصریح کرد: آزادی و استقلال عمل اعضای شورا در تصمیمات موجبات افزایش خلاقیت شوراها را فراهم کرده و شرایط توسعه پایدار را به نفع جامعه رقم زده و از این منظر تمدن‌سازی وتمدن آفرینی را برای جامعه به ارمغان خواهد آورد.

عضو شورای اسلامی شهر ارومیه در پایان با اشاره به لزوم تشکیل جلسات همفکری با مقام عالی استان و معاونین در راستای بررسی و حل مشکلات شهری خاطرنشان کرد: شورا در جهت آبادانی، توسعه و پیشرفت شهری با تمام توان در کنار ارگان‌های دولتی و اجرایی بوده و در جهت رفع مشکلات شهری و شهروندی همپای سازمان‌ها و نهادهای اجرایی است

دیگر خبرها

  • ارائه گزارش عملکرد مدیریت شهری شیراز در سال ۱۴۰۲
  • جوکار: مردم اصلح‌ترین افراد را راهی مجلس کنند
  • گفت‌وگوی مستقیم نامزدهای انتخابات با مردم در «فرصت انتخاب» و «نماینده مردم»
  • کلید اولیه آزمون دستیاری پزشکی منتشر شد
  • مسیر اجرایی با انتخاب نماینده اصلح ترسیم می‌شود/نمایش نشاط عمومی با مشارکت مردم
  • آشنایی با نامزدهای راه یافته به دور دوم انتخابات مجلس در زنجان و طارم
  • رفع آسیب‌های زیرساختی به روستا‌های تختان و خربزان دهلران در حال انجام است
  • رونق ساخت‌وساز و اقتصاد ارومیه با ابلاغ و اجرای طرح جامع
  • حضورآگاهانه مردم در انتخابات و انتخاب اصلح
  • کارنامه سیاست‌های مسکن پس از انقلاب