Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس افزایش کمی و کیفی آثار ادبی دفاع مقدس را هدف بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس دانست و گفت: درحالی که هنوز بسیاری از رزمندگان دوران دفاع مقدس در قید حیات هستند، اما شاهد تحریف برخی از وقایع جنگ هستیم.

هشتمین نشست شورای نظارت بر تولید و نشر آثار ادبی و تاریخی دفاع مقدس با حضور سردار سرتیپ بسیجی «بهمن کارگر» رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در محل سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در این نشست، با اشاره بر اینکه روند نظارت بر تولید و نشر آثار ادبی و تاریخی دفاع مقدس موازی‌کاری نیست، اظهار داشت: همان‌ کاری که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در زمینه ممیزی آثار ادبی دفاع مقدس انجام می‌دهد، قرار است در بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس نیز دنبال شود. تدوین آیین‌نامه‌ در این راستا کار جدیدی نیست؛ چراکه سال‌ها این اتفاق سابقه داشته است و تاریخ تصویب نگارش آیین‌نامه مربوط به ۲۶ بهمن ۱۳۹۶ است.

سردار کارگر ادامه داد: در دوره جدید فعالیت‌های بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس از سال ۱۳۹۱ به فعالیت‌های ادبی سامان داده شده تا آثار ادبی به‌درستی مورد کارشناسی قرار گیرند و طبق یک ضوابط مشخص مورد ارزیابی قرار گیرند.

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس از انجام ۶۸ پروژه تحقیقاتی در حوزه دفاع مقدس خبر داد و عنوان کرد: انجام پروژه‌های تحقیقاتی درخصوص دفاع مقدس نعمت بسیار بزرگی است که باعث شده مشکلات نویسندگان در دسترسی به اسناد برطرف شود. این‌گونه فعالیت‌ها برای فیلمسازی و کار‌های هنری نیز نقش‌آفرین خواهند بود؛ چراکه عدم دسترسی به این اسناد موجب شده تولیدات سینمایی و هنری دفاع مقدس کم شود.

سردار کارگر با تاکید بر اینکه طبق اساسنامه بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، این بنیاد مرجع اطلاعات مربوط به جنگ قرار داده شده است، افزود: طبق اساسنامه بنیاد و با ابلاغ رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح، بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس درخصوص مسائل دفاع مقدس مرجعیت قرار داده شده است. جالب اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی به‌عنوان فرمانده کل قوا نیز قائل به مرجعیت این بنیاد در زمینه دفاع مقدس هستند، لذا برخی از کتاب‌ها را پس از مطالعه، برای بررسی به ما ارجاع می‌دهند.

وی افزایش کمی و کیفی آثار ادبی دفاع مقدس را هدف بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس دانست و تاکید کرد: درحالی که هنوز بسیاری از رزمندگان دوران دفاع مقدس درقید حیات هستند، شاهد تحریف برخی از وقایع آن دوران هستیم. این تحریف‌ها گاهاً در کتاب‌هایی رخ داده است که به چاپ ۱۲۰ و ۷۰ رسیده‌اند و برخی از فرماندهان حاضر در جنگ که در مسائل مورد اشاره کتاب مسئولیت داشته‌ بر این کتاب‌ها ایراد تاریخی داشته‌ که لازم است تصحیح شوند.

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس جلوگیری از تحریف در آثار ادبی دفاع مقدس را مهم دانست و خاطرنشان کرد: به‌هیچ وجهه قائل به انجام موازی‌کاری و افزایش کار در روند تولید کتاب‌های ادبی با موضوع دفاع مقدس نیستیم، اما اگر از تحریف جلوگیری نشود آیندگان درخصوص دفاع مقدس و وقایع آن قضاوت نادرستی خواهند کرد.

سرهنگ «عباس بایرامی» رئیس سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس نیز در این نشست اظهار داشت: در نشست گذشته مصادیق شش گانه‌ای برای بررسی آثار ادبی با عناوین «تاریخی، سیاسی و حقوقی»، «ادبی»، «هنر و گرافیک»، «کتاب‌های مرجع، دانشنامه و اسناد»، «کودک نوجوان» و «ترجمه» مشخص شد.

وی افزود: همچنین مقرر شد مصادیق مورد نظر موضوعات مطرح شده فوق، در جلسه‌ای که امروز میزبان عزیزان و کارشناسان ادبی هستیم مورد بحث قرار گیرد و پیشنهادات مطرح و مورد بررسی قرار داده شود و نتیجه مورد مصوب اجرا شود.

در ادامه این نشست، اعضای شورای نظارت بر تولید و نشر آثار ادبی و تاریخی دفاع مقدس مباحثی را مطرح کردند و مصادیق کتاب‌های تاریخی، سیاسی و ادبی مورد بحث و گفت‌وگو قرار گرفت.

دفاع‌پرس/

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس آثار ادبی دفاع مقدس دفاع مقدس کتاب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۱۵۵۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲ شهید گمنام در مسجد مقدس جمکران خاکسپاری می شوند

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین احمد لقمان پور بعداز ظهر شنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران گفت: به مناسبت شهادت امام صادق علیه‌السلام، دو شهید گمنام دوران دفاع مقدس میهمان شهر قم خواهند بود.

وی بیان کرد: یکی از این دو شهید والامقام در عملیات کربلای پنج در سال ۱۳۶۵ در شلمچه به شهادت رسیده و دیگری در عملیات عاشورای ۲ در سال ۱۳۶۴ در چنگوله به درجه رفیع شهادت نائل آمده است.

مدیر کل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان قم افزود: پیکرهای مطهر این دو شهید گمنام روز جمعه هفته جاری از ساعت ۱۶:۴۰ از میدان آل یاسین به سمت مسجد مقدس جمکران تشییع خواهند شد.

وی ادامه داد: این دو شهید گمنام دوران دفاع مقدس در صحن اصلی مسجد مقدس جمکرا ن خاکسپاری می‌شوند.

کد خبر 6090166

دیگر خبرها

  • مسجد مقدس جمکران میزبان پیکر دو شهید گمنام می‌شود
  • تشییع پیکر پدر شهید دوران دفاع مقدس در سراب
  • جلد سوم تاریخ شفاهی دفاع مقدس به زودی چاپ می‌شود
  • کرمان در ایام شهادت امام صادق(ع) میزبان شهدای گمنام است
  • ۲ شهید گمنام در مسجد مقدس جمکران خاکسپاری می شوند
  • تالیف و تدوین ۲۰۰ کتاب با موضوع ایثار و شهادت در استان
  • اولویت رسانه ملی تولید محتوای مرتبط با فرهنگ ایثار و شهادت است
  • اسلام نگاهی مقدس به مسئله کار و کارگر دارد
  • «شیخ اجلّ» یکی از چهار عنصر ادبی ایران است
  • ­کتاب تاریخ شفاهی دفاع مقدس منتشر شد